Søk i stiler
 

Jeg elsker innvandrere


Det jeg mener er at de kriminelle utlendingene får oss til å putte alle under samme kam, noe vi ikke vil skal skje, men ironien bør fremheves litt og rasismen nedtones.
Sjanger:KåseriLastet opp:20.02.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Rasisme
Innvandring
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Jeg elsker innvandrere, men ingen slår muslimene. Det er bare så herlig at de tar seg av alt som heter drap, voldtekt, stjeling og andre kriminelle ting.

 

Jeg kommer på butikken, skal kjøpe røyk. ”Har do legitimasjonni?”, Eh nei har du oppholdstillatelse? Svarer jeg da, ”Øpphøldtillatelse, hvæ fæn er dett får no?” Det er noe som moren din ikke har! MOREN MIN HAR, HVA MED MOREN DIN?

 

Det beste av alt er jo at de har doktorgrad i selvmordsbombing, må de gjøre så stor scene utav at de tar sitt eget liv? Do you believe in heaven? Du må jo være helt idiot som tror du kommer til et bedre sted, når du har tatt livet av deg selv og sikkert opptil hundrevis av andre?

 

Er det derfor du kommer til Norge kanskje, for å øke kunnskapen din? For det har i det minste vi norske, kunnskap! Tegnekunnskap, vi kan tegne hva vi vil. Muhammed tegner vi når vi vil, og dere skal drepe oss for det? Dere trenger ikke være så innmari sjalu fordi vi vet at guden deres er stygg som bare rakkeren. Og dere kan våge dere å tegne Jesus, han er pen. Og med de nedsatte kunnskapene deres hadde vel dere klart å fremstille han som stygg og?

 

Du vil kanskje kalle meg rasist? Nei jeg er ikke rasist, jeg bare irritert over at dere kommer hit og øker kriminalitet statistikken vår, og derfor graver jeg frem alle mulige grunner jeg har til å hate dere. Nei det var slemt, jeg hater dere ikke. Jeg hater tingene dere gjør!

 

Jeg skal ikke gå inn på utseendet deres, men kul’an med gangsterstilen. Har dere ikke råd til bedre klær? Er Norge for dyrt for dere? Dere har jo ingen steder å bo virker det som, siden dere lever på torgallmenningen helt til purken kjører dere et annet sted. Torgiser kalles det, slutt å løp etter småjenter og si ”Ohh, mamma MIA!” Er vi virkelig for god for dere, så dra tilbake dit du kom fra og lev der da! Hva er best, sitte i fengsel på livstid for en voldtekt (sorry å si det men mesteparten av dere ser ikke bra ut, dere kommer aldri til å finne en jente som vil ha dere), eller bli drept momentant av en bombe i pakistan? Jeg går for den siste, så da har vi jo blitt enig om en flott konklusjon, dere drar tilbake dit dere kom fra.

 

Men over til noe helt annet, tilpasningsdyktighet? Ringer det en bjelle? Nei jeg trodde ikke det, rasister er slike som hater alle folk som ikke er Norske. Jeg er bare en sånn som hater de som ikke kan oppføre seg. Så tilpasningsdyktighet, de som er født i Norge er ofte verdens snilleste, ja det gjelder utlendinger og. Men dere som kommer til Norge, og tar med de ekle levereglene og skikkene deres fra det skitne landet deres, dere kan bare glemme å komme så nært landet vårt, at dere i det hele tatt kan SE grensen. Hvorfor skal dere hele tiden være så innmari tøff? Her får dere respekt av å være snill, ikke tøffe dere for å passe inn og få oppmerksomhet. Dere som er kriminelle, dere ødelegger for de utlendingene som faktisk er snill! Dere skaper et helhetsintrykk på alle sammen, enten muslim, jøde, pakistaner eller afrikaner. Alle tror dere er noen jævler, når er det på tide å bevise det motsatte? La oss i det minste tegne guden deres ti ganger til, melde han på extreme makeover og tegne han enda en gang til før dere ødelegger landet vårt totalt.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Angelica16
16.05.2007 22:39

Bra!
30
anbefalinger
Herregud dere alle oppfører dere som drittunger! Sjerp dere! Æliigt talt ingen "rase" er perfekt! Du jente som skrev det der. Jeg kjønner godt poengene dine men du ødla alt. Hele greia ble mislykka fordi du kom me idiotiske grunner. F.eks "dere har ikke utsendte". Unnskyld meg altså men jeg vet om MANGE fine utlendinger og MANGE fine norske. Og mange ikke finne utlendinger og norske.Det er sånt med alle rasene. Forstår dere poenget mitt? Og dere norske jenter dater utlendinger som bare f så jeg skjønner ikke hva du mener med dere har ikke utsendte. Er utlending selv og er takknelig for at jeg fikk komme her. jeg følger reglene og viser respekt til alle. Uansett folkeslag. Du som skrev "lær dere å skrive først" skam deg!! Dere snakker men anner dere ikke hva vi har opplevd?! og hva mener dere med"hvorfor kommer dere hit?" tror dere der var vårt valg om å komme hit eller? Vi ble faen meg pekt med pistol hele veien! Ikke snakk om noe du ikke har peiling på! jah mange av utlendingene er respektløse og oppfører seg som idioter! Men herregud da den utlendingen var sulten spiste du! da den utlending jobbet som 6 åring gikk du i barnehagen og lekte! Da den utlending måtte være barnesoldat/hore/dopselger gikk du på skolen og lærte respekt! Da du gikk i byen med venner på diskotek osv måtte den utlending løpe for livet mens familien ble drept! Det er ikke dere skyld og dere skylder oss ingenting men er det så mye å be om... be dere om å holde munn... ? Ikke bruk ordet muslim.... en terrorist er ikke en muslim... Ikke samlign oss med terrorister! Det er ikke vår skyld det de driver med! Du som skrev kåseriet har totalt overdreved! Du vet ikke hva du snakker om! Du burdte seriøs sjerpe deg! Er så flau over deg! Her tråkker du på stilen, nei vi hadde ikke bedre klær og hgar det ikke heller, er det vår skyld kanskje?! Hakker ned på utsende unnskyld meg! ikke la meg starte med deres! Du sier at du går i butikken og vil kjøpe røyk og han spørr deg om legemitasjon... er ikke det å følge DERES lov?! Du som klager på at vi ikke følger deres lov! Det med å sprenge seg selv teksten.. hva faen er det du forteller det til oss får? vi er faen ikke terrorister bare fordi vi er samma rase! Hva faen vet du om kunnskapen vår? Har du kjørt en test eller?! At guden vår er stygg? Vi har ikke set`n og det har i hvert fall ikke dere heller så den tegninga er ren fantasi fra en norskèn smarten. Til slutt, du er rasist og nazist. Du vil ikke innrømme det fordi det er litt sånn "upopulært" å være men det er det du er. Hva har stil, utsende og religion med oppførelsen til en idiot å gjøre? Du har møtt noen idioter fra vårt land og nå tråkker og fornærmer du oss alle. Kunne ikke ha blitt mer flau over deg.

HelinKurder
12.12.2008 10:21

Bra!
25
anbefalinger
Hva skulle fulle og slitne nordmenn gjort en kveld uten kebab Razz :-P det beste e å holde kjeft  Smile :-\)

Gry
06.03.2006 23:23

Bra!
19
anbefalinger
for et tåplig kåseri. vel.. du r ikke rasist? ser det. Du fortjener ikke å være født i Norge. lær deg å se lengere enn nesa kjære..

Marianne Kristine og Mona Amalìe
08.09.2007 12:03

Bra!
18
anbefalinger
Hvorfor i hulesete kritisere muslimer..hva er det som er så farlig med at de går rundt med sine hijab? plager det dere? isåfall begrunn svaret med en seriøs filosofisk tankegang. de er mennesker de også. bare fordi al-qaida er farlige har det ingen sammenheng med at islam som religion er det. islam er fredelig som religion noe mange ikke takler å bite inn, men snart må dere få sannheten inn i huet.. islam er svaret på alt det gode her i verden bare synd at noen muslimske grupper ødelegger det islamske rykte, men hva kan vi gjøre? nothing! fordi alle dere her er dumme i huet. den ene disser seg selv, den andre utaler seg som rasist osv. get a life, det er alt vi kan si dere Wink ;-\) det er synd med alle disse fordommene. har dere alldri sett en muslimsk, snill en? eller tror dere seriøst at alle skal ta dere? vi lever i år 2007 og ikke flere hundre med mindre det hjelper 50 år tilbake. ikke ta alle under en kam.
peace out.
Marianne & Mona.

Missy
17.12.2007 18:11

Bra!
13
anbefalinger
Jeg synes at du driter deg ut med dette kåseriet...
Skjerp deg, ingen rase er bedre enn den andre.

Over streken
07.04.2008 20:37

Bra!
13
anbefalinger
Dette var et idiotisk kåseri! Har du levert denne shitten til læreren? Noen ting bør man ikke brette ut, og i dette tilfellet, hvor rasistiske tanker som farer rundt i hodet på deg. Hvis du misliker utlendinger så skader det bare deg selv. Dette er moderne norge. Ikke hat mennesker som ikke har gjort deg noe! Ikke døm alle, etter en enkelt situasjon som har hendt deg!

..!
28.02.2006 13:32

Bra!
12
anbefalinger
Denne teksten likte jeg! Jeg er ikke rasist jeg heller, men et sted går grensen. Tror muslimer at de kan ta over hele verden, uten at de møter motstand? Tror de at de kan yppe så mye de vil med oss, og at vi bare skal se på at de bomber oss? Jeg er så drittlei av innvandrere som tror de kan gjøre det de vil. Når man kommer til et nytt land må man tilpasse seg landets regler og levemåte..!!!
Takk for at du tør å skrive dette! Her i Norge har vi faktisk ytringsfrihet, kanskje det kunne vært en god idé for enkelte andre land/religioner..

HelinKurder
12.12.2008 10:17

Bra!
9
anbefalinger
Jalla ut med alle dere poteter vi eier snart ( SNART)  Very Happy :-D hahahahahahha xD neei da  Smile :-\) Slapp av folkens  Smile :-\)

utlending ;)
09.02.2009 20:29

Bra!
8
anbefalinger
DU skriver at dette er ironi, men det virker ikke slik. Det hjelper ikke akkurat å kalle deg rasist og skrive masse dritt her. Du kommer med helt idiotiske argumenter(tror du vet såpass). Tragisk hvor trangsynte enkelte folk er Sad :-\(...Nordmenn som deg har virkelig en lang vei å gå... Verden blir jo stadig mer globalisert, så lær deg å respektere innvandrere.

Bare tenk deg om før du skriver noe lignende, ok? Jeg tror de fleste vil se på deg som en rasist... og dette er bare et av flere eksempler som viser hvor tragisk verden er.. Gud ass...


22.02.2006 00:56

Bra!
7
anbefalinger
Bra kåseri, jeg likte den.

hans
13.03.2006 18:54

Bra!
7
anbefalinger
synes det var morsomt jeg  Very Happy :-D

Norsk
03.04.2008 23:06

Bra!
6
anbefalinger
Herregud, jente. Du har flere gode argumenter, men ødelegger for deg selv med fullstendig usaklige, latterlige påstander. Dessuten evner du ikke å se forskjellen på invandrer og idiot. Jeg vil gå så langt som å kalle deg rasist. Den voldelige tolkninga av Islam er en feil tolkning. En annen ting å tenke på er at Islam er like gammel nå, som kristendommen var da folk løp rundt og kappa av huet på alle som ikke godtok jesus. Har du de samme tankene om kristendommen? Tror du ikke at de ærlige og rederlige innvandrerne er dritt lei idiotene som ødelegger for dem? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hater alle innvandrere som kommer til Norge og joiner gjenger, lager bråk, stjeler, dreper, voldtar ++, men jeg hater ikke innvandrere generelt som du gjør. Det er det som er forskjellen på deg og meg. Det er derfor du er en jævla rasist.

Og til dere utlendinger som skriver "pul morra di", "jeg knuser trynet ditt", "hore" osv. Dere gjør ikke dere selv en tjeneste. Tvert imot-.


05.12.2017 09:01

Bra!
6
anbefalinger
DO srkiver vedlig bra bror. eg like tekst do skriver!

enig
01.02.2007 17:07

Bra!
5
anbefalinger
veldig enig i dette kåseriet.. bra skrevet, mye humor. Fint å se ting fra en annen side.. skribenten skrev alle tankene veldig mange tenker

marie
11.03.2008 00:39

Bra!
5
anbefalinger
Sorry, men her dummet du deg skikkelig ut. Det kunne ha vært bra,vist du hadde vært litt mer saklig. Du skriver om at utlendinger ikke har utsene, og du nevner "det skittene landet deres". Det er sant at største delen av kriminaliteten i Norge utføres av innvandrere. Det er fakta. Men å begynne å rakke ned på utsenet på folk, og "det skitne landet". Da synker du lavt ass. Det mener jeg. Det finnes så utrolig mange pene innvandrere fra Irak, Chile, Kosovo, Kina og Russland. Det finnes nydelige mennesker overalt. Også i Norge! Så synd du burde ha skikkelige argumenter før du begynner å se ned på andre raser, religioner OSV.

t.m
08.03.2007 20:24

Bra!
4
anbefalinger
Bra skrevet. Sykt morsomt, og mange gode poenger! Stå på!

haha
18.11.2007 15:09

Bra!
4
anbefalinger
bra kåseri liker humoren i det! litt fordomsfult, men det er sikkert muslimer mot oss og. GO NORGE

Muslim ;)
19.04.2012 17:59

Bra!
4
anbefalinger
Les dette og merk deg mine ord du som har skrevet denne dritt stilen!
Du sier du elsker innvandrere... vell utifra den dritt stilen din så påpeker du noe helt annet! Dette er den verste stilen jeg har lest, og om du har levert denne til din lærer ville jeg gitt deg ren stryk! Du kommer og sier at muslimer gjør dumme ting og dreper og voldtar dere og alt det shitet. Vell bare fordi en gruppe med muslimer gjør det, betyr det ikke at alle muslimer gjør det, din jævla idiot! Skal vi muslimer si at dere Nordmenn er terrorister fordi en psyko har drept mange uskyldige mennesker? Og ikke nok med det.. han er ikke så særlig kjekk han heller! Men det betyr faen ikke at vi skal gå rundt å si at dere nordmenn er terrorister og stygge!? Denne teksten er spydig og rett og slett rasistisk! Ingen er stygge her i verden, men fordi de ikke er etter vår smak så betyr det ikke at de er stygge! Ut ifra de nordmennene jeg har sett så er det mange som er stygge i kjeften og eier ikke respekt. Noe vi muslimer eller innvandrere er vokst opp til å ha! Vi er kanskje voldelige, ja! Men tro meg vi er noen fantastike mennesker hvis du lærer deg å kjenne oss! Og vi kan kle oss på hvordan vi vil... kan gå med buksa ned til kneet eller være gangstere! Hva med de emoene og pønkerne som henger i gatene og lager faenskap? Er det greit at de gjør det?
Så neste gang du skal begyne å leke forfatter eller filosof og skrive en stil på nettet så tenk deg om! For det finnes slike mennesker over alt i verden uansett om du er hvit, mørk hudet, gul +++ gode onde og mennesker overalt! Og du bør aldri skrive slike tekster mer, kvalmenes! Du er sikkert en liten blond bortskjemt drittunge som hater muslimer og innvandrere som sier hun ikke er rasist. Bitch please  Wink ;-\)


05.12.2017 09:04

Bra!
4
anbefalinger
very nice kåseri eg lika veldig godt da er very nice da gir deg aldri vac and you know!

irritert.
24.03.2009 12:03

Bra!
3
anbefalinger
Forstår dere faen ikke en dritt? Ironi - ringer det en bjelle?

David
27.03.2006 18:57

Bra!
2
anbefalinger
Et av de beste jeg har lest på denne siden Very Happy :-D Du forteller mye på en morsom måte som gjør at det blir morsomt å lese Wink ;-\) Du stiller spørsmål som gjør at leseren blir dratt med i teksten. VELDIG BRA!!! Very Happy :-D

Ch
24.04.2006 15:09

Bra!
2
anbefalinger
hey !!!! sykt bra ... jeg er helt enig !!!! fortsett sånn ! døds bra  Smile :-\)

Mari
18.08.2008 15:45

Bra!
2
anbefalinger
Skjerp dere, folkens.

Først vil jeg si; ja du virker i hvert fall rasist.
Du fremstiller jo "alle" innvandrere som fæle og slemme.

Hvel, jeg kjenner flere innvandrere som er i grunn helt vanlige folk.

Men jeg er selv kritisk til mullah Krekar og alle de andre idiotene som bare lager bråk og faenskap, jeg liker dem ikke!

.......
23.11.2008 19:10

Bra!
2
anbefalinger
Til JALLA... ville bare si at du har Hardt liv ass.., og dårlig smak..vedder på at du er stygg, derfor sier du at andre er stygge..Noen norske er pene det er sant, mn de fleste innvandrere er penere...jg er norsk selv, og syns at faktisk noen invandrereer renere og penere enn oss..dt er sant det med at mange norske bruker samme klær VELDIG ofte rett etter verandre, mn dt er også noen utlendinger som også gjør dt..de som ike respekterer andre fortjener ike respekt i dt hele tatt..


anonym66
30.03.2009 20:31

Bra!
2
anbefalinger
før du begynner å kritisere alle andre enn deg selv, syns jeg du skal lære deg å skrive ditt eget språk! Hvordan hadde du likt å bli kastet ut av ditt eget land, hvor du kanskje ble manipulert truet eller noe lignende, og så komme til et nytt land hvor det blir kasta dritt i tryne ditt av sånne jenter som deg ? Aldri døm forsiden , les hele boka ! har du ikke hørt det ? Du kan godt ha din egen mening, men ikke si du ikke er rasistisk! For les teksten din a jente, du sier : jeg liker ikke de som ikke er Norske! Tror det burde ringe en bjelle i hodet DITT jeg ! jeg syns du skal dra tilbake til det skittne stedet du tilhører, altså helvette!
for mennesker som ødeleger denne verden ! og det er du selv med på !

Miriam
14.12.2009 15:44

Bra!
2
anbefalinger
Snakk om å være rasistisk...
Tror du det er kun innvandrerne som kler seg i gangsterstil? Som voldtar? Raner? Vi nordmenn er ikke akkurat det store forbildet for verden. Det er vi som tar ALT fra innvandrerne. som f.eks klesstil, holdninger osv. PLUSS innvandrere får bedre karakterer enn vi norske drittunger i skolen. En dag er alle leger og advokater med innvandrerbakgrunn. Norske ungdommer er en jævla flokk med høner.

Miriam
14.12.2009 15:46

Bra!
2
anbefalinger
Dessuten, dette er ikke humor, det er rasisme. Er en hårfin forskjell.

Jakkern
23.11.2010 22:33

Bra!
2
anbefalinger
Vi normenn er ikke rasister, vi er realister. Vær gang hvite gjør noe mot de mørke kalles det rasisme, når mørke gjør noe mot hvitinger kalles det ikke rasisme, det er helt idiotisk. Dere innvandrere missbruker ordet rasisme. Å bytte ut norsk kultur med deres egen er helt tragisk. På skoler nå er det ikke julefeiren, det er september feiring. hva i helvette er det?

norsk
02.12.2010 23:15

Bra!
2
anbefalinger
Her har du som skriver lite kunnskap. Jeg syns ikke du bør utale deg om ting du tydligvis ikke vet noe om. Jeg kan se for meg at du bor lnagt bort fra byen, og der du bor er det ingen som har annen hudfarge enn deg. Skjønner ikke hvorfor du ikke innrømmer at du er rasist. For hadde du ikke vært det, hadde du ikke satt alle under samme bås. Du vet ikke hva bakgrunnen til de fleste som kommer til Norge er. De fleste kommer jo fordi det er krig og uro i landet deres.
Du vet foreksempel ikke at det er like mange som her hvite i huden som gjør kriminale handlinger som de som er mørke? Hva med de mange hvite kriminale narkomane som begår kriminale handlinger, de er like mange de. Og hva om de er brunere i huden, vi norske jenter og gutter syns jo det er tiltrekkende med brun farge. Mange tar jo solarium annen hver dag for å oppnå den opptimale brune fargen! Alle her absolutt helt likt bygd uansett hudfarge. Tror du de har andre følelser enn deg? Hvorfor føler du deg egentlig bedre enn de?
Jeg skal fortelle deg at jeg selv kommer fra en av de plassene i midt norge som har flest utenlandske. På barneskolen og ungdomsskolen min hadde vi minst 30 forskjellige minoriteter. Min bestevennine er afrikans. Hun har en far som kommer fra afrika, og en mor som kommer fra sør-amerika. Jeg kan fortelle at faren hennes kom til norge som 18 år, og studerte senere i nesten 15 år. Nå er han professor på høgskolen. Jeg har også to gode venner som er muslimer, og de er så langt fra terrorister som du kan få det. Fedrene deres jobber blandt annet hver dag, fra tolv om dagen til tolv om kvelden, mye mere enn hva en gjennomsnittlig "nordmann" gjør. Kan du ikke heller tenke på det positivet? Tenk på hva de gjør for landet. Jeg kan være enig i at det er utenlandske som gjør kriminale handlinger, men det er minst like mange som er hvite.
Jeg ble virkelig opprørt når jeg leste denne teksten. Det er dessuten ett utrolig dårlig kåseri. Min beste vennine er mye bedre enn en noen norsk jente jeg har møtt! Selv om jeg også elsker mine norske venner, å har utrolig mange gode norske.


03.04.2007 01:56

Bra!
1
anbefalinger
Du skriver bra, det skal du ha. Men syns det ble litt fordomsfult her.. Du burde vaer eforsiktig med aa slenge dritt om andre folk med "annen" kultur. Greit aa fleipe, det er jo bare morsomt - i og med at dette er kaaseri. Ironi, skonner.. Men syns du dro det litt for langt her jente
Hahah fortsett saann..

huff og huff!
28.08.2007 22:42

Bra!
1
anbefalinger
Jeg lurer virkelig på hvor du har dine kilder fra. mhmmm og det med de karikatur-tegningene? er ikke det litt respektløst å krenke andres religions-stifter på den måten?

we taken over
20.11.2008 00:52

Bra!
1
anbefalinger
Det hjelper ikke å bare klage. Men jeg lurer på hva du skal gjøre den dagen fellere muslimere går universitete i oslo enn etnisk nordmann. tro meg det er ikke lenge til girl.

ekkepotetass
22.12.2008 21:33

Bra!
1
anbefalinger
Din jævla drittsekk hva faen er du du forteller her nå? whf?????? vi har lært det å være sosial lært dere still, lært drere slutte å spise potet men spis heller ( kebab faen Razz :-P ) i helgene vem faen er det, dere går te å spise hos???? Kalde jævler hør her ( Uten utlendinger ville ikke norge blitt som det er nå,Norge skulle ikke ha vært et land vis ikke utlendinger hadde bodd her Razz :-P, Ingen utlendinger, ingen liv. Og det er sånn seriøst xO
Utlendinger skaper liv, og det er vel flest utlendinger som danner gjeng og har slåsskamper ? 0o.
Vel, det er liv dt også x)) .. Men Norge hadde vært så kjedelig uten utlendinger. Så ut med dere rasister hahaha

AAA
30.05.2009 17:11

Bra!
1
anbefalinger
du er rasist og nazist. Du vil ikke innrømme det fordi det er litt sånn "upopulært" å være men det er det du er. Hva har stil, utsende og religion med oppførelsen til en idiot å gjøre? Du har møtt noen idioter fra vårt land og nå tråkker og fornærmer du oss alle. Kunne ikke ha blitt mer flau over deg.

Karo
01.02.2010 10:24

Bra!
1
anbefalinger
For å være helt ærlig skjønner jeg meg lite på noen av dere. Det er kanskje å dra det litt langt, det som ble skrevet, men halvparten er i hvertfall sant. Siden vi begynte å ta inn alle mulige innvandrere, har kriminaliteten steget betydelig! Og, til deg "Angelica16"; Ikke alle innvandrere i Norge ble "jagd" hit, som du så fint sier. Jeg mener, mange av dem kom hit fordi de ikke ville godta dødsstraffen mesteparten fortjener. Jeg er ikke rasist, det kan du ikke kalle meg, men man kan si at jeg begynner å bli temmelig skeptisk til folk som kommer til Norge fra utlandet. Norge er et NORSK land, og alle som kommer hit skal oppføre seg deretter. Jeg mener, helt seriøst, at INGEN skal få lov til å endre Norge fra slik det er nå. INGEN kurder, araber, pakistaner, afrikaner, younameitianer skal få Rettigheter andre norske mennesker ikke alltid har hatt. I deres land er det ikke bra? Vel, ikke gjør Norge like fælt, takk. Jeg foretrekker å være en norsk nordmann fra Norge!

Pottet
25.03.2010 20:12

Bra!
1
anbefalinger
HAHAHHHAHAHHAH, alle dyr trenger et hjem, derfor har vi adopsjonsrett på aper, det er derfor vi har utlendinger her. De utlendingene er så hårette, skulle ønske de hadde hørt om barber maskin -.-
Forbaskede utlendinger som har fylt opp landet! Grønland = somalia, tøyen = Pakistan, Mortensrud = selvmordsbombere, Stovner = Afghanistan, Halden = albania, Fredriktad = fantasi landet som alle skjenner til, Kurdistan! -.-

Simen
08.07.2010 23:42

Bra!
1
anbefalinger
Kommer nettop hjem fra Oslo, Ble rana...Gjett hvem som Rana meg!

Ja helt riktig!


07.04.2013 15:02

Bra!
1
anbefalinger
DU er en idiot.. husk det.. for hele livet ut..


Andrid
24.05.2013 11:03

Bra!
1
anbefalinger
Ka fillen???? Du er stygg Malin! Okey skal ikke synke ned på ditt nivå, men respekter. De kom her for enn grunn.

utlendingen
29.04.2014 13:19

Bra!
1
anbefalinger
ehm hvorfor drar du alle under samme kam din ``gulost``
btw du nevnte at utlendinger ikke r fine i utseendet?
jeg tror vi knuser dere papagutter.
og hvorfor kalles dere pappagutter når dere bruker mødrene deres klær


09.09.2015 09:29

Bra!
1
anbefalinger
utledninger eier wallah

Kayla
25.09.2016 22:06

Bra!
1
anbefalinger
Det er gratis å holde skjeft!

Buri
08.12.2016 22:22

Bra!
1
anbefalinger
Jævla kukksuger, rasist, jett før jeg læpser deg til somalia.

araber
10.02.2019 12:57

Bra!
1
anbefalinger
kom da bror og så skal jeg vodlta deg =D du kommer til å bli fornøyd med sexen AHAHAH
elsker norske pikker  Razz :-P
#2019

huff og huff!
28.08.2007 22:42

Bra!
0
anbefalinger
bare lurte!

Kjetl
23.03.2009 19:07

Bra!
0
anbefalinger
Vet du hva jeg syntes om den stilen, assen til morra di. Du er en stor barnslig drittunge. OKEY?!!!! Nørd

MARTINE
07.05.2009 15:42

Bra!
0
anbefalinger
er det mulig? jeg sitter her å er flau over sånne nordmenn som deg. du burde virklig skamme deg!! tenk på alt nordmenn gjør, det bryr man seg ikke noe om. mens det utlendinger gjør blir gjort til en big deal i forhold til om det hadder vært en norsk. nordmenn som har slike tanker som deg om utlendinger bør virklig åpne opp øynene og forstå at ikke alle utlendinger er sånn. JEG AVSLUTTER DETTE MED AT DU, SOM FORFATTER AV DETTE BØR SKAMME DEG OG JEG MÅ VIRKLIG SI DU HAR ET KALDT HJERTE. HILSEN EN SOM ER FLAU PÅ DINE VEGNE.


12.02.2010 17:16

Bra!
0
anbefalinger
hva slags hurrpe tekst er det, alle har likestilling, innvandrere er like flinke og smarte som alle andre. du skal ikke undertrykke folk utifra det du ser og hører, alle er forskjellig og det er bra. på grunn av folk som deg kriger folk, for dere greier ikke å askeptere at noen er bedre enn andre. jeg kjenner mange norske, men ingen er så rasistisk som deg. hold den jævla tekst greia for deg selv og lær å leve i den virkelige verden

Mr. Panda
18.02.2010 13:32

Bra!
0
anbefalinger
Sug ball

Mr. Panda
18.02.2010 13:45

Bra!
0
anbefalinger
utleninger kan få være her men når det leker katt og mus med kjærringane våres da blir jeg PIST!

MOakurder
01.03.2010 00:20

Bra!
0
anbefalinger
Wallahiii så enig med latina! Hvem kan hu være tro? hmm

MOakurder
01.03.2010 00:28

Bra!
0
anbefalinger
JA FAEN, ganske enig med deg! hadde jeg ikke vært trøtt, hadde jeg skrevet oversettet hele koranen på norsk! Så er dere hva det står der!

Men pussig at flere og flere amerikanere blir muslimer eller hva tror dere nordmenn?
sjekk han er f.eks.. han var vært tidligere krisenten og prest også konverterer han til islam! http://www.youtube.com/watch?v=Tpd-Ek1-RRc

...
16.03.2010 13:00

Bra!
0
anbefalinger
hahah du snakker om kunskap ? viss du på står at du har kunskap så ser man ikke ned på andre folk !!! og ytringsfrihet right alle kan gjøre d dem vil så koffor e d ikke like greit for DOKKER at utlendinger gjør kriminelt !!! respekt for andre ja ok SÅ RESPEKTER ANDRES RELIGION UTEN AT DOKK GJØR NAR AV DEM


25.03.2010 11:13

Bra!
0
anbefalinger
Utlendinger er dritdeilige (jenter) og de er så sexy spesielt de i bollywood filmene, ey spesielt araberne, som feks heba. forresten hun kritiserer norske også!!! du skal ikke skrive det jeg sier da og norske er deilige de også da.. haha. det er viktigere at de roer ned gangster stilen og utlendinger må chille litt med den puddern ok????
heeeeeeah skriv det! nei omg... jaman

SLAPP AV NORSK MANN
25.03.2010 20:07

Bra!
0
anbefalinger
NORGE HAR ADOPSJONSRETT PÅ APER. Ikke vær så sur sinna norsk mann.. jeg blir lei meg når jeg leser innlegget ditt. Ja, er enig i at utlendinger er deilig. Jenter altså. Hva er heba? en gullfisk? men jeg føler liksom at du prøver å være uhøffelig på en udirekte måte som kan såre andre. Dette er uaksebtabelt kjære venn. Uansett om du er norsk, eller pakistaner som gjemmer deg bak en ''norsk sinna mann'' så vil jeg respektere deg slik som du er, og du må også respektere andre. Jeg ønsker en riktig god jul og et godt nytt år! Hilsen din fremtidlige brev venn. Love u so much bby;*'

Dudilido
09.04.2010 15:49

Bra!
0
anbefalinger
Elsket denne stilen! HÆRLIG piece of work  Very Happy :-D

Ole Fredrik Gjølstad
03.05.2010 19:51

Bra!
0
anbefalinger
herregud i følge deg er alle muslimer selmords bombere
de tror på helig krig.(ofrer seg)

Sigurd
16.08.2010 10:38

Bra!
0
anbefalinger
Dette er rasistisk. Trangsynte menneske...

nåja
11.01.2011 13:38

Bra!
0
anbefalinger
''Men over til noe helt annet, tilpasningsdyktighet? Ringer det en bjelle? Nei jeg trodde ikke det, rasister er slike som hater alle folk som ikke er Norske. Jeg er bare en sånn som hater de som ikke kan oppføre seg.''

Dette skriver jenta i starten av siste avsnitt. Les dette, så skjønner dere LITT mer om tankegangen hennes.

Ingrid
31.01.2011 17:41

Bra!
0
anbefalinger
Mange som burde finne ut hva et kåseri er før de kommenterer! Jeg syns det var kjempebra, jeg Smile :-\)

Utlending
11.03.2011 00:32

Bra!
0
anbefalinger
Kåseriet var lættis, men det med utseende tar du feil ass. Jeg er utlending selv, og jeg ville bare takke deg. Kommentarene fra utlendingene er sykt morsomme.

noen
19.04.2013 19:27

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes synd på deg

drittungen
24.05.2013 11:01

Bra!
0
anbefalinger
navnet mitt er navnet ditt din dridunge du suger til å skrive kåseri hva fillen

mioo
14.09.2014 14:34

Bra!
0
anbefalinger
Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som krenker dere og forfølger dere. Slik kan dere være barn av deres Allah i himmelen. For han lar sin sol gå opp over onde og gode og lar det regne over rettferdige og urettferdige

mioo
14.09.2014 14:39

Bra!
0
anbefalinger
referer til post ovenfor. Kort sagt til begge partene nordmenn VS innvandrere  Smile :-\) Jeg elsker alle mennesker på denne jorden, vi er født GODT  Smile :-\)

Bloder
27.04.2015 09:03

Bra!
0
anbefalinger
hello guys this is bloder

:)
30.11.2015 17:12

Bra!
0
anbefalinger
Denne teksten er bra! men dette er et kåseri og det synes jeg skal fremheves. Du starter teksten med: Jeg elsker innvandrere, men ingen slår muslimene. Det er bare så herlig at de tar seg av alt som heter drap, voldtekt, stjeling og andre kriminelle ting. Jeg synes at det hadd vær bedre om du holdt dette synet gjennom hele teksten

buri
14.12.2016 23:35

Bra!
0
anbefalinger
jeg skal putte selvmordsbombe inni fitta til moren din

buri
14.12.2016 23:45

Bra!
0
anbefalinger
Malin, du er en penchod men jeg fikk ideer fra kåseriet ditt så sug kukk


05.12.2017 09:14

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synest do vaar veldi bra tekst

FYYsøren
08.04.2019 12:32

Bra!
0
anbefalinger
Du er genial! Jeg skjønner så godt hva du mener! Det er ikke rasistisk, men en persons mening. og det er fullt lov her i Norge. flesteparten av de kommer hit og tror de kan gjøre hva de vil, men nei! De kan faktisk ikke det! Selvom landet demmes er ødelagt eller whatever så betyr ikke det at de kan komme hit og ødelegge for oss


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.042 sec - 1 pageviews