Søk i stiler
 

To merkelige vesener


Gutter og jenter er to merkelige vesener.
Sjanger:AnnetLastet opp:24.12.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjønnsforskjeller
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookKanskje det er meningen at gutter skal være sånn, kanskje det er meningen at de bare har sex med deg også stikker de av til en annen jente. Hvem vet? Gutter tør jo ikke å innrømme noe. Hvis man spørr de ”face to face”, vil du bare ha sex med meg?, da får du bare et sarkastisk uttrykk også et svar som lyder sånn ”Nei selv følgelig ikke! ”.

 

Men hva vet jeg, jeg er 15 år og har hatt sex med en gutt. Jeg er så forelsket og så dum! Han bare leker med meg og jeg er fullt klar over det, men bare lar det skje. Jeg vet han har følelser for en annen jente, jeg vet han har følelser for meg også (sier han da), men en kan aldri være 100% sikker på det gutter sier. Nesten som at man skal advare jenter: Ikke la deg lure, de sier noe men mener noe annet. Kanskje det er sånn det er ment å være!

 

En ting jeg har erfart er at man skal ikke alltid høre på det gutter sier, i hvert fall ikke når kompisene er tilstede, gutter innrømmer faktisk at de tøffer seg når det er andre folk tilstede. Har fått høre en gang ”Ikke bry deg med det jeg sier når det er andre folk tilstede”. Men hva skal en jente egentlig ta seriøst da? Er gutter bare en stor pløff som alle jenter skal krype for å la seg lure av? Gang på gang skjer det , men vi lærer aldri!!

 

Jenter er i grunnen ganske dumme når det gjelder gutter , vi sier en ting til vennindene våre også går vi etterpå å kryper for typen ! Vi er i grunnen ganske lik, vi tøffer oss for vennene våre også er vi helt oss selv når vi er alene men hverandre! Hvorfor er det egentlig slik? Ingen av oss lærer? Kommer vi noen gang til å lære? Tror egentlig ikke det.

 

Det har sikkert vært sånn lenge og det kommer til å være sånn lenge! Men vi vet jo egentlig aldri hva som vil skje i framtiden, vi finner vel oss en fin mann som vi selv mener er verdens beste, og han er i hvert fall ingenting av det som jeg har nevnt tideligere, men i grunnen er det sånn! En kommer på jobb og skryter om mannen sin, hvem gjør vel ikke det? Jeg personlig tror at det vil følge deg gjennom hele livet , og jeg er heller ikke noe bedre selv skal jeg si! Jeg sier noe til mine venner og drar krypende tilbake til ex`n når han vil og føler for å ha meg der ! Når jeg sitter nå å skriver dette så kan jeg si SÅ mye fælt om han , men med en gang jeg er alene med han er han bare den søteste lille gutten i værden, han er en engel sendt fra Gud!

 

Kanskje gutter har en trang for å ha gjort det med flere jenter? Kanskje de ikke er sånn som oss jenter, vi klarer oss som oftest med en, i hvert fall i over ett år! Som noen gutter ikke gjør, da er det som oftest bare sex de vil ha! Men jeg er ingen ekspert på dette, men er jo bare min følelser og indre tanker dette er snakk om.

 

Alt forandrer seg etter at en har hatt sex med kjæresten, da er det liksom ikke så nøye lengre. Da har man hatt sex og man er ferdig med det liksom, da kan man fortsette videre, da har man erfaring. Vi lever i en utrolig merkelig verden i dag, alt har blitt så komplisert, ingenting skal være enkelt lenger. Det er ikke sånn lengre at mamma og pappa finner mann eller kone til deg, du må faktisk ut og leite etter ”den rette” selv . Før i tiden hadde en ikke noe valg, da måtta man bare ta det man fikk, ellers var man jo ille ute! Da var man stemplet fattig og dum resten av livet. Men nå? Hvem bryr seg om den gutten eller jenten som kryper etter deg, du skal ha den peneste gutten eller den peneste jenten, ingen ser på det som virkelig teller lengre. Hvis du finner en rik og velstående mann som er så utrolig pen at en ikke kan ta øynene fra ham, men han er ikke noe snill eller omsorgsfull bare en skikkelig egoist, ville du da dratt i fra ham? Veldig tvilsomt.

 

Mange jenter er sånn, bare de får seg en fin bil i bursdagsgave så er de fornøyd. Så det nok ikke bare gutter som er sånn, jentene er fæl og dømme gutter når det gjelder det at gutter bare tenker på det ytre. Men gjør ikke vi også det? Vi krangler alltid om den peneste gutten jo, og de guttene i klassen din som kanskje ikke er så pen men utrolig snill de får ingen oppmerksomhet i det hele tatt! Så jenter ikke bare skyld på guttene når det gjelder det der. Jenter vi kan være ufattelig lik gutter, bare vi klarer å innse det. Hvis vi bare tenker oss om så vet vi kanske godt at vi er to veldig forskjellige vesen utenpå men inni er vi da ganske lik?


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews