Søk i stiler
 

Egentrening


Egentreningsprogram for vk2  videregående.
Sjanger:TemaoppgaveLastet opp:06.12.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Trening
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookMin egentrening:

 

Hvorfor ha oppvarming:

Det er viktig å varme opp før en starter selve treningen. Dette er for å forebygge skader og for å bedre motivasjonen og prestasjonsevnen. Oppvarmingen har ofte en sammenheng med det du skal gjøre senere, vi retter oppvarmingen spesielt til de musklene i kroppen som komme til å bli brukt under treningen. Når vi starter en oppvarming, starter vi helt rolig, og øker deretter styrken litt og litt etter hvert. Det som er viktig under en oppvarming, er at man ikke sliter seg helt ut, da synker nemmelig kvaliteten på selve treningsdelen.

 

Oppvarmingen bør alltid etterfølges av lett tøyning av muskelleddene. Dette er for at vi ikke skal få strekk- og belastningsskader så lett. Man trenger ikke holde tøyningsposisjonen så lenge, ca. 30 sek – 1 min. er nok. Men man kan ikke tøye ut før gan er helt sikker på at man er varm i musklene og leddene. Kroppen og uttøyning kan egentlig sammenlignes med en tyggis.

 

Menneske

Tyggis

 

 

1. Er man kald når man begynner med utstrekningsøvelsene, kan et leddbånd, eller en muskel fort ryke.

1. Drar man i en helt ny tyggis som nesten ikke er blitt tygd på, vil den ryke i to med en gang.

 

2. Til mer man varmer opp, til lenger klarer man å tøye musklene og leddene sine før de ryker.

2. Jo lenger man tygger på tyggisen, til lenger kan man strekke den før den ryker.

      

Min oppvarming:

 

Hva: Starte med å gå så fort jeg kan, men skal holde tilbake slik at det ikke blir jogging. Når jeg går, skal armene være i stor bevegelse (overdrivelse med slik det naturligvis ville blitt). Fort gange skal repeteres 3 ganger. Dvs. Jeg skal gå 3 runder i fort gange rundt gymsalen.

 

Hvorfor: For å få i gang blodsirkulasjonen og få kroppstemperaturen til å stige litt. Musklene og leddene vil nå bli litt med tøylige.

 

 

Hva: Deretter starter jeg med lett jogging. Skal øke tempoet for hver runde. Øvelsen utføres ganger. Dvs. jeg skal jogge 3 runder i hallen, med en liten hastighetsøkning for hver runde.

 

Hvorfor: For å få enda mer oksygentilførsel til blodet, og for å få opp kroppstemperaturen enda mer. Dette gjør at alle ledd og muskler blir mykere og mye mer tøybare.

 

 

Hva: Hoppe tau. Skal først hoppe 50 ganger der tellingen er (1-2) (1-2) (1-2) osv. dvs. hoppe en gang over tauet, og en gang etter mens tauet er på vei over hodet. Så skal jeg hoppe 50 ganger der jeg har tellinga (1) (1) (1) (1), dvs. skal ikke hoppe den ekstra gangen jeg gjorde først. Her skal jeg hoppe bare hoppe når tauet er nede. Når jeg har gjort dette. Gjør jeg akkurat det samme som jeg har gjort, først (1-2) metoden, så (1) metoden, men denne gangen skal jeg hoppe med tauet baklengs (dvs. snurre det andre veien).

 

Hvorfor: Fortsatt for å tilføye mest mulig oksygen til blodet, og for å øke kropstempraturen. Pulsen bør også nå ha steget en del.

 

 

Hva en hoveddel bør bestå av:

En hoveddel bør bestå av trening som inneholder;

Trening i utholdenhet: Utholdenhet betyr å kunne bruke kroppens evner til å arbeide hardt i forholdsvis lang tid. Men treningsmengden bør bare økes med litt om gangen, den må bruke lang tid på å bygge seg opp.

Eks. på aktivitet: springe fort man kan opp og ned ei trapp i 2 min. så tar man en pause på 1 min. Repeter dette ca. 5 – 10 ganger. 

 

Trening i styrke: Styrke betyr; den evnen musklene har til å trekke seg sammen og dermed skape kraft. Styrketrening er trening som tar sikte på å trene opp muskulaturen til å kunne løfte tyngre. Med denne type trening utvider vi vår maksimale muskelstyrke.

Eks. på aktivitet: For å trene magen og hoftebøyerne, kan vi ta sit-ups.

 

Trening i hurtighet: Hurtighet er den evnen musklene har til å skape og holde høy hastighet. God hurtighet avgjør ofte hvor godt du kan prestere i en idrett. Hurtighet og reaksjon spiller som oftest den største rollen.

Eks. på aktivitet: Mål opp to streker. Tegn strek 1, så måler du ca. 100 meter fremover, og tegner en ny strek der (strek 2). Stå på strek 1, Når en person som står ved siden av deg klapper en gang i hendene, skal du reagere fortest mulig og forte deg og springe til strek 2 på kortes mulig tid.

 

Trening i koordinasjon: Koordinasjon er samspillet mellom sanser, nerver og muskler i bevegelse. God koordinasjon er avhengig av flere andre saker, som god rytme, god balanse, godt samarbeid mellom øye og hånd og øye og fot, kunne orientere seg i rommet under bevegelse, kunne tilpasse muskelinnsatsen til den bevegelsen du vil gjøre.

Eks. på aktivitet: stuss en ball samtidig som du går beint på en strek. Hopp til rytmen av en sang der du veksler på å hoppe med samlede bein, beina ut, hoppe i 180- og 360 grader.

 

Trening i teknikk: Teknikk kan defineres som en hensiktsmessig måte å utføre en bevegelse på. Teknikk trening er en prosess der du jobber med et spesielt emne, hvor tid og repetisjon spiller en stor rolle. Det er enklere å lære seg teknikk hvis en får tilbakemeling om hvordan man ligger an. Det er også en bra måte å bruke kamera, da kan man se seg selv, og se hva man trenger forbedring med.

Eks. på aktivitet: bruke et hoppetau. Lære å hoppe annenhver vanlig og kryss.

 

 

Min hoveddel:

 

Utholdenhet: springe så fort jeg kan opp og ned tribunen i 2 min. så tar jeg en pause på 1 min. Jeg skal Repeter dette ca. 5 ganger.

 

Styrke: Som styrke del, skal jeg ta sit-ups. Jeg skal ta 4 * 25 situps. For hver økt starter igjen, skal jeg vente 30 sek.

 

Hurtighet: For å trene hurtighet skal springe fra den ene siden av hallen og bort til den andre (kortsiden). Skal bruke mobilen som alarm, når den dirrer skal jeg springe over til andre siden på kortes mulig tid (mobilen tar tiden). Dette skal jeg gjenta 10 ganger.

 

Koordinasjon: Her skal jeg gå på tvers over hallen (kortsiden) samtidig som jeg stusser en ball. Jeg skal gå på en av strekene som er på gulvet. Dette skal jeg gjøre 4 ganger.

 

Teknikk: Her skal jeg ta frem hoppetauet igjen. Jeg kan ikke hoppe tau i kryss, og fant ut at dette var den perfekte anledning til å lære seg det. Her skal jeg som sagt klare og hoppe annenhver vanlig og kryss. Siden dette er en øvelse jeg ikke kan fra før, skal jeg hoppe i ca. 10 min.

 

 

Hvorfor ha avslutning:

 

Uttøyning: Etter en treningsøkt kan det være godt å tøye ut. Tøying gjør kroppen mykere, du kan bevege deg med større leddutslag, noe som blant annet idretter som turn, drill, dans og kampsport krever. Tøyning kan også være med på å styrke rygg hvis den er dårlig. Seks viktige punkt og passe på hvis du skal tøye:

- Pass på at du er oppvarmet.

- Bruk et fast program.

- Tøy med lette bevegelser og press.

- Hold hver uttøying i 1-2 minutter.

- Tøy ofte.

- Det skal ikke gjøre vondt.

Vær ekstra forsikt dersom du har trenet hardt. Den harde treningen har gjort musklene veldig varme og slitne, samt at du kan ha en god del endorfin i kroppen som virker smertedempende. Alt i alt gjør dette at du lett kan tøye for hardt, uten at du kjenner det, og pådra deg en strekkskade. Men litt rolig nedtøyning er sundt.

 

Avspenning: Etter utstrekningen kan det være godt å gjøre litt avspenning. Avspenning reduserer spenningsnivået i musklene, og øker blodsirkulasjonen. Etter avspenning kan du ofte føle deg mye bedre og fylt med energi. Å ligge, sitte eller stå behagelig er veldig viktig. Litt rolig musikk kan også være med på å hjelpe til at stemningen blir mer avslappet.

Eks. avspenning: Yoga er veldig bra avspenning.

 

Min avslutning:

 

Uttøyning:

1.Sett helen tett inntil en vegg. Hold kneet strakt og før hofta og låret fremover til det tøyer i leggen. (ta begge føtter).

2. Stå på et bein og ta tak i foten med den hånda som er på motsatt side av beinet du bøyer (diagonalt). Press hofta frem. (ta begge føtter).

3. ligg på ryggen, prøv å nå med begge beina ned i bakken bak hodet.

4. Stå på alle fire og krumm ryggen.

5. Sitt i –disko- spagaten og len deg frem mot den strake foten. (ta begge føtter).

6. Ligg fremover og støtt deg på underarmene. Press magen ned i golvet uten å få svai i korsryggen.

 

Avspenning: Jeg skal her legge meg ned på gulvet i en behagelig stilling. Så skal jeg skru på behagelig musikk (bruker egen mp3 spiller). Skal så lukke øynene og prøve å konsentrere meg om pusten. Avspenning består av å føle sin egen pust. (Har lært det på yoga som jeg går på).

 

* Programmet varer i ca. 75 minutter til sammen. Jeg har derfor litt tid til overs, men den trenger jeg for å hente utstyr til neste aktivitet.

 

 

Øktplan

 

Navn:

Dato:

Treningssted:

Utstyr:

Mål:

 

TID (min):

HVA:

HVORDAN:

 

 

 

Oppvarming:

 

 

Ca. 4 min

Fort gange

Rundt gymsalen 3 ganger      

Ca. 3 min

Lett jogging med økende tempo

Rundt gymsalen 3 ganger

Ca. 10 min

Hoppe tau

Fremover (1-2) 50 ganger, så (1) 50 ganger. Snu deretter vei og gjør det samme mens jeg hopper baklengs.

 

 

 

Hoveddel:

 

 

Ca. 15 min

Utholdenhet

springe så fort jeg kan opp og ned tribunen i 2 min. så tar jeg en pause på 1 min. Jeg skal Repeter dette ca. 5 ganger.

Ca. 6 min

Styrke

Som styrke del, skal jeg ta sit-ups. Jeg skal ta 4 * 25 situps. For hver økt starter igjen, skal jeg vente 30 sek.

Ca. 5 min

Hurtighet

For å trene hurtighet skal springe fra den ene siden av hallen og bort til den andre (kortsiden). Skal bruke mobilen som alarm, når den dirrer skal jeg springe over til andre siden på kortes mulig tid (mobilen tar tiden). Dette skal jeg gjenta 10 ganger.

Ca. 5 min

Koordinasjon

Her skal jeg gå på tvers over hallen (kortsiden) samtidig som jeg stusser en ball. Jeg skal gå på en av strekene som er på gulvet. Dette skal jeg gjøre 4 ganger.

Ca. 10 min

Teknikk

Her skal jeg ta frem hoppetauet igjen. Jeg kan ikke hoppe tau i kryss, og fant ut at dette var den perfekte anledning til å lære det. Her skal jeg som sagt klare og hoppe annenhver vanlig og kryss.

Avslutning:

 

 

Tar ca. 12 min til sammen

Uttøying

Forklart lenger oppe

 

 

 

Ca. 5 min

Avspenning

Forklart lenger opp

 

 

Øktplan

 

Navn:

Dato:

Treningssted:

Utstyr:

Mål:

 

TID (min):

HVA:

HVORDAN:

 

 

 

Oppvarming:

 

 

Ca. 4 min

Fort gange

Rundt gymsalen 3 ganger      

Ca. 3 min

Lett jogging med økende tempo

Rundt gymsalen 3 ganger

Ca. 10 min

Hoppe tau

Fremover (1-2) 50 ganger, så (1) 50 ganger. Snu deretter vei og gjør det samme mens jeg hopper baklengs.

 

 

 

Hoveddel:

 

 

Ca. 15 min

Utholdenhet

springe så fort jeg kan opp og ned tribunen i 2 min. så tar jeg en pause på 1 min. Jeg skal Repeter dette ca. 5 ganger.

Ca. 6 min

Styrke

Som styrke del, skal jeg ta sit-ups. Jeg skal ta 4 * 25 situps. For hver økt starter igjen, skal jeg vente 30 sek.

Ca. 5 min

Hurtighet

For å trene hurtighet skal springe fra den ene siden av hallen og bort til den andre (kortsiden). Skal bruke mobilen som alarm, når den dirrer skal jeg springe over til andre siden på kortes mulig tid (mobilen tar tiden). Dette skal jeg gjenta 10 ganger.

Ca. 5 min

Koordinasjon

Her skal jeg gå på tvers over hallen (kortsiden) samtidig som jeg stusser en ball. Jeg skal gå på en av strekene som er på gulvet. Dette skal jeg gjøre 4 ganger.

Ca. 10 min

Teknikk

Her skal jeg ta frem hoppetauet igjen. Jeg kan ikke hoppe tau i kryss, og fant ut at dette var den perfekte anledning til å lære det. Her skal jeg som sagt klare og hoppe annenhver vanlig og kryss.

Avslutning:

 

 

Tar ca. 12 min til sammen

Uttøying

Forklart lenger oppe

 

 

 

Ca. 5 min

Avspenning

Forklart lenger opp

 

 

Øktplan

 

Navn:

Dato:

Treningssted:

Utstyr:

Mål:

 

TID (min):

HVA:

HVORDAN:

 

 

 

Oppvarming:

 

 

Ca. 4 min

Fort gange

Rundt gymsalen 3 ganger      

Ca. 3 min

Lett jogging med økende tempo

Rundt gymsalen 3 ganger

Ca. 10 min

Hoppe tau

Fremover (1-2) 50 ganger, så (1) 50 ganger. Snu deretter vei og gjør det samme mens jeg hopper baklengs.

 

 

 

Hoveddel:

 

 

Ca. 15 min

Utholdenhet

springe så fort jeg kan opp og ned tribunen i 2 min. så tar jeg en pause på 1 min. Jeg skal Repeter dette ca. 5 ganger.

Ca. 6 min

Styrke

Som styrke del, skal jeg ta sit-ups. Jeg skal ta 4 * 25 situps. For hver økt starter igjen, skal jeg vente 30 sek.

Ca. 5 min

Hurtighet

For å trene hurtighet skal springe fra den ene siden av hallen og bort til den andre (kortsiden). Skal bruke mobilen som alarm, når den dirrer skal jeg springe over til andre siden på kortes mulig tid (mobilen tar tiden). Dette skal jeg gjenta 10 ganger.

Ca. 5 min

Koordinasjon

Her skal jeg gå på tvers over hallen (kortsiden) samtidig som jeg stusser en ball. Jeg skal gå på en av strekene som er på gulvet. Dette skal jeg gjøre 4 ganger.

Ca. 10 min

Teknikk

Her skal jeg ta frem hoppetauet igjen. Jeg kan ikke hoppe tau i kryss, og fant ut at dette var den perfekte anledning til å lære det. Her skal jeg som sagt klare og hoppe annenhver vanlig og kryss.

Avslutning:

 

 

Tar ca. 12 min til sammen

Uttøying

Forklart lenger oppe

 

 

 

Ca. 5 min

Avspenning

Forklart lenger opp

 

 

Øktplan

 

Navn:

Dato:

Treningssted:

Utstyr:

Mål:

 

TID (min):

HVA:

HVORDAN:

 

 

 

Oppvarming:

 

 

Ca. 4 min

Fort gange

Rundt gymsalen 3 ganger      

Ca. 3 min

Lett jogging med økende tempo

Rundt gymsalen 3 ganger

Ca. 10 min

Hoppe tau

Fremover (1-2) 50 ganger, så (1) 50 ganger. Snu deretter vei og gjør det samme mens jeg hopper baklengs.

 

 

 

Hoveddel:

 

 

Ca. 15 min

Utholdenhet

springe så fort jeg kan opp og ned tribunen i 2 min. så tar jeg en pause på 1 min. Jeg skal Repeter dette ca. 5 ganger.

Ca. 6 min

Styrke

Som styrke del, skal jeg ta sit-ups. Jeg skal ta 4 * 25 situps. For hver økt starter igjen, skal jeg vente 30 sek.

Ca. 5 min

Hurtighet

For å trene hurtighet skal springe fra den ene siden av hallen og bort til den andre (kortsiden). Skal bruke mobilen som alarm, når den dirrer skal jeg springe over til andre siden på kortes mulig tid (mobilen tar tiden). Dette skal jeg gjenta 10 ganger.

Ca. 5 min

Koordinasjon

Her skal jeg gå på tvers over hallen (kortsiden) samtidig som jeg stusser en ball. Jeg skal gå på en av strekene som er på gulvet. Dette skal jeg gjøre 4 ganger.

Ca. 10 min

Teknikk

Her skal jeg ta frem hoppetauet igjen. Jeg kan ikke hoppe tau i kryss, og fant ut at dette var den perfekte anledning til å lære det. Her skal jeg som sagt klare og hoppe annenhver vanlig og kryss.

Avslutning:

 

 

Tar ca. 12 min til sammen

Uttøying

Forklart lenger oppe

 

 

 

Ca. 5 min

Avspenning

Forklart lenger opp

 

 

Øktplan

 

Navn:

Dato:

Treningssted:

Utstyr:

Mål:

 

TID (min):

HVA:

HVORDAN:

 

 

 

Oppvarming:

 

 

Ca. 4 min

Fort gange

Rundt gymsalen 3 ganger      

Ca. 3 min

Lett jogging med økende tempo

Rundt gymsalen 3 ganger

Ca. 10 min

Hoppe tau

Fremover (1-2) 50 ganger, så (1) 50 ganger. Snu deretter vei og gjør det samme mens jeg hopper baklengs.

 

 

 

Hoveddel:

 

 

Ca. 15 min

Utholdenhet

springe så fort jeg kan opp og ned tribunen i 2 min. så tar jeg en pause på 1 min. Jeg skal Repeter dette ca. 5 ganger.

Ca. 6 min

Styrke

Som styrke del, skal jeg ta sit-ups. Jeg skal ta 4 * 25 situps. For hver økt starter igjen, skal jeg vente 30 sek.

Ca. 5 min

Hurtighet

For å trene hurtighet skal springe fra den ene siden av hallen og bort til den andre (kortsiden). Skal bruke mobilen som alarm, når den dirrer skal jeg springe over til andre siden på kortes mulig tid (mobilen tar tiden). Dette skal jeg gjenta 10 ganger.

Ca. 5 min

Koordinasjon

Her skal jeg gå på tvers over hallen (kortsiden) samtidig som jeg stusser en ball. Jeg skal gå på en av strekene som er på gulvet. Dette skal jeg gjøre 4 ganger.

Ca. 10 min

Teknikk

Her skal jeg ta frem hoppetauet igjen. Jeg kan ikke hoppe tau i kryss, og fant ut at dette var den perfekte anledning til å lære det. Her skal jeg som sagt klare og hoppe annenhver vanlig og kryss.

Avslutning:

 

 

Tar ca. 12 min tilsammen

Uttøying

Forklart lenger oppe

 

 

 

Ca. 5 min

Avspenning

Forklart lenger opp

 


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

!ME!
16.02.2006 20:18

Bra!
40
anbefalinger
Drit bra! takk skal du ha! Reddende engel skal je si deg!

vk2 elev
21.05.2007 21:46

Bra!
23
anbefalinger
Hele opplegget så relativt bra ut, men jeg fant mange mangler her... ikke en eneste muskelgruppe ble nevnt.Du har jobbet mye, og skal selfølgelig ha et pluss for det, men man SKAL beskrive alle muskelgruppene som brukes under øvelsene med korrekt navn og begrunnelse, fikk jeg beskjed om. ble trekket 2 karakterer i gym fordi jeg ikke hadde med det på min forrige øktplan..Selv om det ser bra ut at du har skrevet mye, så tror jeg det er MYE trynefaktor som ligger bak en 6-er her. 4 til 5 er nok riktig karakter...dessuten gidder nesten aldri lærerne og lese gjennom hele, bare de ser at opplegget er riktig.06.02.2006 01:58

Bra!
21
anbefalinger
hehe... må ha skikkelig opplegg vet du  Wink ;-\)
versegod  Smile :-\)19.03.2006 22:31

Bra!
20
anbefalinger
Fikk toppkarakter, men jeg skrev litt om meg selv også da, men det er ikke med her..!  Smile :-\)

meme
03.11.2007 14:02

Bra!
17
anbefalinger
skjønner ikke hvorfor folk skal kritisere alle feil når folk legger ut sånne ting for hjelp.. dere ser vel selv hva dere kan gjøre bedre i stedet da og legge det til deres plan, så kan dere se om dere får pluss for det i stedet  Smile :-\)

Jenta
30.11.2006 17:47

Bra!
13
anbefalinger
kan du ikkje vise hva du skrev som; litt om deg selv. slit voldsomt med å finne ut hvordan man skal skrive den. vær så snill. du har skrevet den beste treningsprogrammet jeg har sett...tipp topp

tiss
12.03.2007 10:26

Bra!
13
anbefalinger
Snakk om å bli fornærma. Selvsagt er det ikke perfekt selv om det er toppkarakter.

Det er jo så masse at gymlæreren sikkert ikke gadd å lese gjennom hele en gang. Jeg foretrekker kort og presis.

Kole
01.04.2006 22:14

Bra!
12
anbefalinger
Var litt mye surr Confused :-\? Synes ikke opplegget var så bra! Men holder vel middels..

mina
03.05.2006 19:09

Bra!
8
anbefalinger
helt greit liksom, ikke mer eller mindre..

Meei
03.05.2006 19:14

Bra!
8
anbefalinger
hvorfor har du skrevet akkurat det samme mange ganger Confused :-\?? så ikke helt meningen med det, men men..10.06.2006 14:39

Bra!
8
anbefalinger
Det er flere av samme erket fordi oppgaven skulle gjennomføres i flere uker, slik at vi kunne se resultat forandring..! Dere kan si hva der vill, men jeg fikk i alle fall topp karakter på denne egentreningen, så det er bra nok for meg, går ikke ann å få derde enn det..!

....=)....
25.01.2006 23:48

Bra!
7
anbefalinger
helvete! vakke lite heller u hadde tenkt å gjøre  Smile :-\) m bra! thanks!

Hauketojenta :)
08.12.2007 12:46

Bra!
6
anbefalinger
Jeg synes dette var supert jeg, du fortjener den karakteren, må jeg si.. Helt enig, skulle beskrevet hvilke muskler som blir brukt og sånt, for det hadde vært mer presist. Litt langt, men supert!  Very Happy :-D Jobbet bra (y)

hmmm...
27.03.2008 13:10

Bra!
4
anbefalinger
Veldig bra opplegg, mye nyttig fakta og informasjon. Fikk noen tips til både treningen min og til hvordan jeg skal skrive egentreningen min. Et lite minus (syns jeg) er at du har fire helt identiske økt planer! Hva med å variere treningen litt?
Vi fikk i alle fall beskjed om at viss vi kom med helt like øktplaner får vi styrk!! Men ellers var det bra Smile :-\)

brock
03.02.2009 17:36

Bra!
4
anbefalinger
ALDRI TREN TEKNIKK TIL SLUTT.
teknikk skal være i begynnelsen av en økt da man er lite sliten, og mer konsa til å trene spesifikt.
bortsett fra det.. ganske bra

se det
03.12.2009 20:18

Bra!
4
anbefalinger
haha lættis med tyggis sammenligningen.

millix
04.01.2008 00:57

Bra!
3
anbefalinger
woohoo, reddende oppgave

Silly
24.02.2008 21:58

Bra!
3
anbefalinger
Thx for Egentreningssopplegge


25.02.2008 21:38

Bra!
3
anbefalinger
Driiit braaaa.. Very Happy :-Ddu tilhør himmlen eller?ein onkli engel Very Happy :-D

*
20.11.2008 15:59

Bra!
3
anbefalinger
hva slags kommentar ga læreren deg om denne?

Per
02.12.2008 20:22

Bra!
2
anbefalinger
du er faen meg lat!

*1
12.01.2009 15:07

Bra!
2
anbefalinger
Takker så mye får hjelpen eg fikk her  Smile :-\)

hmm
03.02.2009 23:49

Bra!
2
anbefalinger
dette er ikke en toppkarakter!
det står mye bra her. men aldri i verden om dette er en toppkarakter på noe høyere nivå enn 10klasse. det kan godt hende du fikk det, men da har du vert heldig med læreren.

silje
26.03.2009 13:38

Bra!
2
anbefalinger
Det står mye bra her, og takk for det! men ikke pokker at du fikk en 6er på dette, mye skrive feil, mye som mangler, mye rot (uoversiktlig) og mye unødvendig.

Anonymus
16.12.2017 23:25

Bra!
2
anbefalinger
Veldig utmerket

møøøøø
14.10.2008 19:49

Bra!
1
anbefalinger
Jeg syns du hadde en kjempe bra treningsplan  Smile :-\) den er mye til hjelp, jeg skal levere egentreningsplan neste uke, og har ikke begynt enda. Med denne som eksempel, vil det ikke ta lang tid. Tusen takk

buu
26.10.2008 20:12

Bra!
1
anbefalinger
million takk. du reddet dagen min  Very Happy :-D

Trine
11.01.2009 11:21

Bra!
1
anbefalinger
Hei du! bra jobba! Jeg synes det var en detaljert og god treningsplan. Den var til hjelp da jeg skrev min egentreningsrapport. Du har skrevet bra hvorfor man gjør de forskjellige øvelsene..! thank you!

Julia
13.05.2009 21:31

Bra!
1
anbefalinger
har du hørt om at du skal ikke trene styrke, utholdenhet og hurtighet i den samme treningskta? Du bør velge en eller to egenskaper og konsentrere deg om dem

gym, ikke norsk
11.11.2009 17:52

Bra!
1
anbefalinger
Æg meina at man ska ha mer GYM og ikke Norsk faan i gymtiman æg da mn
Vi har jo egne tima ferr norsk på skolen, trøng da faan mæ itj å skriv ein stil om kvar gymtim heller.... sykt unødvendig. trudj heile pointe me gym va å rør sæ æg, mn istan må'n setta framom datan å skriv så jævla langt.. tid som en konja ha brukt på å træna istan...

Vg3 Idrett
21.01.2010 13:28

Bra!
1
anbefalinger
Vell for å være ærlig er dette en gjennomført rotten plan, og langt i fra toppkarakter (i det minste for idrettslinje elever) for all del ikke bruk dette, med idrettslinje elever...

john
13.12.2011 10:45

Bra!
1
anbefalinger
Vær litt oppmerksom på uttøyingbiten - er ikke riktig at tøying ikke skal gjøre vondt, og det har vist seg at en kan tøye hardt selv etter en beinhard treningsøkt, uten at en egentlig trenger å være redd for at musklaturen rivner!

Jessica
19.03.2012 22:36

Bra!
1
anbefalinger
Sykt bra plan jeg synes du fortjente den toppkarakteren, og dette var til veldig stor hjelp  Smile :-\)

Jessica
19.03.2012 22:39

Bra!
1
anbefalinger
Sykt bra plan jeg synes du fortjente den toppkarakteren, og dette var til veldig stor hjelp  Smile :-\)

hei
11.03.2013 20:22

Bra!
1
anbefalinger
Takker, kopiert alt du skreiv, satse på like høy karakter.

sara
14.02.2014 17:04

Bra!
1
anbefalinger
Fint  Smile :-\) men hva er målet ditt med trenin

sara
14.02.2014 18:49

Bra!
1
anbefalinger
Fint  Smile :-\) men hva er målet ditt med trenin

VGS1
05.11.2008 19:01

Bra!
0
anbefalinger
Ka e VK 2? Går idrett 1 året og min rapport skal inneholde møye meir enn dette...  Neutral :-|

Siss : )
13.04.2009 23:13

Bra!
0
anbefalinger
ganske bra! står mye bra her, en del variasjon. Ville kanskje hatt en litt lengere hoveddel med ellers bra!


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.032 sec - 1 pageviews