Søk i stiler
 

Jenta i speilet


Jenta som ikke tror noen ser henne..
Sjanger:DiktLastet opp:16.03.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Identitet
Verktøy:Utskrift


Hvem er egentlig jeg? Og hvem er jenta jeg ser i speilet?

Hvem er den jenta alle de andre ser? Det er skremmende..

 

Det er ingen som ser meg, de ser jenta i speilet. Ingen som er interessert i å se meg, de ser kun i speilet..

 

Jeg vet ikke selv hvem jeg er, jeg vet at det er mye følelser der. Mer enn det aner jeg ikke.. Dypt inne i hjertet mitt vil jeg se.. Jeg vil kunne kjenne på de følelsene jeg har der.. Hvem stengte dem der, dypt og begravd, langt nede i hjerterota.. Var det meg? Jeg kan kjenne dem! De vil ut og vise verden hva slags person jeg er.

 

Men til hvilken nytte? Vil de andre da se meg? Vil de da respektere meg? Som jeg er som person? Jeg er redd.. Veldig redd! Vil jeg takle verden? Eller vil jeg måtte begrave meg ned igjen?

Jeg har så mye jeg vil fram med, det er så mye følelser som vil ut..

Jeg har blitt til en ulykkelig skapning!

 

Jeg har alltid skyldt på en person, jeg sier til meg selv at det er hans skyld at jeg er som jeg er.. Det er løgn! Det er min egen feil. Jeg knuste mine egne drømmer.. Jeg skal ikke klandre noen andre.. Men alle gjør vi vel feil..?

 

Vil jeg noen gang som person få se lyset av tunnelen igjen? Jeg har rota meg helt bort.. Finner ikke veien tilbake.. Det er altfor mange blindveier her.. Jeg er redd, så redd.. Ingen ser det, og vil antageligvis aldri gjøre det heller.. For de ser jenta i speilet!


Dikt om...

 
2. verdenskrig   Afghanistans historie   Alder   Aldring   Alkohol   Bil   Drap   Energi   Ensomhet   Familie   Fordommer   Fotball   Frihetsfølelse   Henrik Ibsen   Homofili   Hukommelse   Humor   Identitet   Industri   Inger Hagerup   Irakisk historie   Jeg ser   Kjærlighet   Kjærlighetsproblemer   Kjønnsforskjeller   Klassekamp   Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig   Krig og fred   Kriminalitet   Kristendom   Mat og drikke   Mobbing   Musikk   Natur   Norsk kultur   Petter Dass   Planter og trær   Rasisme   Selvfølelse   Selvmord   Sjekking   Skole   Sorg og savn   Spill   Sykdommer   Terrorangrepet i Oslo og på Utøya   Vennskap   Voldtekt og incest   Vær og vind   Årstider  

Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.087 sec - 1 pageviews