Søk i stiler
 

Kurt Cobains død


Mystiske ting rundt dødsfallet til den kjente frontfiguren, gitaristen og vokalisten til Nirvana: Kurt Cobain.
Sjanger:ArtikkelLastet opp:10.02.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Rock
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook
Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


Kurt og Courtney skulle skilles
Når Kurt Cobain var funnet død, var han på vei til å forlate sin kone Courtney og Seattle. Courtney viste at Kurt ville ut av ekteskapet, og bare noen uker før hans død ba hun et advokatfirma om å få ”den slemmeste, og mest ondskapsfulle skillsmisse advokaten”.

 

Noen brukte Kurt’s kreditt kort
Et av kreditt kortene til Kurt Cobain manglet når kroppen hans ble gjennomsøkt.

 

Kurt Cobain fryktet for livet
Haglen som var funnet, var kjøpt før Kurt forlot rehaben i Los Angeles IKKE etter han stakk fra den, slik som har blitt informert av media. Haglen var full ladet, og den var kjøpt inn som beskyttelse, ikke selvmord. Politiet fortalte at det ikke var noen tydelige fingeravtrykk på haglen. Men sannheten er at den ikke engang ble sjekket for fingeravtrykk før 6. mai,

<bilde>

Logg inn for å se bildet
nesten en måned etter at Kurt Cobain var funnet død.

 

Det var ingen selvmordsbrev.
Brevet som var funnet, ble med en gang erklært som et selvordsbrev. I politi rapporter står det at brevet var skrevet av Kurt Cobain til hans kone og datter, der han fortalte hvorfor han drepte seg selv.

 

Men dette brevet var ikke adressert til hans kone og datter, og det sier heller ikke noen ting om selvmord. Dette brevet var skrevet til Kurt Cobains fans, der han fortalte at han sluttet i musikk bransjen. Det var bare et lite avsnitt til Courtney og Frances, og det har blitt satt spørsmålstegn ved av flere håndskrifts eksperter, om det virkelig var Kurt Cobain som hadde skreve det.

 

Courtney hadde et annet brev I hemmelighet
Courtney hadde et ekstra brev etter at Kurt Cobain’s kropp var funnet. Hun hadde ikke fortalt det til noen før mange måneder senere, da informasjonen glapp utav henne under et intervju med Rolling Stones Magasinet. I ”det andre brevet” fra Kurt beviser at han skulle forlate henne, men IKKE verden.

 

Kurt Cobain hadde en dose av Heroin som var 3 ganger dødelig
Kurt Cobains hadde et blodnivå på 1.52 heroin mgs per liter. Dette er 3 ganger så stort som en overdose, til og med for en hard heroin missbruker. Narkotikaen Diazepam var også funnet i Kurt Cobains blodsystem.

 

Hvis Kurt Cobain selv tok en heroin overdose, hvorfor skjøt han seg i hodet med en hagle. Forlate hans baby datter, hans store kjærlighet med den måten å huske han på? Hvorfor ikke bare sovne i overdosen, og aldri våkne opp igjen?

 

Vis han hadde 3 ganger dødelig dose av heroin, kunne han ta opp haglen og skyte seg selv? Hadde han ikke blitt dopet med en gang? I følge blodnivået av heroin som ble funnet i Kurt Cobains kropp, kunne han ikke ha plukket opp haglen, han kunne ikke fyrt av våpenet.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

....
06.04.2006 18:43

Bra!
0
anbefalinger
Det var ikke en artikkel. det var bare argumenter til at han ble drept...08.04.2006 13:03

Bra!
0
anbefalinger
åj.. står an på artikkel? hmm.. kosen sjifte me d dåh?

søster til min bror
20.11.2006 17:13

Bra!
0
anbefalinger
ja, dette var jo helt klart ikke en artikkel

jeanette
21.01.2007 13:01

Bra!
0
anbefalinger
jeg syntes detta var en bra artikkel.. bynner nesten å lure på om han tok livet sitt æll ik jeg..

halvor
02.04.2008 19:38

Bra!
0
anbefalinger
det er hvertfall ikke en objektiv artikkel

ELISE
15.12.2009 20:09

Bra!
0
anbefalinger
HAN BLE DREPT

Oda
23.05.2011 18:54

Bra!
0
anbefalinger
Han tok livet av seg selv. Jeg er en skikkelig stor fan av Kurt, men har innsett at han gjorde det. Du nevnte ingenting om de voldsomme depresjonene, magesmertene og livssynet hans, i tillegg til den merkelige oppførselen hans, og det faktum at han rømte fra rehaben sin.
Det at han ville skille seg fra Courtney er forresten bare et rykte. Dessuten skrev han et selvmordsbrev, det var virkelig det. Han skrev at han ikke greide det lenger, at han var veldig lei seg, og nederst at han elsket konen sin og Frances, men at Frances ville få det bedre uten han.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.013 sec - 1 pageviews