Søk i stiler
 

Brannsupportere


Som bergenser så måtte eg skrive om Brannsupporterene.
Sjanger:KåseriLastet opp:23.09.2005
Språkform:BokmålForfatter:Anonym
Tema:Fotball
Verktøy:Utskrift   Del på Facebook


Hva er det som gauler og skriker for å få laget sitt bedre? Jo, det er en ekte Brannsupporter. Med heiarop og matchende sjal går de på stadion for å se på kamp. Slik jeg kan se det finnes det to typer Brannsupportere. Det er de velkjente medgangssupporterne og de ekstreme supporterene. Jeg går vel under gruppen som kaller seg medgangssupportere. Vi medgangssupportere er jo i grunn som de ekstreme supporterne. Det eneste som skiller oss fra dem er at vi KUN, og merk deg KUN heier på Brann når de vinner. Vi prøver å få plass på Storestå og når kampen først er i gang skriker og skråler vi som alle andre, til og med de ekstreme supporterene. Så på mange måter så kan du ikke skille oss fra de ekstreme, bortsett fra at det var vi som skulle fylt de tomme plassene når det gikk dårlig med Brann. De ekstreme supporterne går så langt at de setter hjertet sitt i brann, ikke gjør de noe for å skjule det heller. På sin plass på Storestå står de og hyler, ”mitt hjerte står i Brann”. Hele gjengen med Brannsupportere også nødt til å være pyromaner. De skriker hele tiden heia brann. Det er jo også mange andre ting de skriker under kampens hete. Når dommeren dømmer mot Brann så vil de jo bytte dommeren ut med en ku, akkurat som at det skal hjelpe.

 

Kampene på Brann stadion er uten tvil tårefulle. Enten gråter Brann supporterne fordi Brann har tapt, eller så kommer det gledestårer fordi en bleik Brannspiller scorer og tar av seg på overkroppen. Hva kan være så bra med at en bleik person viser overkroppen? Kanskje man blir litt forandret når man eg Brannsupporter?

 

Men hva skjer når Brann har vunnet? På dette spørsmålet vet ingen svaret. For hvem kan huske sist Brann vant? Fra spøk til alvor. Jeg tror at stadion er stedet hvis man trenger en god varm klem. Når Brann vinner, blir verdens største gruppeklem utført. Både store og små hopper på hverandre og klemmer hardt. Til dere som er ny på Stadion. Denne store gruppeklemmen er ikke for å holde varmen i det ufyselige været, men fordi Brann vant kampen.

 

Vi medgangere kommer nok til å være tilstede når Brann vinner Champions League, men når de rykker ned så er ikke jeg personen som er på stadion og klemmer folk. For hvem gidder bruke tiden sin på et lag som taper. Vi medgangssupportere har lært å spare stemmen til Brann vinner.


Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.

MortenN
29.10.2005 16:02

Bra!
1
anbefalinger
bra innlegg! Jeg hører til de ekstreme supporterne og brenner for Brann, i motgang OG i medgang

Anne M
25.11.2005 10:44

Bra!
1
anbefalinger
dårlig inlegg! heia VIF!

MEG:P
05.12.2005 13:09

Bra!
1
anbefalinger
åj, her hadde mange fra klassen min skrevet kommentarer Razz :-P Smile :-\)..hehe

meg_89
31.01.2006 18:30

Bra!
1
anbefalinger
kult...tema....jeg hører også til de ekstreme supporterne ....heia brann

Nikolas
07.11.2006 23:20

Bra!
1
anbefalinger
Jeg gadd i grunn ikke å lese mer etter at artikkelforfatter hevdet av fotballsupportere bruker "sjal". Jeg blir kvalm. Eller kanskje det er slik det er i Bergen?

Heia Å!

Denis
25.11.2005 10:41

Bra!
0
anbefalinger
Kult inlegg

Henrik
25.11.2005 10:42

Bra!
0
anbefalinger
Flott! Heia Brann, heia brann!

Sindre
20.03.2006 21:24

Bra!
0
anbefalinger
brann e brann. eg e brann. eg elske brann

Isabellllll
05.09.2007 20:25

Bra!
0
anbefalinger
SK Brann

Henriette
23.09.2010 15:43

Bra!
0
anbefalinger
Sk brann


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)


 
Req.time: 0.012 sec - 1 pageviews