Søk i stiler
 

Edderkopp


Mange er redde for edderkopper.

Sjanger:KåseriLastet opp:23.05.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Dyr
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Edderkopper finnes overalt: i skog og mark, ørken, sjøer, ved kyst og innland, og til og med under jorda. Det finnes edderkopper oppe i det snødekte Himalaya, som er verdens høyeste fjell. Jeg er redd for edderkopper, og denne setning er ikke så bra å lese for meg. Jeg har ikke lyst og vite at kanskje jeg skal møte en edderkopper i huset mitt, eller kanskje våkne opp om morgenen og se en edderkopp på nesa mi. Jeg tror ikke det skal skje men ingen vet det.

 

Jeg har vært på en webside og det stod at ”hvis du blir redd for noe du egentlig ikke trenger å være redd for, har du en fobi”. Så mener de at jeg har en sånn edderkoppfobi. Vel denne fobi heter ikke akkurat edderkoppfobi, den heter arachnofobi. Jeg leste litt videre, ”en av ti mennesker har en fobi”, høres ut at det er ikke mange folk som har en fobi. Litt trist? Nei det er det ikke. Hvis alle folk i verden hadde en sånn fobi, tror jeg at verden skulle bli en gal plass å bo i. Det er slitsomt å bli redd for noe som nesten ingen andre er redd for. For eksempel, det er kanskje morsomt for vennene mine å se meg løpe rundt fordi jeg tror det er en edderkopp på genseren min.

 

Jeg tror dere ser en film av og til, vel for dere som er redd for edderkopper, jeg tror ikke at det er lurt å se på en film som heter ”Eight legged freaks” og legge dere rett etter filmen er ferdig.

 

Jeg har vært på en annen Internett webside og det er om en gutt som hater edderkopper. Det er ikke så rart, bare at han har 13 forskjellige måter å drepe en edderkopp på. Han har en liste med den tiden det tar og hvor effektiv det er. For eksempel foten, tar foten og løfter ca 20cm over bakken og stamper foten alt du kan ned i bakken. Skyggeside: foten blir litt skitten etterpå, så la en hund slikke den. Resultat: Edderkoppen blir ganske flat. Det tar et sekund.

 

Denne andre måten er en støvsuger. Ta en støvsuger og sug opp edderkoppen, så enkelt er det. Skyggeside: Ekkelt å tenke på at det ligger en edderkopp i støvsugerposen også er det for enkelt. Resultat: Du har fått en edderkopp i støvsugerposten. Han sa at for en edderkopp må det være bedre enn å ta alle karusellene på Tusenfryd til sammen!

 

Det siste jeg skal lese fra de 13 måtene er å drepe en edderkopp, ved å bruke kinaputer. Tar en liten edderkopp og putt nedi et glass fylt med kinaputter på bunnen, hive edderkoppen oppi sammen med en fyrstikk. Skyggeside: det er litt dumt å gjøre det i huset, fordi glassete sprekker og du har små biter av edderkopper rundt i huset. Resultat: Edderkoppen blir "sporløst borte" og glasset vil mest sannsynlig slå sprekker eller bli knust. Men bare tanken av at edderkoppen aldri mer vil komme til å plage deg er verdt det. Det er flere måter å bruke kinaputer på enn bare til fyrverker.

 

Nå denne siden er for folk som hater edderkopper ganske mye. Jeg tror ikke at denne siden er for dem som har en fobi for edderkopper, men kanskje de som har en fobi kan bruke denne siden for å hjelpe seg selv for å ikke å bli redd for edderkopper, kanskje. Nå må jeg finne en løsning til mitt problem, kanskje jeg kan bruke støvsugermetoden, det er gøy for edderkopper!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

=D
08.11.2007 18:54

Bra!
5
anbefalinger
Haha.. men jeg har sett et nesten heeeelt likt kåseri, så enten er du en kopierer, eller så er det en annen som er... hehe=P

anonym
05.11.2006 15:11

Bra!
2
anbefalinger
hmmm...jeg er også redd for edderkopper...men du er rar.. Razz :-P


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews