Søk i stiler
 

Lux shower


Reklameanalyse av dusjsåpen Lux shower.

Karakter: 5

Sjanger:Analyse/tolkningLastet opp:24.11.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Reklame
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Senderen av denne reklamen er lilleborg men det er LUX Shower som ønsker og selge dette produktet. Denne reklamen henvender seg for det meste til kvinner og ungdomsjenter.

 

Blikkfanget på denne reklamen er selvfølgelig kvinnen og hennes glødende ben. Hun har på seg et lite skjørt som akkurat dekker for trusen som er et perfekt for å få blikkfang. En annen liten blikkfang er tigerteppet med en tiger hode på liggende på gulvet.

(I de samme fargene som denne reklamen ønsker å gi til kjøperne).

 

Mange ønsker seg sikkert en glødende og gylden hud, og derfor med dette produktet kan du få det. Når man har en glødende hud ser også huden yngre ut, og mange kvinner som blir eldre etter som årene går og huden begynner og henge ønsker jo og se unge ut.

 

Ordet LUX blir gjentatt flere ganger i bildet og teksten. Logoen LUX Shower og selve flasken med innholdet i er på samme side. Hovedskriften er . Den spiller tilbake på gløden du skal få av dette produktet.

 

Flertallsprinsippet for dette produktet vil være å vise at de unge, ”rike” og ”viktige” kvinnene bruker denne dusjsåpen for å få en glødende hud. Det er ingen kjendiser med i denne reklamen her, men når LUX reklamen viser på tv er det Jessica Parker som er hoved-modellen for LUX produktene. Humoren med denne reklamen vil jeg si er tigeren dom ligger på gulvet. Det er et tiger teppe så den er flat som kanskje vil vise at folk vil falle pladask for deg. Tigeren har åpen munn og ser på henne så det kan se ut som den er stup forelsket og bare glaner.

 

Hensikten med denne annonsen er da at hvis kvinner kjøper dette produktet så vil de få en glødende og gyllenbrun farge. De vil til og med kanskje gå med korte skjørt eller kjoler for å vise frem sine vakre gyllne ben. Teksten LUX Shower er også i en gyllen farge, mer gullfarget for å vise at LUX er et ganske så bra merke.

 

Jeg tror at meningen med at navnet ble LUX er fordi hvis du dusjer i Lux Shower golden touch dusjsåpe så vil du dusje deg til luksus. Du vil bli Luksuriøs.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

sandra
27.11.2007 20:18

Bra!
4
anbefalinger
hei hei. hvor kan jeg finne bildet til denne reklamen??
bra arbeid!

ole ivar
20.08.2015 13:55

Bra!
1
anbefalinger
eid! du fikk ikke bilde til denne reklamen

marte
21.11.2017 15:01

Bra!
0
anbefalinger
kan du legge til bilde av produkte?


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews