Søk i stiler
 

Hvordan slår man igjennom som klesdesigner i Norge?


Noen tips om hva som kreves for å bli en dyktig klesdesigner.
Sjanger:AnnetLastet opp:04.06.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Mote
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Det er veldig vanskelig å slå igjennom som klesdesigner i Norge. De fleste drar til utlandet for å prøve å lykkes der, men nå har det blitt så mange designere der så det er snart ikke noe mer plass.

 

Tro på seg selv  

Det er en del som prøver seg som klesdesignere, men det er ikke så lett å slå igjennom med navnet sitt. Man kan være veldig heldig å få en kjendis til å gå med klærne sine, det er reklame for både designeren og designet. Det er veldig viktig å reklamere sine produkter godt, det er den eneste måten at folk skal kjenne igjen ditt navn.

 

Ikke gi opp

Det er ganske vanskelig å slå igjennom som klesdesigner i Norge, men ikke umulig. Først er du nødt til å begynne å sy alt, og det tar veldig lang tid, og det er det ikke mange designere som gidder.

 

Hvis man har tekt å slå igjennom som designer i Norge er man nødt til å stå på, ikke gi opp. Man burde først å fremst begynne med å designe noe som er på moten. De designere som tjener mest designer vanligvis klær til tenåringer. Det er de personene de tjener mest på. Tenåringer er veldig opptatte av å alltid følge moten, så hvis man følger moten kjøper de det!

 

Klærne er nødt til å pushe grensene litt.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

maria
23.04.2012 15:23

Bra!
0
anbefalinger
Har ganske lyst til å satse på dette yrket, men er ikkje sikker på om eg er god nok og om det VIRKELIG er det eg brenner for  Sad :-\( Min reserveplan er butikkmedarbeider i en butikk, som eg prøvde på utplassering og fant ut at var noe eg brant for å gjøre, men eg vil mye heller satse på mote.. Hva er lurest??? Nesten dumt spørsmål men jeg er så usikker fordi eg elsker å drive med kreativiteten min.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews