Søk i stiler
 

Seksuell frigjøring


Er vi seksuelt frigjorte i Norge?
Sjanger:AnnetLastet opp:31.05.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Seksualitet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Hvorfor er det viktig med seksuell frigjøring i Norge? Det er ikke en ordentlig seksuell frigjøring i Norge. Om ei jente som roter med opp til tre gutter på en fest, kan lett kallenavnet ”ludder” ligge i luften. Men heller er det ikke bra nok om ei jente ikke roter med noen. Da får ho tilnavnet prippen. Og hva er så frigjort med dette? Det er ikke stort. Seksuell frigjøring er jo at du skal kunne rote eller ha sex med de du vil, uten at andre skal ha noe å si på dette. Ei heller skal du bli kalt synder fordi du hadde sex med en fyr, og brukte kondom. Det er du selv som skal bestemme over ditt eget sexliv, for ikke å snakke om seksualitet.

 

Om din seksuelle legning er for eksempel homofili, skal ikke dette være noen vanskelig sak for det. Det skal kunne føles like herlig å ha en kjæreste av samme kjønn som deg, som at en heterofil skal ha en kjæreste av motsatte kjønn. Andres meninger skal ikke ha noe å si. Men er det sånn? Er det sånn at jenter skal bli kalt luddere om de har sex med dem de vil? Er det slik at ei jente som ønsker bruk av kondom under samleie skal kalles synder? Er det slik at lesbiske skal være redde for å komme ut av skapet fordi at de er såkalt ”annerledes?” Nei! Slik skal det ikke være. Nettopp derfor èr det viktig med seksuell frigjøring i Norge! For alle jenter skal ha rett over sin egen seksualitet. Den er ikke noe som skal styres av andre. For seksualiteten, den er din!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

undervisningsdepartementet
03.11.2014 15:12

Bra!
2
anbefalinger
unnskyld bestefar, vi kan suge din slappe tissetass 5 ganger i uken hvis du lar oss mobbe mindreårige

ILD
02.03.2011 01:46

Bra!
1
anbefalinger
Hvorfor skulle man ikke kalle ett ludder for ett ludder?
Er løgn og omskrivelser også del av "den seksuelle frigjøring"?
Eller prøver dere å frigjøre dere fra sannheten samtidig?

Undervisningsdepartementet
02.03.2011 02:32

Bra!
1
anbefalinger
"Er det sånn at jenter skal bli kalt luddere om de har sex med dem de vil?\"

JA.
Ja det skal de. Du skjønner for det første må du regne med å måtte ta ansvar for det du gjør her i livet og for det andre så er det slik at gutter har et ubetinget krav, i egenskap av både forbrukere og mennesker, på å vite hva det er de eventuellt havner til køys med.

Det er akurat som å kjøpe en bil. Du har krav på å vite bilens historie. Om den er brukt eller ei, hvor mange mil den har gått, om den har fulgt alle servicer og lignende, og ikke minst hvor mange tidligere eiere den har hatt.

Spesielt gjelder dette når man snakker om en organisk materie som man eventuellt skal ha kroppslig kontakt med.

Videre har man selvfølgelig krav på å få vite om dama er jomfru, har tradisjoner for utroskap, har hatt aborter, kjønnsykdommer etc og andre vitale data, slik at man kan danne seg ett inntrykk av hva man får.

Slik at man ikke blir lurt trill rundt, bare fordi man er forelsket.

Så svaret på spørmålet ditt er \"Ja\".

\"Seksuell frigjøring\" er nemlig ikke noe mål i seg selv, og hvertfall ikke ett som skal gå på bekostning av sannheten.

Du kunne like gjerne tilstrebet \"moralsk frigjøring\" og sagt at man ikke skulle kunne kalles en løgner, \"bare fordi man løy\".
Eller like dumt: at man ikke skulle kunne kalles en tyv, \"bare fordi man stjal\"

Så sånn var det med den saken.

Velger du selv å bli et ludder, må du ikke komme å klage i ettertid hvis noen kaller en spade for en spade.

Akurat det samme som hvis du velger å underslå eller snyte på skatten. Da kan du ikke komme i ettertid å klage hvis noen kaller deg \"Skattesnylter\".

Ei heller holder det med å henvise til at du er \"økonomisk frigjordt\", og påstå at du ikke skal kalles skattesnylter av den grunn.

Eller hvis du er en tyv, nytter det ikke å komme å påstå at du ikke skal kalles tyv for du er \"eiendomsrettslig frigjordt\"

Eller hvis du er en voldsmann, nytter det heller ikke å komme å påstå at du ikke skal kalles voldsmann fordi du er \"traumatisk frigjordt\"

Eller hvis du er en løgner, da nytter det ikke å påstå at du ikke skal kalles løgner, fordi du er \"sannhetsgehaltlig frigjordt\".

Så sånn var det som sagt med den saken.

Det nytter med andre ord ikke å finne opp nye begreper, slik som \"seksuelt frigjordt\" og så tro at det endrer realitetene på noen måte. Det gjør ikke det.

Er du \"seksuelt frigjordt\" er du laus. Værre enn det er det ikke.
Og er du \"seksuelt frigjordt\" nok, er du rett og slett et l.....

Ja du gjettet det.

Maz
03.01.2010 02:56

Bra!
0
anbefalinger
Desverre vil jeg nokk si at vi IKKE er helt seksuelt frihjorte i Norge noe jeg for min del mener er svært synd og vi har enda langt og gå Sad :-\(
men heldigvis kommer det seg Smile :-\)

bestefar
03.11.2014 13:33

Bra!
0
anbefalinger
NEI!!!!! ikke snakk sånn undervisningsdepartementet!!!!!! mer kuk til folket!!!

Sarithan
03.05.2018 09:22

Bra!
0
anbefalinger
Jeg leiker tissefass


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews