Søk i stiler
 

Forstår at det er slutt


Om ei jente som har blitt dumpa av kjæresten sin, og om vondt hun har det inni seg.

Karakter: 5 (9. klasse)

Sjanger:NovelleLastet opp:13.11.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighetsproblemer
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg burde ha sett det for meg, sett for meg at du ikke ville ha meg mer. Du har vært så borte i det siste, og du har ikke villet være sammen med meg. Men jeg skjønner ikke hvorfor, hva har jeg gjort mot deg liksom? Jeg har jo ikke gjort noe, og.. Og du har liksom ikke noen grunn til å gjøre det du gjorde! Jeg blir så sint, sint fordi jeg ikke lengre har noen, eller noe.

 

-Dumme ringeklokke, ropte jeg ut og kastet meg over den for å skru den av. Jeg hater den ringeklokka, og ikke søren om jeg skal på skolen i dag! Aldri i livet om jeg orker å se det søte, men forferdelige kvalme trynet hans. Flaks for meg at mamma og pappa har reist på jobb, så de ikke at jeg er hjemme, også skriver jeg bare en falsk melding til i morra. De bryr seg sikkert ikke uansett, de bryr seg aldri om meg, bare om jobben og hverandre. De reiser på jobb, kommer hjem, gir meg en 50 lapp til en grandis, og så stikker de på resturang, uten meg. Det er det vanlige som skjer rundt meg, hjemme hvert fall. Utenfor vet jeg ikke om så mye, har ikke vært ute på en uke. Jeg vil ikke gå på skolen, og jeg vil heller ikke ut å shoppe. Jeg er ikke så shoppe gal, men jeg er jo interessert i klær, som alle jentene er. Jeg har ikke møtt noen av vennene mine, de ringer og ringer, men jeg orker ikke å snakke med noen. Alt har blitt så tungt etter at Jesper slo opp med meg, og det verste er at han ikke engang sa hvorfor! Vi hadde det helt bra, men plutselig så sa han: ”Kathrine, jeg slår opp med deg”, og så gikk han bare! Jeg skjønner ikke, seks ord var det han sa, og så gikk han, han bare gikk! Åh, jeg har så lyst til å hyle, hyle og bare få hele Jesper ut av meg, men det er så vanskelig! Jeg klarer ikke å få han riktig ut, selv om det hadde vært det beste.

 

Jeg gikk bort til vinduet, det var sol og blå, skyfri himmel. Jeg åpnet vinduet og satte i gang et skrikende vræl! Jeg måtte bare få det ut. Jeg gråt mens jeg skreik og satte på litt musikk for å dempe meg. Kanskje ikke den beste musikken å sette på når noen har slått opp og du er lei deg, men satte på Marion Raven – Break You for det. Kunne ønske jeg også hadde turt å ta igjen. ”Couse you can’t hold me down, not now” sang jeg for full hals. Kanskje jeg skal prøve å følge opp det, jeg burde jo egentlig ikke være så deppa. Det greit, vi har vært sammen i to år, men nå har jeg faktisk vært hjemme i en uke på grunn av det. Nå syns jeg det faktisk en nok, jeg går ut! Ut for å shoppe, shoppe og bruke opp de to hundre og femti jeg har fått til grandis denne uka.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

RG
03.12.2011 17:23

Bra!
0
anbefalinger
Veldig bra, men kanskje litt kort. Men det er jo seff ikke lengden som teller. Du er flink, stå på!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews