Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (610) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8054) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Gutten som ble mobbet

Gutten som ble mobbet

Jonas har en trøblete skolehverdag pga. mobbing.

Sjanger
Artikkel
Språkform
Bokmål
Lastet opp
19.05.2009
Tema
Mobbing


Jonas kommer hjem fra skolen en dag og gikk inn på kjøkkenet for å ta seg en brødskive. Han gikk til kjøleskapet og tok ut smøret og skinken. Han smurte smøret på skiven men så plutselig sølte han litt på den nye genseren sin. Mamma kom inn på kjøkkenet og så at han hadde sølt på den nye genseren sin. : kom så kan jeg vaske den: sa mamma. Jonas tok av seg genseren og ga den til mamma. Mammaen til Jonas så at han hadde skadet seg på armen og spurte hva som hadde skjedd.: Nei det er ingen ting jeg datt bare på tur hjem: sa Jonas. Jonas gikk inn i stua og satte seg ned for å spise maten sin. Han satt på TV-en og satte på tv Norge. Der var det bare reklame så han gikk ut. Han gikk over til en kompis som het Henrik for å høre om han blei med ut for og skate litt eller noe. Han sa ja så dem dro til skate parken.

 

Da dem var kommet til skate parken møtte dem noen venner som hadde vert der i noen timer. Etter dem hadde skatet litt datt Jonas og slo hull i buksen sin og dro hjem. På veien hjem så Jonas et reklame skilt der det stod :du er aldri for gammel til å gå på skole: Henrik sa at han hadde sett en 75 åring som hadde gått på skole. Men det trudde ikke Jonas noe på. Da Jonas var kommet hjem viste han buksa til moren sin og forklarte hva som hadde skjedd. Moren sa at han kunne dra og kjøpe seg en ny bukse hvis han hadde lyst. Jonas fikk penger og dro til butikken. Da han kom til butikken gikk han og fant seg en ny bukse. Han gikk for og prøve den men fant ut at den var for liten så han fant seg en annen. Da han hadde funnet den rette buksen betalte han og gikk hjem. På veien hjem gikk han innom Narvesen og kjøpte seg en cola. Da han omsider var kommet hjem gikk han inn på rommet og tok på seg den nye buksen og la seg i sengen for å slappe litt av.


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil