Søk i stiler
 

Ulykkelig Forelskelse


Tekst om hvordan det er å være forelsket, hvordan følelsene er, og hvilke konsenkvenser det kan få.
Sjanger:AnnetLastet opp:05.03.2007
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sjekking
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Forelskelse er den følelsen du kjenner når gutten/jenta du liker så utrolig godt kommer spaserende mot deg. Du kjenner magen rumle og du vet nesten ikke hva du skal si, når personen snakker til deg. Du blir flau, og kanskje så nervøs at du begynner å miste ting på gulvet. Hele deg skjelver, og du blir stående, stiv som en pinne. Du kjenner alle sommerfuglene suse rundt omkring i magen, det kiler i magen og det føles som om du akkurat har tatt den kuleste karusellen på tivoli! Du gjør alt for å få vite mest mulig om personen du er forelska i, som å spørre venner av personen. Du får vite hvor personen bor, men tør aldri å besøke personen. Du sykler forbi huset minst hundre ganger, venter på om personen kanskje kommer ut. Du skriver navnet på personen på alle skrivebøkene dine, og tenker på personen før du sovner om kvelden.Men hva om personen ikke liker deg? Tenk deg all arbeidet du har gjort i å skrive navnet til personen på alle skrivebøkene dine. Du må bruke dobbelt så mye tid på å fjerne det, som du brukte på å tegne det på. Tenk deg hvor mye av fritiden din du har brukt på å stå foran huset til personen og vente på om personen har kommet ut. Du får aldri den deilige magefølelsen du fikk da du så personen. Du blir aldri mer nervøs eller flau for å se personen, du tenker aldri på personen mer før du sovner.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

hmm
10.07.2009 01:14

Bra!
0
anbefalinger
"Hele deg skjelver, og du blir stiv som en pinne" .. ? litt selvmotsigende kanskje


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews