Søk i stiler
 

Frp, dobbelt så mye moral


Et kåseri om Frps politikk.

Skrevet i 10. klasse.

Sjanger:KåseriLastet opp:23.02.2007
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Politiske partier
Verktøy:Utskrift
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Tenk så flott hvis Frp hadde styrt. Da hadde vi vel alle hatt det bedre.

 

Frp er ikke så gammelt, det er eldre enn meg, men kanskje ikke så gammelt som deg. Det ble stiftet i 1973 av Anders Lange, og hva er vel mer naturlig enn å kalle det for Anders Langes parti da? Egentlig het det jo ”Anders Langes Parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep”, men det er så helsikes

<bilde>

Logg inn for å se bildet
vanskelig, nesten like vanskelig som å forstå hva det våte eplet i logoen har med fremskritt å gjøre. Jeg går ut ifra at det er lettere hvis man har en promille på linje med Per Sandberg. Dessverre overlevde ikke stamfaren for dagens Syden-turister like lenge som partiet selv og da han døde i ’74, av en hjertesvikt, ble partiet omdøpt til Fremskrittspartiet. Og jammen har ikke partiet gjort fremskritt. Fra å kun ha de mindre kristne høyreekstremistene, har de blitt landets største parti. Eller så er det AP, jeg er ikke helt sikker, det avhenger av hvilken kanal du ser på eller hvilken avis du leser.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
Men etter hvert kom det da med flere i Frp. Først var det de late som ble fristet av lave skatter og avgifter. Folk skulle ikke lenger behøve å jobbe så mye for å tjene så mye. Det var mange late i Norge, men tydeligvis ikke mange nok, det måtte flere til. Med løfter om å bli kvitt de som ikke hørte hjemme i samfunnet, stjal de velgere fra Krf og de andre høyrepartiene.

 

Det skulle dessuten mer penger inn i pensjonsfondene, sykelønnsordningene, uføretrygden, arbeidsledighetstrygden, skolesystemet, osv. Det skulle bli mindre skatter, men flere velferdsordninger. Folk skulle få mer enn de betalte. ”Umulig”, sa noen. ”Mulig”, sa Hagen. Med enn munn større enn magen og nesen til sammen, lovte han i øst og vest, og han fikk velgerne med seg.

 

Men hvem er egentlig Carl I. Hagen? Han har ledet Frp så lenge som det har vært Frp. Han er gift med Norges høyeste hår, Eli Hagen. Ikke siden Olav den Hellige har det vært noen med mer spesielt og omdiskutert hår enn denne yndige Dombås-jenta. De er jo også perfekte motsetninger av hverandre. Mens håret hennes ser ut som det har eksplodert, så har nok hans heller implodert. Han har jo dessuten et noe merkverdig navn, Carl I. Hagen. En venn av meg har en kanin som er oppkalt etter Frp-toppen. Det høres ut som om han hører hjemme i hagen, selv om mange kanskje mener at han er helt på jordet.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Hagen skal jo også hjelpe oss med å bli kvitt alle disse innvandrerne som støtt og stadig kommer hit. Til hjelp for å gjøre dette brukte han i 1987 et brev han mottok:

 

Til Carl I Hagen, Stortinget. Fra Mohammad Mustafa, underhaugsv. 15, 0354, Oslo 2

 

Allah er Allah og Muhammad hans profet! De kjemper en forgjeves kamp hr. Hagen! Islam, den eneste sanne tro, vil seire her i Norge også. En dag vil moskeer være like vanlig i Norge som kirker er det i dag og mine barnebarns-barn vil oppleve dette. Jeg vet, og alle muslimer i Norge vet, at en dag skal Norges befolkning komme til troen, og at dette landet skal bli muslimsk! Vi føder flere barn enn dere, og adskillige, rett-troende muslimer kommer til Norge hvert år, menn i produktiv alder. En dag skal også det vantro korset i flagget bort!

 

«Asylsøkerne er på vei å ta over vårt fedreland», uttalte Hagen da han fikk dette brevet. Og det må da være bra. Hva kan vel de som kommer hit tilby oss? Ingenting, bortsett fra kebab og billige grønnsaker. Alt sammen sikkert forgiftet og fullt av kugalskap, akkurat som innvandrerne. ”Gjerningsmannen er av utenlandskopprinnelse (pressesitat vi ofte leser)” heter det i Frp’s innvandrings og kriminalitetsbrosjyre for 2007. Og det stemmer da også.

 

Det var bare det at brevet ikke var ekte da.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Samtidig så må man, siden dette er et kåseri, ha lov til å undre seg. Er det ikke rart å tenke på at Norges minst innvandrervennlige parti er det eneste som har egne foreninger i f.eks. Spania og andre Middelhavsland? Mens Frp tvangsintegrerer folk på grensen til kulturlemlestelse her i Norge, så bor de selv i norske kolonier i utlandet, og alle må rette seg etter deres behov der. Alle som kommer til Norge må lære seg norsk ved egen hjelp. Beklager, de må kunne det allerede. Samtidig kan man i Spania gå på norske butikker og kjøpe lutefisk, før man på veien hjem til gettoen sin går innom Frp-lokalet og titter litt på NRK. Jeg så først heller ikke moralen i dette, men oppdaget så den typiske Frp-logikken, det er ikke så viktig hvor du kommer fra, det viktigste er at du er norsk.

 

Uansett, Frp lover penger til alt og alle, så lenge de er norske, heterofile, gifte mennesker med to, maks tre barn, uten at de behøver å betale så mye for det. Det er vel ikke tvil om at hvis Frp kommer til makten vil Norge bli et bedre land å bo i. Det har de jo lovt oss, og med alt de tilbyr må det jo bli det. Bedre moral enn dette går det vel ikke an å få?

 

 

Kilder:

http://no.wikipedia.org/wiki/Carl_I._Hagen

http://no.wikipedia.org/wiki/Eli_Hagen

http://www.daria.no/skole/?tekst=1108

http://www.daria.no/skole/?tekst=2145 http://www.frp.no/Innhold/FrP/Dokumenter/Brosjyrer/

http://www.frp.no/Innhold/FrP/Om_FrP/Historie/

http://no.wikipedia.org/wiki/Mustafa-brevet

 

Bilder:

http://www.frp.no/Innhold/FrP/Dokumenter/Brosjyrer/

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00211/eli_hagen_h_yt_h_r_211604m.jpg

http://www.forskning.no/Bilder/1044957199.08/1044957199.08_content.jpg

http://www.nrk.no/img/493962.jpeg


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

JanBanan
18.12.2010 06:41

Bra!
2
anbefalinger
Joda, veldig bra skrevet...
Men man glemmer fort noen svært viktige momenter når man snakker om Frp's "kolonisering" av f.eks Spania. Man sammenligner stadig dette med innvandringen til Norge. Det er noen vesentlige forskjeller her. Nordmenn er ikke overrepresentert på kriminalstatestikkene i Spania. Her i Norge representerer ikke-vestlige innvandrere ca 2% av befolkningen. For Oslo er tallet ca 5%...

Denne ytterst marginale gruppen mennesker står for nærmere 80% av all grov volds, vinnings og narko-kriminalitet i Oslo. Dette i tillegg til alle, ABSOLUTT ALLE(!!) overfallsvoldtekter i landet. ( Pr dags dato ca 45 stk.)

Nordmenn i Spania finansierer sitt opphold i landet med sin verdiskapning gjort i Norge. Det vil si pensjon og oppspart formue. Mens her i landet gjør den stadig voksende gruppen innvandrere større og større innhogg i sosialytelser fra et allerede overbelastet NAV. Summa summarum tilfører nordmenn i Spania inntekter til landet via moms og andre synergieffekter.

Nordmenn i Spania prøver heller ikke å endre det Spanske samfunnet til å bli mest mulig likt det norske, annet enn at man liker å handle enkelte norske produkter i lokale spanske butikker. De hater ikke demokratiet heller. Og langt ifra alle nordmenn i Spania er Frp'ere.

Angående "Brevet" som ikke er ekte.:
Det ble skrevet i 2007. Og likevel er det fremsynt nok til å stemme forbløffende bra. Islamister og ekstremt religiøse muslimer har en agenda om å innføre islamske lover og regler i alle land de bosetter seg i. Dette kommer frem av dokumentaren "Muslimbrødrene" som nylig ble vist på TV2. Disse gutta kommer til å prege vestlige samfunn i årene som kommer. Organisasjonen ble stiftet i Kairo i 1928 og har som hovedformål å "kolonisere" vesten ved å innføre sin ideologi i våre relativt velfungerende demokratier. Ved hjelp av høyere fødselsrater og familiegjenforeninger vil ikke-vestlige innvandrere utgjøre stadig større andel av befolkningen i Europa. Det fryktes at de vil være i flertall mellom år 2020-2050.

Dette i seg selv er grunn til bekymring. Mest fordi islam sorterer mennesker etter verdi. Og det viktigste parameteret er religiøs tilknytning. Kristne, Jøder, Hinduister, Katolikker, Buddhister etc...etc.. har ingen reell verdi som mennesker. I følge koranen tilhører vi "ildens folk" og i ilden skal vi være og bli.

Vi risikerer dermed å bli sett på som annenrangs borgere i vårt eget land etterhvert. Og dette er i seg selv skremmende. Islam bryter med flere menneskerettigheter som er selvfølgelige for oss. Likestilling, ytringsfrihet og religionsfrihet er bare 3 av eksemplene.

Selvfølgelig er jeg klar over at ikke alle muslimer kan dras over den samme kammen. Men er det ikke litt rart at man skal prøve og endre vårt samfunn til å bli mest mulig likt den dritten de selv har "flyktet" fra..??
Ettersom de med ekstreme islamske holdninger får sterkere og sterkere fotfeste, så vil vi se endringer. Det går allerede nå på krav om egne gamlehjem, egne skoler, egne barnehager, gravplasser osv... For de vil jo ikke blande seg for mye med oss vantro.

En muslimsk mann kan uten problemer gifte seg med en vestlig kvinne. Fordi han står over kvinnen i rang. En muslimsk kvinne, derimot... Hun kan ikke gifte seg med en vestlig mann, ettersom den vestlige mannen har mindre "verdi" enn kvinnen... Slike holdninger passer ikke inn i Norge anno 2010...

Skal man ha det moro på Frp's bekostning, bør man se på det totale bildet.

Et Indonesisk ordtak:
"Hvis du møter en muslim og en kobra på din vei, konsentrer deg om muslimen. for han er farligst."

Freeze =)
09.05.2007 19:42

Bra!
0
anbefalinger
Utrolig bra skrevet!
For en 10. klassing er dette utrolig.
Sitter nå selv og skriver essay om FrP's politikk, og vil bruke litt av det som står her.
Denne linken kommer i kildelisten min, noe jeg håper du ikke har noe imot.

Stå på!  Wink ;-\)

Line
21.01.2010 15:58

Bra!
0
anbefalinger
så bra skrevet !  Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.039 sec - 1 pageviews