Søk i stiler
 

Gutter ER gutter!


Gutter sett fra jentenes ståsted.
Sjanger:KåseriLastet opp:01.03.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjønnsforskjeller
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Feminime gutter?? Nei, takk!

Kjære gutter, rosa er og forblir en jentefarge! Greit nok, man skal ikke sette farger i grupper, men denne burde være for en ganske lukket gruppe kalt "jenter". Kombinerer du hårbånn og en rosa t-skjorte, spritbleika jeans med hull i, Tiger Of Sweden-belte, blazer og støvletter så har du store deler av Oslo-vest. Og det hjelper ikke å nekte, spesielt ikke hvis du skyver en porsjon snus opp i overleppa.

 

Gutter og fotball

Mange kvinner lurer på hva det er med fotball som gjør at mannfolk går man av huse og viser mer lidenskap enn de gjør overfor kjæresten sin. Det finnes også utrolig mange kvinner som liker fotball, noe som gjør at gutter liker dem enda bedre. Noen gutter gir jenta en "stjerne" i boka pga det, grunnen til det er at gutten får mer frihet når det gjelder fotballl/sport, og overraskene nok, de får (for første gang) gjort to ting på en gang, sett fotballkamp OG være med dama. For det er vel med gutter og fotball som det er med jenter og sminke; må ha det, bare må ha det. Gutter kan til å med komme til å si at hvis yndlingslaget scorer, så er det bedre enn sex. For å si det sånn; sexen skal være sinnsyk bra for å toppe å score i en VM-finale!

 

Fotball er samlingspunktet for mange menn. Det er spennende, gøy, engasjerende og ikke minst så er det en av de tingene man kan se på mens man drikker øl. For det er vel ikke ofte du hører om gutter som sitter hjemme med kjæresten og ser på "Titanic" og drikker pils?!

 

Gutter og kjærlighet

Så kommer det som ofte er det største problemet med gutter. "Kjærligheten". For å få sagt en ting klart, det er kùn en ting som er i største fokus hos gutter fra de er 12-26 år; SEX! Undersøkelser viser at det ordet som brukes mest hos gutta, og som det snakkes mest om er, sex. I allefall frem til den dagen de møter en jente som forandrer livet deres. Det viser også at kvinner bruker mer enn 3 timer per uke å forklare for gutter/kjæresten at det fins viktigere ting enn, sex! Gutter lider av å føle seg bundet og tanken på å ha ansvar skremmer de fleste. Det er derfor flesteparten av gutter foretrekker å være single, for da kan de gjøre det de vil til alle døgnets tider. Og det de vil er å finne den deiligste dama og ta henne med hjem, gjøre sitt, for så å skryte høyt om det til alle kameratene!

Det er klart at ikke alle gutter er like, og noen søker et stabilt forhold tidlig, men jeg vil tro at de fleste går med de samme tankene. Det som gjør dem redde er tanken på å miste friheten. Friheten til å gå ut med kompiser, se fotball når de vil, komme hjem når de vil, men ikke minst så er de redde for å miste muligheten til å pule alt som kan krype og gå. Den amerikanske standup-komikeren Andrew Dice Clay sa en gang; ”two tits, a hole and a heartbeat. That’s all it takes for me.” Han var inne på noe. Er nok ikke sånn at alle gutter ville tatt hva som helst, men muligheten til å selv kunne velge er absolutt noe en hver gutt ikke vil gi slipp på!

 

Hvis ei jente møter en gutt, uansett når og hvor, så husk at han innenfor de to første minuttene etter han har møtt deg har bestemt seg om han ville hatt sex med deg eller ikke. Dette er ikke noe de kan noe for, det er et medfødt gen, påstår Iver Mysterud. Mange gutter er faktisk ikke en gang klar over dette, i allefall ikke før heisen i underetasjen sakte men sikkert kommer seg opp noen etasjer. Det som er farlig derimot er at når en kvinne møter en gutt hun liker og som hun kanskje tror kan bli noe, så i 2 av 3 tilfeller så har den gutten en backup. En annen jente som det kan ordne seg med, men vet ikke helt hva som skjer enda. Derfor venter han og ser på hvem han helst vil ha, for så å bestemme seg. Det som burde skje, i allefall i de fleste tilfeller, er at han ikke får noen og lærer av det. Men det skjer ikke ofte. Som oftest vil aldri jenta få vite om ”hun andre” fordi han er proff nok til å fjerne alle spor.

Gutter som alle andre "dyr" vil ha nærhet og omtanke. Uansett hvor hardbarka en kar virker så vil han ha det. Uansett hvor singel en kar virker, så vil han ha et forhold. MEN, han vil ha et hvor han ikke blir kvalt. Gjør ting riktig fra begynnelsen og han vil være trofast mot deg resten av livet, viser en undersøkelse Mysterud tok på sine elever.

 

Gutter og følelser

Dette er et emnet ikke alle gutter liker å snakke om. Alle gutter har følelser, men vil sjelden snakke om de. Vel, her kommer et gratis tips, gutter; man er ikke macho før man tør å vise følelser. Alle gutter trenger å snakke om følelser, men hvem skal man stole på at vil høre og ikke synes du er en svekling? Hva med å starte med kompisene. De har også følelser som alle andre, og alt som skal til er at en begynner så følger hele gjengen med.

 

En idé til alle gutter; når dere har en kompis under fire øyne spør om følelsesrelaterte ting. Ikke spør om sexen er bra, men heller om kjærligheten er det. Husk at en kompis som bryr seg om hjertet er mer verdt enn en som bryr seg om kølla!

 

Men det som er viktig er å vise følelser ovenfor jenter. Da mener jeg ikke at man skal sitte og hylgrine og skrike ”jeg elsker deg”, men heller vise hva man føler gjennom ord og handling. Er man forelsket, la de få vite det. Synes en gutt en jente er vakker, fortell henne det. Det gjelder begge kjønn for øvrig. Man kan ikke regne med at ting vil funke om ingen av partene vet hva den andre tenker. Så slutt å hør, begynn å lytt.

Undersøkelser viser at 8 av 10 gutter sliter med å oppfatte signaler, eller rettere sagt "ikke" oppfatte. Hvem har vel ikke fått høre ”jeg er glad i deg” fra en jente og tenkt at her kan det være noe. Eller at de gir deg en klem, kaller deg vennen og smiler søtt. Dessverre gutter, dette er jenters måte å være på. Selv om noen viser deg hengivenhet så betyr ikke det at de er interessert i noe mer. Selv om de viser deg oppmerksomhet så betyr det ikke nødvendigvis at de vil være noe mer enn en venn. Men det er bare noe gutter må forstå en gang for alle, jenter er følsomme, godtroende og kjærlige.

Det er mye man kan si om gutter og deres oppførsel. Gutter oppfører seg som "kongen på haugen", lyver så det tyter ut av øra på dem, sier ting de ikke mener, hisser seg opp for småting og snur ryggen til hvis en samtale om "ansvar og følelser" ankommer bordet. Men de er også gode, innerst inne. Man må bare lete litt. Som oftest vil man kanskje finne et råttent eple, men innimellom vil man faktisk finne det eplet med den søteste smaken. Hadde det vært opp til jentene ville nok hele epletreet smakt godt, men dessverre er gutter født med to hoder, der det minste har størst makt!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

gutt
08.05.2006 11:49

Bra!
15
anbefalinger
Greit nok og ha følser, men og sette seg ned med kameraten under 4 øyner og snakke om kjærlighet er vel så homo som det kan bli.

...
05.10.2008 14:16

Bra!
5
anbefalinger
hvis rosa er homsete, mens å snakke med kjæresten sin under 4 øyne om kjærlighet ikke?
her i bærum prioriterer man fine klær, der hvor du kommer fra, kanskje andre ting? men jeg skjønner ikke hvorfor du må rakke ned på folk herfra?

cecca
29.03.2006 15:17

Bra!
3
anbefalinger
Dette her er lættis..selv er jeg ganske in i mote verden, og jeg syns dette her var knall bra!! De som har skrevet det klarer fint og blande sannhet med humor..dere andre, ta det med et smil.. for dette er noe som noen virkelig har jobbet med;o)

Mila
29.03.2006 17:18

Bra!
3
anbefalinger
Jeg synes seriøst dette var bra jeg Smile :-\)

Mats
09.04.2006 12:32

Bra!
3
anbefalinger
Gutter er noen svin! Men jenter er best! Vi bør nok innstille oss etter fakta:, Jenter er samfunnets vinnere25.04.2006 22:29

Bra!
3
anbefalinger
Jeg er så enig i hele teksten. Dette forklarer jo hvorfor jeg er singel...!!
D blir ikke mye forhold ut av guttenes atferd!!
De foretrekker jo å leve av frynsegoder.

open minded!
20.05.2006 20:54

Bra!
3
anbefalinger
HALLO! hva er det alle her griner for?!?!?!Det er et kåseri, det vil si en litt personlig tekst med massevis av IRONI! Det virker som at for mange personer her tar seg for nær av det, spesielt gutter, siden det er vel de teksten "kritiserer". Jeg kan tenke meg at den personen som skrev dette ikke tenkte på ALLE guttene i Norge, så klart gjorde hun(han) ikke det. Men overdrivelse og ekstrem uttrykkelse av seg selv og sine meninger er det som gjør et kåseri bra, uansett om mange av de ikke er sanne.
Rosa eller ikke Rosa, WHATEVER!!! hvis du er gutt og ikke bruker rosa, da er det vel ikke noe å beskymre om, og hvis du er gutt som bruker rosa(ikke homse), da er det bare å le av det hele. Et kåseri er til å le av!
Derfor synes jeg altså dette var et suuuupert kåseri med et hett og kult tema. Forfatteren fortjener virkelig massevis av skryt for teksten. Veldig bra!

Ung mann
03.04.2012 19:17

Bra!
3
anbefalinger
Hei!

Jeg er så lei av å høre om kvinner som klage på menn. Har faktisk vokst opp med en mor som har kjeftet og klaget på alle familiemedlemmene, og sliter psykisk i hverdagen nå som jeg har blitt voksen.

Du som skrev denne teksten har tydeligvis ikke hatt suksess med gutter, men hvorfor betyr det at du skal være så ekkel med alle andre gutter?

Hvorfor skal jenter, men ikke gutter få kompliment?

Skal gutter begynne å "vise følelser for alt", altså begynne å klage og grine for alt rundt oss? Tror du at du kommer til å like en slik gutt?

Du sier gutter er dårlige til å forstå signaler. Så du vet altså det ("alle" vet det).
Hvorfor flørter du da med gutter, og sier du er glad i dem, klemmer dem, for så å stikke av? Tenk viss en gutt hadde gjort det samme med deg!  Wink ;-\)

Her må det ekte likestilling til..

Lyver gutter hele tiden? Lyver ikke jenter? Aldri?

Grunnen til at gutter du har vært med kanskje har snudd ryggen til samtaler om "ansvar og følelser", er vel fordi jenter kan oppføre seg akkurat hvordan de vil ("vise sine følelser") uten å stå til ansvar.
Dersom en mann hadde stått og klage og blitt emosjonelt ustabil (vise følelser), måtte han ha stått til ansvar for det. Han ville blitt utfryst. Han er ikke mandig.

Ah.. Dette var en kraftig utblåsning fra min side. Jeg mener ikke at kvinner er forferdelige mennesker (selv om innlegget mitt kanskje kan tolkes sånn), men jeg er mot at menn skal tåle alt og finne seg i alt. Hvorfor kan ikke menn få komplimenter, kvinner som bryr seg?

Og jeg vil ha meg frabedt at jeg tenker på sex hele tiden.. Jeg tror at kvinner tenker minst like mye på sex som menn.

Hilsen Ung mann  Wink ;-\)

jente15
14.09.2006 18:22

Bra!
2
anbefalinger
la guttene gå i hva dem vil. jeg synes ikke rosa er en jentefarge engang.. rosa er stygt, men respekterer jo at noen vil gå i det, men fysj så ekkelt.

SEXY Girl
13.10.2006 18:29

Bra!
2
anbefalinger
hmm enig med teksten er drit bra laget... emn Rosa er bare en farge hard et så mye å si da??? det er jo ikke farlig at en gutt går med rosa...


29.03.2006 08:51

Bra!
1
anbefalinger
HAHAHAHAHAHA
Jeg liker denne bedre enn noen annen
hvis dette er sant er jeg helt lik en gutt!! jeg har faktisk lyst på mer S*X
Jeg er gravid!!!!! med petter

Camilla
29.03.2006 19:08

Bra!
1
anbefalinger
wow! dette er så nært virkligheten det kan komme! mange gutter er sånn! likte best den med at gutter ofte sliter med signaler. tror alle jenter har opplevd å få dårlig samvittighet fordi det er en gutt som har trodd vi mener noe mer enn det vi gjør.
Kjempebra skrevet!

Leif-ur
30.03.2006 00:45

Bra!
1
anbefalinger
Kva kan eg sei....Rosa ER og FORBLIR ein jentefarge..Bra skrivet og formulert, gode poeng i teksten og små artige sidekommentarar.....Nice!

elisabeth
30.03.2006 10:14

Bra!
1
anbefalinger
er enig ROSA er en Jente farge!! Teksten er vceldig bra og veldig sant, bra skrivd Wink ;-\) morsomt å lese Wink ;-\)


coooly3
30.03.2006 14:21

Bra!
1
anbefalinger
Hehe! Likte dette innlegget.. menne... det jør ikke noe om at gutter går i rosa! ;D


Haraldt
02.04.2006 19:44

Bra!
1
anbefalinger
rosa e for homsår å jenter

Bonde med stor B
01.05.2006 16:45

Bra!
1
anbefalinger
Ullern sier: Der er kanskje ting anderledes, men det er bare fordi bondegutta skal være så jæævlig tøffe i tryne! idioter...

vel vel.. alle byfolk sier at vi bønder skal komme oss ut, i like måte sier je da. det ser visst ut som du egentlig er ganske tøff i trynet og ullern!

Remi
14.09.2006 22:54

Bra!
1
anbefalinger
OMG!!!!! Folk må få gå i de fargene de vil, det fines ikke noe homofarger, eller jentefarger. Omgivelsene har kanskje gjort det slik, men det er det altså ikke. Men det med sex, bør du revurdere. Sier det her og nå at fleste de gutter er ikke kåtinger med løpetid 24/7. Synes at bare tittelen "gutter er gutter" er på kanten. Du kan ikke fremstå gutter som om de var neandertalere..........jeg er imot kjønnsdiskriminering....og det gjelder begge veier. Du har akkurat gjort det. Er så drittlei av at gutter skal enten være kåte hunder med mandig behov for å være mann eller at hvis de er det motsatte........er de så og si screaming queens i rosa lycra drakter med margaritaen i hånden. Hva med en mellom ting???
Burde jeg f.eks. tolerere å bli sjikanert og tatt for å være femi-klump, fordi at jeg er en åpen og empatisk person som tilfeldigvis har en holdning blandet av hippie-troen og ellers human-etiske synspunkter??? Det finnes ikke en eneste macho gen i meg, eller en feminin en for den del. Hva er jeg da???? Nei......jeg tar avstand fra teksten din, selv om du har noen få poeng.......

bare moi
08.10.2006 18:55

Bra!
1
anbefalinger
SKJER med at alle er så driiithårsåre lizzm. Jeg fatter ikke at dere folka tar dere så nære av dette. det er lizzm mye faqta i dette.... ROSA ER QLT. Og Geir: ENIG!!WOHOOO! SEX! Dere som påstår at vi ikke tenker på det...kan SERR gå å leke bolle! (for å sitere en lenger opp her) . SEX 4EVAH

Tina
29.03.2007 21:48

Bra!
1
anbefalinger
Sida når hadde klesstilen noke med den sexuelle legninga til folk å gjer.

Men SYKT bra stil  Very Happy :-D *LatterKrampe*

Chris
05.10.2008 14:17

Bra!
1
anbefalinger
Kom til oslo vest å si at rosa er jentefarge. hvis du har råd til å komme deg hit

teit
24.02.2010 14:55

Bra!
1
anbefalinger
Det med fargen er det dummeste jeg har hørt, javel alle så går med rosa klær er homser, ok kansje da alle som går med svarte klær er satanister, og alle som går med blå klær er narkomane, og alle som går med grønne klær er fyllesjuk og alle som går med dress er politkere og alle som går uten klær er vanlige folk.... går ikke ann å dømme legningen til noen med å bare se på fargen i klærne ikke sånn du gjør det.

Jente
09.05.2012 12:11

Bra!
1
anbefalinger
Jeg er enig i mye av det du sier men jeg syns du generaliserer litt nå. Alle er forskjellige og det er ikke slik at alle gutter er sånn. Det er ofte at gutter er mer følsom enn jenter men dette er veldig forskjellig fra person til person. Så jenter, her gjelder det å være tålmodig, ALLE gutter er forskjellig!

gutt
29.03.2006 17:52

Bra!
0
anbefalinger
Tror kanskje det er noe riktig her... Dere gutter, tenk over det en gang til. Kanskje det nettopp er dette vi bør satse på... Glem det der med at hu har dårlig stil og alt det der. Tenk på det positive.

gutt
29.03.2006 18:04

Bra!
0
anbefalinger
Skriver bra da, eller det virka sånn. Kan sikkert lære noe av det... ;P

gutt
29.03.2006 18:16

Bra!
0
anbefalinger
haha ...seri... kødder dåkker eller ... hahaha

leif
29.03.2006 19:50

Bra!
0
anbefalinger
Bare jenter som syns detter er bra..kanskje noe logisk me det?


30.03.2006 13:34

Bra!
0
anbefalinger
tenk litt a... de er berre homser s går med rosa... de er jo ein jentefarge...seriøst...me blir født i blå å jentene i rosa.. mene lilla trur eg går grett for de har eg på komfemant sjorta mi..;D...å det med sex..det er jo ganske sant..*kremt*...men kanke sei at jenter ikkje tenker på de og.... Wink ;-\)...mene god tekst jaffal...

maja
30.03.2006 13:59

Bra!
0
anbefalinger
hmh,,,,detta var utruli morsomt dom første linjene, oxo bare dabba d heilt vilt a... resten var ikke kåseri relatert en gang, bare et slags leserinnlegg om hvor skrekkelige gutta er.... høres ut som bitterhet og sutring i mine ører (eller øyne Smile :-\) så synes ikke detta var no særlig egentlig.... dess skrives "hårbånn" slik; HÅRBÅND... ¨så veit dekkan d....30.03.2006 16:48

Bra!
0
anbefalinger
drit kult Very Happy :-D hehe.. men hvem kanke si at det er litt søtt når disse sosse guttene trer seg Razz :-P heh.. men smak å behag Razz :-P

mia
30.03.2006 18:18

Bra!
0
anbefalinger
sex er ikke alt?????????????????????

Rosa er kult
30.03.2006 18:44

Bra!
0
anbefalinger
hehe  Smile :-\) denne var arti ja!

æln
30.03.2006 19:47

Bra!
0
anbefalinger
først, rosa er tøft, men ikke overdrevent;D
"i 2 av 3 tilfeller så har den gutten en backup."
akkurat det stemmer så utrolig bra! personlig klarer jeg meg ikke uten en del backups.. : ) og det går stort sett bra.
"lyver så det tyter ut av øra på dem, sier ting de ikke mener"
gjør vi hele tiden, men dere jenter er langt verre akkurat der Wink ;-\)

Nulle
31.03.2006 13:20

Bra!
0
anbefalinger
Skikkelig bra.. Spess d med signaler. Det er seriøst sant Razz :-P

bææ
01.04.2006 12:47

Bra!
0
anbefalinger
Fy faen så bra. er skikkelig sjalu over at du skriver så bra  Smile :-\) stå på!! og legg inn noen fler stiler. gøy å lese01.04.2006 20:55

Bra!
0
anbefalinger
syyyykt bar asså  Smile :-\) stå på!

....
02.04.2006 14:30

Bra!
0
anbefalinger
Er det rart vi tenker på sex hele tiden (slik du skriver). Ganske vanskelig å la være når du har det flotte kunstverket stående foran deg.

Ary...
02.04.2006 16:53

Bra!
0
anbefalinger
Haha...bra skrivi...men asa...du er veldig imot gutter her  Razz :-P..hehe...kansje jeg skal skrive imot jenter  Razz :-P

angrer'n
02.04.2006 22:03

Bra!
0
anbefalinger
veldig bra!!

adsf
03.04.2006 18:51

Bra!
0
anbefalinger
Jenter er vel generelt verre til å lyve? Gutter går ikke i måneder å er sur for noe dritt, de sier det til den aktuelle!

Chris
04.04.2006 16:04

Bra!
0
anbefalinger
Hmmm..var ganske bra dette her,men litt overdrevet kanskje?vet ikke helt hvilken verden forfatteren lever i,men det høres ut som at den verden hu (kan ikke forestille meg en han) lever i består av perfekte jenter^^

Ok
05.04.2006 14:59

Bra!
0
anbefalinger
ca halvparten av oslo-vest gutter er motsatte av det alle tror. finnes faktisk andre gutter på oslo vest enn de med rosa trøyer og pannebånd...

Jo
05.04.2006 19:16

Bra!
0
anbefalinger
folk som mener at rosa bare er for jenter, sier seg jo selv at ikke har peiling på klær og mote...

Kristian
06.04.2006 10:41

Bra!
0
anbefalinger
Driiiid bra!!! Eg hate halle pappaguttene som springe rondt i rosa m bådn! de e faenshe mannfolk om d så smallt! Va ein utroligt bra skreve tekst, åg du har poeng i allt du har skreve! me gutter bør sjerpa oss!! STÅ PÅ!

Kane_Joe
09.04.2006 11:24

Bra!
0
anbefalinger
Fy søren så tradisjonsbundet mange her er! Rosa er en farge... punktum! Helt greit, den Oslo-Vest stilen er helt forferdelig, men jentenes klær er like fæle. For mye rosa i klesveien er fælt både på gutter og jenter. Når det er sagt så syns jeg teksten var kjempegod, det gjør meg oppgitt: Fins det ingen som er annerledes? =(

R. osv...
10.04.2006 17:15

Bra!
0
anbefalinger
Rosa på gutter er kult. og når ble snus feminint??? dette var bare tull ass... helt seriøst

Tapersk kåseri
12.04.2006 14:35

Bra!
0
anbefalinger
Treffer jo noen FÅ sannheter... som har blit truffet en milion ganger før... Det som er synd er at det er veldig langt mellom disse sannhetene og at alt mellom dem er oppgulp... Kombiner det med at dere skriver patetisk og har en total mangel på kunnskap om hvordan en gutt tenker og komuniserer så får du teksten over...

Og helt seriøst: Rosa på gutter er kanskje det mest patetiske som finnes. Lindeberg og Tiger kan brenne. De som får seg til å bruke det er bare hakket unna å skuffe møkk...

Jenter gjør ingen feil??
15.04.2006 00:47

Bra!
0
anbefalinger
Altså dette med signaler skal ik dere jenter prate så utrolig mye om??? Er så mange innbilske jenter her at det ikke er MULIG!?!?!?!?
Gutter som går med rosa er homser! ferdig med den saken... det med fotballen er egentlig ikke sant... og foresten jenter kommer aldri til å skjønne fotball .. alt de bryr seg om er utseende til spillern! så jenter, ikke lat som om dere er interresert

astriiid
15.04.2006 01:29

Bra!
0
anbefalinger
finnes faktisk jenter (meg eks.) som skjønner fotball og ikke bare ser på utseendet... hvis jeg hadde gjort det hvordan skulle jeg ha hatt noe interesse av å se kamperene da? finnes jo flere plasser å se på gutter da!

bra kåseri da

rbk og spurs Smile :-\)

kaja
15.04.2006 17:30

Bra!
0
anbefalinger
lol bra Wink ;-\) faen gutter ta dere sammen, hvis det gikk en gutt med stein i øra og rosa genser og seik viste man at de var HOMO... ,lol synes mange ser ut som omo nå.. kansje mange har kommet ut av skapet hehe

astriiid
16.04.2006 00:46

Bra!
0
anbefalinger
haha, mange homoer da ja=p

Hehe;)
19.04.2006 17:22

Bra!
0
anbefalinger
Rosa gensere er ikke bare for homser og jenter, tross at det er en feminin farge.
Tror at de som bor lenger ut på landet er mer trangsynte når det gjelder jente og gutteting. Til de vil jeg si: Kom dere ut av hjemmet og ta en titt på resten av verden!!!
PS. Selv er jeg gutt og homo.. men jeg ser aldri på fotball og har ikke en eneste rosa genser Wink ;-\)

kristian
19.04.2006 22:53

Bra!
0
anbefalinger
Dette er seriøst det beste jeg har lest..(ikke at jeg er den som sitter å leser til dagli Razz :-P) Skedsmo jenter..hmm..hvor kommer dere fra da?
hvor gamle er dere? møtes? Razz :-P hehe..lykke til videre...hilsen fra Kristian

stw
21.04.2006 14:01

Bra!
0
anbefalinger
joda, bra kåseri. enig i litt av det, men ikke alt. Du skriver hvetfall bra!

sondre
21.04.2006 14:02

Bra!
0
anbefalinger
dette kåseriet kan gå å legge seg! det er helt misvisende at gutter i rosa t-skjorte er teit!!! BUUUU! du er teit !! og har dårlig selvtillit fordi du må rakke ned på andre!!!! ble utrolig irritert OG provosert av dette homofobe kåseriet!!!

Øyvind
21.04.2006 20:41

Bra!
0
anbefalinger
Mats
09.04.2006 12:32 Gutter er noen svin! Men jenter er best! Vi bør nok innstille oss etter fakta:, Jenter er samfunnets vinnere

Kan du være så snill å begrunne disse tilsynelatende idiotiske påstandene?

Linda=)
24.04.2006 14:37

Bra!
0
anbefalinger
Gutter med baby rosa er drit fint.. Det kalles stil!

Erlend
24.04.2006 16:44

Bra!
0
anbefalinger
Alle gutter som bruker rosa klesplag er homo, enkelt og greit.
Og jeg skjønner ikke hvorfor du skal rake ned på gutter med annen legning.
Dessuten er det ingen fotball gutter som er homo!

Sandy!=D
24.04.2006 20:39

Bra!
0
anbefalinger
Dette var virkelig bra!=D Jeg likte innledningen spesielt godt, den fikk meg til å ville lese vdere! Mange gode poeng og en god avslutning. Herlig

gutt jah..
24.04.2006 22:41

Bra!
0
anbefalinger
ikke bare Rosa men også LILLA er homsefarge, menmen, de får gå som de vil Razz :-P26.04.2006 05:56

Bra!
0
anbefalinger
Denne teksten fikk meg til og le da jeg trengte det som mest. Vittig, bra spraak og utrolig fengslende.. Driitbra jobb!!!

~marita~

gurlie
26.04.2006 11:18

Bra!
0
anbefalinger
litt rart når gutter går i rosa,mn det er jo bare en farge..mn når de begyner å bruke sminke så går det vell litt vell over streken!!man skal jo kunne ha litt forskjell!at gutter ikke blir like femi som jenter lissom...tenk i frem tiden da..kanskjer guttene ser ut som jenter,og at alle bli likt kjønn!!(lol)haha

jdjkd
26.04.2006 19:41

Bra!
0
anbefalinger
bra detta


26.04.2006 20:20

Bra!
0
anbefalinger
AASEN RULER

kine
27.04.2006 18:44

Bra!
0
anbefalinger
Hei
Likte første delen om gutter og rosa t-skjorter! Totally agree!!


benne
27.04.2006 21:41

Bra!
0
anbefalinger
kjempe bra Wink ;-\) alt stemmer jo Razz :-P29.04.2006 12:33

Bra!
0
anbefalinger
d va kjæmpe bra..hmm..ja ganske sant alt samma..meen æ syns nu d e litt kult me gutta i rosa..ikkje sånn overdrevent..men ei t-sjorta går jo dreit i rosa..jaja..kjæmpebra skreven i såfall Smile :-\) Smile :-\)

AJ
30.04.2006 11:39

Bra!
0
anbefalinger
Veldig bra!

Klumpen
01.05.2006 15:41

Bra!
0
anbefalinger
Jeg er gutt og syntes at du har mange bra poenger, annet enn at gutter med rosa t-skjorte er udigg.. Ellers syntes jeg den egentlig bare var dårlig skrevet! Artig tema, men du er ikek flink til å skrive...

Ullern
01.05.2006 15:52

Bra!
0
anbefalinger
Lattis dårlig kåseri.. Det med at Rosa er en Jente/Homse farge er kanskej det dummeste jeg har hørt.. Blir det samme som å si at alle jenter som går i blått er leber... (Gutter blir født i blått, og jenter i Rosa).. Hun som skriver kåseriet er helt uvitende, og kommer itillegg fra bondelandet.. Der er kanskje ting anderledes, men det er bare fordi bondegutta skal være så jæævlig tøffe i tryne! idioter...

Not singel no more
01.05.2006 19:51

Bra!
0
anbefalinger
Heeeeei! Du har nettopp avslørt min største hemmelighet når de gjelder jenter... La alle andre gutter gå i rosa, så kan jeg gå normalt å alle synes jeg er mer macho en alle "gay" guttene Very Happy :-D

Carina fra særp:)
01.05.2006 20:33

Bra!
0
anbefalinger
Hei!! jeg syns det er et bra kåseri, du har skrevet om gutter fra jentenes ståsted, du mobber ikke gutter, du bare sier bare hva jenter mener om gutter og det stemmer til de grader. dette med snus, rosa og sex ble d mest relevante her. Synes det er bra at du har fått med fakta da får du på en måte bekreftet poengene dine, Smile :-\) D me fotballen er døm tilgitt på en måte for vi jenter har jo våre behov. Det som er litt bra med at gutter ik alltid viser følelser er at når dem først gjør det så mener dem det!! Smile :-\) et faktum er det me rosa og hårbånd, d er greit bare de ikke er sjølgode og innbilske Wink ;-\) Når vi kommer t d me sex så sier jg bare en ting følelser og forelskelse deretter SEX Smile :-\)og da blir det SEX; SEX og mere sex....................

Carina fra særp:)
01.05.2006 20:33

Bra!
0
anbefalinger
Hei!! jeg syns det er et bra kåseri, du har skrevet om gutter fra jentenes ståsted, du mobber ikke gutter, du bare sier bare hva jenter mener om gutter og det stemmer til de grader. dette med snus, rosa og sex ble d mest relevante her. Synes det er bra at du har fått med fakta da får du på en måte bekreftet poengene dine, Smile :-\) D me fotballen er døm tilgitt på en måte for vi jenter har jo våre behov. Det som er litt bra med at gutter ik alltid viser følelser er at når dem først gjør det så mener dem det!! Smile :-\) et faktum er det me rosa og hårbånd, d er greit bare de ikke er sjølgode og innbilske Wink ;-\) Når vi kommer t d me sex så sier jg bare en ting følelser og forelskelse deretter SEX Smile :-\)og da blir det SEX; SEX og mere sex....................

jente
01.05.2006 21:07

Bra!
0
anbefalinger
dette var sinnsykt bra! utrolig kult, for alt stemmer jo! har nettop møtt en gutt og han er (utrolig nok) keen på følelses-snakk. jeg falt for det med en gang. Så gutter-det funker!02.05.2006 09:58

Bra!
0
anbefalinger
Hei, dette var et innsykt bra kåseri, kjente mye av det igjen. spesielt det med å tolke signaler feil. Det var bra at det var litt på kanten, og det har jo tydeligvis provosert litt også,noe som er genialt Wink ;-\)
Gutter som går i rosa, dropp å vær så selvhøytidelige! dre trenger litt selvironi Razz :-P

ø!
02.05.2006 12:17

Bra!
0
anbefalinger
dette var drit kjipt!!!!!!!!!SUUUUUUUUUGER!

meg
02.05.2006 15:18

Bra!
0
anbefalinger
kor gammel e du?

silje
02.05.2006 17:16

Bra!
0
anbefalinger
sinnsykt bra skrevet!! men jeg har ett spørsmål til gutta: tenker dere aldri på om jenta blir såret? hvordan vet vi jenter at dere ikke BARE er ute etter sex??

gutt
02.05.2006 22:27

Bra!
0
anbefalinger
er ikke heeelt med på den rosa greia, men ok....likte innlegget

lasse - 14
02.05.2006 23:49

Bra!
0
anbefalinger
folk kommenterer jo denne teksten ut i fra hva de synes om akkurat den teksten om rosa klær? syns hun jenta her var liitt for opptatt av å si sin mening om gutter, og hvordan 1/1000 av norges gutter er! det er jo bull at alle gutter er ute etter sex også!

det kunne blitt en helt ok tekst, men litt for desperat syns jeg! og spøkene syns jeg ikke var så hilariøse, dette har ingenting med å gjøre at jeg er gutt. dette var egentlig sett i en objektiv synsvinkel.

we
02.05.2006 23:54

Bra!
0
anbefalinger
vi gutter er opptatt av følelser, men etter litt tid går jentene lei, og hele greia har blitt meningsløs, det er ikke kødd.

Fredrik
03.05.2006 10:09

Bra!
0
anbefalinger
skjer med at ALLE her er tapere a? jeg er totalt enig med Sondre, rosa er stil og dere andre kan bare gå å leke bolle!
dette er tydeligvis skrivd av en eller annen teit østfold-dritt som er misunnelig på alle andre fordi den personen har et dårlig liv!! HAHA!!!

we again
03.05.2006 15:22

Bra!
0
anbefalinger
heheh, drit bra, er helt enig!.. denne jenta er desp!

torstein
03.05.2006 22:34

Bra!
0
anbefalinger
Det er jammen bra vi ikke drar alle under en kam... klart at hvis du har møtt en gutt som er slik det blir beskrevet her, kanskje to gutter, eller til og med tre. Ja da er det nærmest bevist at alle er sånn!!??!!??
Akkurat som du synes at alle jenter er klin like...
Jeg har møtt for mange håpløse jenter som sier alt for mye på alt for kort tid i alt for rare situasjoner til at jeg skal fly rundt og plapre om meg selv jeg også.

Tips: Det er bedre og holde kjeft en og åpne munnen og ødelegge all tvil  Wink ;-\)

Og angående fotball: gutter må ha noen ting som er ''guttete'', hva er det da ellers som gjørs oss til gutter? Husk, likestilling er ikke at alle gjør like ting, men at ale kan gjøre like ting... det er en forskjell

Og hvorfor er det galt av jenter og hvise interesse for fotball? Skal gutter drite lang pokkerivol i ting som jentene brenner for?

Av torstein(17) , elsker jenter, elsker fotball, elsker egentlig ikke rosa Wink ;-\)

Sara
04.05.2006 09:58

Bra!
0
anbefalinger
Ehm, rosa er ikke en jente farge.
Hadde rosa vært det, så ville svart vært en guttefarge, eller blå for den saks skyld.
jeg synes et er fint når gutter går i rosa, -eller sånn sossestiiil!;D
Og i tillegg har på seg dressjakke.

jaaaahaa
06.05.2006 22:35

Bra!
0
anbefalinger
synes at d var bra jeg Smile :-\)
likte best "Undersøkelser viser at 8 av 10 gutter sliter med å oppfatte signaler"
d er sant Razz :-P har opplevd d i flere år er travelt Razz :-P
jeg er bare sann kan ikke gjøre noe me d Smile :-\)
d va bra skrevet stå på Razz :-P

og btw d er slik di fleste jenter oppfatter gutter d er kansje ikke alle men di fleste gutter som er sann....ikke vet jeg hvorfor vi jenter oppfatter d slik Razz :-P


08.05.2006 03:47

Bra!
0
anbefalinger
meget bra må jeg si...men er ikke altid de samme guttene som er feminister og fotball gærne..finnes faktisk romantiske også..men er så få av dem nå at jeg blir snart flau av og kalle meg gutt/kar...huffameg....chill..... men men  Wink ;-\) kan jo ikke noe for det...er det sånn så er det sånn.. skulle ønske det fantes mer trofaste jenter for jenter nå har jo konkuranse om og ligge med flest gutter med bil osv...hvertfall her i valdres  Wink ;-\) så er bare teit alt sammen.. www.piczo.com/smintsopp ... hjemmesiden min..check it out  Wink ;-\) eller legg meg til på msn  Surprised :-o) bonkers13@hotmail.com  Surprised :-o) mvh brunosten fra bagn


08.05.2006 20:54

Bra!
0
anbefalinger
lol Kristoffer din homo

Fredrik igjen
08.05.2006 20:56

Bra!
0
anbefalinger
rosa kan bli hos jentene.. fan.. gutta blir jo bare mer og mer lik jentene..

og enda en gang
08.05.2006 20:58

Bra!
0
anbefalinger
bra tekst though ;D

...
09.05.2006 10:07

Bra!
0
anbefalinger
drit dårlig  Confused :-\? ... alle her syns det er bra? noobs

jente 1
09.05.2006 15:10

Bra!
0
anbefalinger
Det her var bra! Men gutter er ikke alltid sånn!!! Det finnes MANGE jenter som skjønner fotball!

Li
09.05.2006 16:18

Bra!
0
anbefalinger
Veldig enig i mye av det som skrives her. "Gutter med rosa skjorte er ikke til å stole på." Jeg snakker av erfaring! Arti innlegg, setter kanskje endel ting på spissen. Men fikk i hvertfall meg til å fundere en god del over saker og ting Smile :-\)

jepp
09.05.2006 20:40

Bra!
0
anbefalinger
veldig bra tips til dere gutter.. !!!

gutt ^^
09.05.2006 21:20

Bra!
0
anbefalinger
litt fett, der er mer fakta enn jeg trodde  Razz :-P

Ræven
09.05.2006 22:01

Bra!
0
anbefalinger
Hmmmz, litt tvetydig når du sei at rosa er homo, mens følelser e matcho.... Teksten er grei nok, men æ trur at du sett folk litt i bås, husk på at alle e førskjellig.

sondre & Fredrik
10.05.2006 09:39

Bra!
0
anbefalinger
haha! rosa er tøft og hun sara er tøffere! kan ikke dere bare respektere at ikke alle bor på landet og må kaste griser for å ha det morsomt! gå hjem å legg dere med høygaflene deres og geita di også!


haha!


10.05.2006 10:16

Bra!
0
anbefalinger
rose er tøft, jeg går med det hver dag!! Very Happy :-D

Fredrik
10.05.2006 15:02

Bra!
0
anbefalinger
De som går med rosa er fargeblinne eller sosser.. Og mine erfaringer er at JENTER LIKER SOSSER I ROSA.. hvorofor? Got no idea!.. whatever, girls will be girls -.-"

Ramgar
13.05.2006 11:17

Bra!
0
anbefalinger
Rosa er greit, om d er ,med stil, og ikke wannabe-dude thing.. Og alle gutter, og de fleste jenter tenker både bevisst og ubevisst, mye på sex! Sex er naturlig, skjønner ikke vitsen med å hetse alle som tenker på det. Men de gutta som ikke er åpne og ærlige om ting sliter vel mere enn de som er det! Masete folk er d største problemet. Følelser er fint, og jeg vet vi er mange gutter som snakker om dem, er vi i tillegg impulsive, og morsomme, da har vi vel snart et forhold av varighet!? Vet ikke hvor detta skal ende, så da setter jeg punktum her. nei her.

sondre
13.05.2006 20:25

Bra!
0
anbefalinger
oi, ramgar er tøff han også!

missmeg
14.05.2006 14:59

Bra!
0
anbefalinger
vel.. gutter.. noen av dere.. mange av dere har ikke annet en sex i tankene hele tiden.. jenter tenker nok også mye på det, men det får være grenser!  Razz :-P haha

drittbra
14.05.2006 16:54

Bra!
0
anbefalinger
måsi det at jeg likte teksten. det var en del sanne momenter inni her. bor i bergen by, og vet hvordan moten er, men man trenger ikke følge den alltid. har aldri helt likt den ideen om at gutter skal gå i rosa. det er ikke det at man da blir homse, men det er det at rosa tidligere ble frobundet med jenter, og det kommer den alltidtil å gjøre, sånn er dte bare. sosse guttene er jo litt rosa da. man kan se på en person om man er soss eller ikke, men så er jo soss ikke en være måte, men personer som liksom er rikere og bedre enn alle andre. det er de som kan følge motene til punkt å prikke. ser ikke helt vitsen med det, men... DRITBRA skrevet vertfall. stå på

hva skjer med det?
14.05.2006 18:59

Bra!
0
anbefalinger
det var morsomt å lese, og bra info for en del gutter.. men ikke kom her med "rosa er jentefarge"! d r jo bare bullshit! og som en eller annen sa oppi her, skulle alle jenter som går med blått være lesbiske da? hva er forskjellen folkens? jeg mener ikke at guttene bare skal ha rosa klær i skapet sitt, men det får da være grenser til å dømme de som liker farger! blått og svart er ikke livet!
og jenter er ikke imune mot å tenke på sex! for det gjør de! tro meg!  Razz :-P
haha! og må bare si at det som Sondre&Fredrik hadde skrevet..SINNSYKT bra!  Very Happy :-D hilsen en pittelitt oppgitt oslo-jente

nooorle
14.05.2006 19:08

Bra!
0
anbefalinger
synes teksten var litt kjedelig! bare meg!?
rosa tskjorte og bleika bukse= naaasti!! ikke gå med sånn gutter
om dere liker fotball driter jeg i..

hm?
14.05.2006 23:38

Bra!
0
anbefalinger
"sånn er gutter, sånn er jenter, det er sannheten"

Hva faen?

thomas
15.05.2006 09:23

Bra!
0
anbefalinger
driiiiiiiit dårlig. Takk. Var så mye usaklig her at det bare ble dårlig.

CHRISTINE!!!
15.05.2006 12:11

Bra!
0
anbefalinger
Er du helt uten sans for hva som ser bra ut og ikke???!!!
Rosa på gutter er noe av det kuleste som finnes!!! Rosa på gutter, det kalles SEXY! Ikke femi!!!!
GI MEG MER GUTTER I ROSA!!!


16.05.2006 07:34

Bra!
0
anbefalinger
bra kåseri... fakta til 1000!! gutter er ynkelige....

Ida
16.05.2006 14:00

Bra!
0
anbefalinger
Jeg må bare inrømme at jeg ikke synes dette var så bra. Dårlig og umodent språk, og tekstbindinga har fått ligge pent på sidelinja ser jeg. Dette ville jeg ha jobba litt med.

Teksten tar også for seg et utrolig oppbrukt tema, og det finnes ikke nyskapning i dette. Min beste venn trekker ofte i rosa, og på han er det rett og slett lekkert, uten at han er femi. Og det med sex og følelser... hvem sier at jenter tenker pent? Sex er drivkraften bak verden, sorry å måtte si det, men der har gutta faktisk tatt et stort poeng.

Og dere som så umodent sier at gutter er ynkelige osv; de er ikke det, ikke mer en det dere er. Før jeg godtar det skal jeg i alle fall ha håndfaste beviser... Noe denne teksten her ikke gir meg i det hele tatt.

sondre & Fredrik
16.05.2006 17:23

Bra!
0
anbefalinger
bare sosser som kan følge mote? haha! hvor kom DET fra da? det er som om man kommer fra Oslo, så er man soss! og til dere forsmådde gutter som ikke liker rosa eller får seg dame, få dere det så kanskje de kan få på dere en rosa t-skjorte  Very Happy :-D


17.05.2006 17:30

Bra!
0
anbefalinger
Jasså du din sauebonde! Selv om du ikke har stil men kjøper alle klærne dine på felleskjøpet, betyr det ikke at alle andre som har bedre liv, tøffere klær og bare er kulere enn deg ikke har stil vettu Razz :-P

haha!!!

Så hvis du tar deg en tur på byen og får deg en tjej så kan det faktisk skje det som de utrolig kule sondre og Fredrik sa, så det du din jente som liker eseler. og læreren min (han er bonde)!!!!!!!!!!!!!!

ku
17.05.2006 17:31

Bra!
0
anbefalinger
HTML-tagger

Død kjøttmeis
18.05.2006 15:03

Bra!
0
anbefalinger
usakelig å feie alle over en kam... Jeg er glad jeg ikke er mora di...

Puma
18.05.2006 16:25

Bra!
0
anbefalinger
usant, useriøst og overdivene, men morsom til tider...

Ingrid
18.05.2006 17:07

Bra!
0
anbefalinger
Selv om rosa er jente farge, syns jo moten nå at rosa på gutter er hot, og det er sant! Dette var en ganske god tekst, du har fått fram ganske mye med guttene, men kanskje litt mer negativt enn positivt? Hva skulle vi jenter gjort uten guttene?

jeanette
21.05.2006 20:32

Bra!
0
anbefalinger
mye av de greiene stemmer ,men jævela bra stil.
-dere gutter er ikke heller englebarn heller, takk for at du innrømmer at gutter kan være litt dumme

mads
22.05.2006 12:54

Bra!
0
anbefalinger
jeg vil ha nummeret til karoline Surprised :-o Razz :-P

Anonym=p
23.05.2006 21:42

Bra!
0
anbefalinger
Mesteparten av dette her stemme!! Nå kan eg endelig bevisa for ein kamerat at eg har rett=D Kånge slutt Wink ;-\)

avreatteren
27.05.2006 13:47

Bra!
0
anbefalinger
Bedritent kåseri. dro ikke på smilebåndet en eneste gang, og det er fullt av en fryktelig generaliserende tankegang. BLÆ!

Christer
28.05.2006 23:36

Bra!
0
anbefalinger
"Det er mye man kan si om gutter og deres oppførsel. Gutter oppfører seg som "kongen på haugen", lyver så det tyter ut av øra på dem, sier ting de ikke mener, hisser seg opp for småting og snur ryggen til hvis en samtale om "ansvar og følelser" ankommer bordet. Men de er også gode, innerst inne. Man må bare lete litt. Som oftest vil man kanskje finne et råttent eple, men innimellom vil man faktisk finne det eplet med den søteste smaken. Hadde det vært opp til jentene ville nok hele epletreet smakt godt, men dessverre er gutter født med to hoder, der det minste har størst makt!"

Det er vel jenter som er kjent for å lyve så det renner av de hvis jeg ikke tar mye feil! når det kommer til resten av hele dritten tar du feil!

kari
30.05.2006 11:59

Bra!
0
anbefalinger
dette var et driiiit dårlig kåseri!!! dette innlegget suuuuuuuugeer!! liker du iike rosa lr??? du har bare såååååååå dårlig smak azza...


30.05.2006 19:01

Bra!
0
anbefalinger
du som har skrevet dette er sikkert en feit gris,med lite penger,få venner og ingen kjæreste...lykke til videre i norrøn tid...bonde.

Gassolina
30.05.2006 21:37

Bra!
0
anbefalinger
Syns dette var bra skrevet jeg  Wink ;-\)

Mee
30.05.2006 22:40

Bra!
0
anbefalinger
Haha,nice 1;D

Jens
01.06.2006 13:36

Bra!
0
anbefalinger
Hva er egentlig dette for noe tull? Du setter alle gutter og jenter i hver sin bås i det du skriver. Skal man ikke se på alle mennesker som individer? Jeg må si at du har snåle forestillinger om hvordan gutter er. Du er vel kanskje ikke helt på jordet, men ser ikke helt vitsen med "kåseriet" ditt. Hvorfor skriver du det du skriver? tror du virkelig at du har et godt poeng? Hvem som helst kune skrevet det der. Hvis du påstår at jenter er det overlegne kjønnet så er det diskriminering. Skal det ikke være likestilling nå da? Islam er, i mine øyne, det eneste området hvor kvinnene blir undertrykt. Jeg er mer enn bare enig i at de må få rettigheter lik mennenes. For alt hvor det står noe om at mannen er mer verdt enn kvinne er bare tull. En kvinne kan være like dum som en mann og en mann kan være like dum som en kvinne. Jeg ble veldig opprørt over det du skrev og ser ikke noe vesentlig i det. Hva ville du fram til med teksten din? at gutter er "dårligere" enn jenter? eller...?

Jens
01.06.2006 13:42

Bra!
0
anbefalinger
Og alle de kommentarene om gutter som ser ut som homofile når de går i rosa..... Jeg tviler på at de som skriver det ikke en gang har sett en homofil. De som sier at sosser ligner på homser fornærmer alle homser! Sosser og homser er to "gutteslag" som er rake motsetningen av hverandre. De burde IKKE sammenlignes.

Jens
01.06.2006 13:51

Bra!
0
anbefalinger
Og det med at jenter foretrekker maskuline gutter..... Hvorfor tror dere at noen kler seg i rosa? det er på grunn av det tåpelige greiene om metro seksualitet. at en gutt skal få lov til å vise følelser, bruke ansiktspleiende produkter, moteklær osv. Og hvem var det egentlig som ville ha det slik? Motebransjen, som nesten bare kvinner interesserer seg for? Jeg tror det var et flertall med kvinner som ville ha feminine gutter.

Mote er forresten det ondeste i verden. Det bestemmer alt du skal gjøre og ha på deg. Er mennesker så lite kreative at de ikke kan finne sine egne kombinasjoner med klær?

Geir
02.06.2006 22:19

Bra!
0
anbefalinger
WOHOOO! SEX!


03.06.2006 17:35

Bra!
0
anbefalinger
Jeg fårstår du prøver å få fram noe her.. mye du sier er teoretisk rett.. men føler du drar ironien din litt for langt... Asså, du blander inn farger og snus for å fremheve feminisme ? .. hmm.. aldri hørt at snus er feminint.. menmen alle har vell sine tanker og synspunkter.. du skriver bra.. men mye av det du sier er bare bullshit

mizzy
04.06.2006 14:16

Bra!
0
anbefalinger
 Very Happy :-D egentli vældi brra skrevve da! mn æ meine da att rosa kn gå ant på gutta vz d ikke bi førr mye av d goe,,mn så va d d me å tænke på sex..såmm om ikke vi jente tænke mye på d, å kor mange gang hr vi ikke tænkt; hn dær vil/vil ikke æ jøre d m.. Rolling Eyes *-) mn d e nu så.. Razz :-P gutta e gutta å jente e jente..sånn e d å blir d Wink ;-\) !!!

hahahahahahah
04.06.2006 21:10

Bra!
0
anbefalinger
ojoj, du er ikke medlem i mensa ser jeg.. ikke burde du studere psykologi heller.. alle gutter er ikke som guttene på tv vettu Wink ;-\)


Victoria:D
04.06.2006 23:35

Bra!
0
anbefalinger
Bra det her  Smile :-\) Liker egentlig de fleste gutter jeg, men sosser klarer jeg bare ikke å like.. Men syns egentlig det er greit at gutter går i rosa, bare det ikke tar overhånd..

skjegge'
08.06.2006 08:17

Bra!
0
anbefalinger
Jeg må innrømme at tema er ganske brukt opp, og at denne teksten blir litt for anstrengt. Det jeg mener med det er at det er alt for tydelig at forfatteren anstrenger seg VELDIG for at det skal bli morsomt, og gjør det isteden bare dumt. beklager, terningkast: 2

meee
08.06.2006 12:24

Bra!
0
anbefalinger
dette var jo driitbra skrevet... dette falt i smak må jeg si... det er jo helt riktig det du skriver om gutter...
men gutter er gutter...

...
08.06.2006 12:25

Bra!
0
anbefalinger
 Smile :-\)

Iselin
09.06.2006 11:34

Bra!
0
anbefalinger
Døds bra Skrevet.. Smile :-\)
*Men rosa på gutter er skikkelig fint assa..!!..
Så lenge det ikke blir Overdrevent..=P
*Det med signaler er bare såå sant!!
Og Kom igjen gutter! Når dere er Litt følsomme så er det bare Sååå Tiltrekkende!!
*Bra Skrevet*

lorin
12.06.2006 10:13

Bra!
0
anbefalinger
 Wink ;-\) rosa er jo fint på gutter

jølle
17.06.2006 11:12

Bra!
0
anbefalinger
Skal være enig i det med sånn femi-rosa stil, det skriker vestkant av det. Men mange av dt du sier er litt feil. Du tar liksom alle under en kniv, noe av dette er skrevet som om du har møtt alle gutter i norge. Hvordan kan du for eksempel vite at gutter ikke snakker med kompiser om annet enn sex? Jeg tror bare at mange ikke liker å innrømme det. Men ellers bra skrevet, noen sannheter var det også! Jenter som liker fotball er bra! Liksom en ekstra ting til felles...

Freddy
17.06.2006 11:21

Bra!
0
anbefalinger
Trur du ha misforstått det med feminisme og likestilling. Poenge e at alle ska ha like rettigheta, ikke at kvinnen ska va hakket bedre enn mannen. I dag finnes det også kvinnesjåvinister.

moi
17.06.2006 20:44

Bra!
0
anbefalinger
detta var dårlig! fryktelig kjedelig å lese og forfatteren høres ut som en ekstrem feminist som ser på gutta som underlegne vesener. dessuten er rosa på gutter utrolig pent. det er ingenting som heter jente- og guttefarger, det er anti-likestilling!


camoilla
21.06.2006 18:01

Bra!
0
anbefalinger
hvis gutta vil gå i rosa må dæm jo få låv tel d, utn å bli kalt homo.
jente og gutte farga bør man jo være færdi me i 3 klasse...


camoilla
21.06.2006 18:01

Bra!
0
anbefalinger
hvis gutta vil gå i rosa må dæm jo få låv tel d, utn å bli kalt homo.
jente og gutte farga bør man jo være færdi me i 3 klasse...

jaja
29.06.2006 19:10

Bra!
0
anbefalinger
det er faktisk vitenskapelig bevist at når to mennesker møtes(både gutter OG jenter) vil begge (enten bevisst eller ubevisst) innen to minutter ha bestemt seg for om de ville hatt sex med den andre...

:D
04.07.2006 09:37

Bra!
0
anbefalinger
gutter i rosa er utrolig søtt!! Very Happy :-D Very Happy :-D tenk dere en rosa skjorte inni dressen, det er sinnsykt sexy!! så rosa er ingen jentefarge!!

meg
04.07.2006 15:33

Bra!
0
anbefalinger
det finnes noe som heter homofili, det hører sammen med gutter i rosa tskjorter og klissete hår, hårbånd og ekkel gange


15.07.2006 23:27

Bra!
0
anbefalinger
kuse er nesten alt

Sondre
22.07.2006 20:28

Bra!
0
anbefalinger
hva skjer med "meg" er du dum eller? tror du er smart og kan mye men bare fordi du ikke har råd til hårbånd og rosa t-skjorte så trenger du ikke å vise din misunnelse her! respekter at de fine jentene liker gutter i rosa t-skjorte (sier ikke at de er de eneste som er fine)

Ps. rosa er tøft

Pps. man trenger ike være soss for å gå i rosa


27.07.2006 09:30

Bra!
0
anbefalinger
For å nevne det, rosa kan være fint i visse sammenhenger, sett grå dress med rosa skjorte??? .... Tenk dere om før dere skriver!
Og herlighet, det her dere skriver, skriver dere på en måte som om det gjelder absolutt alle gutter, latterlig etter min mening. Nederst nede tar dere med at "noen" kan være gode, gutter er bedre enn som så. Spør bare hva slags omgangskrets dere beveger dere innenfor? Greit nok at mange tenker med det nederste huet, men de alle fleste jenter legger opp til det og, og ikke minst etter måten de kler seg på.! Dette skriver dere vel for at alle jenter skal føle seg så enige, men hva så med jentene? Skulle man skrevet en lignende stil om den, hadde den blitt lengre og mer detaljert!

OG EN TING TIL, det med at gutter skjuler og lyger, er vi værst?? For sist jeg sjekket, så er sladderen og løgnene og baksnakkingen det området som jentene dominerrer.

Gutter er gutter, de fleste er gode innerst inne, jenter er jenter, og ja vi er glad i dere, og ja dere er gode dere og. Men neste gang tror jeg dere bør tenke mer igjennom det dere skriver, og balansere negativt og positivt på en bedre måte.!

Og jenter trenger gutter, og motsatt!

Har jeg enighet her?

Yupp
28.07.2006 18:41

Bra!
0
anbefalinger
Som vegard sa: tenk litt a... de er berre homser s går med rosa... de er jo ein jentefarge...seriøst...

Altså.. Veeeeldig mange jenter som mener at rosa t-skjorter er både fint og kult på gutter så det er nok litt opp til hver enkelt mener jeg.


02.08.2006 22:14

Bra!
0
anbefalinger
Heii ;D jeg må bare si meg så uenig at rosa er bare en jente farge, herregud. Kvinner kjemper for likestilling og dette er det de gjør ? kaller rosa jente farge. Akuratt som om gutta skulle si ; Alle jenter som går i blått er lespiske, ææsj.

Nei vet du hva, vi mennesker skal ikke bli dømt etter fargen de har på klærene, ha blir vell det etterhvert rasistme å da?

-LIKESTILLING-

Pc
26.08.2006 10:33

Bra!
0
anbefalinger
Alle vet at kjønns diskriminering av kjønn osv er et Jødeverktøy for å ødelegge forholdet mellom Nordiske Jenter og Gutter.
Sammen er gutter og jenter sterke. Alene, tar andre folk over landet!

Sånn bullshit om at gutter er dumme, og jenter er svake HATER jeg...

Hilsen en Norsk gutt

Pc
26.08.2006 10:33

Bra!
0
anbefalinger
Alle vet at kjønns diskriminering av kjønn osv er et Jødeverktøy for å ødelegge forholdet mellom Nordiske Jenter og Gutter.
Sammen er gutter og jenter sterke. Alene, tar andre folk over landet!

Sånn bullshit om at gutter er dumme, og jenter er svake HATER jeg...

Hilsen en Norsk gutt31.08.2006 21:05

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes dette var et dårlig kåseri uten form og struktur. Noen gode poeng, men jeg skulle gjerne sett at det ble trukket fram at de fleste jenter også er sex-fikserte.

Forresten: Rosa er en femi-farge. Det har ingenting med likestilling å gjøre, det bare ser femi ut.


Christel
19.09.2006 21:48

Bra!
0
anbefalinger
Første avsnittet var genialt! Beskriver veldig godt det allmenne synet på sosser. Før var det dritkult med gutter som brukte rosa, fordi de turde og være annerledes, men nå er det bare tragisk. Og Remi: De fleste homser har nok sluttet å gå med rosa fordi det er blitt så vanlig. Det er ikke tøft lenger, bare oppbrukt.

Remi
21.09.2006 23:47

Bra!
0
anbefalinger
Christel; ok "kverulant" les skikkelig på innlegget mitt, jeg sikter til andre som har kommet med sløkke utsagn,.....så kom ikke her og fortell meg noe jeg allerede vet....

Susanne
22.09.2006 18:33

Bra!
0
anbefalinger
jeg kjenner meg ikke igjen i det hele tatt...synes jeg får for lite sex jeg...
men jeg er enig i at rosa ikke passer helt til gutter, skjønner ikke hvorfor man ser mer og mer rosa på gutter jo lenger sør man kommer i dette landet, bor selv i trøndelag...

Susanne
22.09.2006 18:42

Bra!
0
anbefalinger
når det gjelder rosa si vil jeg legge til at det at gutter går i rosa er ikke galt i seg selv, men det er bare trist å se hvor fjortis de typiske 'rosa-guttene' oppfører seg... man KAN være normal selv om man går i rosa... liker nemlig ikke slike oppmerksomhetssjuke folk, og jeg mener man er oppmerksomhetssjuk hvis man går i rosa når man er gutt...

Hei
26.09.2006 15:36

Bra!
0
anbefalinger
Atte hvis ikke du er Cecilie 18 år, så har du stålet dette kåseriet. For det er ikke et kåseri, det er en artikkel

Hei igjen
26.09.2006 15:36

Bra!
0
anbefalinger
på aftenposten.no står nesten akkurat samme artikkel

Irma
27.09.2006 17:11

Bra!
0
anbefalinger
ooOOoo....drama!!!!!

Raist
14.10.2006 12:38

Bra!
0
anbefalinger
Bra dette Smile :-\) Syns faktisk at rosa begynner å bli litt for homofilt... *kremt* Men for all del.. homofile er kule de Very Happy :-D Enig i det meste av innholdet. Bra innhold og bra formulering! Keep up the good work...

Thomas
15.10.2006 22:04

Bra!
0
anbefalinger
Det som dessverre gjør kåseriet til middelmådig er at det bare tar opp vanskelighetene gutter og jenter har når det kommer til kommunikasjon, men nesten ikke tar opp noe av det som kan gjøres for å forbedre dette. At gutter og jenter ikke forstår hverandre i denne verden er jo bare en av de tingene som gjør livet verdt å leve imo. En ting til, vil nok si at dette synet på gutter er litt snevert, siden det varierer så mye fra jente til jente. Morsomt kåseri var det for det om, all ære til Skedsmovgs jentene Wink ;-\)

:P
25.03.2007 21:38

Bra!
0
anbefalinger
dette var morsomt kåseri! De fleste gutter som går med rosa er HOMSER, jenter liker gutter med rosa da.

Hva så!? er det ikke lov å gå med rosa.

Stini:)
15.04.2008 21:49

Bra!
0
anbefalinger
sinnsykt bra slutt- haha måtte le litt der ja!  Razz :-P

A
21.04.2008 19:35

Bra!
0
anbefalinger
fantastisk kåseri som absolutt har fanget mange lesere. måtte lese det om igjen ettersom jeg glemte hoveinnholdet før jeg var ferdig med innleggene  Smile :-\)
Desverre sa det pang når for eksempel backup delen var noe jeg faktisk har gjort uten og tenke over det i hele tatt, det bare skjedde automatisk, beklager. skal skjerpe meg!
Men til delen med følelser. Jeg er drit lei alle som slenger ut Faggot, bøgjævel, homse osv til alle og enhver de ikke liker. (ikke rettet mot deg, men mot utallige innlegg her) men! putter du ikke folk litt i bås? klart, gutter flest har vanskeligere og dele følelser mellom seg, sikkert noen gener (huff) Men får man noen man kan stole på, kan nok faktisk fler enn du tror være poeter  Razz :-P Skriv mer!

gutt
31.03.2009 18:04

Bra!
0
anbefalinger
greit nok at rosa kansje er en jentefarge, men skal vi gutter da si at dere jenter skal holde dere unna blå siden det er en guttefarge?? det høres dumt ut!!!!!!!!


27.05.2009 10:14

Bra!
0
anbefalinger
hei jeg liker å spise rompe og snigge fis, er det noen med meg?

heyyy=)
06.11.2009 12:49

Bra!
0
anbefalinger
det er veldig bra. det er helt sant at gutter er sånn...!!
dem bare lyver og mener ikke det de sier. noen bare prøver jenter. bra skrevet, stå på!!


12.03.2014 14:21

Bra!
0
anbefalinger
Dette er skrevet fra et overfladisk synspunkt og referer dårlig til hvordan type gutter som faktisk fins der ute. Din måte å formulere deg på er ufyselig og bare gal. Din ordbruk eller heller ikke bra, da du ikke engang klarer enkle stavelser og å bruke og istedenfor å på kjente uttrykk. 2+ på dette


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews