Søk i stiler
 

Rock er djevelen sitt verk


Sjanger:ResonnerendeLastet opp:12.06.2000
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Rock
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookI den siste tida har det igjen vorte reist sterk kritikk mot rocken. Kritikk er noko som rocken har fått heilt sidan Bill Haley med "Rock around the clock" gjorde sitt inntog på arenaen. Det er særleg kyrkja, og hennar "pietistiske disiplar" som har vore først og hardast frampå med peikefingeren. Dette har vi eit døme på frå oppslaget i "Bergens tidende" (05.01.91), kor biskopen Per Lønning fer hardt fram og kritiserer rocken og dei negative sidene ved han.

 

Sex er ein av dei tinga kritikarane meiner rocken har ført med seg. Det herskar sort sett semje om det at mange rocke - band nyttar ein unødvendig stor mengde med sex i sine musikkvideoar og konsertar. "Madonna" er bare eit eksempel på kor sex er sett i senter i staden for sjølve musikken. Dette meiner mange kan bli sett i samanheng med at rocke - bransjen er ein tøff bransje, kor lyttarane fort mistar interessa dersom ikkje aktørane lagar stadig ny og god musikk. Dette er sjølvsagt vanskeleg, derfor går rockestjerna nye vegar for oppretthalde CD- salet og populariteten. Madonna nyttar sex, Kiss nytta ansiktsmaling og elles har det vore utruleg populært å knuse gitaren eller andre instrument på scena.

 

Ungdomsåra er ei tid kor ein prøver å finne seg sjølv. Ein merkar dette ved at ungdommane lausriv seg frå foreldra. Musikk er ein måte å gjære dette på. Ein del av dagens rock er slik at foreldra vil oppfatte han som irriterande, og kanskje plagsam. Dessutan strir framferda på mange av desse idola mot all skikk og bruk ein har prøvd å lære ungane frå dei var små.

 

Dei siste åra har vi sett ei auking innan ein spesiell del av rocken. Satanistiske - band har vorte meir og meir populære. Det er særleg denne form for rock kyrkja er sterkt i mot. Musikken fortel om og oppfordrar til drap og sjølvmord og verdas undergang . Det er strid om musikken kan verke nedbrytande. Mange meiner mykje av musikken er for latterleg til å bli påverka av, men faktum er at vi har i dag fleire høve kor ungdommar tydeleg har lete seg påverke av slik musikk. Eit nyleg eksempel har vi frå USA, kor ein far vitna mot det svært omtala bandet "Marilyn Manson", og skulda dei for å ha drive sonen til sjølvmord.

 

Min umiddelbare reaksjon til overskrifta i dette oppslaget, er sterk irritasjon. Eg er sjølv ein sterk tilhengar av mange ulike formar innan rocken. Sjølvsagt finnest det greiner av rock som kan ha negative effektar på tilhøyrarane, men å ta all rock under ein kam synast eg er gale. Ut frå eigne erfaringar må eg presisere at ikkje alle som høyrer på musikk med tilknyting til satanistiske miljø, nødvendigvis treng å ha sympati med satanisme som sak. Det er sjølve melodiane, og ikkje tekstane som fangar dei fleste ungdommane. I Noreg er det dessutan ikkje spesielt mange som høyrer på slik musikk. Det er nede på kontinentet, og særleg i Tyskland denne typen musikk har gripe om seg.

 

Ut frå mi oppfatning er skyldinga retta mot NRK direkte feilaktige. Med fleire år utan kabel - tv, og da NRK som einaste alternativ, har eg til dags dato enno ikkje sett ein video med satanistisk innhald og nesten ikkje skikkeleg tungrock samanlikna med anna kommersiell popmusikk. Dette til tross for at Noreg har fleire band som hevdar seg nede på kontinentet, f.eks. Burzum (Varg Vikernes) og Dimmu Borgir.

 

Ein fann fort ut at det ligg pengar i musikk. I dag har musikk vorte ein storindustri kor plateselskapa slåst om nye og gamle stjerner. Fansen forventar dessutan ny musikk og at det hyppig blir heldt konsertar. Presset blir dermed utruleg stort på artistane som ofte er unge. Ein trur at for å kontrollere nervane, har mange av rocke - artistane nytta narkotika. Det å vekke oppsikt har av mange blitt sett på som eit mål.

 

Eg må sjølv seie meg einig i ein god del av kva Lønning hevdar i oppslaget. Ein del av rockemusikken er direkte nedbrytande, og det er rett å stille seg kritisk mot ei slik utvikling. For faktum er at sjølv om dei ikkje er mange så har ein sett ei vesentleg auking innan


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

...
28.04.2004 23:03

Bra!
3
anbefalinger
Det er samfunnet som er problemet, ikke musikken!


11.03.2005 19:56

Bra!
3
anbefalinger
Jeg synes det med sex er litt feil. Har du noensinne sett ei naken jente i en musikkvideo av AC/DC?? Det du sikter til må være R&B ol sjangre. De som er hyppisk på å bruke sex som fremkomstmiddel til luksus og rikdom er rap. Nevn en rapvideo som du ikke har sett en lettkledd kvinne, så skal jeg komme å kysse føttene dine... Det å dra inn kirka i dette emnet her er som å spørre ei ku om veien. Kirka har har ingen autoritet til å si at den musikken der er satanistisk og hvis du ikke vil komme til helvete så bør du høre på dette her. Det er bare tull.
Jeg mener at man må ha et slags grunnlag(dårlig oppvekst, omsorgsvikt ol) for at man skal bli så påvirket av musikk. Akuurat det samme med pc-spill. Selv om man hører på Dimmu Borgir så går man jo ikke å brenner ned ei kirke for det? Hva er det med musikk og satanister??? Dette er jo nesten på grensen til rasisme. Selv om vi tror på noe annet enn dere så er vi jo ikke noe dårligere? Jeg synes det å tilbe en religion som ikke er grunnlagt på griskhet og makt ikke er noe bedre. Hva har da satanismen gjort? Et par ungdommer har brent ned et par kirker. Noe mer? Kanskje tatt selvmord eller noe sånt. Hva gjør det andre folk? Synes de som sier satanister som et skjellsord bør sette dere ned og lese litt på religion! Dere vet ikke driten om hva som faktisk har skjedd. Disse kommentarene som folk sitter å skriver bør være litt mer saklige enn: ''Å kalle Burzum for genialt viser bare en stor naivitet og kort tankegang det finnes blandt underutviklede skapsatanister som kunn setter image i fokus fordi man digger det å være "ond".'' Hvorfor gadd du å skrive dette? Det er du som burde gått å lagt deg ass... Uff... Er lei meg på dine vegne.
Hvorfor skal vi ikke støtte det som er norsk? Norge er jo en av de beste på metal, men bare en liten prosent av nordmenn støtter den delen av musikken. Er det noen som vil ta denne debatten på et nytt nivå så er det bare å sende meg en mail. Jeg utfordrerer dere! ! ! ''Lets go to War'' - Murderdolls

ImperiousViking
12.02.2005 15:04

Bra!
2
anbefalinger
dette høres bare dumt ut.
Du høres ut som ei gammal bekymret kjerring

Mari Y.
06.03.2008 19:27

Bra!
1
anbefalinger
Hmm... synes du burde tenke deg litt om...
For skal man se til Marilyn Manson, har Marilyn Manson vært beskyldt for mye rart.
Det er bare og rette øynene mot Columbine - massakren. Leser man om disse guttene, står det en hel del masser om guttenes depressivitet, aggresjon, osv. At de var ensomme, og masse annet. Men det som jeg synes er veldig urettferdig både mot denne artisten som person, synes jeg mediene ikke gjør hverken seg selv eller samfunnet noen tjeneste, ved å påta bare en tilfeldig musiker ansvaret for dette. Det har også vært hett rundt Slayer om dagen. De har blitt saksøkt fordi noen gutter i 96 drepte jente. Dette hjelper jo ingen!
Man kan jo ikke forenkle ting på den måten. Skal man være så sinnssykt forsiktig ovenfor alt, kunne man like så godt låst sine egne barn vekk fra offentligheten, nesten! Det skal litt mer til enn bare et par skytespill, og noen plater med Iron Maiden for å utløse sånt. Skjønner du ikke at sånne utadgerende eller destruktive ungdommer kanskje gjør sånne ting fordi de sliter med å bli forstått! Et menneske som tar sitt eget liv kan da umulig ha det noe bra! Jeg blir så sinna på folk som kommer med sånne kommentarer om alle filmer og CD'er som må boikottes og saksøkes for "ungdommens beste"! Hadde de i det hele tatt tenkt på ungdommens beste, burde de satt seg ned og latt dem prata ut om problemene sine! Vi lever fortsatt i et samfunn der incest, pedofili og vold i hjemmet fortsatt er en tabu ting! kanskje DET er noe du burde satt deg ned og tenkt på! Jeg anbefaler at du ser Bowling for Columbine. Der får du se den Marilyn Manson bak kulissene, og det er faktisk reflerkterte ting han kommer med. Anbefaler også at du ser Metal: A headbangers journey. Den reflekterer skikkelig på Heavy Metal - fansen, og da tror jeg kanskje du også skjønner hvorfor frustrerte mennesker henvender seg til Metal. Om en metal- fyr som forteller om hvordan musikken faktisk har hjulpet ham. Om en kul jente som vil være uavhengig, ikke følge populærkulturen, osv. Om en fyr som forteller om fellesskapet i musikken, og at mange av forskerne sier at sjangeren fører et stort fellesskap. Så Metal'en har mange positive sider også. Derfor hater jeg at det finnes mennesker som heller vil lage myter enn å våkne opp og innse hva som faktisk burde rettes opp i og ikke!!
Så lenge folk lever ut en jævla myte om at Alice Drømmeland, Petter Pan, osv. er beste medisin, tror jeg ikke vi vil bli kvitt selvmord og skoledrap. Når skal folk våkne og innse at slike ting oppstår som følge av personlige problemer, og ikke kaste bort tid på saksøke alle plate - og filmindustriene verden over? De stiller forenklede svar!

BTW - vennligst ikke sammenlikn Dimmu Borgir med Burzum. Det jeg har lest er at de faktisk tar avstand fra både kirkebranner og rasisme.Skal jeg være helt ærlig så synes jeg ikke akkurat at en fyr som tenner på et par kirker, stikker en fyr til døde, omdøper seg til nazi - hue, stifter en nazi - organisasjon, ledet av enda en gruppe syke drittunger, og lager en helvetes masse bråk og balluba etter en løslatelse, er så symbolistisk med kult...Ehh.. Joa.. Kult at han er helt phsycho, og sånn..lissom. Bare at han står i fare for å bli drept, så snart han kommer ut.

...SMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART!


232436566546
31.05.2004 21:29

Bra!
0
anbefalinger
Dette er MUSIKK! Du vet ikke hva du skriver... Burzum er Genialt!

Burzum fan
13.07.2004 23:22

Bra!
0
anbefalinger
burzum er fett... ikke diss varg vikernes, det liker jeg ikke... hva du liker og ikke liker kan du holde for deg selv, så lenge det er hets mot burzum og metal generelt... l
l
---l---
l

-/\/\/\-
14.07.2004 17:55

Bra!
0
anbefalinger
Varg Vikernes er en sinnslidende, pr-kåt, ambivalent litten guttunge som skfiter meninger oftere en jeg bytter boxer(ganske ofte da altså). Han ville ikke forsette med rock fordi det var "nigger musikk". Hoho.. Han har underholdningsverdi hvertfall.

Raabjørn
09.08.2004 20:17

Bra!
0
anbefalinger
BURZUM ER HELVETES BRA MUSIKK!!!


15.08.2004 15:20

Bra!
0
anbefalinger
Pass Kjeften din, drittunge. ellers så kommer Greven å dreper deg og drikker blodet ditt  Sad :-\( Metal er generelt dødskult....

Selvfølgelig Black Metal
02.02.2005 16:23

Bra!
0
anbefalinger
IMMORTAL, SATYRICON, DARKTHRONE, BURZUM, MAYHEM alt dette er orgentlig god NORSK BLACK METAL.

Old school BM sucks!
24.02.2005 14:17

Bra!
0
anbefalinger
Burzum er bra..? Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Enhver person som har noe fornuft og musikalsk innsikt hører ikke på dette mølet. Å kalle Burzum for genialt viser bare en stor naivitet og kort tankegang det finnes blandt underutviklede skapsatanister som kunn setter image i fokus fordi man digger det å være "ond". En ond motsetning til de som digger POP og Britney Spears, eller hva? haha.. De som mener det har såvidt fått hår på tissen og vet ikke bedre, eller hür? Mange sier at lydbildet også skal være sånn som den gang (skittent med demopreg), *kremt* , eneste forklaringen på det ludbildet er mangel på kunnskap om innspilling, og ikke minst dårlig utstyr og økonomi som det var før folk ble voksne og fikk mere musikk- og utstyrsforståelse, samt bedre økonomi. Tenk litt lenger enn dette da folkens..! Emperor og Immortal rules! (RIP)


23.03.2005 11:32

Bra!
0
anbefalinger
Man kan si så mangt om Varg Vikernes men musikken gir en spesiell atmosfære når man tenker stemning generelt men å dømme han som spedalsk for fortiden er på det reneste som å slå ned hvert eneste menneske man ser på gaten.
Syns "visse" tullinger i dette forskrudde samfunnet burde tenke litt nøye etter før man slenger med leppa så og si faen bli voksne ass!!!
Er selv en stor fan av musikken og ikke minst bøkene hans men det måtte ikke betyr at jeg støtter fyren på hver enkelt av det han har sagt i media osv nazi kan kjøsse meg i ræva på godt norsk har ingenting med musikken å gjøre så dere uvintende idioter som vil dømme "alle" innen black metal kan bare sette i gang vi gir så blanke faen - og det at vi brenner kirker gjelder så få at dere ikke aner det - og ja vi HAR familie som alle andre tenkt på det vi går med av ting og tang kanskje er et image???

S.O.A.D-digger
29.03.2005 16:16

Bra!
0
anbefalinger
Dette ble litt for dumt... Håper læreren din var kristen, for hvis jeg hadde vært læreren din hadde jeg gitt stryk! Rock er jo den mest ekte gruppen av musikk som finnes i verden i dag!

JEje
26.06.2005 22:48

Bra!
0
anbefalinger
Kristian Vikernes er en nazistisk morder som arbeider for at de som har det fint skal ha det dårlig, fordi han har opplevd å ha det dårlig og vært misunnelig på noen som hadde det bra. Helt utrolig fjortissmentalitet mao. Musikken hans er for å spre dritt, og det har han sagt selv. Bare dritt. I dag har han selvsagt forandret masse av meningene sine. Greit nok, men de nye meningene er like latterlige og selvmotsigende såeh.. Teit.


04.07.2005 23:10

Bra!
0
anbefalinger
Dette her er bare dumt... Det å plage oss som liker Black Metal er faktisk noe av det dummeste man kan gjøre. Stygt er det. Du høres jo ut som en oldemor fra Komagsfjor. Jeg liker masse Black Metal, spesielt old-school. Men jeg er ikke satanist for det, det kan du bare banke inn i det kristne lille nøtte-hodet ditt.
Faktisk så handler Black Metal om storslått naturskildring. Det glemte du kanskje å skrive, eller hva? Jo fordi med så lite kapasitet i hjernen, så er det vel ikke lett å tenke før man skriver? Jeg setter meg heller ned i kjelleren min og hører litt på Darkthrone, istedenfor å bry meg om dette bestemor-våset her!
Rett og slett.

kænneth(veid)
03.08.2005 00:21

Bra!
0
anbefalinger
ikje mobb metal fans, metal ska får alti leve å sån e d bare du sidde ikje her å seie at metal e lakt av satan får d e d ikje. metal for ever \m/

naromanhomososialist
17.08.2005 20:29

Bra!
0
anbefalinger
Når det er snakk om spekulativ bruk av sex - innslag, er ikke metal den verste sjangeren man kan komme borti. Se på MTV i to min , og du vil forstå... Det som provoserer meg med MTV er forresten ikke at de tar i bruk innslag av seksuell natur, men at det gjøres så jævla dårlig... MTV og pop kultur er ingenting annet enn et hån mot SEX, KUNST, og selve jævla MENNESKEHETEN.... For det andre... Selv om Greven mest sannsynlig er en svært usympatisk mann, skal man faen ikke nekte for at han er en kunstner av store dimensjoner. De stemningene han ytrer gjennom musikken sin er intet annet enn storslåtte, gjennomførte og genialt Grusomme... For det tredje: Jeg ville aldri kalt meg satanist, men faen så jævla rått det er når Satyr freser: Kampen mot Gud og hviteKrist er i gang! Jeg mener folk må slutte å blande kunst og politikk. Kunst skal være irrasjonelt og ekstremt, politikk er noe helt annet! Hadde SatanPartiet finnes (HA HA), ville jegg aldri stemt på dem, jeg kommer derimot til å stemme SV... For det fjerde: Rock skal være nedbrytende! Det som er skummelt med dagens samfunn er at Rock faen ikke finnes! Og det av Rock som finnes i pop kulturen er fullstendig harmløst og tannløst. Jeg forbanner den dagen MTV ble spyttet ut på denne jord. Vi trenger motpoler i samfunnet. Nedbrytende krefter... Opprør....

Koz og Klemz og GODTEKK til folket...

..
03.11.2005 13:31

Bra!
0
anbefalinger
Å si at metall, eller noen musikk i det hele tatt ER noe er bare dumt. Å tro at man VEIT hvordan all metall eller annet er, er håpløst kortsiktig. Hva musikk betyr for folk er forskjellig for hver enkel lytter, og du kan dedikere livet ditt til ofring og satanisme, du kan opponere mot foreldre generasjonen eller du kan rett og slett like det fordi det er mye kick-ass bra musikk! og musikk er i høyeste grad kunst!


13.02.2006 16:40

Bra!
0
anbefalinger
Jeg hører på AC/DC, Iron Maiden, og.. misfits + litt murderdolls! Jeg er ikke satanist, kommer aldri til å bli det. Han der Greven er jeg slett ikke på lag med, har aldri hørt på hans musikk heller. Han burde ikke fått lov til å UTGI musikk, fortjener ikke noe.. Den gangen han brente ned stavkirken i Bergen.. Han var jo egentlig på jakt etter å knivstikke noen! Jeg og min familie pleide å gå på tur der, ofte og gjerne på den tiden av dagen. Vi kunne blitt hans offer! Er det virkelig noen her som støtter han, så kan de ikke kalle seg selv for antisatanist ass..

....
09.03.2006 11:02

Bra!
0
anbefalinger
Nei, her i Norge er det jo nesten ingen som hører på "sånn" musikk... Ikke i det hele tatt... Greit å vite hva man skriver om kanskje?!
22.03.2006 15:06

Bra!
0
anbefalinger
hei, det var bra skrevet, men ser meg ikke helt enig i dette. Madonna driver da ikke med rock og har aldri gjort det heller. Og Marilyn Manson er ikke satanist han er antichrist., det er en forskjell der azza. Jeg tror også at det ikke er musikken som er problemet, men samfunnet.
Jeg synes også at Hip hop musikere bruker mer sex i videoene sine og spiller mer på sex enn det rockerne gjør.
Synes kanskje at denne teksten satte rocken i et dårlig lys. Der burde den ikke være.

Fredrik
29.03.2006 19:51

Bra!
0
anbefalinger
Oh dear...
Bare å lese mange av disse innleggene gir meg hodepine.

Enten det er dumme kristne/jøder/negre som argumenter mot svartmetall eller om det er de hjernedøde apene som febrilsk prøver å forsvare musikken sin.

Svartmetall handler om selvrespekt og selvdyrkelse. Det er ett opprør mot fellesskapet. At noen velger å jøde det til med hebraiske guder som "satan" får være deres sak.

Btw
Satanisme er et livssyn som bygger på "motstand". Motstand mot kirken og mot de vanlige normene i samfunnet. Hence the name: Satanism (satan = motstander).


Memnock
13.04.2006 21:25

Bra!
0
anbefalinger
Såvidt eg veit har Varg gått tilbake på det å kalle seg for satanist, han er derimot ein åsatru altså trur på dei norrøne gudane, noko som også er eit vanleg tema i black metal. Dessutan er det like dumt å anta at ein person er nødt å vær kristen for å ha negative haldningar til satanisme. Sjå for eksempel på kona til Maniac (eks Mayhem,) ho er ein kristen artist (søstera til vokalisten i Silver eller noko sånn.)

Fredrik
26.04.2006 12:53

Bra!
0
anbefalinger
Jødevarsel i Black Metal miljøet!
Folk å passe seg for:
Shagrath
Maniac
Øystein Aarseth
Galder
Snorre Ruch

Nesten alle Black metalere oppfører seg totalt jødisk, med unntak av Gylve Nagell og Varg Vikernes.


27.04.2006 09:41

Bra!
0
anbefalinger
Rock er det motsatte av mainstream, det har det ALLTID vært.

å til dere som tror BM er forbeholds satanister o.l.... hahahahaha... fy faen det er mange uvitende dustehuer som har lagt inn innlegg her...

tenk før dere snakker, å snakk IKKE om noe dere tror dere har peiling på...

Hail deg selv.... Å ingen andre.. Fredrik er en av få som virkelig snakker med hodet på plass....


Pc
17.08.2006 19:53

Bra!
0
anbefalinger
Black Metal er best  Very Happy :-D
Forresten takk Fredrik...skal styre unna dem  Wink ;-\) Men jeg tror Dimmu Borgir og Old Man's Child er ganske ikke-jødiske  Very Happy :-D Du bør høre på Finntroll og Ragarokk..Og takk Odin for at det ikke finnes noen muslimske inflydelser i Black Metal miljøet  Very Happy :-D

Pc
17.08.2006 19:54

Bra!
0
anbefalinger
Dvs: At galder ikke er jødisk..men skal slutte å høre på Dimmu og Old mans child om du kan bevvise at Galder er jøde  Surprised :-o

Takk igjen  Wink ;-\)

Joachim
09.10.2006 17:07

Bra!
0
anbefalinger
Elsker metall! og er kristen : Very Happy :-D Very Happy :-D
Sjekk ut: www.nordicmission.net, og se tusenvis av kristne metallband din idiot...

Mari Y.
03.04.2008 15:18

Bra!
0
anbefalinger
Og når jeg likeså godt er inne på det. Gene Simmons(KISS) er visstnok av jødisk opprinnelse. Han er jo en av metallens grunnelggere. Har hørt noe det samme om Kerry King og Jeff Hanneman fra Slayer. Så egentlig må jeg si jeg synes antismemitisme i BM - miljøet er litt ironisk, med tanke på at Gene Simmons & co visstnok har hatt en viss innflytelse på denne musikkstilen. Og egentlig er hvel Varg Vikernes den største nazi - dritten i hele musikkverdenen. Folk som dyrker ham tror jeg bør tenke igjen. Ikke det at jeg har noe i mot at folk liker musikken, men folk må også skjønne at han er en person som har gjort mye ulovlig, og hvis folk krenker ham må han kunne stå for det han gjort! Får og si det slik: Gjør man noe som skader andre mennesker, må man ta følgende av det! Hadde dette vært en annen hvilken som helst musiker, så hadde saken vært helt annerledes. Men i og med at han har gjort så mye skade ovenfor andre mennesker, så er det ikke så enkelt. For folk som liker Burzum som musikk, synes jeg det er helt greit, bare så lenge man ikke følger det han står for og har gjort. Han er farlig, og et menneske folk burde holdt seg unna, tenker jeg. Hvis man leser boka Vargsmål, ser man jo også hvor totalt usannsynlig mye dritt han kommer med. En sykelig tynn forklaring om drapet på Øystein Aarseth, som ikke henger sammen i det hele tatt, pluss en hel del raseideologi, som kan ligne Hitlers Mein Kampf en smule, bare at Hitler- selv om jeg ikke liker det - har en intelligent måte og beskrive det på. Faktisk!!Ikke det at jeg tror på arianisme eller raseoverlegenhet, men jeg må bare si det, boka var intelligent beskrevet. Men kommer du til Vargsmål, synes jeg alt blir helt pubertalt, rett og slett! Folk må slutte og forgude Varg Vikernes som om han er noe spesiell. Han er totalt idiot, etter min mening, og jeg skjønner meg egentlig ikke på at han en gang fikk så stor status i det miljøet. De med i det minnste litt Iq, burde kunne vite at han ikke er en type man kan stole på. Han høres ut som en unge på under fem år når du leser meningene hans, han får Paris Hilton til og se ut som et geni!

Mari Y
01.06.2008 17:05

Bra!
0
anbefalinger
Jeg synes det er viktig å poengtere noe: og det er at jeg har full forståelse for å
gjøre opprør mot kirken, og jeg synes ikke alltid at sosialdemokratiet har mest rett. Men er
det noe som er like hjernevaskende er det fascisme og nazisme! Lite visste jeg at et par av disse i Black Metal - miljøet satt rundt og virkelig HATA svarte jøder og homser! Er det verste nederlaget er det "individualister" som sitter rundt og bare hyller seg selv fordi
de liksom tror de er verdens beste!! Og ikke nok med det, disse hadde helt sikkert blitt
et hatsymbol for nasjonalsamlingen under 2. verdenskrig. Det mest latterlige er mennesker som dyrker elitemennesker, og bare tror de selv er det, men når det kommer til stykke så
er de langt fra samfunnets eliter. Hail deg selv fordi du er en del av Hitlers "ariske" rase, lissom... Og tenk på at både Death, Dream Theatre og KIZZ er jøder, så metallen er ganske...erm...jødisk. HAIL DEATH METAL!!!

fripp
23.04.2009 20:43

Bra!
0
anbefalinger
hva faen? dette er det dummeste jeg noen gang har lest.... trangsynte, stakkars menneske. Madonna er heller ikke noe man kan kalle rock, det hun spiller er pop. rock kommer fra blues,som igjen kommer fra gospel, altså kristne mennesker. hahaha du er så ute du, synes oppriktig synd på deg

...
16.10.2009 09:06

Bra!
0
anbefalinger
man kan ikke diskutere musikksmak, alle har jo hver sin smak. Det er jo håpløst tapersk å gjøre det -.-

BEST
13.04.2010 11:51

Bra!
0
anbefalinger
Jævla noob, go back to lady gaga og katy perry plzz

\m/,
22.05.2013 13:00

Bra!
0
anbefalinger
Lol, dagens popmusikk spiller mer på sex enn det rocken gjør x)


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.073 sec - 1 pageviews