Søk i stiler
 

Flukten til Verdal


Fortelling om å være kriminell i ung alder og bli drevet på flukt.

Sjanger:FortellingLastet opp:13.03.2007
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Ungdomskriminalitet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg kom inn i banken, jeg hadde planlagt alt til hver minste del, jeg kunne ikke feile denne gangen. Jeg hadde brukt lang tid på og hente våpen så dette var gangen ville jeg lykkes. Jeg kom inn i banken i Oslo det var mange her inne jeg kunne ikke skyte uten å skade mente jeg, så jeg ventet på tur. Plutselig kom politiet inn. Jeg sprang ut bakdøren og sprang hjem.

 

Når jeg var hjemme slo jeg på tven, jeg var etterlyst i hele byen. Det sjokkerte meg. Jeg skjønte ingenting. Hadde noen sladret eller hadde de sett meg med min pistol i lomma, men det eneste jeg visste, jeg måtte flytte til Trondheim. Der må jeg begynne på nytt på å finne ut hvordan jeg skal bryte meg inn i banken i Trondheim, men jeg kansje skulle flytte til Bergen fordi at i Trondheim er det mye bedre politi system, men Bergen har også en bra bemannet politi system. Nå vet jeg det, jeg kan flytte til Verdal der er det elendig politi system. Jeg begynner på Verdals øra ungdoms skole i 8c, der kommer ingen av lærerne til og skjønne at jeg er på flukt.

 

Der kan jeg begynne og planlegge innbruddet på Sparebank 1 i Verdal. Jeg måtte på nytt, men jeg hadde god tid, jeg var trosalt bare 13 år gammel, så jeg hadde mye tid på meg. Jeg kom på skolen første dag og alle behandlet meg bra. Jeg fant tre gutter og en jente som ville hjelpe meg på ranet.

 

Jeg våknet denne morgenen av at noen sto utenfor huset mitt. Jeg hentet pistolen min og gikk mot døren. Jeg reiv den opp, men det var bare de som skulle hjelpe meg med ranet. De kom inn fordi de hadde dårlige nyheter. Politiet hadde avslørt dem alle sammen og de måtte dra på flykt, men hvor de skulle dra var de ikke enige i. Jenta ville til Danmark mens gutta ville til Sverige. Det ble til at måtte trekke lodd og loddene avgjorde at de dro til Sverige. Jenta ville ha med seg vennene og dra til Østersund mens gutta ville til Stockholm, så jenta bestemte denne gangen.

 

De dro på flukt til Østersund, der vi kjøpte oss hus og levde der hele sommeren. Vi kom tilbake til Verdal to dager før skolen begynnte og politiet trodde ikke at vi hadde kommet tilbake så dermed dro vi til Østersund hver sommer fra da til politiet sluttet og lete etter oss.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

tt
10.12.2009 20:01

Bra!
0
anbefalinger
håpløst


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews