Søk i stiler
 

Om bare fremtiden kunne bli slik, eller ikke?


En liten tekst om fremtiden. Får vi en fremtid hvor narkotikamisbrukere ødelegger alt teknologisk utstyr, og det meste av dyrelivet er utdødd?
Sjanger:Analyse/tolkningLastet opp:11.12.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Tidsperspektiv
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookJeg tror jeg kommer til å fikse høyteknologiske pc-er og stell. Ja, og hele kloden er dekket med narkotika og stoff.. Så alle er blitt gale og jeg må gå og fikse pc-er som er blitt ødelagt av heroinmisbrukere. Alle heroinmisbrukere har sine teknikker til å ødelagge pc-er, kameraer, tv-er og slikt, så i fremtiden tror jeg at jeg må fikse alle slags elektriske ting. Jeg tror at i fremtiden at alt som blir ødelagt av tekniske ting, blir ødelagt av 98% er narkomane.

 

I fremtiden tror jeg at jeg den 26. januar 2026 sitter og fisker på Akerbrygge, men får ikke noe fisk fordi alle har død ut på grunn av grovfiske. Om 30 år jakter jeg på elg, men får ikke noe som helst. Ser ikke engang et eneste dyr fordi de har dødd ut. Om 40 år så er jeg ute og måker snø.. men finner ikke noe snø fordi det har blitt alt for varmt til at det kommer snø (klimaforandring). Om 50 år så er jeg død på nm (et nettspill). Om 80 år da er jeg helt sikkert dau.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Haha
21.05.2007 20:32

Bra!
1
anbefalinger
LITEN tekst ja.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews