Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > En sommerkveld ved sjøen

En sommerkveld ved sjøen

En gjeng med gutter og jenter drar først en tur på stranda og senere en tur i bowlinghallen.

Skrevet i 8. klasse.

Sjanger
Fortelling
Språkform
Bokmål
Lastet opp
25.05.2009


Nå er sola kommet opp. Klokka er 09.30 på morgen. Jeg hadde nettopp spist frokost. Da jeg å begynne å høre noe lyder, Det var gutta fra klassen som hadde våknet og gått ut og spilt fotball. Jeg tenkte at jeg fikk gå ut å bli med å spille fotball. Så skifta jeg klær til shorts & t-skjorte, jeg gikk ut og ble med. klokka nærmet seg 12 på dagen. Sola steka, himmelen & sjøen var blå, & gresset var grønt. Jeg skulle akkurat til å si hei gutter, skal vi ikke ta en tur på stranda. Men når akkurat da hørte vi noen jenter fra klassen. Det var Lilli, helene, Heidi & Cecilie som kom gående. De spurte om ”vi kunne tenke oss å spille kort med dem”. Guttene svarte. ”Ja klar det”. Så begynte de å spille kort.

 

Etter en stund sa en av Cecilie ”Jeg har lyst til å bade, blir noen med”. Kristian svarte ja, men kan vi ikke dra på stranden å bade. Alle syntes det var en god ide. Guttene gikk på vær sin hytte & begynte å pakke, det gjorde jentene også.


 

Når klokka ble 13.30 kom Cecilie til Christian & sa ”vi drar nå vi”. ”Okei” sa han vi gutta kommer om noen minutter. Så dro jente & guttene dro 10 min etter dem. Når de kom ned til stranda gikk vi på do å skifta til bade tøy. Cecilie så meg først. Hun sa ”kom igjen da”. Jeg ble bare på, jeg løp ned i sjøen, tok tak i armen hennes, å jeg begynte å smile til henne. Hun smilte tilbake. Jeg hadde aldri kjent den følelsen før, jeg tenke kanskje hun liker meg. Det gikk tusen tanker å oppgi nøtta nå, skal jeg prøve meg, tenk om hun ikke liker meg da. Jeg gikk opp av sjøen å la meg ned på sanden, jeg smurte meg inn med sol krem, putta på meg musikk & solbriller. Så lå jeg vel der i noen timer.

 

Så kommer noen av guttene bort å bli med på bowling, Cecilie skal være med. Han ble jo selvfølgelig med da, når hun var med. Han gikk på toalettet & skifta. Han kom inn i bowlingen med blå jeans, svart jakke & håret rett bakover. Cecilie bare gapet når han kom inn, hun gjorde det så ingen andre så det da. De begynte å spille bowling, de bestemte seg for å spille i par. Jentene fikk bestemme hvem du ville være på lag med, men de måtte si grunnen til alle andre bortsett fra lag mannen sin. Cecilie valgte Kristian fordi han ikke hadde kjæreste & fordi hun likte ham. Helene valgte Henrik fordi de to var kjærester. Lilli valgte Torjus for de var også sammen. Heidi valg Jacob fordi de to var å oppgi det blå, de var ikke kjærester enda, men de var veldig forelsket i hverandre. Så begynte de å spille bowling. Helene & Henrik satt å drakk av samma brus når det ikke var dems tur. Heidi & Jacob gjorde det samma når det ikke var dems tur. Lilli & Torjus satt å skrev sms til hverandre når det ikke var dems tur. Mens Kristian & Cecilie bare snakka i vei. Lilli & Torjus leda vel å lenge, men så kom Kristian med sine utrolige kast & da lå plutselig de to på topp.

 

Når de var ferdige så lista sånn ut:

1.plass

2.plass

3.plass

4.plass

Helene & Henrik

Kristian & Cecilie

Lilli & Torjus

Heidi & Jacob

160

158

150

144

 

De lå ganske likt når de var ferdig.

 

Kvelden var kommet. Jeg gikk ut for å sjekke postkassa mi. Der var det ingen ting bare et brev. Jeg tenkte med en gang et brev fra mamma eller en jente, jeg var ikke sikker jeg løp inn så fort jeg kunne tokk mobben min å ringte til gutta.

 

Jeg sa ”jeg har fått et brev” å da sa de ”skal vi komme nå eller”. Etter noen minutter var de utafor hytta hans. De var veldig spente på hvem det var fra & hva det var. Kristian løp bort til døra, slapp dem. De spurte han med en gang ”hvem er det fra, hvem er det fra”. Han hadde ikke åpne brevet enda. De så det ligge på bordet. ”Har du ikke åpna det” sa de, ”Nei” sa han. Så åpna de brevet, de sa det var et brev fra en jente. Kristian fløy opp i takket & hjerte hans banke mye mer en noen gang før. De sa at det var fra Cecilie. Han rødna veldig mye.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil