Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Min holdning til underholdning

Min holdning til underholdning

Underholdning kan være så mangt, men trenger vi egentlig underholdning?

Sjanger
Artikkel
Språkform
Bokmål
Lastet opp
01.11.2009
Tema
Humor


Jeg syns at vi trenger underholdning for å overleve. Hvis det ikke skulle ha vært underholdning så tror jeg rett og slett at vi ikke ville ha greid oss. Underholdning er ikke noe skadelig, men vist vi tenker oss en dag uten underholdning, da mener jeg uten tv, pc, bøker, fester, data-spill, pc-spill osv. Vel jeg ville ikke har greid meg. Ville du har greid deg? Det høres utrolig kjedelig for meg, en dag uten underholdning! Nei takk vil jeg bare si!

 

Underholdning for meg kan være mange ting som spill, fester, reiser, tv, bøker osv. Men det er forskjellig fra person til person. Hva er underholdning?

 

Det som er underholdning for meg mest er TVen. Det er så mye som skjer i verden som er underholdene,og det går på TVen. Har du noen ganger sett på X-faktor? Hvor en gutt eller jente dumme seg ut i X-faktor med sin falske sangstemme. « Dette er kult!» tenker jeg, mens jeg sitter der og ler av den stygge sangstemmen hans eller hennes,og gnir meg i hendene over hans/hennes mislykkethet. Jeg kan bare innrømme, at detter gøy! Men innerst inne syns jeg nok også litt synd på vedkommende, som står der og er flau og mottar dårlig kritiker av dommerne. Men det bryr jeg meg ikke om fordi jeg skal ha det morsomt og underholdene. Og detter vil jeg kalle for underholdning. Men har du noen gang sett på Amerikas funny video. Dette vil jeg også kalle for underholdning. AFV er et tv-show der folk sender sine hjemmelagde, humoristiske videoklipper. Disse videoklippene har skjedd på ekte. Videoklippene er fra en uhell noen mennesker har gjort og har filmet da. Det som gjør det morsomt og underholdene er at det har skjedd på ekte. Det er masse som er underholdene på TVen, til og med reklamen er underholdene.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil