Søk i stiler
 

Sett inn tekst


Norsk kåseri om å ha skrivesperre.
Sjanger:KåseriLastet opp:14.12.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Om å skrive
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Hvorfor skal det alltid sånn at når man skal skrive noe har man helt skrivesperre spesielt når du skal skrive noe som har en liten betydning i hvilken karakter man kan få på slutten av året.

 

For eksempel: Du sitter på skolen og har norsk tentamen og læreren står ved kateteret og forteller at ”nå skal vi skrive en stil om den beste minnet man har fra farmor og farfar”. Og du tenker ”ja! Denne oppgaven var jo super”, men alike vel blir du sittende og gruble hele timen om hva du skal skrive. Uansett hvor lenge du sitter og tenker på hva du skal skrive. Og det blir ikke bedre av at resten av klassen sitter bøyd over arkene og skriver som bare det.

 

Men hvorfor skal det være sånn at det er akkurat deg som har skrivesperre denne gangen hvor oppgaven er helt perfekt og kjempe lett og svare på. Du kunne jo lagd den historien, men nei da, det skulle vel ikke være min tur til å få den perfekte historien denne gangen.

 

Samtidig som man prøver å skrive, så man har noe og lever inn på slutten av dagen flyr tankene dine til et helt annet sted. Som for eksempel hva man skal ha til middag., hva som skjer til helgen eller hvordan klær men skal ha på seg dagen etter, og gjennom alt dette her blir stilen helt glemt og du sitter der fremdeles uten noe som helst.

 

Det verste er når man skal ha denne responsen da. og du sitter der og ikke har noe som helst men de andre er nesten ferdige med å føre inn. Det er da man burde sette seg nei dra seg selv i året å starte å skrive., men skjer det? Nei da.

 

Mår man skal skrive en historie er det også vanskelig å jukse. Du kan jo ikke ha med en ferdigskrevet historie det merker jo læreren lett og du kan ikke skrive av historien til en annen for gjett hva læreren merker det også.

 

Så hva gjør du hvis du ikke har noe? Du kan jo bare levere inn et blankt ark med navnet ditt på få en ener eller en toer og være fornøgd med det, eller så kan du jo bare skrive noe ned på et ark og late som du har hvert flink, men det er jo ikke så lurt heller. det er vel da du først tenker, hvorfor skal det være sånn at man får skrivesperre når man har fått den perfekte oppgaven?

 

Så egentlig så er vel det lureste å bare starte og jobbe effektivt for hvis ikke så får du en, dårlig stil, en dårlig karakter og kanskje en lærer som er kjempeskuffet, og det verste er vel kanskje at foreldrene dine blir skuffet for at du ikke klarer noe bedre.


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews