Søk i stiler
 

Ungdom, fester og skole..


Om hvordan ungdommens liv foregår idag.
Sjanger:ArtikkelLastet opp:28.06.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Fest
Verktøy:Utskrift


Når man kommer i ungdoms alderen, er det vanlig og prøve nye ting. Det som er problemet i dag, er at noen ungdommer går over grensa, og ødelegger for andre..

 

Når Barna vokser opp, påvirkes de av alt å alle. Overgangen fra barn til ungdom kan være vanskelig. Noen klarer det, andre ikke. Det blir et større press når det gjelds skole, venner, og sosialitet. I de siste årene har undommer over hele værden utviklet seg mye, og det er ikke alltid like bra. Noen ungdommer velger framtid framfor narkotika, andre velger å droppe skolen, men de fleste velger å følge strømmen, "henger" på valget som venninden/vennen gjør. Når man skal ta det store valget om videregående, påvirkes man av alle; venninder, kamerater, foreldre, tradisjon, lærere, rådgivere ++. Det baller på seg med forskjellige råd om hva man bør gjøre og når.

 

Stort valg, i ung alder

Det er ikke alltid like enkelt å velge hva man skal bli, i en alder av 15. Noen synes det er helt greit, men personlig synes jeg det er alt for tilig. Så mye kan forandre seg på så få år. I den tiden du går på videregående skjer det en hel del med livet ditt. Du forandres, og blir en ansvarlig voksen. Tankene man har hatt om framtiden sin, blir også forandret. Barndommen går alt for fort, men hva kan man gjøre med det? Ikke det at man kan spole tiden tilbake heller!? Det er flere som synes at man må bli voksen for fort. For bare noen år siden, satt du å lekte med Barbie og dukker/biler og Batman. Hva skjer hvis noen tar feil valg? Får de en ny sjangse? Neppe, det går ikke ann å skru tiden tilbake. Alle valgene man tar, får konsenkvenser.. Endten de er positive eller nevagive.

Tiden går så alt for fort

 

Festing..

Festing er ett av de sentrale punktene i ungdommens liv. Der handler det om å være den mest perfekte jenta/gutten, ha den kuleste festen, fineste huset, beste varene osv. Det handler ikke lengre om å ha det morsomt, men å ta seg best ut. De fleste ungdommer dømmer ikke etter personligheten, men utseende, noe som er veldig negativt. Det finnes ungdommer som fester hver helg, og det finnes ungdommer som tar seg en fest iblant. Det er også noe man kan dømmes av. Man må rett og slett være der det skjer. Det er noen ungdommer som er værre enn de andre. Noen fester så mye, at det går utover skolearbeid og framtid. Andre har ikke noe sosialt liv i det hele tatt, og jobber bare med skolearbeid på fritiden.

 

Har vi kommet inn i en ny generasjon? Joda. Må vi prøve og forbedre oss, å hjelpe andre med å få en lysere framtid? Såklart!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Iver
19.12.2008 12:39

Bra!
1
anbefalinger
Luk røven


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews