Søk i stiler
 

Byturen


En stil jeg og to venninner skrev sammen. Vi bor på et lite sted som heter Rennesøy, og den bommen har det vært litt om på nyhetene. Den vil vi altså rive.
Sjanger:FortellingLastet opp:06.03.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Ungdomskriminalitet
Verktøy:Utskrift


Alt begynte med at jeg, Constanse og Charlotte skulle på en rolig bytur på kvadrat. Vi var på utkikk etter rakketer siden det var dagen før nyttår. Vi begynte med å gå på spaceworld. Der så vi noe som alle tre hadde lyst på, men det var får dyrt, så vi tenkte vi kunne stjele det.

 

Vi satte oss ned på en benk og begynte å planlegge ranet. Planen gikk sånn. Vi skulle gå å kjøpe en haug med raketter og lighetere. Når vi hadde gjort det skulle vi løpe til en uteligger vi hadde sett da vi gikk inn. Han var kraftigt beruset. Vi tenkte vi kunne bruke han til å forvirre Securtiasene. Vi fortalte han planen og ga han en mobil som vi skulle ring til når vi var klare.

 

Inne i kjøpesenteret satte vi åtte raketter opp vendt mot alle kassedamene i alle butikkene. I andre enden av gangen sto jeg og Charlotte med stjerneskudd. Vi tok fart å sprang å tente på alle rakettene på veien. En etter en fyrte rakettene av mot kassadamene sånn at de daua. Vi ringte til uteliggeren og så:

-Kom NÅ!!!!

 

Han begynte med å rane den innerste butikken med en lekepistol som alle trodde var ekte. Vi løp inn i den ytterste butikken og sprengte kasseapparatet. Vi tok alle pengene. Deretter løp vi inn på spaceworld å tok det vi ville ha. Etter det løp vi inn i minibanken og sprengte den. Så tok vi alle pengene å løp bort til en nydelig sportsbil. Vi dirka opp låsen og startet den med startkabler.

 

Da vi kom til bomstasjonen på Sokn ville vi så klart ikke betale bompenger. Så vi sprengte den. Vi kjørte videre til Rimi og kjøpte fyrstikker og tennveske. Vi gikk ned til bensinstasjonen og fuktet den med tennveske som vi satte fyr på. Det begynte å brenne. Vi sprang så fort vi kunne bort til bilen. Vi tok sats å hoppet bak den. Akkurat i det vi traff bakken sprengte bensinstasjonen i lufta. Vi satte oss i bilen å kjørte tilbake til Rennesøy og levde lykkelig i alle våre dager!

 

P.S. Den hesten som ikke kunne få være med så vi bare rumpa til rundt hjørnet.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

gutt 16
12.04.2006 22:11

Bra!
1
anbefalinger
Syyyykt bra!!!!! Hvordan har du lært deg å skrive slik? Skulle ønske jeg kunne skrive slik.

gutten 16=)
22.05.2006 19:54

Bra!
1
anbefalinger
hmmmm... dette vare ein rar stil! i vertfall ikkje den beste stilen eg har sett. littesøsteren min påå 12 år kan skrive bedre en dette!! lykke til videre i livet  Wink ;-\)


01.11.2007 20:57

Bra!
1
anbefalinger
drit dårlig fortelling ass


06.05.2009 18:39

Bra!
0
anbefalinger
JÆVLI DÅRLIG TEKST....


Fluttra the Butterfly
19.05.2012 23:19

Bra!
0
anbefalinger
Litt mongo historie, hvilken hesr by the way?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews