Søk i stiler
 

Kjendiskonferansen!


Historie om den store kjendiskonferansen i Svinesund.
Sjanger:FortellingLastet opp:12.12.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Kjendiser
Verktøy:Utskrift

Det var en gang, den gangen da Green Day skulle på den store (og hemmelige for resten av verden) kjendiskonferansen i Svinesund. De hadde nettopp gått ut av flyet i Sverige, forkledd som nisser da de fikk øye på Ozzy Osbourne, som også kjente trikset og hadde kledd seg ut som Bambi for ikke å bli kjent igjen som kjendis. De ropte hei og vinket ham mot seg. ”Ozzy?? Hva gjør du her?” ”Jeg er her på grunn av den jævla konferansen! Skjønner dere ikke det eller? Fuckings people!” svarte Ozzy. Han forklarte han skulle bo på et dårlig motell for å ikke bli gjenkjent. Green Day syntes dette var en god idè og bestemte seg for å gjøre det samme.

 

Da de kom frem hadde de både møtt Britney Spears, ikledd et rosa balettkostyme og Celine Dion med militæruniform. Hu hadde med seg den ukjente, blonde kjæresten Herr Vesterhus, eller noe lignende. Han trengte ikke kostyme siden han bare var lokal kjendis på hjemstedet sitt. Han gikk merkelig nok rundt med en kaffekopp! Green Day var forbløffet over deres måte å kamuflere seg på, nissekostymene var jo mye bedre.

 

Folka på motellet var helt overasket over at det plutselig var så mange som ville bo på Motell Grabbana (som var et enstjerners motell), de visste jo ikke om konferansen. Green Day sjekket inn og fikk et bittelite rom uten bad. Det var nemlig felles bad. Da de skulle pusse tennene, møtte de George W. Bush, han var nå iført en litt for liten spidermanpysj, han hadde fått av seg prinsessekjolen og parykken han hadde hatt mens de spiste. Trè Cool og Mike syntes at de så at Billie Joe sendte lange øyekast etter Bush, men de sa ingenting om det.

 

Neste dag, da konferansen skulle være, møtte Green Day og Paris Hilton, som de tok følge med, mange kjendiser iført rare kostymer. Det var Mike som hadde invitert Paris til å ta følge med dem, og de to andre hadde en liten anelse om at han hadde et godt øye til henne. Hun hadde for anledningen på seg Gygrid’s (fra Harry Potter-filmene) kostyme.

 

Da de endelig kom frem til konferansen, som fant sted på et kjøpesenter, fant de plassene sine. De ble sittende ved siden av Michael Jackson og Robbie Williams. Paris var rask om å spørre etter autografene til de to superstjernene, i en rosa autografbok. Robbie Williams hadde vært riktig flink til å kle seg ut, han var nesten ikke til å kjenne igjen under parykken og sminken. Han var også den eneste i salen som lignet et vanlig menneske bortsett fra Herr. Vesterhus som fortsatt satt med kaffekoppen i hånden.

 

”Alle kan ta av seg kostymene!” Ropte den lille konferansieren som måtte stå på en stol for at alle skulle se ham. Han ville ikke si navnet sitt og kalte seg bare for ”Nøytral”. Så begynte han å snakke om livredning, og Vesterhus ble så engasjert at han sølte kaffe på Celine Dion! ”OJ!” ropte han så det hørtes i hele salen. Celine ble så flau at hu slo opp på stedet. Hun hadde nemlig også lagt merke til at han hadde tatovert ordet ”Lippert” på den venstre ankelen. Hun hadde en mistanke om at dette var en dame. Han ble straks kastet ut av salen og Nøytral fortsatte undervisningen, han mente nemlig at alle kjendiser måtte kunne livredning. Men plutselig reiste Billie Joe seg og ropte: ”Jeg elsker deg George Bush!” Paris Hilton begynte å gråte og Bush løp i armene til Billie Joe og de gikk hånd i hånd ut av salen. Da var plutselig hele konferansen oppløst og så levde alle kjendisene lykkelig alle sine dager med Nøytrals kunnskaper bevart trygt i hjertet!


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Tine
12.04.2006 11:35

Bra!
1
anbefalinger
Hehe... Ja den var jo ganske morsom dah... Green Day Rox My Sox...;P

per
04.01.2006 11:13

Bra!
0
anbefalinger
kjempe morsom historie da!
BEST!

:-S
04.01.2006 17:04

Bra!
0
anbefalinger
Øøøøhh!!

hym
04.01.2006 17:39

Bra!
0
anbefalinger
Si i fra neste gang det blir sån derre kjendiskonferanse i Svinesund, den må jeg ikkke gå glip av.

øøø...?
04.01.2006 20:51

Bra!
0
anbefalinger
haha!!!! nøytral joo...hmmm.hvem er det egentlig...??

NERD
07.01.2006 20:55

Bra!
0
anbefalinger
wow, dette var bra... dette vil jeg ha mer av! Folk vil like denne historien... ergo, dere blir kjent...(!) hmm...nøytral..han er vel i 20 åra? merker det på stilen...


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.011 sec - 1 pageviews