Søk i stiler
 

"Detektiv Jennie McGrady - Uten spor" av Patricia H. Rushford


Dette er en bokrapport om den femte delen av Jennie McGrady-serien.
Sjanger:Anmeldelse (bok, film...)Lastet opp:06.02.2006
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Detektiv Jenny McGrady - uten spor
Verktøy:Utskrift


Tittel:

Detektiv Jennie McGrady - Uten Spor

 

Forfatter:

Patricia H. Rushford

 

Fakta:

Boken Detektiv Jennie McGrady er skrevet av Patricia H. Rushford. Boka ble gitt ut i 2000 av Hermon Forlag AS Den er oversatt av Gunhild S. Jensen. Boka har ingen illustrasjoner og er på 160 sider.

 

Handling:

Jennie McGradys stormfulle liv dreier seg om en gutt: hennes fem år gamle bror, Nick. Men da han og en lekekamerat en kveld plutselig forsvinner sporløst, faller verden sammen for hennes føtter. Alle i familien tror at han er kidnappet og drept, men Jennie har fremdeles et lite håp om at han er ser ute et sted. Når familien ikke orker å lete mer, finner Jennie ut at hun må lete på egenhånd etter sin elskede bror Nick. Etter noen dager finner Jennie den nye valpen til Nick såret og skadd under en busk. Hva kan da ha skjedd med Nick? Grepet av panikk og i kamp mot tiden, begynner Jennie en mørk og farefull ferd…

 

Personbeskrivelser:

Doug Reed: har brukt mye av sitt liv på å bli kvitt sitt eget rykte. Han har nylig flyttet til et nytt sted, og med en ny jobb er det mulighet for at han kan la fortiden ligge. Men Jennie McGrady kjenner rullebladet hans og det er ikke akkuratt lite.

 

Anne Stuart: er en dame som tilsynelatende har alt: et perfekt hjem, en god mann og en søt liten jente. Da datteren hennes forsvinner og Jennie finner Anne såret og skamslått, begynner den vonde sannheten å komme fram, bit for bit…

 

Budskap:

Jeg mener Patricia H. Rushford har et budskap i boken sin. Det er at man alltid skal ha et lite håp, og aldri gi opp så fort. Et eksempel fra boka: ”Hør her. Vi snakker om Nick. Jeg gir ikke opp så lenge det er en sjanse for at vi finner ham”

 

Min mening om boken:

Boken begynner rett på det spennende. Når du har begynt og lese er det ikke mulig å legge den fra seg. Jeg leste denne boken på en dag. Det er en kristen bok, og er den er nr. 5 av 12 seier. Boken kan inneholde små ordfeil. Den var mest spennende i slutten, det jeg likte best av hele boken. Patricia H. Pushford skriver ofte tankene til Jennie, slik ungdommer ofte tenker. Hun skriver med innlevelse, humor, og spenning. Boken passer ikke for små unger, for det er mange vanskelige ord, og det er ikke skrevet for barn. Jeg tror denne boken passer for ungdommer fra 12 og oppover.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Susanne
25.02.2006 15:23

Bra!
0
anbefalinger
Jeg syntes denne bokanmeldelsen var sånn passe bra, men jeg tror den som skrev denne bokanmeldelsen bomma litt på setningene. Siden mange av setningene henger ikke sammen, på noen vis.

marianne
13.08.2006 11:57

Bra!
0
anbefalinger
trur du nok har herma litt etter det som sto bak på boka (personbeskrivelsen og handlinga) ellers mye bra. Veldig bra bok altså!!!! Er dt noen som veit om det kommer en ny bok snart???

Maria
22.09.2006 20:14

Bra!
0
anbefalinger
Takk for ris og ros.. blir glad for alt!!

lille meg
08.02.2007 11:31

Bra!
0
anbefalinger
hei. du har nok skrevet av mye av det bak på boka, men du er flink det skal du ha!

Ida
19.02.2009 18:26

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes det var en bra bokanmeldelse,jeg. Du skrev kanskje litt av boka, men ellers var det bra!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews