Søk i stiler
 

Skolen


Dette er et kåseri om skolen.
Sjanger:KåseriLastet opp:19.04.2007
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Skole
Verktøy:Utskrift


Skolen kan være en fin plass det, dårlig luft, rare stoler, deprimerende klasserom og gørr kjedelig undervisning. Dette er noe av det elevene møter hver skoledag.

 

Lærere som står og babler i vei om noe som du ikke forstår. Iblant blir det så kjedelig at mange sitter og nærmest sover. Men det positive er at vi lærer noe ( det er i hvertfall det som er meningen). Og så er det friminutt. Klokken ringer ut og alle elevene har nærmest et kappløp om å komme vekk fra det grøssende klasserommet. Og læreren får ikke sagt ''nå er det friminutt før alle elevene har sprintet ut fra klasserommet.

 

Og så kommer du hjem og tenker ''yes! nå er skolen ferdig''. Så er du på vei ut, men ikke før du har fått tatt på deg skoene roper moren eller faren din ''har du gjort lekser gutten min!''. Du lager et høyt stønn og går opp på rommet. Du tar opp lekseplanen og besvimer når du ser alle leksene du har. Du tar sekken og tømmer den og drukner i alle bøkene. Du svømmer ut av bøkene og sitter deg ned og begynner å skrive. Når du er ferdig å gjøre lekser er du så sliten at du kunne sovnet i stolen og du orker ikke å gjøre en skit. Og neste dag er det samme skiten.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Gurmeet
11.10.2016 16:35

Bra!
71
anbefalinger
#DuHarIkkeKopiertTekstenDaaaaaaa

is
08.01.2015 17:37

Bra!
58
anbefalinger
kopiert!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews