Søk i stiler
 

Taxi


Et referat av den franske filmen Taxi. Skrev det en stund etter jeg hadde sett filmen, så det er ikke så bra da:P
Sjanger:ReferatLastet opp:12.10.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Filmer
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Filmen handla om en fyr som het Daniel som var pizzabud. Han sa opp jobben som det og begynte som taxisjafør. Han har en ganske spesiell taxi. Den kan kjøre oppimot 300km/t. En dag kjører han en dame hjem, hun forteller at sønnen jobber i IBM. Men han er egentlig politimann. Vi blir kjent med sønnen hennes. Han heter Emilien og han jobber med en sak om mercedes gjengen. De er en bankranergjeng som herjer i europa. De finner ut at de skal rane en bank i nærheten, men de slipper unna. Emilien blir henta av taxisjåføren. De diskuterer om politiet og taxisjåfører. Når han har kjører Emilien til politihuset sier han at han er politimann og tar Daniel inn til avhør. Han tilbyr ham å være sjåføren hans. De finner ut at en tysker ved navn Kruger driver og hjelper mercedes banden. De drar for å snakke med han, men han drar fram ett maskingevær og begynner å skyte vilt rundt seg, så kommer mercedesbanden og blir med. De ender med at de slipper unna. De drar dit engang til og begynner å snakke om koreanere. Emilien bestemmer seg for å gjemme seg i bagasjerommet til mercedesbanden sin bil. Det viser seg å være en dårlig ide.

 

De drar på en racerbane der de møter banden. De spør om de vil ha ett kappløp. De bestemmer at vinneren skal få litt penger. Daniel vinner. Imens har politihuset i Marseille funnet ut hvilken bank mercedesbanden skal rane neste gang. Emilien så nemlig en film på TV og der fikk han en ide. Hvis han skyter en sporingssender på bilen demmes kan han finne ut hvor det blir av dem. De følger etter. Men signalet forsvinner. Det er fordi banden har spraymalt bilen sølv. De unnslipper, men Daniel og Emilien tar opp jakten. De har en biljakt. Når de kommer ut på motorveien så lurer Emilien dem opp på en uferdig bro. Han bråbremser ved enden mens de andre hopper over til en enslig søyle av broen og er fanget der. Så blir Daniel en racerbilsjåfør. Han er ikke så fornlyd med å ha politiet som sponsor da.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.032 sec - 1 pageviews