Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (753) Anmeldelse (bok, film...) (638) Artikkel (952) Biografi (264) Dikt (1040) Essay (571) Eventyr (115) Faktaoppgave (397) Fortelling (843) Kåseri (612) Leserinnlegg (123) Novelle (1334) Rapport (624) Referat (174) Resonnerende (212) Sammendrag av pensum (182) Særemne (161) Særoppgave (348) Temaoppgave (1266) Annet (528)

Språk

Bokmål (8210) Engelsk (1643) Fransk (26) Nynorsk (1150) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Frykten for de(t) ukjente

Frykten for de(t) ukjente

Et kåseri om det jeg frykter mest i verden, nemlig innvandrere.

Tentamen, norsk hovedmål (VG3).

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
20.04.2009


Frykt kan være et vanskelig ord og definere i den grad av at det finnes tusener av forskjellige former for frykt. I bunn og grunn kan man egentlig frykte alt, alt er fryktbart. Alt fra frykt fra appelsiner til konstant frykt for at verden skal bli sugd inn i et svart hull og at vi skal ende opp i en annen dimensjon. Andre kan ha frykt for monstre under sengen eller homofile. Men det man kanskje best assosierer med ”frykten for det ukjente” med, i hvert fall det jeg tenker på når jeg tenker på ”frykten for det ukjente”. Er den svarte karriluktende skyen av Pakistanere, Indere, Negre og alle andre folkeslag som har invadert vårt kjære fedreland i de siste generasjonene. De har kommet til Norge for å utnytte våre sosiale tjenester og trygdeordninger, og hva får vi igjen?

 

Kebab spermere og turban tiggere på annet hvert hjørne, kriminelle som voldtar og mishandler våre kvinner, før de til slutt kutter de opp og fryser de i fryseren til de er gått tom for rottekjøtt til kebaben sin. Deretter fryser innvandreren hun opp igjen. kutter hun og krydrer hun med ”spesial sausen” sin før hun er velegnet til og selges som kebabkjøtt til Norske staute ungdommer. Ved siden av sitt lugubre arbeid som de selvsagt driver svart for å unngå å betale en eneste krone til staten, som henholdsvis er eneforsørger i enhver innvandrer families husstand. Går de også den 15. Hver måned og hever sjekken sin på sosial stønad og trygdepenger. Hvorfor er det slikt egentlig? Skal vi la oss frykte trygdesvindlere og sosialt evneveike folkeslag? Hvorfor gjør ikke politikerne noe med denne svarte hijab kranglende skjegg bølgen av kriminelle arabere som utnytter systemet så fremt det er mulig? Er vi nordmenn virkelig så inkompetente at vi kan la oss invadere av karri kultur og Bollywood filmer med Jahlla Jalla musikk?


 

Nostradamus spådde for mange hundre år siden at 3. verdenskrig skulle bli startet av en mann med turban, og det skulle faen meg ikke forundre meg om at denne mannen bor på grønnland i Oslo i og med at denne bydelen er antageligvis det stedet i verden med flest turbanbærende Arabere pr. innbyggere. Disse menneskene er min største frykt, denne frykten er kanskje ikke like ukjent nå som den var for 50 år siden. Men med tanke på at bare på et par tiår har utlendinger tatt over nesten en tiendedel av befolkningen, kan vi bare frykte de neste tiårene. Jeg ser for meg et bilde i hodet mitt, tiden finner sted om lag 50 år frem i tid. Vi har en indisk statsminister, barnebarnet til Osama Bin Laden er terrorminister i Norge, mullah krekar går på sine siste dager som hærfører i forsvaret. kronprins Haakon Magnus har overtatt kongestolen og har tatt en omvendt Michael Jackson. Han har gått fra hvit til svart for og ikke skille seg ut i samfunnet.

 

Den nye norske statsreligionen er en blanding av hinduisme og islam. Den nye norske nasjonalretten er ikke lenger pinnekjøtt eller mors kjøttkaker, men Kebab med ”spesial saus” og karri chop suey med nan brød. Norge er ikke lenger Norge for nordmenn, men Norge for kvinnemishandlende menn med etnisk bakgrunn. Nordmenn blir ansett som en urbefolkning og trykket inn i reservater hvor man blir tvunget til å gå med Turban, Hijab og Aladdin bukser. Vi blir tvunget til og be mot øst 5 ganger om dagen til en gud vi ikke kan utales navnet på, såfremt man ikke har en professorgrad i absurde guder fra Østen.

 

Jeg skjønner ikke hvilken vill ide som satte oss på sporet om at vi skulle slippe illeluktende kortvokste ris og kebabspisende apemennesker inn i landet vårt i utgangspunktet. Jeg vil tørre å påstå at Norge ville vært ett bedre sted uten etniske terror engasjerte gerilja mennesker fra Østen. Når du som leser, leser dette essayet vil jeg at du skal vite at jeg på ingen måte er noen form for rasist, jeg har bare ved logisk tankegang og resonnement klart og konkludere med de påstandene jeg utdyper.

 

I boken ”kunsten og være neger” av Are Kalvø, skriver han ”alle negre er like” denne påstanden vil jeg gjerne utdype litt. ikke bare stemmer det at alle negre er like når det gjelder forvokste lepper, svarte kruset hår, Aids og hengepupper. Men alle negre har i tillegg ett kriminelt sinn, de vil gjøre alt for penger, ordene penger og neger henger faktisk sammen. Hvis man fjerner p-en i penger og bytter om plass på e-en og n-en blir det faktisk neger. De er kanskje verdens mest desperate folkeslag etter penger. Kanskje fordi de aldri tjener bra nok i og med at sikkert 90 % av alle negre som bor i Norge jobber som en eller annen form for vaskehjelp på dagtid. Dette fører da til ”frykten” ved negeren, kveldsjobben. Kveldsjobben til en neger går hovedsakelig ut på og drive en eller annen form for kriminell aktivitet, enten det er prostitusjon, hallikvirksomhet, lommetyveri, drap, voldtekt eller salg av narkotiske substanser. Araberne er ikke så synlige i kriminaliteten da de oftest driver med underslag, store leveranser av Narkotika, Planlegging av terrorvirksomhet og sperming i kebaben til norske ungdommer på vei hjem fra byen på fredag og lørdagskvelder. Jeg tror det er på tide at Norske politikere innfører totalforbud mot innvandring til Norge. Det vi eventuelt kan gjøre er noe lignende Storbritannia gjorde med kriminelle da de sendte de til Australia og brukte det som fangeøy. Da Norge eier mye land på sydpolen, kan vi i det en innvandrer kommer til Norge sende han med første og billigste fly til sydpolen. Og vi kan bruke sydpolen som en form for oppbevaringsplass for innvandrere i Norge, på denne måten får de fremdeles oppholde seg på Norge sine territorier, men bare på andre siden av jorden for nordmennene. Slik tror jeg kanskje er den eneste muligheten for nordmenn å holde Norge norsk. Vi vil selvfølgelig sende mat og rasjoneringsforsyninger og bygge noen brakker med glava isolasjon til dem. Men mer en det tror jeg ikke vi skylder dem.

 

Ved og sette i gang et slikt tiltak trenger vi ikke lenger og frykte og gå i trange smug en lørdagskveld hjem fra byen eller og bli flykapret mens man er på vei på ferie. Jeg tror også dette vil stoppe litt frykten for ozonlaget over Norge, da deres naturlige dårlige kroppslukt antageligvis har vært med på og ødelegge ozonlaget. Enten må vi nordmenn gjøre noe med kanskje det mest økende samfunnsproblemet i Norge sett fra mitt perspektiv, nemmelig innvandring. eller må utlendingen sette i gang tiltak, som innkjøp av såpe, bibel, lusekofte, kjøttkaker og skjeggklipp for og fornorske seg. Hvis ikke dette skjer ser jeg ingen mulighet, ser du?

 

 

Kilder

www.Daria.no/arekalvø

www.wikipedia.no/essay


Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil