Søk i stiler
 

Alt faller i grus snart


En tekst om mine tanker for tida.
Sjanger:AnnetLastet opp:17.07.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Verdier
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Alt faller i grus, alt som en gang var sannhet er bare tårer og et knust hjerte nå.

 

Tenk at jeg var som var så dum og trodde at du brydde deg, eller at noen i det hele tatt brydde seg, om meg. Det viser bare hvor dum jeg er, alt lå rett foran nesen min, men så jeg det, nei. Eller kanskje jeg ikke ville se det. Kanskje jeg ville spare meg selv for flere tårer. Men nå burde det triste slutte snart, vis ikke går tårene tom.

 

Jeg er muligens et veldig svakt menneske, men du vet ikke noe om meg. Alt har en grunn. Jeg er slik som jeg er på grunn av ting jeg har opplevd. Du sier, snakk om det, det vil hjelpe sier du. Men det blir bare for tungt for meg det, jeg har alt sperret det inne. Så da tror jeg heller det er enklere å sitte i alene i mørke å gråte enn å åpne den låste kisten.

 

Du tror kanskje at alt vil ordne seg hvis vi bare snakker sammen om det, men dette er ikke en historie, dette er livet mitt. Og alt det jeg vil si til deg er så vanskelig å få sagt med ord.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

kristin
27.07.2006 08:46

Bra!
1
anbefalinger
oh..


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.010 sec - 1 pageviews