Søk i stiler
 

Om bare framtiden kunne bli slik


Handler om hvordan framtiden kan bli med kunnskap i en sprøyte.
Sjanger:FortellingLastet opp:21.02.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Læring og pedagogikk
Tidsperspektiv
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Om bare framtiden kunne bli slik, at vi fikk kunnskap i en sprøyte. Da hadde alle vært smarte, så kunne vi ha funnet en kur mot aids og hiv og slike sykdommer. Da kunne vi funnet en måte for at ingen skulle sultet og sluppet alle de krigene som er nesten i gang nå, men det kan vi da fikse det er bare å finne det som starter krigene så kan vi prøve å få stanset krigene. Da hadde jorden vært et bedre sted å bo, og hvis vi hadde vært så smarte da kunne vi forhindre at vi forurenset jorda så mye at vi ikke kan bo her mer.

 

Og hvis vi var så smarte da kunne vi bygge oss byer på mars og månen og de planetene som det er mulig å bo på, da hadde vi kunnet løst det problemet med overbefolkning. Men hvis vi flytter til en annen planet da kan det hende at vi starter en krig med romvesen fra andre planeter, så da må vi ha noen våpen så vi kan forsvare oss. Men vi må ikke ha så mye våpen at vi viser at vi vil kontrollere dem vi vil bare leve på den samme planeten som dem. Da kanskje lærer vi noe av dem og kanskje lærer de noe av oss da kan vi dele på kunnskapen som vi har da ville verden vært et bedre sted å leve. Men vi får håpe at vi ikke gjør de samme feilene på de nye planetene våre for det hadde vært dumt av oss. Så hva om vi starter med å bo på romstasjoner for å finne ut hvordan vi kan utnytte verdensrommet best mulig. Men det er jo vanskelig å finne det ut etter som du da må bo lang tid i rommet som jeg ikke tror er helt godt for kroppen.

 

Jeg er ikke i stand til å tenke meg hvordan det hadde vært men det høres bra ut, da hadde vi fikset det problemet med overbefolkning, det hadde også vært en fin måte og holde kontroll over våre kriminelle. Det hadde vært en rømningssikkert fengsel hvis det hadde vært i verdensrommet for man kan jo ikke bare springe ut i verdensrommet da ville man bare død for det er ikke mulig å være i verdensrommet uten en romdrakt.  Så om bare framtiden kunne bli slik at vi kunne bo i verdensrommet og ha fengsler som er isolert i verdensrommet ville det ha vært mye enklere og holde styr på de kriminelle. Og hvis vi kunne få kunnskap på sprøyte hadde det vært enklere å gå på skole for hvis du ikke hadde fått med deg noe kunne du bare ta en sprøyte og så hadde kunnet alt som du skulle.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

fuck't upp
20.04.2006 09:24

Bra!
0
anbefalinger
hahaahahahaha

yow
05.12.2006 15:21

Bra!
0
anbefalinger
hore


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.025 sec - 1 pageviews