Søk i stiler
 

Forelsket


Handler om en jente som er forelsket. Hun må gjennom en del ting for å få han hun vil ha.
Sjanger:NovelleLastet opp:13.12.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Sjekking
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Han ser på meg, å herregud Jonas ser på meg, tenkte jeg. Hjertet mitt slo hardt og fort. Sommerfuglene flydde rundt i magen min. Han ser på meg.

 

Plutselig kom Janne løpende ut av skole døren. Hun begynte å le, lå seg ned på bakken og rullet rundt mens hun lo. Det var tåpelig å se på. Alle guttene i klassen løp bort til henne. Jonas sitt blikk forsvant mot Janne. Nina kom løpende mot meg ”Anne, Anne” ”Hva er det?” svarte jeg. ”Lasse i 10ende klemte Janne” ”Er det derfor hun skriker sånn?” spurte jeg. ”Ja, hun ble helt gal etterpå”

 

Det er så typisk Janne, skal alltid ha all oppmerksomheten, og blir så kry bare en gutt tar på henne. Jeg såg bort på Jonas. Han og Janne satt på benken og snakket. Hun var ferdig med latterkikket sitt nå. Likte han henne? Hun var jo ganske pen. Hun hadde rødtbrunt hår ned til skuldrene, og var høyere enn alle jentene i klassen. Kanskje Jonas likte jenter som var høye? Jeg følte at jeg ble misunnelig og sjalu. Det var som en kul som slo i magen. Den gjorde vondt.

 

Nå ringte klokken og det var på tide å gå hjem. Nina kom gående mot meg. ”Skal du på festen hos Monica i kveld?” spurte hun. ”ja det skal jeg sikkert., skal du da?” ” Ja, skal jeg være med deg da?” ”Det kan du godt…” svarte jeg. Jeg likte ikke Nina så godt. Men min beste venn Kari var bort reist så det var ikke så mange andre å være med.

 

Kl. var 20.00 og jeg stod her utenfor Monica sin dør, og banket på. Hun åpnet ”Hei” sa hun med ett stort smil rundt munnen. ”Er alle kommet?” spurte jeg. ”ja” sa hun.

 

Jeg kom inn i stuen, og der satt alle på hver sin stol. Alle lo og koste seg. Janne så på meg og lo. Hun visste at jeg var forelsket i Jonas. Det hadde jeg vert siden 6.klasse, altså i to år. Meg og Janne hadde alltid vert uvenner. Vet ikke helt hvorfor, men vi likte bare ikke hverandre. Hun såg på meg med ett surt blikk. Så la hun hodet sitt på skulderen til Jonas. Hun la hånden sin på det brune, ørelange håret hans og seilte fingrene sakte gjennom det.

 

Øyene mine ble røde av sinne og sjalusi. Han såg på meg med litt hjelpeløse øyne. Det virket som om han likte meg litt, han har jo sett på meg en del ganger. Og da var øynene hans ganske klistret fast til mine.

 

Plutselig bare angrep det meg. Den sterke følelsen av å være forelsket, de sterke følelsene jeg hadde for Jonas. Alt bare kopte seg opp til en stor ball i magen min, som plutselig eksploderte.

 

Jeg gikk fort, nærmest løp mot Jonas. Og skubbet Janne vekk. Plasserte hendene mine på kinnene hans, plasserte leppene mine oppå hans. De var varme, bløte og myke. Den følelsen jeg hadde nå var ubeskrivelig. Han stoppet ikke, jeg stoppet ikke. Alt var luft og vi var på en sky. Alt var perfekt.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

RG
03.12.2011 17:10

Bra!
0
anbefalinger
Oi den var bra da!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews