Søk i stiler
 

Kvinner


Kåseri om kvinner. Karakter: 5
Sjanger:KåseriLastet opp:14.12.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjønnsforskjeller
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Kvinner er rare skapninger, de bruker halve dagen til å ordne håret og finne ut hvilke klær som passer til øyeskyggen. Vel, da trenger du ikke å bekymre deg for er å bli latterlig gjort når du kommer for sent til timen. ”Alle” kvinner kommer for sent.

 

Mens guttene sitter og ser på fotballkamper, bruker jentene heller tiden på å ordne seg. Kvinner er rare, de bruker millioner av kroner til å kjøpe sminke, og krem som skal gjøre dem penere. Men fungere det? Jenter ser bra ut i sminke… Men jeg tror det hjelper mer på selvtilliten deres. Jeg tror at å trene er en fin måte å bli pen på, men neida, det gidder de ikke. De bruker heller flere hundre tusen på fettsuging for å bli kvitt fett som de kunne tatt bare 10 ”situps” for å bli kvitt.

 

Vel, jeg har ikke noe imot at kvinner tar plastisks kirurgi, men må de bruke pengene på det. De kan heller bruke pengene på en treningsmatte som de kan ta 15 minutters trening på hver dag, så skal de nok få resultat til slutt.

 

Etter å ha blitt kjent med henne, forlater hun deg fordi jeg ikke hadde bra nok klesstil. Så når det skjer som verst ut så kjøper du et lodd, og plutselig vinner du, og blir rik. Så kommer hun rekende tilbake, og synes du er helt perfekt og prøver å bli i lag med meg, bare fordi jeg er så rik. ’’Yess, nå kan jeg FÅ mer sminke sånn at jeg ser bedre ut!’’

 

Mens jeg er den samme gamle Ola som bruker pengene fornuftig. Egg og litt kreatin, for å holde formen.

Når hun har blakket deg, stikker hun av igjen. Og jeg er den samme gamle Ola igjen.

Dagen etter går hun hand i hand med bestekameraten din, som hun har klart å kapre på noen timer. Livet er enkelt jenter! Gutter og penger er det beste de vet…

 

Vel er det ikke ironisk, kvinner får alt de ber om takket være pupper og sjarm. Så her kommer en advarsel til alle single før dere blir stormforelsket, få dere en bankkonto i utlandet… Jeg er ikke helt sikker på om tittelen kvinner har fått, nemlig som ’’det svake kjønn’’, stemmer helt. Når jeg tenker meg om, så er det vel ingen i hele verden som har så mye makt som kvinner. Kvinner sin makt over mannfolk er som katt og mus. Derfor er det vel naturlig for en stakkars mann å håpe på at han har gjort alt riktig i dette livet, så han kan sleppe billig unna og bli født som kvinne i det neste.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Taper
25.10.2009 14:32

Bra!
50
anbefalinger
Latterlig

ler
05.06.2007 15:50

Bra!
39
anbefalinger
fikk du virkelig 5 på denne? vilket trinn går du på? syntes ikke den var en femmer vertfall

hallo
16.09.2009 17:11

Bra!
14
anbefalinger
syns den var drit bra, so hold kjeft din taper

god
24.01.2013 15:12

Bra!
1
anbefalinger
denne teksten var bra! fikk noen hint til mitt kåseri. Takk  Smile :-\)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews