Søk i stiler
 

Smokie Mchuth


Dette er en stil om gruppepress på ungdom.
Sjanger:NovelleLastet opp:18.05.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Vennskap
Identitet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Ponyboy Curtis er femten år og kommer fra USA, flyttet til Norge da han var 11 år. Livet fungerer fint for ham, går greit på skolen, sliter ikke med å venner, høysesong på jentefronten. Altså Ponyboy er i den "kule" gjengen.

 

"Spring spring" brøler Per Harry, håndballtreneren til Ponyboy. " løp din feite gris, Petter. Eier du ikke kondis" skriker han til han blir hes. Petter er en lubben gutt i klassen til Pony. " Vi er slitne, vi trenger vann" Sier Petter " Vann, vann er til å tørke av blod på drakten din, noe du ikke har. Nå skal vi ta Up Downs helt til Petter her ikke er sliten lenger. Døren til hallen smeller igjen og kompisen til Pony, Per Kristian (Pekka) kommer inn i hallen " Smokie, Smokie Mchuth. HVOR I HELVETE HAR DU VÆRT." Brøler Per Harry" Vært å røyket igjen nå, førti minutter forseint. SEKST PUSH UPS TVERT." Lungene til Per Harry er fantastiske tenker Pony, etter en time med skriking og brøling har han fortsatt no stemme om lungekapasitet til å holde på i fire timer til!

 

Etter treningen kommer Pekka bort til Ponyboy og spør om han skal på festen til degosen (Jose Gonsalez) i kveld " Selfølgelig, ville ikke gått glipp av den for alt i verden" Sier Ponyboy. " Bra, blitt kjedlig uten deg" sier Pekka med et lurt smil. Da Pony kommer hjem hopper han rett i dusjen hvor han synger på Livin` on a prayer. Helt til faren hans Robert roper at vis han ikke holder kjeft,snart kommer han inn og gjør han til kastrat sanger.

 

Da Pony kommer til festen kaster Pia ei strøken jente seg i armene hans idet han går over dørkarmen, Pony tar hintet og kysser henne. Pia smaker røyk tenker Pony. " Røyka kjenner jeg" Sier Pony sarkastisk. Da han går til stuen og hilser på de fleste henter tyggis til Pia og finner et rom med henne hvor de ligger og kliner. helt til Pekka kommer inn og sier at nå er det hans tur til å kline med Ponyboy. Han holder seg helt alvorlig. Helt til Jose som står bak døra får latterkrampe. " Yo" sier Jose " Halla" smiler han tilbake. Da han går ut i stuen igjen er hele stua til degosen røyklagt. Pony får nesten problemer med å se. " Er det mulig å røyke så sinnsykt mye " Sier Ponyboy surt " Får KOLS bare av å puste inn lufta her jo! Moren min døde av KOLS. Og jeg vil ikke se dere lide av sammen skjebne. Men vis dere ikke har tenkt å slutte å røyke så ikke røyk når jeg er i nærheten.

 

Etter festen kommer Anna bort til Pony og sier. Bare så du vet så har jeg tenkt å slutte å røyke. Men du får ikke alle de til å slutte. Uansett hvor hardt du prøver.! Men man kan alltids prøve.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Oii
22.05.2008 19:40

Bra!
2
anbefalinger
Den var egentlig ganske dårlig...


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews