Søk i stiler
 

Han glemmer jeg aldri


Handler om ei jente som flykter, og en gutt som ofrer seg for å redde henne.
Sjanger:FortellingLastet opp:13.07.2007
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Drap
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det er mørkt, jeg hører en lyd. Jeg blir redd. Plutselig kommer det et sterkt lys og en plattform mann kommer inn. Han het Robin. Han ser at jeg er veldig blek og jeg er syk. Han tar og løfter meg opp i armene hans og bærer meg med til hans hjem. Han bor på en båt på den samme havna der han jobbet. Han spør meg om masse og hvor familien min er og jeg forteller at jeg er en flykter og har ingen familie. Han prøver å hjelpe meg med mat, vann, medisiner og gir meg nye klær.

 

Senere går han til et kontor der jeg ska få meg enn jobb for å tjende penger. Dama som sitter bak kontor bordet ser ganske grei ut. Det var sjefen til den jobben.Sjefen gir meg enn jobb og tar meg inn på et mørkt rom med mange skadde jenter. Jeg blir redd og roper på robbin. Jeg kan høre han springe opp trappene til der jeg er men da låser sjefen døra. En av di skadde jentene kommer bort til meg og forklarer hvordan denne jobben var og hva som hadde sjedd med dem og hvordan sjefen var....

 

Sjefen var ond og alle disse jentene måtte slide di var slaks slaver. Di jobbet for denne damen for at hun skulle få penger men det viste ikke jentene før di hadde fått sett va som gikk ut på. Hun brukte alle jentene for å sele SEX til andre menn. Vist di var ulydigge ble di straffet. Straffen var å bli brent under føttene eller å bli slått i hel.Robbin prøvde alt for å få meg ut av dette og han skulle kjøpe meg ut av det. Damen var kjempe glad i penger så han måtte gi henne 50.000 kr for meg.

 

Han hadde ikke så mange penger så han skulle gi henne båten hans og det var alt han hadde. Den var verdt 70.000 kr men han ville gjøre alt for å få henne. Hun tok i mot pengene å ga han nøkkelen til rommet. En av jentene fikk høre at jeg skulle få bli slept fri og hun ble sint. Hun hadde vært der lengst og skulle stoppe dette. Hun sa til meg at han ikke skulle hente meg men ville heller ha henne siden hun var den peneste. Jeg ble knust! Da hun gikk til Robin gjorde han alt for å komme seg vekk fra henne for alt han hadde lyst på var Meg. Theresa het hun og hun ble rasende siden Robin ikke ville ha henne i stede for meg og så slo hun han i hel med en lysestake. Han døde. Da han hadde falt på gulvet svidde hun hull i bena hans med lighter.

 

Jeg ble slept fri og nå bor jeg på barnehjem og er lykkelig. Nå prøver jeg å glemme alt om Robin og alt med den jobben. Jeg later som at jeg ikke heter Kira selv om jeg heter det. Jeg fikk vite alt om hva som sjedde med Robin av Theresa. Hun som gav meg jobben og Theresa sitter i fengel for resten av livet og jeg sitter 15 år gammel på et barnehejm sammen med de andre jentene.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

RetroGirl
20.07.2011 16:54

Bra!
0
anbefalinger
Historien var veldi bra, men de bla mye ramsing. Du kunne ha beskrevet hendelsene og personene mer detaliert, og skrevet mer om fölelser og tanker. Stå på Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews