Søk i stiler
 

Den 10. landeplage


Eit kåseri om innvandring.

Sjanger:KåseriLastet opp:14.05.2007
Språkform:NynorskForfatter:Anonym
Tema:Innvandring
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


No ser vi mange innvandrarar i Oslo, og er i seg sjølv greitt, men om natta ser det bokstavlig talt svart ut. Mc’Donalds og fleire restaurantar blir fråståle god mat, bl.a. Nambrød og Bekenpai Au Sup’e, som truleg er mest populært blant sot røyra.

 

Du såg kanskje den episoden med Rikets Røst på tv 2, då CP ramma Jesper Odelberg var vekter på eit kjøpesenter? Han avslørte ein stor svart mann stele tyggegummi frå ein Rema butikk. ”JA, ein neger” som han sa sjølv. Med andre ord kan man vel samanlikne sot røyra med den svarte fuglen Pip – Pip, som fauk frå båtar til båtar og stal Bekenpai Au Sup’e, nett som innvandrarane gjer med restaurantane våre. Og kva med dei gongane dei faktisk er villege til å kjøpe mat og klede? Jo det skal eg fortelje dykk, viss de ikkje viste det frå før. Dei pruta! I Oslo kjenner du ikkje ei kassadame på Cubus som ikkje høyrer daglig: ”Hondre og femti! Min siste bod!”

 

Muslimar er ikkje takknemlege for opphaldstillatelsen. Dei får bli i Noreg, og kva er takka? Respektlause muslimar som går som nokre klesskap og bredar seg i fortaua. Og litt spøk om karikatur teikningar av profeten Mohammad tålte dei tydeligvis ikkje. Og dersom Erna Solberg eller Jens Stoltenberg les dette, så ta det opp. Få dei ut!

 

Tenk på dei som bur i Vågsøy Kommune då? Dei får ikkje sove om netene pga. ein svær tankbåt ligg på den andre sida av Måløy. Kven veit, det kan jo vere eit klart terrormål for muslimar. Men rasist er eg ikkje. Berre litt irritert og skremt av den muslimske oppførselen. Det er jo heilt uhøyrt. Man blir rett og slett forbanna! Hadde dei berre oppført seg litt meir som folk, og ikkje nykastrerte apekattar, så hadde eg og mange andre vert fornøgde. Då kunne dei berre bo i Noreg for min del, (så lenge dei brukte refleksvest om kvelden) :-). Og til dykk som jobbar med avistrykking, ver så snill og ikkje trykk denne teksten i aviser, så slepp vi 3. verdskrig ei stund til :)

 

Her kommer litt fakta:

 

Dersom alle skulle ete som muslimar, ville jorda bli overbefolka av grisar. Og mange slaktarar må ta ny utanning som halal slaktarar. Dersom alle var muslimar, ville verken betelskipet eller indremisjonen eksistert. Då kunne ikkje Noreg vere ein sjøfartsnasjon fordi muslimar ikkje vil bade. Då måtte alle kvinner i verda gå med burka, og for å gjere ein ting klart, vi nordmenn tenner ikkje på burka å bart! Så derfor synest eg og andre at det ikkje treng og bli overflod av muslimar. Vi treng dei kristne og.

 

”Det er nordmenn som er bra. Det er nordmenn som er best. Det er nordmenn som kan drikke mest, og spy vilt på kvar einaste fest!”

 

Det var eit utdrag frå ein song eg har høyrd, men eg hugsar ikkje kven som har den, eller kvar eg har høyrd den, men den var i alle fall bra. Men i det minste må det vere lov til å snakke ut om muslimane som eg gjer no, utan at du får ei kule i panna. Og på Måløy dagane må ein passe seg. Eg veit det er freistande å gå bort til dei pakkisbodene som sel ringar og kjedar, men ikkje gjer same feilen som eg gjorde. Eg tok på meg ein kul ring også kaldt ”Knuckle krusher”, men fekk han ikkje av igjen, så eg sprang som bare faen bort til bowlingen, i tilfelle dei skulle kappe av meg fingeren eller noko verre. Og det andre du kanskje tenker når du går bort til ei bod er kvar dei har fått alt frå. Jo, dei har kjøpt det svin billig i heimelandet og seller det 5 gongar så dyrt! Så, heilt til slutt berre for å hemne seg litt på muslimane: ikkje kjøp, men TAAAAA!:-)

 

Alt i alt. Ver forsiktig når du reiser til Irak eller eit land med muslimar, så kan det hende at du i alle fall får behalde livet når du kommer tilbake til Noreg. Men det beste ville jo vere å halde seg heime då.

 

Takk for mi merksemd.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

HEMMELIG:P
26.05.2008 02:17

Bra!
29
anbefalinger
superbra Smile :-\) man er ikke rasist om man har noe imot disse muslimene som innvaderer landet og står for 50% av voldtekten i norge. er det rart vi har noe imot dem? nei! skal man bare holde kjeft uansett hva de gjør i fare for å bli kalt rasist? herregud! bra noen TØR uttale seg Wink ;-\)

Terje B
22.11.2007 00:00

Bra!
19
anbefalinger
Hei, vennen. Jeg er ikke innvandrer, eller har minoritetsbakgrunn eller av. etnisk opprinnelse. Lurte bare på hvor du bor. For jeg fikk jævlig lyst til å gi deg grisebank, såfremt du ikke er tvers igjennom ironisk her.

