Søk i stiler
 

Mislykket


Ganske kort om et mislykket selvmordsforøk.
Sjanger:AnnetLastet opp:23.11.2007
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Selvfølelse
Selvmord
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookDet er slik som det alltid har vært. Bare meg. Helt alene. I stummende mørke. Jeg vet ikke hvor jeg er. En plass i tankene mine tror jeg. Drømmende om en verden jeg skulle ønske at fantes. Jeg glir mer og mer vekk fra den realistiske verden og blir dratt mer og mer inn i den perfekte verden. Min verden. Verden som forstår meg.

 

Jeg sitt krøket sammen med et iskaldt gulv under meg. Et iskaldt gufs skyter gjennom kroppen min og jeg våkner. Øynene mine er tårevåte og jeg strever for å se gjennom dem. Jeg så ned på handleddene mine som var fulle av kutt og blod.. Jeg hadde prøvd å drepe meg selv.

 

Jeg følte meg tom innvendig. Hjelpesløs, fortapt. Ikke engang klarte jeg å ta mitt eget liv.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

TR
08.10.2008 01:50

Bra!
2
anbefalinger
Skummelt, men bra dikt !  Smile :-\)

vajeje
22.04.2013 11:52

Bra!
0
anbefalinger
det her var kjempe skumelt! ligger under dyna og skjelver(thats what she said). veldig bra skrevet, men sykt skummelt! stå på!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.022 sec - 1 pageviews