Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Mannen i hjørnet

Mannen i hjørnet

Hovedpersonen blir innhentet av en tilfeldig episode fra ungdomsskolen.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
11.11.2009


Det var blitt fredag, hun var akkurat ferdig med det siste papirarbeidet og satt nå på en kafé midt i byen. Kafên var full av mennesker, som sikker var der for samme grunn som henne, etter en tung uke på jobben. Hun synes det var avslappende og sitter der blant andre slitne mennesker, tenke på alt og ingenting. Hun tok seg en slurk av kafê latten, og satt og så rundt seg, de fleste var opptatt med sitt, bortsett fra en mann borte i et hjørne, han var fint kledd, var sikkert akkurat kommet fra jobb, som henne. Han var mørk, kraftig bygd, hadde et ganske tiltrekkende utseende. Blikket hans fanget hennes, til å begynne med smilte hun bare tilbake. Hun så vekk en stund, hun snudde seg, han stirret intenst på henne, hun begynte å føle seg veldig beglodd. Hva var det mannen tenkte, hvorfor stirret han sånn. Tanker begynte å virre rundt i hodet hennes, hvem var denne mannen, hva ville han.

 

Klokken var begynt å bli mye så hun bestemte seg for og bevege seg i retning hjemover. Hun reiste seg fra der hun satt, hun så i sideblikket at mannen borte i hjørnet fulgte hver eneste bevegelse hun foretok seg. Hun visste ikke om hun skulle føle frykt ovenfor denne mannen eller om han bare fant henne veldig tiltrekkende. Da hun var kommet seg ut av hoveddøren snudde hun seg for å se om mannen fortsatt fulgte med henne, igjennom de store vinduene som pekte ut mot gaten så hun at hjørnet var tomt.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil