Søk i stiler
 

"Tidsmaskin" av Stephen Overholser


Et kort og enkelt referat.

Karakter: 4+

Sjanger:Anmeldelse (bok, film...)Lastet opp:03.09.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Tidsperspektiv
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Tittel: TIDSMASKIN; farlige oppdrag i det ville vesten

Skrevet av Stephen Overholser

Illustrert av Steve Leialoha

Oversatt av Stefan Øyan

Utgitt i Norge år 1990 av Hilt & Hansteen

 

Dette er en ganske spennende bok men også ganske rotete. Den starter med at du får opplysninger om ditt oppdrag som er i den ville vesten rundt år 1860-årene.

 

Du er helt av lene på prærien, feltflaska er tom munnen din er tørr som sandpapir. Dette starter boken med. Etter 4 sider får du beskjed om å bla om til side 10, da kan du lese til side 15 og der får du et spørsmål om og bli med en transport til en slags stasjon som kalles skysstasjon eller du kan hoppe i tid til et annet sted. Sånn er boken hele veien, jeg synes boka ble litt vanskelig og lese pga dette.

 

Hovedmålet ditt i dette oppdraget er og finne ut om hvorfor Amerikas ”ponniexpress” ble lagt ned. Du får masse opplysninger underveis som du må ta med deg. Du bli fakka av politi, av banditter, havner oppi fester, fengsel +mye, mye mer.

 

Du får mye info. hele veien men du har et slags register bak i boka med f. eks er snyteskaft-phil til og stole på? Trur du ikke det kan du gjøre noe annet en og ta følge med han.

 

Jeg brukte ca en uke på og lese hele boken. Det er til sammen 134 sider i boken. Er du en av de som er glad i rote bøker anbefaler jeg den.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

tusenogen
13.05.2007 14:58

Bra!
1
anbefalinger
Tusen og en, tusen og to, ten og tre, tusen og fire feil. Mange setninger der du skal bruke å istedenfor og. Ellers, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldig....... rævva.

Anne
19.05.2008 17:52

Bra!
0
anbefalinger
Til "tusenogen"
Det er så utrolig teit å kristisere andre på den måten. Skjerp deg!

Annederiiiketeitmensant
16.03.2014 20:13

Bra!
0
anbefalinger
anne..


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews