Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Internett-misbrukere

Internett-misbrukere

Et kåseri om ulike sosiale nettsamfunn.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
27.04.2009

Facebook, noen gang vært på Facebook, kanskje ikke men hvis du har, er jeg sikker på at du ville husket det. Se på navnet Facebook, på norsk så blir det jo fjesbok, nemlig hørt noe så idiotisk. Der sitter det idioter time ut og time inn, dag etter dag, ingen som har fritidsproblemer nei da nei, nei, nei. Tenke seg til sitte hele dagen på denne fjesbok, veldig spennende og ja da. Jeg har vært på Facebook, kan ikke nekte for det. Ja jeg har til og med egen fanklubb, det sier jo litt om de folkene som er der, idiotiske nok til og være med i en fanklubb om meg jaja jeg er jo kjendis da, men herlighet.

 

MSN, noen gang hørt om det, samme greinen bare at der kan de sitte med web kamera å sukle på hverandre, heilt skinnsykt. Noen har til og med mikrofon, slik at de kan sitte der og snakke med hverandre, hvorfor ikke bara få ræva ut av sofaen og bruke telefon. Noen sitter de og sender sanger over til hverandre i stedet for og bara laste den ned på halvparten av tiden. Nei noen er bara for dumme.

 

Nettby, hørt om det da dere gamle, nei våger ikke og innrømme det, enten er det tolvåringer eller ”fjortiser”, og her kommer det sprøeste, det er 40,50,60 åringer der helt sprøtt det er til og med 70 åringer der, som lager sin egen profil og siter på en ”fjortisside” hele dagen, noen gamle er bara helt syke. Og noe av det sykeste med Nettby er at det finnes et poeng system, det du får et poeng dersom du skriver til en kompis eller noe. Og dersom du ikke er innpå i løpet av et døgn ja da mister du 5 poeng noe så uhørt. Du sitter det og gjør alt du kan for og få noen poeng, og du går på jobben og ikke har tid til og logge deg innpå ja da mister du 5 poeng.

 

Ja noen er helt avhengig av Internett til og kommunisere på slike idiotiske sider, og bli 100 % avhengige. Tenke seg til, bruke opp Internett hastigheten til andre mennesker på slike idiotiske sider. Det er egoistisk det, tenk at andre mennesker kanskje har noe seriøst de skall gjøre, så sitter det noen idioter på en ”fjortis” side og bruker opp Internetts hastigheten. Og de som står bak disse sidene, ja de ligger på en strand nedi Syden et sted og røyker hasj, for reklame pengene de får in på kommunikasjons sidene.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil