Søk i stiler
 

Alene


Handler om ei jente som blir HIV-smittet pga. en drittsekk.
Sjanger:FortellingLastet opp:01.01.2007
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Seksualitet
AIDS
Verktøy:Utskrift


Jeg var alene, helt alene. Ingen familie, ingen venner, ingen jeg kunne snakke med. Og verst av alt, var jeg HIV-smittet. Jeg vet ikke åssen, men han drittsekken smitta meg! Jeg som hadde et perfekt liv, men nå har livet mitt blitt søppel. Jeg vil bare drepe meg selv, istedenfor å leve slik som jeg gjør. Men hva er vitsen? Livet skal ta slutt en eller annen gang!

Det hele skjedde da jeg gikk på ungdomskolen i 10. klasse. Jeg var utrolig forelsket i en gutt i klassen min, Pedram. Han var så søt og en kjernekar. Når han smilte, kom det to søte smilehull på kinnene hans. Vel, jeg var ikke særlig pen og populær var jeg heller ikke. Men av en elelr annen grunn visste jeg innerst inne at han også likte meg.Jjeg ble invitert på fest hos Magne, en gutt i klassen. Foreldrene var bortreist, og storebroren hans hadde nettopp fylt 18 år. Så vi ble servert med øl og masse godt. Pedram, han var også der sammen med hele vennegjengen sin. Jeg var også der sammen med veninnene mine.

'' Oh Gud! Han kommer mot meg. Hva skal jeg gjøre?''
Musikken hadde satt i gang, og noen stod på dansegulvet og skulle begynne å danse, mens andre letet etter partner. Alle venna mine hadde fått partnere, utenom meg. Plutselig så så jeg at Pedram komme mot meg. Han så på meg med en uforståelig blikk. Jeg begynte å skjelve og svette under armene:
''Skal han spørre spørre meg om å danse? Hva om jeg svarer nei? Hva skjer hvis jeg ikke klarer å danse?''
Som sagt så kom han mot meg og spurte om jeg ville danse med ham. Selfølgelig takket jeg ja, og begynte å danse med ham.
''Tenk, jeg danser med klassens kjekkeste gutt!''

Vi danset litt, og han gikk for å hente drikke til oss begge. Jeg og den vidunderlige gutten, Pedram, satt på en sofa og stappet i oss øl, mens vi snakket med hverandre. Etterhvert begynte jeg å bli litt svimmel. Var det pga ølen han gav meg? Jeg følte meg ikke så bra, og det verste var at jeg hadde blitt full.

Neste dag når jeg våkna, så jeg at jeg ikke hadde på meg klærne. Pedram, han lå ved siden av meg; halvnaken.
''Hadde vi hatt sex? Hadde Pedram utnyttet meg?''
Verst av alt, så hadde vi ikke brukt prevensjonsmiddel!

Jeg tenkte på det, mens jeg tok på klærne mine og løp ut av det tomme gule rommet. Jeg ventet ikke på at han skulle våkne, slik at vi kunne sitte sammen og prate om gårsdagen. Jeg måtte bare ut derfra selv om jeg hadde panikk.

1 uke etter......

Jeg hadde blitt så forferdelig syk, at mamma tok meg med til legen. Som vanlig tok de prøver og undersøkte meg. Dde sa at jeg skulle få svar på prøvene etter en uke. Men jeg må inrømme at jeg er glad for at jeg ikke ble gravid. Ffordi jeg tok graviditest for sikkerhetens skyld.

Vel etter en uke fikk jeg vite at jeg var HIV-positiv. Det forandret hele livet mitt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Alle vennene mine forlot meg og familien min, de kasta meg hjemmefra pga en drittsekk som gav meg HIV. Men hvordan går det an? Han som så så frisk ut?

Nå bor jeg i et bitte lite telt utenfor huset vårt. Medisiner får jeg langt ifra! Hvordan skal jeg få medisiner når jeg ikke har råd til det?

Jeg er alene, helt alene!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

FASFFSAF
12.06.2008 16:37

Bra!
12
anbefalinger
OMG nå fikk eg lyst te å bange en jente! HAHAHA LOLZ!

Sexy mama
18.09.2008 18:56

Bra!
11
anbefalinger
Verste historien, men nå vet jeg hav jeg skal gjøre med HIV-smitten min! SPRE DEN SOM PESTEN! HAHAHA JEG SKAL BANGE FEM JENTER I KVELD! LOLZLZLZLZLZLLZ

Minstemnn i bygdå
18.09.2008 18:39

Bra!
8
anbefalinger
Lol det verste ever! Et lite telt? Ka faen!?! Helsikken for en sinnsyk historie..................

Ehh...
15.05.2007 18:59

Bra!
4
anbefalinger
Det tror jeg ikke noe på! Lol Razz :-P

paddddddddoooo
16.05.2007 10:48

Bra!
4
anbefalinger
lær deg og skrive!!!!! retard


25.05.2008 23:40

Bra!
3
anbefalinger
satan ta va bra fortelling

Faren til Pedram
18.09.2008 18:51

Bra!
2
anbefalinger
Yes, jeg digga meg

edd lolwtf XD
16.10.2008 15:17

Bra!
2
anbefalinger
seriøst bra historie. jeg ble liksom revet med. føltest som om jeg snakket med hovudpersonen. hvor gammel var pedram duden? og hvem skaffet den øl? var det en stor fest? mange folk? beklager visst spørsmålene virker dumme. dette er en lekse...

;)
28.11.2011 17:18

Bra!
1
anbefalinger
Ikke vær så negative! Lol! Syntes den var bra jeg  Smile :-\)

Jesus
17.11.2008 17:36

Bra!
0
anbefalinger
lol hva er dette her for noe?

WTF?
14.12.2009 22:25

Bra!
0
anbefalinger
Stil ?
For det første du går rett på sak at du ble HIV- smittet. Kort historie, kjedelig å lese. Jeg hadde ikke lest hele hvis det ikke var for at den var så kort.

Karakter 3+

A
03.12.2010 18:02

Bra!
0
anbefalinger
Bra, men kort ; )

Fluttra the Butterfly
14.05.2012 21:04

Bra!
0
anbefalinger
Litt usannsynlig historie, men grei nok

MArtin
01.02.2014 23:31

Bra!
0
anbefalinger
Likte konseptet, men slutten kunne vært annerledes


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews