Søk i stiler
 

Fotballens galskap


Kåseri om fotballens galskap.
Sjanger:KåseriLastet opp:16.03.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Fotball
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Fotballens galskap når ingen grenser. Hele verden er nå utsatt, uansett hvor i verden du befinner deg vil noen der spille fotball.

 

Fotball er mer enn bare 22 menn eller kvinner som springer etter en ball og prøver å skyte den inn i et rektangel av aluminium med et nett bak. Et det ikke?

 

Fotball er fantastisk, det er en sport som handler om lagånd og følelser så vell som å vinne. De som er motstandere av fotball er vanligvis de som ble valgt sist i friminuttet på barneskolen. Og så skal de ta hevn med å skrive ondskapsfulle ting om denne utrolige sporten. Hvorfor ville noen skrive noe sånt om denne sporten? Fotball er jo som solen på himmelen, en ensom majestet på tronen.

 

Allikevel finnes det steder der fotballen ikke har så mye å si, som i Skottland f. eks. Celtic og Rangers oppgjørene er gammelt nytt. I stedet sitter de heller drita fulle på en lokal pub og spiller ”Glasgow kiss”. En morsom lek som går ut på og sloss kun ved å bruke hodeskallen, veldig fascinerende.

 

Hvorfor kan ikke bare fotballens endeløse galskap forsvinne fra denne verden? U.S.A prøver innbitt, men det ser ikke ut til å virke. I U.S.A er det hard politikk om fotball skal være støttet av staten. Bush mener ikke at det skal være. John Kerry mente det, men han var redd for å tape valget viss han åpenlyst sa dette.

 

Hvorfor kan ikke verden bare følge U.S.A sitt eksempel? Da hadde denne såkalte ”sporten” forsvunnet.

 

Fotball handler i dag alt for mye om penger, bare se på de lagene som dominerer, det er de rikeste. Forby ”rike onkler” slik at sporten kan komme tilbake på rett kjør. Rike gamle folk bør finne bedre ting å gjøre, f. eks flytte til Spania å sitte der å sture.

 

Fotball er galskap!

 


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


14.01.2015 21:20

Bra!
1
anbefalinger
Skjønner ikke mening at du skrev dette, fotball er ikke noe galskap ihvertfall ikke for oss andre. Ikke rart at du var de som ble valgt sist i friminuttet på barneskolen.


xcvb
01.04.2008 00:11

Bra!
0
anbefalinger
fotball er ikke galskap.....bare sånn at dere vet det


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews