Søk i stiler
 

Kvinner


Et kåseri om kvinnfolk.
Sjanger:KåseriLastet opp:13.11.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Verdier
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook

Kvinner er rare skapninger, de bruker halve dagen til å ordne håret og finne ut hvilken kjole som passer til øyeskyggen. Vel, det du ikke trenger å bekymre deg for er å bli latterlig gjort når du kommer for sent. ”Alle” kvinner kommer for sent. Så mens kona ordner kjolen, ser du på en eller to fotballkamper, før hun endelig er ferdig. Kvinner er rare, de bruker millioner av kroner til å kjøpe sminke, og krem som skal gjøre dem penere. Men fungere det? NEI, det gjør det aldri, men det hjelper jo på selvtilliten deres da. Jeg tror at å trene er en fin måte å bli pen på, men nei da, det gidder de ikke. De bruker heller flere hundretusen kroner på en fettsuging for å bli kvitt fett som de kunne tatt bare 10 ”situps” for å bli kvitt.

 

Vel, jeg har ikke noe imot at noen kvinner tar plastisk kirurgi, men må de bruke pengene våre til å gjøre det. Kvinner er mystiske første dagen i seng og da hyler de navnet ditt. Noen måneder senere i kirka sier hun JA. Så 9 måneder etter sengeopplevelsen, er du på sykehuset og ser din kone presse ditt barn ut. Vel, du ser vel ikke så mye av det. For det første du gjør når du ser henne blør, er ikke å holde henne i hånden, eller støtte henne. Du drar på do og spyr ut middagen med kjøttsuppe, mens du hører din kone rope: Jeg hater deg Egil eller hva du nå heter. Etter noen måneder, så er du og kona i samme situasjon, hun ligger og føder barnet og ser ut som en elefant, mens du er på do og spyr ut en biff med løk og poteter.

 

Plutselig forlater hun deg og barna, og tar med seg alle pengene du har spart opp. Så når det ser som verst ut så kjøper du et lodd, og plutselig vinner du, og blir millionær. Så kommer hun rekende tilbake, og vil ha skillsmisse, og vil ha hele gevinsten. Det blir rettssak, og hun greier å sjarmere dommeren i senk, og før du vet ordet av det er pengene hennes. Hun kaster ungene ut på gata, og bruker pengene på plastisk kirurgi og shopping. Mens du jobber 16 timer i døgnet, for å starte et firma. Til slutt greier du det, og får nok penger til å få ungene vekk fra gata. Så blir du rik igjen, da kommer hun krypende tilbake, og greier å sjarmere deg i senk. Hun tar penger ut av kontoen din, og bruker det på shopping, shopping og atter shopping. Så blakker hun deg igjen. Og så snart hun får vite at du er blakk, så stikker hun igjen.

 

Ungene ble voksen og fikk fullført skolen mens du var rik så de greier seg. Mens du er alene og bor på gata. Neste dag ser du henne sammen med naboen. Vel er det ikke ironisk, kvinner får alt de ber om takket være pupper og kvinnelist. Så her kommer en advarsel til alle ungkarer når dere skal gifte dere få dere en bankkonto i et fremmed land…..


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

kåseri liksom?
14.05.2008 17:57

Bra!
1
anbefalinger
ehm.. var ikke et kåseri syns jeg, mer heller din personlige oppelvelser med en kvinne?
det var altfor overdrevent hvis du mente at det var generelt om kvinner,


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.025 sec - 1 pageviews