Søk i stiler
 

Oss to


Om kjærligheten mellom to mennesker.
Sjanger:NovelleLastet opp:20.04.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjærlighet
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Musikken svinger oss rundt og lar oss fly inn i en virvel av toner. Han holder meg fast i armene sine. Klemmer seg inntil meg. Og så, med et rykk stopper musikken, sakte ebber den ut og jeg kan ikke lenger se skikkelsen av han. Jeg ser kun speilbildet av meg selv. Jeg reiser meg og går bort til cd spilleren. Jeg vil drømme meg inn i armene hans enda en gang.

 

Det føles så riktig, når han ligger der ved siden av meg. Når han ser meg alvorlig inn i øynene så plutselig smiler han og lener seg mot meg. Og da kiler det så ufattelig deilig i magen. Og hele verden er kun han og meg, Når han lar hendene sine stryke forsiktig over kroppen min. Eller bare når han holder meg inntil seg. Når han drar og ikke vil slippe meg og bare må gi meg et siste kyss før han må gå. Selv om det bare er for en liten stund. Da vet jeg at han virkelig er min.

 

Når jeg ser han. Når han åpner munnen og snakker, protesterer for noe han ikke er enig i, eller ting han ikke liker. Da tenker jeg at jeg elsker han. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal elske han. Jeg vet at vi er en. Jeg vet at han er min. Det kiler i hele kroppen og hjertet stanser hver gang han hvisker navnet mitt. Det brenner inne i hånden hver gang navnet hans står skrevet der.

 

Jeg tenker på han og ønsker at dagen skal komme. Jeg ligger på ryggen i sengen min. Jeg stirrer meningsløst opp i taket. Også ser jeg fjeset hans smile ned mot meg fra stjernehimmelen jeg fikk mast meg til. Han gir liv til øynene mine, jeg tenker at jeg ønsker han var her. Jeg snur meg over på siden. Og hvisker stille alle mine tanker ut i luften.

 

Jeg ligger og drømmer. Hvis jeg lukker øynene og teller til ti og ligger helt, helt stille. Hvis jeg åpner øynene igjen da, så ligger han der ved siden av meg. Og han hvisker ord jeg ikke hører, men allikevel vet jeg hva han sier. Han stryker fingrene sakte gjennom håret mitt. Jeg lukker øynene mens han stryker hånden over kinnet mitt. Også snur jeg meg mot han og låser bena hans i mine. Så trykker jeg meg inntil han så kysser jeg han, og ønsker at det vil vare for evig.

 

Han snakker til meg. Ser meg dypt inn i øynene og sier at han elsker meg. Jeg smiler av glede. Jeg smyger kroppen min innat hans. Jeg legger hendene mine om kroppen hans og lukker han stille inni meg, Så stryker han hendene sine over kroppen min. Han lar fingrene kile over magen min. Jeg smiler og lar han se at jeg smiler. Også legger meg tettere inntil han.

 

Jeg hviler hodet på brystet hans. Hører hvordan hjertet hans slår og slår, og beviser at han lever. Jeg snur hodet opp mot fjeset hans. Øynene hans er lukket, så jeg løfter meg selv opp til fjeset hans. Gnir nesa mi mot kinnet hans, åpner leppene litt og kiler ansiktet hans forsiktig. Så legger jeg leppene mine mot hans. Han smiler. Han kysser meg. Så legger han armene rundt meg og holder meg fast. Så hvisker han stille i øret mitt. – Nå lar jeg deg aldri gå. Og jeg ønsker så inderlig at han ikke lyver.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

M
03.01.2007 19:44

Bra!
0
anbefalinger
Så utrolig nydelig.

S
06.08.2008 19:44

Bra!
0
anbefalinger
Jeg begynte nesten å grine. Helt Nydelig14.10.2009 13:47

Bra!
0
anbefalinger
Den var fin, kjennte jeg fikk tårer i øynene ^_^

Marica
20.02.2012 19:35

Bra!
0
anbefalinger
Litt mye"så", men ellers helt utrolig tekst!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews