Søk i stiler
 

Favorisering


Et kort og greit leserinnlegg om favorisering av lærere. Synes det er nokke driiit :P
Sjanger:LeserinnleggLastet opp:19.02.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Læring og pedagogikk
Verktøy:Utskrift

Lærere kan virelig gjøre livet surt for folk. Alt for at ”favorittene” skal ha det bra og like de. Det er ikke de som trenger hjelp som får det, heller ikke de middelmådige som virkelig vil bedre seg. Det er de som kan alt fra før og nesten er på lærerens nivå, eller så er det de jentene som tar seg bra ut, har store pupper og bare forguder læreren. Ja, det er faktisk sånn. Det er de to typene som alltid er lærerens favoritter.

 

Noen av lærerne gjør det nok ikke med vilje, de blir bare så glad for at de kan endelig snakke om vanskeligere ting, at de blir revet helt med og glemmer alt annet. Men så er det de mannlige lærerne som ikke klarer å styre seg når det gjelder jenter. Og spesielt de jentene som liker å få oppmerksomheten HELE tiden. Da blir det sånn at de får spesiell behandling, og læreren spurter bort til de bare de strekker seg litt, for da trodde han at de rakk opp hånden.

 

Det verste er vel egentlig når læreren først har satt seg ned hos eleven, da blir de aldri ferdig. Da går det gjerne fra faget, til ”hva gjorde du i går, lekser?” ”guttefronten da?” og helt til læreren begynner å snakke om seg selv og sitt eget privatliv. Jeg synes det er helt sykt! Du kan sitte og holde hånden oppe i tjue minutter mens læreren sitter med en av ”favorittene” og snakker om hva de gjorde i juleferien. Det hjelper ikke å sope på han og spørre om han kan komme bort å hjelpe heller. Da er det alltid denne replikken, stander replikken, som kommer: ”Nja… spør heller Jonas, eller kom bort her!” Da er liksom Jonas favoritten og geniet som læreren ellers pleier å være hos.

 

Kan ikke alle bare få LIK behandling? Jeg selv, som er god på skolen, synes at de som er minst flink burde på MEST hjelp. Ikke motsatt. Og jeg vet at det er mange andre som mener akkurat det samme. Enkelte lærere burde virkelig skjerpe seg. Kanskje de burde tenke seg litt mer om, ta kurs i hva jobben deres egentlig går ut på. Viss du spør en helt tilfeldig klasse, om de synes at læreren favoriserer noen, ville nok over 50 % svart JA! Lærere burde holde seg til faget og gjøre jobben riktig!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


19.03.2007 15:06

Bra!
10
anbefalinger
jeg er helt enig med stilen din jeg. det er jo sånn at lærere finner seg noen "favoritter" som de henger over hele tiden.. har noen sånne i klassa, og det blir jeg skikkelig irritert over!! men men.. bra stil!

.....
04.12.2006 22:04

Bra!
4
anbefalinger
hmm... ofte er det jo san at de som er dårlige får mer hjelp enn de som er flinke...

Tormod
05.03.2006 12:59

Bra!
2
anbefalinger
hmmm......

Marius
05.05.2014 15:10

Bra!
2
anbefalinger
Dette er helt sant! jeg føler at alle mine 3 år på undomskolen har norsk læreren min altid hatet meg, alltid kommet med grunner til at jeg skal få 1ere i norsk. Hvorfor skal hun gi meg 1er når jeg mangler 1 av 15 punkt? dette gir ikke mening. Men når en av "favorittene" har fremføring som varer i 40 min (skulle vare i 10) får topp karakter og alt er bare helt topp? dette gir faen ikke mening! helt enig det du sier. Mye på grunn av dette kommer ikke jeg inn på skolen jeg har lyst........  Sad :-\(

..
20.03.2006 15:27

Bra!
1
anbefalinger
slrevet til deg sjøl ellar? Tormod..  Razz :-P

........
08.05.2006 08:56

Bra!
1
anbefalinger
d her konna ha vorte jort ber dah. men du jor sekkert som bæst du konna.

fff
27.11.2006 18:35

Bra!
1
anbefalinger
wtf??? skjerpings her. viss du skal skrive nokke positivt så vær så god.. men negative ting kan du skrive te deg selv...  Confused :-\? du er sikkert bare favorisert selv...!

fff
27.11.2006 18:36

Bra!
1
anbefalinger
wtf??? skjerpings her. viss du skal skrive nokke positivt så vær så god.. men negative ting kan du skrive te deg selv...  Confused :-\? du er sikkert bare favorisert selv...!

...
09.12.2008 18:44

Bra!
1
anbefalinger
Bra tekst, hater når lærerne favoriserer elevene!
Spesielt fordi det bare er jentene som blir favorisert(er gutt selv)  Confused :-\?

meg
05.05.2009 18:16

Bra!
1
anbefalinger
jeg legg også mye merke til denne favoriseringen, og det er utrolig plagsomt. Elever som fortjener en 4 får jo 6. hater det.
Bra leserinnlegg!!

Martine
06.09.2009 18:45

Bra!
1
anbefalinger
Kjempebra leserinnlegg! Helt sant det du skriver om. Noen lærere favoriserer veldig! Har selv lærere som har gått så langt som å ta på puppene til noen av de andre jentene i klassen (!) Hvis du har på deg en litt utringet topp, så glaner de ned i kløfta .. Heslig, rett og slett..

Knut
22.01.2010 15:07

Bra!
1
anbefalinger
Vi har også lærere som favoriserer. Læreren våres setter seg som regel ned ved siden av jentene i klassen og kan sitte der i et kvarter-halvtime

Linda : )
18.04.2010 21:28

Bra!
1
anbefalinger
Syns det var veldig bra skrevet!
Det er litt sånn her, særlig et par lærere.. Og det er ufattelig teit og slemt gjort å ikke hjelpe de som trenger det mest!

Madelen
03.03.2016 21:59

Bra!
1
anbefalinger
Kjempebra leserinnlegg! Jeg er 101% enig med deg! Jeg blir ikke akkurat favorisert av læreren min, men jeg fler at hun glor på meg i hvert femte minutt... Hun stirrer rett inn i sjelen min i mattetimen med det derre medusablikket hennes. ( Hun er 57 år og ser ut som en sviske, bare sier sier det! ) Men det er verst i musikk timene, vi synger helt elendige sanger som ingen noen sinne har hørt om. Nå synger vi en sang fra filmen Matilda.... Helt jævligt spørr du meg. Ingen i min klasse gidder å synge opera, så læreren min sier at nå skal bare vi synge, så skal hun høre om vi synger i det hele tatt. Men nei. Hun begynner å synge selv etter to setninger i sangen! Hvorfor lyver så fælt?! Hun sa at hun skulle holde skjeft! Jeg mener det! Vi kan høre henne helt til Kina!!!!! Ørene mine begynte å blø! Nesten... Men sånn serr, du kan høre henne helt til Helvete.

Madelen
03.03.2016 22:03

Bra!
1
anbefalinger
Kjempebra leserinnlegg! Jeg er 101% enig med deg! Jeg blir ikke akkurat favorisert av læreren min, men jeg føler at hun glor på meg i hvert femte minutt... Hun stirrer rett inn i sjelen min i mattetimen med det derre medusablikket hennes. ( Hun er 57 år og ser ut som en sviske, bare sier sier det! ) Men det er verst i musikk timene, vi synger helt elendige sanger som ingen noen sinne har hørt om. Nå synger vi en sang fra filmen Matilda.... Helt jævligt spørr du meg. Ingen i min klasse gidder å synge opera, så læreren min sier at nå skal bare vi synge, så skal hun høre om vi synger i det hele tatt. Men nei. Hun begynner å synge selv etter to setninger i sangen! Hvorfor lyver så fælt?! Hun sa at hun skulle holde skjeft! Jeg mener det! Vi kan høre henne helt til Kina!!!!! Ørene mine begynte å blø! Nesten... Men sånn serr, du kan høre henne helt til Helvete.

vettcjhe
01.02.2009 13:48

Bra!
0
anbefalinger
ASHH  Confused :-\?

Ingeborg
07.01.2014 20:17

Bra!
0
anbefalinger
Er ikke 100% enig men kan godt kjenne det igjen. Noe som også kan være irriterende er når læreren snakker og du rekker opp hånden for å stille et spørsmål angående det læreren snakker om men han bytter tema og forsetter med dette temaet i tyve minutter, og når han/hun tilslutt er ferdig med å snakke blir du den siste han peker på av de som hadde oppe hånden og du kommer med et spørsmål som hørte til det forje temaet og gir ingen mening til resten av klassen....:/

Casper
25.03.2014 18:08

Bra!
0
anbefalinger
Endelig noen som forstår!

sandra
01.09.2016 16:37

Bra!
0
anbefalinger
jeg er en favoritt av mattelæreren vår. han er kjekk da, men han har kun 2 favoritter av jentene i klassen...

niger
10.01.2017 08:37

Bra!
0
anbefalinger
Hva synes du om analsex? er du interresert?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.030 sec - 1 pageviews