Vegard
18.10.2007 20:44

Bra!
10
anbefalinger
Denne personen mangler jo all form for informasjon. Han/hun bør virkelig sette seg inn i saker før han/hun legger seg ut om ting.

Live.
11.03.2008 13:41

Bra!
10
anbefalinger
Du sier du ikke er rasist, men det er du jo helt klart. En kan jo være rasistisk mot tro, ikke bare mot farge. Drittdårlig kåseri, og veldig usakelig.

Tora
22.04.2008 19:05

Bra!
8
anbefalinger
Jeg fikk vondt i meg da jeg leste dette. Så forkastelig! Når jeg leser, ser og hører sånt som dette skammer jeg meg over å være norsk...
(Hvis det egentlig er et ironisk kåseri burde du virkelig få dette bedre frem i teksten.!)

Norge
22.04.2008 22:51

Bra!
6
anbefalinger
Kjempeflott at noen endelig tar opp en slik problemstilling. Det er faktisk ytringsfrihet hvor vi bor, og det er supert å se noen påpeke Mohammed karrikaturen! Stå på! Man trenger dessuten ikke være rasist for å ha meninger om muslimer. Detter var bra!

Martin
29.01.2008 08:42

Bra!
5
anbefalinger
Det har var jo bare teit, er det kun muslimer som bruker vold? Mange ser ned på muslimer pga deres strenge samfunn. Men tenk tilbake på slaget på stikklestad f.eks. Det er ikke bare muslimer som bruker vold

Norge..
23.05.2009 15:05

Bra!
5
anbefalinger
Det her var skikkelig trist! Du som skrev dette trenger hjelp! Alle muslimer og innvandrere er ikke terrorister eller voldtektsmenn. Jeg får vondt inni meg når jeg kommer borti sånne trangsynte mennesker som deg. Du er heldig som ble født i Norge, fordi det er et fint land å bo i, men alle er ikke like heldige som deg som har det så godt i landet de bor i, så desverre må de flytte fra hjemlandet sitt for at de kan få det bedre. Jeg skulle ønske bare at mennesker som deg kunne kjøpe seg et hjerte eller noe fordi du var rett og slett ond =/


beccz
08.01.2009 18:12

Bra!
4
anbefalinger
ej synst kåseriet va bra ej, flira litt her og der  Smile :-\)
heilt enig me dej, få ut muslimane + na krekar ! (Y)

maryam
04.04.2013 19:24

Bra!
4
anbefalinger
Hør her. Jeg er utenlansk og kommer fra Irak, men jeg er kristen. Du burde vite hva du snakker om før du dømmer andre. Det fins faktisk mange kristene arabere. Det er mange utlanske kriminelle, det skjønner jeg. Men det er også mange utlanske udanna mennesker her i Norge, som får Norge til å bli bedre. Du vil kanskje ikke innse at du er rasist, men det er veldig tydelig at du er det når du dømmer en hel folkegruppe på grunn av hudfarge og religion. Du kan snakka om enkeltmenneske som du syns er dårlig, men du kan ikke snakke om en hel folkegruppe.

Marte
09.09.2007 17:02

Bra!
3
anbefalinger
Litt usakelig noen steder, men enig på enkelte punkt

ironisk
25.01.2010 23:40

Bra!
3
anbefalinger
det morosame er at alle over her gjer nettopp det forfattar oppmodar oss til å ikkje gjere: å klikke i vinkel! og dei som presterer å komme med truslar, pell dykk tilbake der dykk kom frå! makan til dritt en skal måtte få for å snakke om noko tabu, som ikkje burde vere tabu i det heile! dei som har kommentert negativt ovanfor burde skamme seg, og all mogleg ros for å ta opp ein tabu på ein flott ironisk måte  Wink ;-\)


05.05.2010 13:08

Bra!
3
anbefalinger
Til den elendige trangsynte jævelen som skriver dette her. Dette kåseriet var rævva. Du skriver som en rasist og ironien din er helt forferdelig. Hele kåseriet var totalt feilslått. Mvh 9b som har lyst til å ommøblere trynet ditt enda mer.  Cool 8-\)

dride du i
14.02.2008 10:27

Bra!
2
anbefalinger
Fy faen ! fant du kje noge betre å skriva om sattan alså !

Marie
11.03.2008 00:46

Bra!
2
anbefalinger
Syns dy burde samle litt mer informasjon før du legger ut stilen din i et forum i full offentlighet  Smile :-\) Vist ikke dette er IRONI?

Marte
04.04.2013 19:26

Bra!
2
anbefalinger
REN RASISME.

h
19.05.2012 18:23

Bra!
1
anbefalinger
Jeg er uenig i alt du sier. Norge trenger innvandrere fordi alle trenger å lærer seg å se ting fra flere sider. Dette lærer vi noe av, kanskje viktigst menneskeverd, at alle mennesker har like mye å si, er like mye verdt.

las
15.11.2015 18:32

Bra!
1
anbefalinger
Du starter med og skrive om innvandrere, men resten av teksten din handler om muslimer som kun er en minioritet av disse innvandrerne. Rasist og glad i muslimer er du hvertfall ikke

Skjerp deg
06.11.2014 18:13

Bra!
0
anbefalinger
Jævlig usaklig, umodent og rasistisk! Det er veldig tydelig at du har lite perspektiv på ting, og litterært sett var det også dårlig skrevet. Aksepterende samfunn my ass...

anonym
23.04.2015 19:36

Bra!
0
anbefalinger
ironisk at kåseriet starter med innvandrere og ender på muslimer
seriously?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.022 sec - 1 pageviews