Forsiden

Emnekatalogen

Søk

Sjanger

Analyse/tolkning (709) Anmeldelse (bok, film...) (634) Artikkel (927) Biografi (262) Dikt (1036) Essay (552) Eventyr (115) Faktaoppgave (374) Fortelling (833) Kåseri (609) Leserinnlegg (119) Novelle (1310) Rapport (621) Referat (173) Resonnerende (204) Sammendrag av pensum (179) Særemne (155) Særoppgave (337) Temaoppgave (1246) Annet (527)

Språk

Bokmål (8053) Engelsk (1612) Fransk (26) Nynorsk (1123) Spansk (11) Tysk (38) Annet (59)
Meny

Du er her: Skole > Meg og Deg<3

Meg og Deg<3

En historie om vennskap, sex og kjærlighet delvis basert på en sann historie.

Sjanger
Novelle
Språkform
Bokmål
Lastet opp
17.04.2008

Vi var på bryggen med mange venner. Jeg var en jente med full i liv, jeg var ikke sjenert til å gjøre noe. Etter en time med bare mine nærmeste venner og mye sprell. Da kom du. Du var som solen skulle stått opp igjen. Jeg ble veldig stille inni meg. Ville ikke tro at det fantes noe så fint i denne verden. Jeg ble sjenert og veldig stille når du var der. Jeg klarte bare ikke finne sprellet mitt. Du begynte å snakke med alle rundt deg. Jeg klarte ikke å få ut et ord til deg, jeg var i mitt lille transe av forelskelse.

 

Jeg tenkte på deg dag og natt hele sommeren. Hver gang jeg traff på deg, ble jeg stille og bare stå å se på deg. Jeg var i himmel når jeg var i nærheten av deg. Når vi først begynte å snakke sammen, kunne vi snakke om alt mulig. Vi var oppe til langt på natt bare for å snakke med hverandre. Jeg ble aldri lei ansiktet ditt, aldri lei stemmen din. Ville bare ha mer av deg hver dag som gikk. Jeg kjente det at jeg var veldig forelsket i deg, men jeg tørde/turde ikke si noe til deg.

 

Skolen begynte og jeg var fortsatt forelsket i deg. Jeg hadde ikke sett deg på lenge, på lenge mener jeg kanskje en uke. Det var lenge nok for meg, siden jeg var forelsket i deg.

 

Når jeg kom på skolen trodde jeg ikke mine øyner at du som skulle stå der. Du kom bort til meg og ga meg en klem og sa hei til meg. Jeg var i himmel når du klemte meg. Jeg hatet meg selv for at jeg ikke sa noe til deg. For mange måneder etter dette fikk jeg vite det at du hadde vært forelsket i meg også i sommer. Jeg skjønt ikke hvorfor vi ikke gjorde noe, men kanskje det var like greit. Du hadde jo en kjæreste på den tiden.

 

Dere slo opp rundt med høst ferien, tror jeg. Jeg var der hver dag for deg, selv om jeg var kjempe glad for at du ble singel.

 

Jeg ventet to – tre måneder etter dere hadde gjort det slutt for å prøve meg. Jeg fortelte deg at jeg var veldig interessert i deg, men tydelig vis var det dummeste jeg hadde gjort i mitt liv.

 

Du var ikke litt interessert i meg. Skjønte det at vi kunne aldri bli et par, men det var ikke enkelt. Vi ble veldig gode venner og var ofte på fester i lag. Jeg drakk meg veldig full vær gang, bare for å ha en unnskyldning til å gjøre noe dumt med deg. Jeg visste at det var ikke smart, men kunne ikke noe for det.

 

Etter en måned med lidelse og smerte, klarte jeg bare ikke mer. Jeg spurte deg rett ut om jeg skulle vendte eller om jeg bare skulle slutte nå og for alltid. Du svarte meg lenge etter på at jeg skulle bare slutter, for du ikke ville inn i noe forhold. Jeg tok det veldig inn på meg egentlig, såret meg noe utrolig. Jeg holdt oppe hode og smilte til alle, prøvde å skjule mine følelser var knust.

 

Jeg var ikke meg selv for en og en halv måned. Jeg gjorde veldig mye dumt på den tiden, angret veldig mye på alt sammen.

 

Jeg begynte å ta meg veldig mye sammen og jeg føk på fester til fester. Drakk meg veldig full og hadde ikke kontroll over meg selv plutselig. Tenkte bare på deg helle tiden, uansett om jeg var litt over deg.

 

Endelig kom den dagen jeg ikke kunne fordra deg. Jeg klarte ikke se på deg noen dager. Jeg hadde aldri vært så sint i mitt liv på deg. Jeg tror det var den beste tiden for og kommer ordentlig over deg.

 

Jeg gikk plutselig på en fest og ente uheldig vis opp i sengen med bestekompisen din. Jeg angret noe sykt. Sa til min bedre halve del at jeg ville ta liv av meg, for det jeg gjorde var ikke å tilgi.

 

Den store festen nærmet seg. Jeg gledet meg noe sykt til den kvelden. Jeg hadde fått meg ny sveis og blitt nesten en helt annen person. Jeg hadde fått hørt mange ganger av venninnene mine at jeg hadde forandret meg til en rolig jente som ville slå meg til ro og ikke gjøre noe tull. Innerst inne ville jeg bare imponere noen.

 

Festen kom og jeg drakk og drakk. Du var der og var veldig full. Du sa masse rart og kysset på alle. Jeg kom og satt meg forsiden av venninnen min som satt der med deg. Plutselig sier du kyss meg. Jeg trakk meg unna og gikk vekk, satt meg inn på toalettet og drakk mer og mer. Jeg hadde aldri drukket så mye, men jeg var veldig redd den kvelden. Du kom bort til meg og spurte meg om det var noe gale med meg. Jeg sa bare at jeg ikke ville gjøre noe dumt. Du kom med en veldig snill kommentar at jeg hadde blir veldig vakker på håret. Jeg følte fortsatt ingenting inni meg. Du spurte meg om jeg var virkelig over deg. Jeg svarte ærlig og sa ja at jeg var det.

 

Etter noen danser og mer drikking. Ble jeg revet ut av deg. Du ville at jeg skulle holde deg med selskap ute, når du røykte. Jeg var svimmel og klarte ikke å få med meg noe av det du sa. Plutselig sto vi og kysset. Jeg trakk meg igjen og gikk inn igjen. Du ble veldig nysgjerrig over hvorfor jeg trakk meg. Så du spurte meg og jeg ville være med på edru tur i veien. Jeg svart ja og vi dro med en gang.

 

Vi snakket om masse rart som vi alltid hadde gjort. Jeg ble små irritert på deg på grunn av du tok sånn på meg og ville på en måte ha meg. Jeg ville jo selvsagt ha deg også men jeg skjønt bare ikke hvorfor du ville ha meg no. Jeg var fortsatt veldig over deg, som jeg følte på meg.

 

Vi kysset mange ganger på veien, vi fortelte hverandre mange hemmeligheter. Jeg likte meg veldig godt på den turen. Vi snakket om alt mulig. Vi ble plutselig enig om at jeg skulle sove hos deg. Jeg tenkte ja, hvorfor ikke. Du er min gode venn og det vil ikke skje noe stort. Vi gikk hjem og vi traff mammaen din. Jeg snakket masse med henne, imens du ryddet rommet ditt til vi skulle sove. Jeg fikk låne en t-skjorte også hadde jeg en kort bukse som jeg lå i.

 

Jeg var fortsatt full og det var du også. Vi begge to viste det at begge to var kåte også. Jeg tenkte ikke på at vi kom til å gjøre noe veldig gale, men det ente opp med sex.

 

Dagen etterpå våknet vi opp forsiden av hverandre. Jeg hadde en rar følelse i meg og veldig rart å våkne opp til å se deg. Jeg hadde en hodepine og håret mitt så ut som jeg hadde hatt meg en heftig natt. Du sa det var rart å våkne opp til å se meg. Du skulle på jobb den dagen også. Jeg tok bussen med deg inn mot sentrum og sa hade og fikk en klem. Jeg ringte til min bedre halve del med en gang. Jeg var veldig redd for at jeg hadde gjort noe veldig dumt.

 

Jeg kom på skolen og spurte en av bestevenninnene mine om penger til å kjøpe en angrepille, sånn at jeg slapp og bli gravid. Jeg fortelte deg at jeg hadde tatt den, så sa du bare det var nå bra og ikke noe mer. Jeg snakket ikke med deg på lenge etter på, men etter å ha sex med deg. Jeg mistet helt følelse for deg for forelskelse og for venn. Jeg klarte rett og slett ikke fortelle deg noe lengre. Jeg kjente bare en stor klump inni meg når jeg snakket med deg. Jeg måtte komme meg vekk fra deg kjente det ut som. Jeg holdt meg unna deg noen uker og inne i den uken traff jeg en gutt som smeltet meg helt. Jeg var veldig vanskelig å vinne siden, du hadde såret meg sånn før. Han jeg hadde treffet sa a han ville prøve og se om det kanskje ble noe. Jeg lå med han og følte en veldig god følelse inni meg. Plutselig fikk jeg en melding at han ikke ville ha meg likevel. Han sa at jeg var ikke noe snill og jeg ikke var den typen jente som han trodde jeg var. Jeg ble såret, pågrunn at jeg hadde lagt med han.

 

Påskeferien kom og jeg reiste vekk fra alt sammen. Ville bare komme meg etter alt drama og sexen. Jeg kom hjem igjen når ferien var over. Det jeg kom hjem til var bare et helvete på jord.

 

Alle viste om alle de jeg hadde lagt med. Jeg ble kalt hore og løs og dum. Jeg ville bare gjøre noe som jeg ikke bør gjøre eller tenke på. Jeg ville ta livet mitt, jeg begynte å forklare meg til bestevenninnen min, men det jeg fikk slengt i trynet var at hun var en av dem som ikke likte meg lengre.

 

Jeg gikk til min bedre halve del og fortelte alt. Hun trøstet meg igjennom dette og hjelp meg veldig mye. Etter lang tid etter små snakk mellom meg og deg. Begynte du å snakke veldig til meg ene kvelden. Jeg kjente på meg at det var godt å snakke ordentlig med deg, jeg hadde savnet det. Dagen etter på tok du også kontakt og da ente det opp med en veldig deilig sexmsn. Vi fortelte hverandre hva vi ville gjort visst vi hadde vært med hverandre.

 

Etter dette begynte jeg å tenke, om jeg fikk noe tilbake eller om det var bare at jeg hadde savnet vennskapet.

 

Jeg fikk litt følelser igjen for jeg hadde savnet deg egentlig veldig mye. Jeg snakket til meg selv og fortelte meg at du var en drittsekk og veldig ego. Du var ikke den samme skjønne gutten fra fjor sommer. Jeg mistet litt mens jeg sa det, men noe som alltid kommer til å være i hjertet mitt er ditt navn.

 

Jeg kommer alltid å huske alt vi har gjort i lag, og hva jeg har følt. Er utrolig glad i deg selv om du ikke liker meg. Vet ikke hva jeg skal gjøre for å få deg glad i meg. Jeg kan bare ikke bruke tid på å få deg til å si at du er glad i meg. For jeg vet at du aldri kommer til å like meg. Jeg kommer til å si det her uansett til deg, selv om du ikke liker det men jeg elsker deg faktisk.

 

Jeg synes det er veldig rart, men kjærligheten er veldig rar enkelte ganger.

Legg inn din oppgave!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp stil