Søk i stiler
 

Kjære landsmenn


Et dikt skrevet som tilsvar til et tidligere publisert Carl I. Hagen-dikt. Kanskje Carl I. Hagen ikke er så dum likevel?

Sjanger:DiktLastet opp:23.11.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Politikere
Islam
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Se også:

http://www.daria.no/skole/?tekst=2656

 

Allah er god

og Allah er stor,

Som gav oss

det lille landet i nord.

 

Med tid og stunder

skal allting bli vårt,

Vi kjemper mot nordmenn;

de kommer til kort.

 

Grensen er åpen- så bare kom!

Vent ikke- eller tenk deg om!

For Kari og Ola er skikkelig dum,

De stiller med penger og ferdige rom.

 

Vi kommer til dekkede bord-

Ola sier at vi er hans bror!

Han sitter og vifter med penger,

Som han tyd'ligvis selv ikke trenger.

 

Han tror vi blir "norske" -den stut.

Men vi skal nok trenge ham ut.

For ham, så er Finnmark passelig plass.

Kongens slott- skal bli vårt palass.

 

Da skal vi be til Allah- og si:

Norges hersker- det er vi!

For ingen tør- vil eller kan,

Benekte at Norge blir Allah´s land.

 

Vi gjør som vi vil- vi trenger oss fram,

På bekostning av gamle og alle de

som bygger opp Norge- til det hva det er.

Et fristed for oss og for Allah`s hær!

 

Så lenge vi får det som vi vil,

Kan Ola få herske en liten stund til.

Kjell Magne skal fjernes, Berge må gå,

Den jobben skal Muhammed Rhachi få.

 

Muslimer kom! Kom til Norge

"landet med klipper og borge"

Her er det plass til alle,

Som Allah for "Gud" vil kalle.

 

Når Ola reiser seg opp,

Løfter sin hånd og sier stopp!

Da roper vi høyt "RASIST"!

Og føyer til "NAZIST"!

 

Da blir Ola trist og lei,

han gir seg nok da- den hovne blei.

Ordet "rasist"- det knekker ham ned.

Han blir anonym, og trygler om fred.

 

Vi løfter vår øks, vi hvesser vår kniv.

Da blir han blek, kald og stiv.

Norske leiesvenner hjelper oss nå,

De forråder sitt land- det kan ingen forstå.

 

Muhammed tar over Norges bank,

Skånland stakkar, er jo litt krank.

Og Omar tar over for gamle Jo,

Han trenger virkelig avløsning no!

 

Ja, slik tar vi over litt etter litt,

Idiotenes land- skal bli mitt.

I titusener vi strømmer til Norden.

Ingen stopper oss, og da er det i orden.

 

I Norges Karachi vi trives så vel,

Neste trinn- blir stortinget selv,

For Ola å Kari er ikke i stand til å se,

Hva som i Norge er i ferd med å skje.


Dikt om...

 
2. verdenskrig   Afghanistans historie   Alder   Aldring   Alkohol   Bil   Energi   Ensomhet   Familie   Fordommer   Fotball   Frihetsfølelse   Henrik Ibsen   Homofili   Hukommelse   Humor   Identitet   Industri   Inger Hagerup   Irakisk historie   Jeg ser   Kjærlighet   Kjærlighetsproblemer   Kjønnsforskjeller   Klassekamp   Konsentrasjonsleire og jøder i 2.verdenskrig   Krig og fred   Kriminalitet   Kristendom   Kulturforskjeller   Mat og drikke   Mobbing   Musikk   Natur   Norsk kultur   Petter Dass   Planter og trær   Rasisme   Selvfølelse   Selvmord   Sjekking   Skole   Sorg og savn   Spill   Sykdommer   Terrorangrepet i Oslo og på Utøya   Vennskap   Voldtekt og incest   Vær og vind   Årstider  

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

Muslimsk jente
22.10.2008 21:57

Bra!
7
anbefalinger
Okei? Jeg er muslim selv, og jeg synes det var jævlig å skrive noe sånt .. helt ærlig, så er det urettferdig å tenke at vi kommer til et land og skal ta over  Confused :-\? det er ikke derfor utlendinger bor i Norge/Sverige/Danmark osv osv.. det er for å sikre livet vårt, og ikke for å ødelegge de andres liv som bor her fra før av! Jeg sier nå ikke at jeg er enig med rasistene, for jeg er veldig imot dem, og de tenker faens bare på seg selv .. '' de kommer og tar våre penge'' bla bla bla sier de.. SÅ JÆVLIGE DRITTMENNESKER som bare tenker på seg selv! hva med de som ikke har noe mat der de komemr fra ? Men det tenker vell ikke rasistene på .. ''deres problem'' sier de bare.. egoistier ville jeg kalt dem! Men nå sier jeg ikke at jeg ikke liker norske/svenske osv, for ikke alle er rasister.. Og dermed er jeg også imot et sånt dikt! som jeg sa, vi bor ikke her for å ødelegge for de norske/danske/finske eller hvem enn det måtte være.. vi bor her for å få et godt og trygt liv .. (Men hvis du er en rasist som leser detta, ville du vell aldri skjønt det, som bare tenker på ''Lille Norge'' og ikke halve av befolkningen i verden som sliter) og hvis du er en såpass ''stor'' Muslim ville du heller ikke skjønt at det ikke er derfor vi bor her  Smile :-\)

Muslimsk jente
22.10.2008 21:59

Bra!
7
anbefalinger
Penger* Kommer* PS: halve av befolkningen SULTER også!!


11.01.2009 01:25

Bra!
7
anbefalinger
unnskyld meg, men Allah er imot folk som erobrerer eller tar over andre sitt land ... jeg tror du har missforstått hva Islam er eller handler om .. ordet ISLAM BETYR FRED..Islam handler om rettferighet, fred og masse andre ting .. men en dumming som deg ødelgger for de fleste .. mange mennesker er blonde nok til å tro på det . . forresten hvis du hadde sagt det eller lest det der høyt så hadde folk pult deg fra alle hull bare for å gjøre deg til eksempel... hehe .. walla dumme folk det finnes i verden... hahaha... forresten; har du ikke et eget land du bør dra til ??? hvis du ikke er fornøyd med norge så er det bare å dra tilbake til hjemlandet ditt .... hvis ikke du har hjemland så hold kjeft, putt hånda i ræva di eller går inn der du ble født fra ... F*** A**hole. .. sånne mennesker er bare til å spytte på eller banke dem på hode for få få hjernen dem på plass ... idiot .. TFFFFFF (det e stor spytt) til det stygge trynet ditt som ikke er verdt ei 50 norsk øre ... forresten jeg er muslim og går med sjal/skaut .. men du kan sette deg på foten min, men vaske den etterpå hvis det blir møkkete ... shit face ...

:)
08.12.2008 12:52

Bra!
5
anbefalinger
Dere som blir sinna av å lese dette må jo få dere litt humor da .. det er jo bare på tull .. jeg synes det var bra  Smile :-\)

Ananym
11.02.2009 09:10

Bra!
5
anbefalinger
Beste dikt!!  Very Happy :-D

Anonym
11.02.2009 09:14

Bra!
5
anbefalinger
Det er det beste diktet i hele verden! Elsker det Very Happy :-D

merde
16.03.2009 15:44

Bra!
4
anbefalinger
nei for muslimene har jo ikke kommet for og ødelegge nei selfølgelig ikke. Ikke skal det være bilder av griser i barnehager, i fengsler krever muslimene at det skal være såkalt halem-mat. Shaira-lovene skal innføres. hvis dere hadde det så forbanna fælt der dere kommer fra så følg norske lover dere skylder Norge mye så kutt ut med sånn preik det diktet var hvordan ca 80% av muslimene oppfører seg

Ukjent
10.03.2009 18:35

Bra!
3
anbefalinger
Hallo?! hvor gammel er du a?, som driver å skriver slike dikt, har du ikke noe bedre å gjøre...Skaff deg et liv!

....
10.03.2009 18:35

Bra!
3
anbefalinger
Det vat ikke særlig morsomt,,,you suck!!

MUSLIMah
03.03.2009 17:56

Bra!
2
anbefalinger
Den var morsom))) Trodde ikke at det var blonde huer her i norge som trodde på noe spnt som dette))) ledde meg i Hjell!!!!!!!!!


07.07.2009 00:47

Bra!
2
anbefalinger
assa!!! når folk tror at de kan skrive slike ting å at folk ikke komer til å reagere er man helt korka. jeg mener at vi normen er så snille å tar i mot så mange flyktninger at de burde vise mer taknemelighet. vis det var opp til FRP så har det blit enda mindre flyktninger i landet å da måtte flere dra til bake til landet de kom fra å kansje dø. jeg er ikke rasist eller noe slikt. men jeg må få si hvor opprørt jeg blir når de som fikk komme inn i landet begyner å bable noe am at de skal ta makta. nei da mener jeg at de kan dra seg til en viss plass. jeg liker at norge er et fargerikt land. men det er ikke rart at mange oppfører seg rasistisk mot de som er mørke når de mørke skriver slikt som dette på en ofentlig plass.

FrP
07.07.2009 14:27

Bra!
2
anbefalinger
Endelig noen som har skjønt det. Vi gir dem lillefingeren og så tar de hele handa. Synd FrP er de eneste som har skjønt det, stem FrP!

Anonym(?)
14.08.2009 18:33

Bra!
1
anbefalinger
Princess88. Det er virkelig flaut at du kaller deg for muslim og bruker Hijab når du kommer med verdens styggeste ord..Jeg bruker Hijab selv. Ja jeg skjønner du er irritert, men for det. Dessuten MERDE så Spiller det ingen rolle om vi ser bilder av gris eller rører den.. Den er også skapt av gud. Vi bare spiser ikke svin, skjønner? SPISER DET IKKE.

Muslimer som sitter inne. Trenger ikke halal mat, de kan la være å spise kjøtt, men det er deres RETT til å få spørre om de kan få det. Så kaller dere dette snikislamisering? GOD!


Anonym(?)
14.08.2009 18:34

Bra!
1
anbefalinger
dem*

Ingrid
10.10.2012 19:06

Bra!
1
anbefalinger
Altså. Jeg har ikke fått lest diktet, men jeg er helt enig i mange av kommentarene her. Vi lever strengt tatt i samme verden alle sammen og det er en verden vi deler på. Uansett hvor folk er fra bør de ha like stor rett til å oppholde seg i hvilket som helst land. Jeg er halvt norsk og halvt italiensk og syns at det er utrolig unødvendig å komme med stygge kommentarer som "De kan pelle seg dit de kom fra". Hva for slags folkeskikk er det? Unnskyld meg, men folk kan ha hatt det helt forferdelig i det landet de kommer fra, og ser ingen annen utvei enn å flykte. Jeg syns folk bør sette seg i andres situasjoner før en dømmer.


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.110 sec - 1 pageviews