Søk i stiler
 

Flodbølgekatastrofen


En stil om flodbølgen som rammet Sørøst-Asia.

Skrevet i 6. klasse.

Sjanger:ArtikkelLastet opp:22.03.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Naturkatastrofer
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Det var en kveld for en stund siden da jeg satt og så på nyhetene på tv. Da så jeg at det var kommet en flodbølge i et annet land. Veldig mange mennesker ble drept i den katastrofen. Den flodbølgen drepte over tusen mennesker. Det var veldig mange norske mennesker som ble drept i den katastrofen.

 

Jeg så i avisen at det sto at det var veldig mange på stranden da flodbølgen kom. Jeg leste i avisen at det var en dame som prøvde å holde seg fast i et tre. Hun holt to gutter. Hun hadde problemer med å holde fast i treet og måtte ta beslutningen av å slippe et barn. Da valgte hun og slippe den største gutten som kunne svømme bra nok for å kanskje overlevde flodbølgen. Og allerede noen dager senere så leste jeg at hun damen hadde funnet den gutten hun måtte slipp var i live og uskadd. At det var mange folk som måtte sitte på taket sitt. Det var noen som greide å løpe opp i fjellet og satt der hele natten og hørte ville dyr de var redde de turte ikke å gå ned igjen før neste dag. Dagen etter så de veldig masse ødelagt av katastrofen. Jeg leste også at det var en gammel mann som lette etter barnebarnet sitt. Han lette overalt og til slutt fant han barnebarnet ved og kjenne igjen armbåndet. Jeg leste også at det var noen familier som ble sittende på taket til de ble reddet av helikoptre og ble ført i sikkerhet der det var mat og drikke. Det var veldig mange som kjempet om å få plasser på flyet for å komme vekk fra stedet. Det var veldig mange som hadde mistet tingene sine i katastrofen. Veldig mange mistet huset sitt i flodbølgen.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

jente 16
22.05.2006 13:07

Bra!
5
anbefalinger
Aleks: Denne stilen er skrevet av en sjetteklassing! det er ikke så uvanlig at den ikke er helt riktig og perfekt skrevet. Sjetteklassingen som har skrevet den har mange år på seg til å bli en god skriver, og trenger ikke spydige kommentarer fra sånne som deg for å bli bedre! Syns stilen var bra til at du går i sjette klasse
jeg!  Smile :-\)
Stå på Very Happy :-D

Måkeberg
02.04.2008 19:41

Bra!
2
anbefalinger
Enig  Wink ;-\) Very Happy :-D


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews