Søk i stiler
 

Kjendiser


Min mening om kjendiser uttrykt med et kåseri.

Skrevet i 10. klasse.

Sjanger:KåseriLastet opp:06.04.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjendiser
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Vet vi hvem der er?

Har vi sett dem?

De er overalt de berømte og vakre kjendisene våre. De velger et liv med kameraer og papparzi over alt.

Er det egentlig stas?

Er det verdt det?

 

De tror de er aller best, penest, flinkest og mest velstående folkene på Jorda. De tror at bare folk vet hvem de er har de lyktes ” alle vet jo innerst inne at dette er sant ”. De sier de er best og flinkest, men hva gjør de egentlig? Svaret er enkelt: ”INGENTING” jo forresten de lager god pr. for landet sitt, men de har ennå ikke løst noe verdensproblem. De skryter og tenker på seg selv 24/7 det finnes sikkert unntak, men de fleste er sjølopptatte, små skrytepaver som har klart å lappe sammen en bra singel, film og har blitt verdenskjent og rik.

 

Privatlivet deres skal liksom være så inntresant og spennende, men blir alltid ødelagt av en eller annen papparazi som farer forbi hus veggene i det rette øyeblikk, de legger opp til det sjøl med å ha den holdningen og oppførselen som de har.

 

Papparzi en veldig påtrengende fotograf som er ute etter nytt og spennende stoff om en kjendis som kan ødelegge deres ”karriere”. Jeg tror ikke kjendisene tenkte på det når de valgte den veien å bli KJENDIS, for det er vell ikke like stas hele tiden å få største oppslaget i verdens største aviser på fremsiden som det står ”Ops I did It again”.

 

Ta for eksempel David beckham han tror han er kongen over alt det skinner ut av det alltid smilende fjeset sitt, men da det kom ut at han ikke kunne eller fikk til å hjelpe sønnen sin på 8 år med mattematikken som han har på skolen, da ble det noe nokså annet.

 

Mange ungdommer har sine forbilder i en del kjendiser og kjente personer, men se på det sånn at jeg tror ikke de vet hvordan masete liv man har som kjendis det er langt i fra et PERFEKT LIV ”så slutt å si det!” for det er stadig store oppslag om nerve sammenbrud, drikking, dop og misshandling ”nei” det er ikke et perfekt liv.

 

Det er også mange kjendiser som har blitt kjent på grunn av rike foreldre og lever et sånt ”SIMPLE LIFE” eksempel: Paris Hilton. Faren til Paris Hilton er hotell eier og er rik som bare F! Paris Hilton er en av de mest kjente kjendisene og har ikke gjort en dritt! For å bli det er ikke det litt for enkelt. Det eneste ho gjør er å tenke på vill festing og vill sex, som kanskje har kommet på avveie et par ganger i form av video film.

 

Hva skal egentlig til for å bli kjendis?

Hva er kjendis?

 

Det stilles mange kritiske spørsmål rundt det å være kjendis, mitt svar er en som mange vet hvem er i flere land. Som du og jeg sikkert har skjønt er det mange ting ved å være kjendis, men jeg skifter aldri menig jeg vil aldr bli kjendis og har ikke planer om det. Fordi jeg mener det er en stor plage å aldri få være i fred når man vil det og vil man på kino en kveld står det på side 2 i se og hør dagen etter det er noe stort tull. En siste ting må jeg bare føye til og det er at hvis det er noen jeg kjenner som blir sånn som jeg har sakt før her da vet jeg ikke om jeg orker å prate med den personen lenger, jeg liker ikke selv opptatte folk med en sånn holdning.

 

Kjendisene er selvopptatte små skrytepaver som holder folk oppdaterte i deres privat liv i gjennom de store avisene, og som jeg selv mener er helt uinteressant.

Takk for meg.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Bjarne øverbø
10.09.2006 19:23

Bra!
10
anbefalinger
Jeg jobber som Norsk lærer på Ålesund vidregående skole.... dette er imponerende!!!! bra jobba Smile :-\)

VK1Elev
30.11.2006 19:23

Bra!
8
anbefalinger
veldig bra kåseri Wink ;-\) enkelt og greit innhold og jeg sitter igjen med et smil, jeg klarer ikke sette fingeren på det, men du fikk fram poenget ditt !

10 / 10! Wink ;-\)


02.04.2007 22:03

Bra!
6
anbefalinger
Halla, folkens legg igjen tilbake meld a! trebger det... Very Happy :-D Veit det er skrive feil, men glemte å rette det før je la det inn...

:)
25.04.2011 16:16

Bra!
2
anbefalinger
Bra Kåseri, men du må se litt nærmere på hjelpeverbene  Smile :-\)

Kakemonsteret
15.03.2016 12:51

Bra!
2
anbefalinger
Jeg liker kake


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews