Søk i stiler
 

Foreldre


Typsike særtrekk ved foreldre.
Sjanger:FortellingLastet opp:24.07.2000
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Familie
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Foreldre kan for mange virke urovekkende, selve ordet høres negativt ut. For mange er foreldre de som gir deg de gavene du har ønsket deg til jul. Men foreldre har en heltids jobb som barne passere, hvis du har sittet barnevakt for andre, så kan ikke det sammenlignes, fordi foreldre jobber og tjener penger og ikke før de kommer inn døra med lønns slippen i hånda si` så står barna og venter på ukelønn. Også alt annet som kommer i tillegg som at de vasker opp for deg, lager mat for deg, kjøper diverse ting til deg.

 

Så kommer ansvaret. De har nemlig et ansvar for deg også de skal lære deg opp til å møte det voksne liv, men det blir man aldri klar til alike vel. La oss si at du vinner en stor premie i en konkurranse, da vil foreldrene dine si det til alle for å skryte. Men, la oss si at du fikk stryk i matte, da vil de ikke si det til noen. Du har kanskje ikke lagt merke til det men foreldre har en hemmelig forening som alle foreldre må være medlem i og der har de en konkurranse om å ha den beste ungen. Vinner man så vet jo aldri du hva som skjer fordi da må du være hos besteforeldrene dine. Å sende deg til bestemor og bestefar er noe foreldre liker, for at når foreldrene dine var små så ble de pint av sine foreldre altså dine besteforeldre, men nå i ettertid syns de at de hadde det så bra at du fortjener å være der litt. For noen er foreldre et par voksne som du bare kan gi dine regninger til så blir de betalt. Foreldre tjener mer enn de sier de gjør fordi at resten av pengene setter de inn på hemmelig konto som ikke du vet om, så at du skal kunne nyte de senere. Men det er jo ikke så morsomt hvis det skulle bli inflasjon, for da kan det jo hende at pengene dine ikke er noe verdt i det hele tatt. Hvis du har skilte foreldre så er jo det bra hvis du tenker økonomi, fordi at hvis du bor hos faren din så får du sikkert litt penger, la oss si 150kr. Og når du drar til moren din så er det litt å hente der også , la oss si 150kr. Da har du jo tilsammen 300 kr på kanskje 2 dager. Men de fortjener jo ikke bare å bli sett på som et synonym for penger. Også mas, bråk, og kanskje kjeft.

 

Foreldre har et tett program om dagen og de gjør det samme hver dag. 06,30 stå opp, gå på jobb 15,00 kommer hjem gå i butikken. Men , noen ganger er de litt smarte når de handler, de handler for to eller tre dager samtidig, det gir de litt ekstra tid. Foreldre kan også utnytte deg. som f.eks. : Gå å hent fjernkontrollen , jeg gidder ikke selv. Eller : Rydd rommet ditt, å ta gangen med det samme. Du kan heller ikke stole på foreldrene dine. De sier f.eks: Du skal få ukepenger i morgen. Men du ser de ikke på en uke MINST. Og innimellom så diskuterer de saker, for deg kan det høres ut som de krangler, og det gjør de egentlig men de vil bare ikke innrømme det.

 

Altså : Foreldre virker onde men det er fordi vi ikke liker hva de sier eller gjør. Men foreldre har gått på et hemmelig kurs om barn så de vet hva de gjør. eller ??........

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

kjersti
10.02.2006 16:46

Bra!
0
anbefalinger
haha

........
12.03.2006 11:14

Bra!
0
anbefalinger
Synes ikke dette va så bra.. Hemmelig kurs?.... husk avsnitt og komme før orden men.. hehe


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews