Søk i stiler
 

Legalisering av hasj og marihuana


Legalisering av hasj og marihuana.
Sjanger:ResonnerendeLastet opp:12.06.2000
Språkform:BokmålForfatter:
Tema:Cannabis
Verktøy:Utskrift   Del på FacebookNarkotikadebatten fikk en "renessanse" i begynnelsen av januar etter at Petter Nome gikk ut i mediene med sitt syn om legalisering. Han var for at "lette" narkotiske stoffer skulle legaliseres, og dermed var debatten i gang for fullt igjen.

 

Når man ser på den stigende bruken av narkotika blant dagens unge, lurer man selvsagt på hva som får dem til å begynne. Er det press?, eller er det at det fortsatt er ulovlig? Det finnes forskjellige svar, og mange argumenter for og imot legalisering av narkotiske stoffer.

 

Mange tiltak er blitt forsøkt for å få ned misbruket av narkotika og om svaret er økte fengselsstraffer skal ikke jeg stå inne for, men det kan være veien å gå. Kanskje er svaret en legalisering men personlig har jeg liten tro på det. Jeg tror det bare finnes en vei å gå for å få bukt med en del av narkotika-misbruket, og det er høyere fengselsstraffer både for smugling, salg og bruk.

 

Det jeg mener har blitt helt feil hos den allmenne nordmann er holdningene til narkotika. Skremselsskudd blir avfyrt for å fortelle om at man blir avhengig etter en blås med marihuana eller hasj. Dette mener jeg er helt feil, og at man må få et litt mere nyansert forhold til de lettere narkotiske stoffene og de tyngre stoffene. Mange steder har hasj og andre lettere stoffer blitt helt akseptert. Dette gjelder blant annet i Nederland der hasj og marihuana har blitt legalisert.

 

Lettere narkotiske stoffer som hasj og marihuana er i dag så vanlig i bruk at lovverket blir uthulet. Altfor mange i dag blir lovbrytere, og dette er ikke en god utvikling.

 

I mange asiatiske og afrikanske land har man dødsstraff for smugling og oppbevaring av narkotika. Dette er kanskje litt ekstremt, men dog ikke helt idiotisk med tanke på alle de liv som blir ødelagt på grunn av narkotikaen.

 

Det viktigste argumentet for legalisering av narkotika er etter min mening det at det ville bli et slags "monopol" der prisene og kvaliteten på stoffene ville forbli stort sett det samme. Blant "pushere" er det en hverdagslig sak å blande ut stoffene med andre substanser for å tjene mer penger. De kan blande det med substanser som kan gjøre større skade på mennesket enn det narkotikaen i seg selv gjør.

 

Et annet argument er at det ville føre til at det momentet med at det er "forbuden frukt" ville være borte. Jeg tror at mange prøver narkotika bare fordi det ikke er lovlig.

 

Siden prisene ville bli lavere ville man nok fått bukt med en del kriminalitet som har sitt utspring i narkotika. Kriminelle handlinger skjer ofte for å finansiere kjøp av de illegale stoffene.

 

Jeg mener at det er beklagelig å legalisere nok et rusmiddel i land der man ikke har den kulturtradisjonen som det medfører. Man kan se mange eksempler på rusmidler som har ødelagt for folkeslag. Blant indianerne og eskimoene hadde man noen rusmidler som de hadde lange tradisjoner med, og da den hvite mann kom med alkoholen ble mye ødelagt for dem. I Norge har man et avslappet forhold til alkohol, mens hasj og marihuana er bannlyst. I Østen er det helt motsatt, der man har opiumsbuler der man kan ta seg en blås istedenfor å gå på pub som vi gjør i Vesten.

 

Det strides om legalisering av narkotika vil føre til flere eller færre misbrukere. Jeg tror at det ville føre til langt flere misbrukere, siden tilgjengeligheten øker betraktelig. Man må tenke på hva økt tilgjengelighet vil føre til: Det vil føre til at mange eldre kommer til å selge stoff til mindreårige, slik som det er med alkohol og tobakk i dag. Dermed vil alderen på misbrukerne gå ned i takt med den økte tilgjengeligheten. Det er et kjent faktum at bruken øker med tilgjengeligheten. man ser utallige eksempler på dette. Blant annet etter at øl ble solgt på butikker i Namsos gikk ølsalget drastisk opp. Og det samme skjedde med hasj i Nederland etter legaliseringen, og det er rimelig å anta at det samme vil skje i Norge hvis man for en legalisering av hasj og marihuana.

 

Jeg må si at jeg har et veldig splittet syn om legalisering av lette narkotiske stoffer. Jeg ser faremomentene ved en legalisering, men også at mange problemer ville blitt løst ved en legalisering.

Kommentarer fra brukere


En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Hjelp oss å rydde! Klikk 'varsle' nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.


02.03.2006 16:25

Bra!
15
anbefalinger
Pengene er i feil ende. Pengene fra folk som ønsker å ruse seg, går til kriminelle, og staten svarer med å bruke ALLE sine penger på å helt meningsløst kjøre uttallige mennekser igjennom et meget dyrt rettssystem. Langere som blir tatt blir bare erstattet med en ny, så lenge det er noen som vil ha, er det alltid noen som vil selge. Supply/demand. Hva hvis både statens penger OG pengene til de som kjøper kunne blitt brukt til å SAKLIG opplyse alle om rusmidler og oppfordre til MODERAT rusbruk. Selvfølgelig ville fortsatt folk misbrukt, det vil ALLTID eksistere folk som misbruker, men hvor mye midler er ikke nå frigjort til å HJELPE DE SOM MISBRUKER? Staten kunne tilogmed gitt misbrukere narkotika under kontrollerte forhold, slik at svartebørsmarkedet ikke lenger hadde noen å selge sine varer til, selvom de går under statens prisnivå. Det er så mange gode måter å løse rusproblemer på, UTEN å ta friheten fra oss. Jeg vil gjerne ha frihet til å røyke en joint i helga, og samtidig hjelpe de som ikke klarer å styre sitt rusbruk. Legaliser og rasjonaliser.

anonym
03.10.2006 09:14

Bra!
7
anbefalinger
eg røyker hasj ver dag og har ikkje død ennå!


11.07.2004 07:34

Bra!
4
anbefalinger
Denne teksten er helt usaklig etter min mening. Det er aldri bevisst at Hasj/Marihuana er skadelig, jeg tror legalisering vill senke tallet på Heroin/Amfetamin/ecstacy bruk. Amsterdam er et fint eksempel på hva legalisering kan gjøre, de har mist heroin misbrukere i hele Europa. Jeg tror de fleste folk "bannlyser" hasj fordi de tror det er inngangsporten til tyngre stoffer noe som er galt, alcohol er inngangsporten til tyngre stoffer.

Med vennelig hilsen

Vegard
07.02.2005 17:18

Bra!
3
anbefalinger
Teksten er ikke helt usaklig. Ernesto har bare lagt vekt på litt andre faktorer.
En legalisering er ikke Norge klar for. Punktum.
Det som virker mer sannsynlig er en avkriminalisering der mindre doser hasj og cannabis blir lov.

Eller at det blir lov å ha maks 5 planter i sitt eget hjem til eget bruk.
Dette vil medføre alle de positive tingene med en legalisering og vil unngå de verste scenarioene med det.

F.eks vil en avkriminalisering ikke gjøre at stoffet blir mer tilgjengelig.
Man må fortsatt på gata for å skaffe, noe som faktisk er inngangsporten til andre stoffer, men flere og flere vil kanskje tenke på å dyrke noen egne planter istedet for å oppsøke et kriminelt miljø bare for å prøve.

Det er ikke helt feil at alkohol er den egentlige porten til tyngre stoffer, men helt riktig er det heller ikke. Greit nok at de fleste ungdommer drikker seg sanseløse lenge før de engang vurderer å røyke hasj.
Men når de først vil prøve hasj, så går de til et kriminelt miljø og det er der de får kontakt med "bad guys".

Hadde de istedet plantet noen planter hadde ikke det skjedd.
Men dette vil selvfølgelig ikke medføre ALLE de positive egenskapene med en legalisering. For en legalisering vil skille helt hasj fra de sterkere stoffene.
En avkriminalisering vil ikke skille miljøene, men det vil kanskje medføre mindre rekruttering.

Ole
18.04.2005 01:10

Bra!
3
anbefalinger
Teksten er hovedsaklig usaklig!
Staten ikkeminst hadde tjent utallige penger på en eventuell legalisering!
En avgift vil i første omgang kunne legges på kr 300 pr gram THC, noe som vil tilsvare ca. kr 3o pr gram hasjisj. Dersom det omsettes 5 tonn hasjisj med en slik avgift vil statskassa få en inntekt på kr 150 millioner bare i THC-avgift.
Total omsetning for SCM vil ved samme volum (5 tonn) ligge i størrelsesorden 300 millioner kroner. Med andre ord, staten hadde tjent gryn!
Og importørene av denne "ulåvlige" hasjen vil tjene betydelig mindre!...
Hvis denne legalisasjonen hadde funnet sted, ville hasjen og maihuanaen kunne selges på vinmonopolet som hadde skiftet navn til SCM, prisen hadde vært på overkant av kr.60 (for å holde prisen oppe for å forhindre høyt missbruk), og ville kun ha solgt 5gram hasj og 10gram marihuana. Salg kun til personer over 18år. legalisjoner er nå på topp over hele verden. en del av tyskland vil legalisere på apotek til personer over 16år. amsterdam med sine coffe-shops og belgia vil legalisere hele landet og canada som har legalisert for medisinsk bruk.

Alexander
30.11.2006 05:10

Bra!
3
anbefalinger
Det er vel enda ikke påvist _noen gang_ at noen har død som følge av overdose av Cannabis. Det er vel kanskje noe som er verd å merke seg i en slik diskusjon.

emely
26.10.2005 13:29

Bra!
2
anbefalinger
du ina, det er nok ganske mange flere enn du tror som driver med hasj i norge... og enda flere som har prøvd... du vil bli overasket.. men det er ikke så lett å se når man ikke vet hvordan det ser ut..


Jethro
26.04.2006 18:28

Bra!
2
anbefalinger
Cannabis (altså Hasj, Marihuana og Hasjolje) er ikke skadelig på noen måte! Det forebygger mange forskjellige kreftsykdommer, man blir ikke dummere av det slik som noen idioter vil ha det til! Den setter ikke ned fysikken på samme måte som røyk og alkohol! Cannabis er et bedre alternativ enn Tobakk og alkohol!

Bob Kristus
16.04.2009 05:33

Bra!
2
anbefalinger
Marijuana er en plante med spesielle egenskaper, gode egenskaper  Smile :-\)
I blandt annet boka "Herbs and Mind Enhancing Foods" står det at det ikke fører til fysisk avhengighet.
Det er et faktum at ingen noen gang i historien har dødd av marijuana.
Marijuana har også en legende effekt på hudkreft, angst, generel smerte, ryggsmerter osv, og har også blitt brukt som medisin i over 5000 år.
Alle dere som er skeptiske (men saklige) til marijuana burde se en film som heter "Run from the Cure" :

http://video.google.com/videosearch?q=run+from+th- e+cure&emb=0&aq=0&oq=run+fro#q=run+from+the+cure&emb=0&- aq=0&oq=run+fro&dur=3

Og så lenge narkotika er ulovlig pga at det er skadelig, kjønner jeg ikke at marijuana kan være ulovlig, mens alkohol (600 000 folk i Europa dør hvert år pga. alkohol) selges i DAGLIGVAREBUTIKKER.
Hadde alkohol vært i narkotikalisten hadde det vært mye værre enn f eks. hasj (http://www.aftenposten.no/- nyheter/iriks/article219300.ece).

Julian
27.10.2005 16:20

Bra!
1
anbefalinger
Jeg vet dette er et poeng brukt til døde, men det er så gjeldene at jeg tar det med uansett: Hasj er betraktelig mindre skadelig enn alkohol! Hasj medfører ikke vold, dødsulykker, uønskede graviditeter og andre bi effekter slik alkohol gjør. legalisering må skje på et plan der kun mindre doser blir lovlig, ikke salg over disk eller statsstyrt salg, ved å legalisere mindre doser kunne politiet frigitt resurser som kunne hvert brukt på å bekjempe viktigere former for kriminalitet enn hasj brukere.
noe av problemet med hasj avhengighet er at personen kan fungere helt normalt i hverdagen, det folk flest tenker på når de tenker på "stonere" er sløve sofa slitere. dette stemmer i starten av en hasj karriere, men ettersom brukeren tilpasser seg stoffet avtar effekten. Dette gjør det mulig å fungere på et helt normalt plan i hverdagen.
noe av grunnen til fordommene mot hasj kommer av at de fleste som bestemmer og stter lover rundt det aldri har prøvd det. Og å sammenligne hasj med sterkere narkotiske stoffer er absurd. som det er påpekt her er hadj akseptyert i flere samfunn uten at noen av de lider under det. hvorfor denne heksejakten på hasj når alkohol åpenbart er ett større problem?

HeyMe
29.11.2005 09:11

Bra!
1
anbefalinger
alkoholo har helt klart et stort problem, men man må ha det klart for seg at thc i hasj KAN skape vold, ulykker osv. stoffe forandrer personligheten og kan gjøre deg voldlig og uforsiktig. denne giften påvirker oss på en måte man ikke er forberet på og har også en store avhengihets problemer. på en det er helt klart flere stoffer som vi har mer problemer med den dag i dag, men dette er noe av det mest tilgjengelige stoffe for ungdom i dag og derfor et åpent alternativ.
tenk på den efekten det har på befolknigen i norge?! jeg mener at denne teksten var bra men usaklig. legalisereing er ikke et godt alternativ , men hvis man får gode utsikter for en posetiv virkning kan det være en god ide så lenge det er kontrolert og minimalt.

Henrik
22.03.2006 23:49

Bra!
1
anbefalinger
Vel, som så mange andre har sagt: Cannabis fører ikke på langt nær til så mange skader som alkohol gjør. Jeg går gk formgivningsfag på videregående, og folka i klassen min påstår at jeg er kriminell, leker med døden og at jeg blir sløv av å røyke hasj og marijuana. Men hvem er det som drikker seg så fulle i helga at de ligger i grøfta og kaster opp på seg selv, har hyppig-ubeskyttet sex med hverandre, knuser kjever og ribben på folk som ikke har gjort dem noe og gjør hærverk og bøll til flere tusen kroner hver helg? jo, nettopp de folka som er i mot legalisering av bønna ! . Så for pokker ! ta heller å fyr deg en feit en til helga !!! peace  Smile :-\)

Petter
23.08.2006 12:24

Bra!
1
anbefalinger
selvfølgelig øker salget av hasj når det legaliseres..... man kan vel egentlig ikke si med sikkerhet for hvor mange som kjøper hasj illegalt kan man vel?

En
09.02.2007 13:21

Bra!
1
anbefalinger
"I mange asiatiske og afrikanske land har man dødsstraff for smugling og oppbevaring av narkotika. Dette er kanskje litt ekstremt, men dog ikke helt idiotisk med tanke på alle de liv som blir ødelagt på grunn av narkotikaen."
Hvis du mener det du har skrevet, har du seriøse problemer.
Dessuten er ikke cannabis legalisert i Nederland.
Veldig useriøs artikkel absolutt med lite eller feil fakta.

Danus
14.07.2009 02:39

Bra!
1
anbefalinger
http://johnlocker.com/all-videos/society/the-business-- behind-getting-high.htmlce
06.02.2010 12:31

Bra!
1
anbefalinger
Helt FEIL  Smile :-\) I dag så får mindreårige i en alder av 12 år kjøpt hasj på gata! man kan få det overalt, man må innse at kampen mot dette "narkotiske stoffet" er tapt for lenge siden, istedenfor å bekjempe det, finn en måte man kan behandle det på istedenfor, hvordan de klarte det i California nylig? Der skal det legaliseres! 420Obama


13.08.2014 18:41

Bra!
1
anbefalinger
My Wife Stage IV brystkreft og MS har nettopp blitt kurert med cannabisolje fått fra ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca cannabis olje er stor medisinering. Til helvete med regjeringen og deres vanvittige politikk, har vi et medikament som er hundre prosent trygg på å kurere kreft, og du ikke trenger å bruke så mye penger på lenger på cellegift, stråling eller kirurgi som ikke ville work.Where å kjøpe Ta kontakt med Rick: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca familien min er nå en helt ny en, så stoppe dine bekymringer og gå få medisiner og satt familien fri for den dødelige sykdommen som holder ingen respekt til familie harmony.Make helsen din en bedre en ved å bruke olje cannabis i hverdagen.


08.06.2015 14:45

Bra!
1
anbefalinger
Jeg vet ikke de rette ordene som uttrykke min takknemlighet at Rick Simpson og hans fantastiske cannabisolje som kurert min sykdom. I mai 2014 og ble diagnostisert av kreft Melanoma, det påvirket min hud og øyne:... Jeg gikk for behandling men til ingen nytte, min familie anbefales å rick hamp olje for min sykdom, i begynnelsen jeg ønsket å kjøpe olje, fordi jeg hadde tvil om det min tolkning av kreft, men etter lese om det og gjøre undersøkelser på nettet, jeg succumbed til ideen, og faktisk det var en fantastisk, cannabisolje med hell kureres min kreft! Etter tre måneder.
Nå er jeg Hale og sunn... Du kan kontakte Rick Simpson han
ricksimpsonmedicalservices@gmail.com


01.09.2004 13:32

Bra!
0
anbefalinger
Nederland har kanskje mindre heroin, men et større rusbruk generelt. Hasj er kanskje et stoff som gjør mennesker rolig, men det er bare når de er steine. Prøv å befinne deg i et rom med mange hasjisser som er fri for hasj. Mange langtidsbrukende hasjrøykere føler at livet deres står på stedethvil og det er ikke til å kimse av. Andre bruker argumenter som selvmedisinering for å rettferdiggjøre sitt eget bruk. Det er ikke måte på hvor syk mange kan bli, men de har ikke ellers et behov for å røyke...Grunnen til at man sier inngangsporten er hasj, som ikke er et nødvendig argument, er at dette ofte er første gang man gjør noe "kriminelt". Det er et argument for legalisering. Likevell tror jeg man ville få et økt rusbruk slik som Danmark og Nederland. I Danmark har over 50% av ungdommer prøvd hasj, slik er det ikke her. Dette fordi en legalisering også åpner for en reklamering og prometering av bruk av Cannabis. Penger av salg vil gå til tobaksindustrien, hvor de har utstyret klart til å lage ferdigjointer og til legemidelindustrien som er overlykkelig fordi de fikk ta over litt av Heroin salget gjennom Metadon (mye penger å tjene her). De kanskje to største og styggeste globale foretakene vil profilere stort på dette. Vil vi det? Nei jeg ordner meg heller på svartebørsen om det skulle knipe, noe det neppe gjør.

BEN
17.01.2006 11:42

Bra!
0
anbefalinger
BENN


tuska
20.03.2006 09:11

Bra!
0
anbefalinger
jejejejeje

Jan
19.04.2006 22:08

Bra!
0
anbefalinger
Ole, stå på.

hhhh
09.05.2007 09:29

Bra!
0
anbefalinger
narkotika er noe drit.. kan ikke fordra det

Fra boka "Herbs and Mind Enhancing Foods"
16.04.2009 05:38

Bra!
0
anbefalinger
MARIJUANA

AKA: Bhang, cannabis, Cannabis indica, Cannabis sativa, charas, dope, ganja, grass, hashish,
hasheesh, hemp, kif, majun, pot, sinsemilla, weed.
After considerable controversy about its genus and species, it is now believed to belong to its own
genus, Cannabaceae, consisting of one to three species: Cannabis sativa, Cannabis indica, and
Cannabis ruderalis. The molecular structure of its psychoactive properties are unique in the plant
world.
Effects: Its effects, which can vary widely, are mainly attributable to tetrahydrocannabinol (THC),
and mainly involve euphoria, a sense of well-being, intense concentration, perceptual distortions, and
— though marijuana is not classified as a hallucinogen — visual and auditory hallucinations for one
to three hours. According to Young et al., "marijuana is the least debilitating of all common
intoxicants and has never accounted for a substantiated drug death. It does not cause brain damage,
sterility, impotence, insanity, or drug addiction. ... Socially and medically, alcohol and tobacco are
considerably more dangerous." Pharmacologically, it has been used in various medical preparations
since ancient times and, even today, some advocate its use for relieving the symptoms of glaucoma,
asthma, stiff muscles resulting from brain injuries and multiple sclerosis, and the toxic effects
resulting from chemotherapy.
Precautions: A user may experience dry mouth, rapid pulse rate, high blood pressure, tremors,
vertigo, loss of coordination, dry reddened eyes, dilated pupils, depression, moodiness, temporary
amnesia (because of its suppression of the brain hormone vasopressin), an uncontrollable fear of
death, and panic. A1986 Italian study found that smoking one joint can increase melatonin levels in
the body 4000 percent. It is not physically addictive, but could result in psychological dependence,
and habitual use could require higher and higher doses to achieve the same effects.
Hash smoke, especially when combined with tobacco smoke, can result in bronchitis and other
respiratory ailments.
Additional dangers include buying marijuana laced with other drugs or the herbicide paraquat, or
dealing with assassin bugs that tend to inhabit crops. Some growers have been able to produce superpotent
strains that contain 20 percent THC, or almost double that of naturally grown plants.
Dosage: The dried leaves can be smoked as a cigarette (joint, reefer), the dried tops of the female
plant full of resin smoked with tobacco (ganja, kif). It can be made into a drink with water or milk
(bhang), made into a candy (majun), the resin smoked or eaten with spices (charas) or baked into
brownies (hash brownies). Since the resin is soluble in oil but not water, it has a longer-lasting (if
slower) effect when eaten, but very little effect when consumed as a tea.
Hashish, or hash, is the processed resin from the cannabis plant, and contains about 8 to 14 times the
THC of marijuana. Hash oil, which is produced by boiling marijuana or hashish in a solvent, contains
about 15 to 30 times the THC.

anonym
23.06.2009 23:23

Bra!
0
anbefalinger
Vegard du som skrev att man burde kunne ha 5 planter til eget bruk vet sikkert ikke hvor mye du får ut av en plante du kan få flere hundre gram inne . ute kan man få over 5kg pr plante (ikke i norge) vel å merke

Anonym
23.06.2009 23:25

Bra!
0
anbefalinger
hvis det blir legalisering vet man også att man får good shit. en hvis man kjøper til den lokale langern.

1 plante
14.08.2009 21:20

Bra!
0
anbefalinger
wow, mye rot i artikkelen, lite kildekritikk.

Holde oss til saken; 1 plante for personer som er myndige burde være lovlig. Holdningskifte i samfunnet (lang prosess, om ikke umulig) som tilsier at hverdagsrøyking sees i samme klasse som hverdagsdrikking.

virkelig informasjon om farer og gevinster ved røyking (medisinsk, psykologisk og fysiologisk) må gis.

anopnym
15.09.2009 13:16

Bra!
0
anbefalinger
hasj?

Joakim
26.03.2010 23:03

Bra!
0
anbefalinger
Hei. Vil bare snakke litt om egenerfaring av Cannabis/Hasj
Har nå drevet å røyket (stortsett) hver eneste dag di siste 5-6 årene..
Ja faktisk har jeg røyket så mye, at jeg nå vil slutte med Hasj å klarer det ikke !!!  Sad :-\(

Du tror ikke hasj er avhengighetsskapende???
FEIL .!
Jeg lover på¨tro å ære at enten fysisk eller psykisk så etter så mye røykings så blir du å legge det til en stygg uvane..

Nå er jeg 22 år og røyker fortsatt stortsett hveeer dag.. Det koster meg ALTFOR mye penger og jeg blir faen såvidt stein engang..
uansett om jeg røyker bra sorting på bøtta...
og det mens jeg er dritings..
ja hvis du faktisk kan tenke deg, så er det enkelte dager jeg kan røyke en femmer å så vidt kjenne noe..

Det er kjipt , koster altfor mye og man sitter å stuker hele dagen uten å gjøre noe fornuftig.. jeg flytta til en ny plass, fortsatte røykinga og etter et år har jeg klart å skaffe meg lite venner pga dette..

Jeg sitter ikke å vil påstå at cannabis bare er noe jevla tull som burde være strengt ulovlig , tvert imot , det burde faktisk fjærnes lover og regler om cannabis rus i norge, for cannabis finns ikke farlig for den som ikke misbruker det på slik måte som jeg gjør..

det vil si at det finnes STED Å TID for ting! kanskje i helgene FEKS?! ..

men å gi folk bøter å dom for å bruke en jevla plante er patetisk i følge min tankegang.. Å Obama..
Man blir verken psykotisk eller spesielt farlig I cannabis rus, tvert imot, man blir euforisk å chill (rolig) .

Nei jeg håper en dag at di fjerner slike syke lover
At man kan kjøpe hasj på Hasjpolet
At man kan få unna Street sale
Fjern den forgiftede lavkvalitet hasjen som er blandet ut med gummidekk og er helsefarlig bort fra MILJØET!
(Er dere klar over at 30-40% av det som selges på gata i oslo er omtrent mindre en 5% Cannabis i ?? Altså BUFF full av gummidekk , plastelina og petrolium? namm .. Lungene kan bli dritskada over tid!:/)

Nei JÆNS! HEAR ME OUT! DECREMENILAZIZIII .. kaaapishhhh??

lalalal
25.05.2010 12:51

Bra!
0
anbefalinger
Høyere straffer er ikkke veien å gå, bare se hvordan det går med narkotikapolitikken til USA kontra narkotika politikken til Nederland. Dessuten får vi et mye friere og mindre fordomsfult samfunn hvis milde rusmiddler som er lettere og tryggere å bruke ansvarlig en alkohol.

Ingvard Gråmyr
28.05.2010 17:28

Bra!
0
anbefalinger
Hei!

Dei fleste som begynner med narkotika, gjer det fordi dei er lei seg, redd eller har vondt. Det seier alle som vert interviewa, og spurt generelt.

Legalisering tå cannabis er ikkje veien å gå. Men venligst, legaliser det til medisin.

Legalize it
20.07.2010 02:20

Bra!
0
anbefalinger
Man får faktisk hasj-brownies på sjukehuset, men det er som regel til kreftpasienter.
Jeg er enig med at det skal legaliseres som medisin, men også for resten av folket. Jeg vil ikke kalle meg kriminell selvom jeg røyker en feit innimellom. Og hvis Staten hadde tatt kontroll over salget av det hadde ikke blitt penslet med heroin og andre harde narkotikum, som det blir på gata. hasj ekke så farlig som folk tror, det er bevist at det er bedre å ta en bønne en å drikke. LEGALIZE IT !

Marcus
15.11.2010 17:28

Bra!
0
anbefalinger
Jeg er også enig i at cannabis burde være lovlig for de som ABSOLUTT trenger det, hvis de har det vondt, har smerter etc., uansett, la det være lovlig at det blir en medisin for de som trenger det!

Du kan for faen ikke dø av det eller utvikle så store problemer som røyk og alkohol skaper, WAKE UP!!!

Marcus
20.11.2010 19:20

Bra!
0
anbefalinger
Stem ja til dette hvis du vil;

http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=1945

feil
01.02.2011 13:18

Bra!
0
anbefalinger
når ble hasj legalisert? det er en forskjell på avkriminalisert og legalisert  Smile :-\) sjekk fakten din


17.12.2013 22:13

Bra!
0
anbefalinger
Jeg er så takknemlig til Eric Oliver for å gi meg med Hemp olje her i Norge. Jeg ble diagnostisere med Pancrease kreft to år siden, og helt siden da har jeg gjort mye av Chemo og stråling som ikke har hjelpe meg, men bare skadet mitt immunforsvar og gjøre den svak og hjelpeløs. Jeg kom over Phoenix Tears og jeg har lest om Hemp olje mye og så at jeg kunne gi meg med Hemp Oil her er Staten, jeg kontaktet ham på: ericolivermedicalservice@hotmail.ca for anskaffelse av denne medisinen, til min raske medisinen ble anskaffet og levert innen 48 timer, og jeg har vært på behandling for de siste tre månedene. Er nå her for å vitne om at jeg er ikke en kreftpasient, jeg har erfaring en total forvandling i min helsesektoren med Rick Simpson Hemp oljeservice. for alle kreftpasient som bor i Amerika og andre land regionen, få din Hemp olje fra ericolivermedicalservice@hotmail.ca,
Austine Fred


05.02.2014 00:56

Bra!
0
anbefalinger
Dette er sant liv vitnesbyrd om helbredelse av kreft med olje cannabis
http://cannabisoilcurecancer.blogspot.no/


19.10.2014 22:31

Bra!
0
anbefalinger
Jeg er ikke i stand til å skrive dette i suksessen mot kreft en eller annen grunn, så jeg ble sendt hit for å utrope frihet Rick Simpson kreft cannabisolje.
Jeg ble diagnostisert med prostatakreft 18 oktober 2013 Jeg ble rådet av legen min at min eneste alternativene var å ha en prostatektomi eller strålebehandling har frø implantert i prostata eller motta vanlig ekstern strålebehandling. Jeg falt. Jeg visste det måtte være andre alternativer som jeg tjener en levende Gud.

Jeg har turnert over hele internett med den største motivasjonen for Guds Ord og så heldigvis oppdaget jeg et vell av informasjon om olje cannabis Rick Simpson kreft.
Jeg stenge ned sin nettside http://www.paramount-oil.tk/ jeg var i stand til å gjøre Cannabis olje ham via hans nettsted: https: http://www.paramount-oil.tk/

Jeg visste da at Herren har besvart mine ydmyke bønner til å gi meg tro.
Behandlingen starter umiddelbart når legen ble gitt til meg med sjekk uke. konsumert og anbefalt dose for midten av november.

Den 26. januar hadde jeg en ny kreftscreening, som besto av en MR med en state of the art 3 Tesla MR-maskin. Resultat - Ingen tegn til kreft! KREFT GRATIS!

En av de tingene som hjalp meg mens du går gjennom alt dette, kan du lese attester og suksesshistorier av dem som har brukt olje og helbredet Og med god mat diett. Nå som denne fantastiske oljen har kurert meg, jeg føler jeg trenger å la andre få vite også. Ta gjerne kontakt med meg, spør hva bør

mer informasjon, kan du besøke det offisielle nettstedet til Rick Simpson: http://www.paramount-oil.tk/ eller kontakt: ricksimpsoncannabisoil@outlook.com jeg kjøpte.

Mail / telefon bestillinger: ricksimsponcannabisoil@outlook.com
Mobil: (+44) 703 194 2647

Takk,


08.03.2015 11:18

Bra!
0
anbefalinger
Gracias a Dios Todopoderoso que me llevó a Dr. Peter que con su corazón humanitaria ayudó a mi hija que tenía cáncer de la mama con su aceite de cáñamo. Estoy muy agradecido de que mi hija de 21 años está de vuelta con vida y saludable y puede hacer todas las cosas que le gustan sin ningún obstáculo en su vida. Dr. Peter, su medicación es la única cura para el cáncer, tumor y desde el fondo de mi corazón, yo sinceramente digo que eres el mejor y siempre voy a dar gracias a Dios para que usted tenga una larga vida para que pueda ayudar a muchas más personas en tierra con su servicio médico a humanity.with que ahora creo que el aceite de cáñamo es real y verdadero, para todos aquellos que tienen un problema relacionado con el cáncer y otras enfermedades deben comunicarse con el Dr. Peter en: ricksimpsonmedicalservices@gmail.com


07.07.2015 06:32

Bra!
0
anbefalinger
Am Tanya Albert am giving a testimony about Dr. Ekpiku the great Herbalist, he has the cure to all manner of diseases, he cured my herpes simplex virus, though I went through different website I saw different testimonies about different spell casters and herbalist, I was like: \'Many people have the herpes simplex virus cure why are people still suffering from it?\' I though of it, then I contact Dr. Ekpiku via email, I didn\'t believe him that much, I just wanted to give him a try, he replied my mail and Needed some Information about me, then I sent them to him, he prepared it (CURE) and sent it to Airfreight Online Courier Service for delivery, he gave my details to the Courier Office, they told me that 3-5 days I will receive the package and i took the medicine as prescribed by him and I went for check-up 1 week after finishing the medicine, I was tested herpes simplex virus negative, if you are herpes simplex virus patient do me a favor for you to contact him and I will try my possible best to make sure you get cured, when you contact him, make sure you tell him that I referenced you.. contact him via: ekpikuspellhomeofgrace@gmail.com or ekpikuspellhomeofgrace@hotmail.com call +2348073673757 OR whatsapp him ,or search the Google to know more of his product!! http://ekpikuspellhomeofgrace.blogspot.com/ THESE ARE THE THINGS Dr. Ekpiku. . HERPES . HIV/AIDS . CANCER . ALS disease.


17.07.2015 23:33

Bra!
0
anbefalinger
I NEVER BELIEVED IN LOVE SPELLS UNTIL I MET THIS WORLD\'S TOP SPELL CASTER. HE IS REALLY POWERFUL AND COULD HELP CAST SPELLS TO BRING BACK ONE\'S GONE,LOST,MISBEHAVING LOVER AND MAGIC MONEY SPELL OR SPELL FOR A GOOD JOB.I\'M NOW HAPPY & A LIVING TESTIMONY COS THE MAN I HAD WANTED TO MARRY LEFT ME 2 WEEKS BEFORE OUR WEDDING AND MY LIFE WAS UPSIDE DOWN COS OUR RELATIONSHIP HAS BEEN ON FOR 2YEARS... I REALLY LOVED HIM, BUT HIS MOTHER WAS AGAINST US AND HE HAD NO GOOD PAYING JOB. SO WHEN I MET THIS SPELL CASTER, I TOLD HIM WHAT HAPPENED AND EXPLAINED THE SITUATION OF THINGS TO HIM..AT FIRST I WAS UNDECIDED,SKEPTICAL AND DOUBTFUL, BUT I JUST GAVE IT A TRY. AND IN 7 DAYS WHEN I RETURNED TO USA, MY BOYFRIEND(NOW HUSBAND) CALLED ME BY HIMSELF AND CAME TO ME APOLOGIZING THAT EVERYTHING HAD BEEN SETTLED WITH HER MOM AND FAMILY AND HE GOT A NEW JOB INTERVIEW SO WE SHOULD GET MARRIED..I DIDN\'T BELIEVE IT COS THE SPELL CASTER ONLY ASKED FOR MY NAME AND MY BOYFRIENDS NAME AND ALL I WANTED HIM TO DO... WELL WE ARE HAPPILY MARRIED NOW AND WE ARE EXPECTING OUR LITTLE KID,AND MY HUSBAND ALSO GOT THE NEW JOB AND OUR LIVES BECAME MUCH BETTER. IN CASE ANYONE NEEDS THE SPELL CASTER FOR SOME HELP, HIS EMAIL ADDRESS IS: tinalovespell@yahoo.com HOPE HE HELPS YOU OUT OUR OPPORTUNITY ... CONTACT THIS GREAT SPELL CASTER VIA EMAIL: tinalovespell@yahoo.com OR CALL HIM ON: +2348078467513 ONCE AGAIN THANKS TO DR. IBUDU
1. He can help you cast a spell to get pregnant.
2. He can help you cast a Death Spell.
3. He can help you cast a Promotion spell.
4. He can help you cast Lottery spell.
5. Spell of luck.
6. Spell of Finance
7. Love spell
8. HERPES SIMPLEX VIRUS
9. H.I.V Cure , and lot more.


06.10.2015 10:47

Bra!
0
anbefalinger
I Never believed i was ever going to be HIV Negative again,Dr Camala has given me reasons to be happy, i was HIV positive for 2years and all the means i tried for treatment was not helpful to me, but when i came on the Internet i saw great testimony about Dr on how he was able to cure someone from HIV, this person said great things about this man, and advice we contact him for any Disease problem that Dr Camala can be of help, well i decided to give him a try, he requested for my information which i sent to him, and he told me he was going to prepare for me a healing portion, which he wanted me to take for days, and after which i should go back to the hospital for check up, well after taking all the treatment sent to me by Dr Camala, i went back to the Hospital for check up, and now i have been confirmed HIV Negative, friends you can reach Dr Camala on any treatment for any Disease he is the one only i can show you all up to, reach him on (dr.camalahivaidscure@yahoo.com).


14.10.2015 23:25

Bra!
0
anbefalinger
My Name Is Hope Tracy, i am here to share my testimony on how i conceived my baby. i have been married to my husband for 18years without no issue.i had problems with my in-laws even my husband started to have new affairs aside our marriage. it was a very terrible thing to bear. i became a laughing stock among my pear, i prayed and fasted and nothing happened. i was now seen as always unhappy.i was even ready to pack out of my marital home and stay on my own because my husband was not given me any attention that i needed from him. i decided to focus on my job and try to live happy on my own. on this faithful day, i decided to check the net for updates on healthy living and i came across a story of a man who Dr Adudu helped his wife to conceive a baby. i decided to put a try because this has been my greatest problem in life. today i am a proud mom with two son. words will not be enough to explained what this man did for me.i am a happy mother,i know there is someone in same condition and you feel there is no way. i urge you to contact him. This is the solution to every single mother around the globe. distance is not a barrier, he will surely make your dreams come trough. contact him today via email: {Dr aduduspelltemple@gmail.com or call him +2347050270268 you want your lover back or any other miracle in your life, contact him today so the world can be a better place to live. bye!!!..


16.10.2015 07:08

Bra!
0
anbefalinger
Greetings to the general public, i want to inform the public how i was cured of HERPES Simplex Virus by a Doctor called Osas. i visited different hospital but they gave me list of drugs like Famvir, Zovirax, and Valtrex which is very expensive to treat the symptoms and never cured me. I was browsing through the Internet searching for remedy on HERPES and i saw comment of people talking about how Dr Aloma cured them. I Was scared because i never believed in the Internet but i was convince to give him a try because i was having no hope of been cured of HERPES so i decided to contact him on his email that was listed on the comment (dralomaherbscure@gmail.com ) i searched his email on net and i saw a lot of people testifying about his goodness. when i contacted him he gave me hope and send a Herbal medicine to me that i took and it seriously worked for me, am a free person now without problem, my HERPES result came out negative. I pray for you Dr aloma God will give you everlasting life, you shall not die before your time for being a sincere and great man. Am so happy, you can also contact him if you have any problem Email: dralomaherbscure@gmail.com or contact his number via +2348051095232 or you can as well add him on whatsapp with same number

Dr Aloma CAN AS WELL CURE THE FOLLOWING DISEASE:-

1. HIV/AIDS
2. HERPES
3. CANCER
4. ALS


18.10.2015 17:02

Bra!
0
anbefalinger
Hei, hva en flott forum dette er, og jeg vil applaudere hjelpen som ble gjengitt til mannen min. Jeg ønsker å be en bønn for Rick Simpson og Dr. David som har kurert min mann av hans lungekreft. Han ble diagnostisert ca 3 år siden, slo det en gang og så et par måneder senere kom tilbake i hjernen hans. Vi har gjort alt muligens, medisinering klok, og nå kreft synes å være immun mot kjemoterapi og stråling. Legen snakker om at dette er hans siste år av livet, så jeg føler at han har mistet håpet, men jeg ikke gjorde. etter flere online søk fant jeg cannabisolje så jeg besluttet å prøve og jeg bestilte for det, så snart min mann startet sin behandling og Gud være ære jeg ikke miste min vakre mann til lungene kreft lenger. Så jeg er her for å dele dette vitnesbyrd til verden for øvrig som min mann er lagret av cannabisolje, kontakt Dr. David hvis du har problem knyttet til kreft og andre sykdommer Email: ricksimpsonmedicalcenter@outlook.com


18.10.2015 17:04

Bra!
0
anbefalinger
Hei, jeg sender min kjærlighet og bønner til alle som har kommet hit for hjelp, jeg ønsker å be en bønn for Rick Simpson og Dr. David om den fantastiske cannabisolje, min mor ble diagnostisert med stadium fire tykktarmskreft. Hun har hatt en svært vanskelig reise. Hun har hatt to runder med kjemoterapi, en runde eller Y90 stråling nå opplever leversvikt. Gulsott, en svak appetitt og depresjon er noen av hennes symptomer, og med kort tid til å leve. etter flere online søk fant jeg cannabisolje så jeg besluttet å prøve og jeg bestilte, cannabisolje med hell kureres henne kreft! etter tre måneder. Jeg er her til å dele dette vitnesbyrd til verden for øvrig du kan slå kreft hvis du har en god cannabisolje, kontakt Dr. David hvis du har problem knyttet til kreft eller andre sykdommer Email: ricksimpsonmedicalcenter@outlook.com


31.10.2015 04:42

Bra!
0
anbefalinger
My name is Jessie Bender from USA My boyfriend and I were happy as far as I could tell and I never thought that we would break up. When his cousin died in a tragic car accident he went back to Philippine for a week to be with his family. I could not go because I was in the middle of entertaining out of town clients for work. He did not seem to be upset that I could not go so I let him be. The next thing that I know, he reconnected with an old friend from high school that he had a crush on years ago and they started to have an affair! I had no clue what was going on until a month after he came back from Philippine.He proceeded to see both her and I until I caught him testing her one night. I confronted him and he told me the truth about what happened. We broke up and went our separate ways. Neither of us fought for our relationship. I was angry and decided not to be upset about it and just keep it moving. Then after about a month of not speaking to him I became sad. I wanted him to tell me that he wanted to be with me and not her. I contacted Dr .Ogala for a love spell and he totally helped me! he was able to get him to miss me to where he wanted to get back together again. He had a lot of regrets and felt bad for not fighting to keep me and for cheating in general. He values our relationship so much more now and we are together now! You can also get your lover back with the help of Dr. Ogala contact him through his email: Holyspellcast@yahoo.com.or through his website:http://holyspellcast.wix.com/holyspellcast and you can also call him +2348039456308 THANKS..


31.10.2015 18:35

Bra!
0
anbefalinger
Jeg har noe å dele med dere !!! Det er en stor glede i hjertet mitt som jeg ønsker å dele med alle. Mitt navn er Marie. Jeg hadde en misforståelse med min kjæreste i fjor som førte oss til å bryte opp og han aldri ønsket å høre stemmen min igjen. Han så en vakker kvinne som han finner mer penere enn meg, men ettersom tiden gikk jeg møtte Doctor Adodo. Han er en stor spell caster (medisinmann). Jeg kontaktet ham gjennom hans e-post og forklarte alt til ham. Han sa at jeg ikke skulle bekymre deg, at min kjæreste skal komme tilbake til meg på kne tigge om tilgivelse. Etter alt var forberedt han fortalte meg at min kjæreste skal komme til meg innen 24 timer tigge. Min største glede er nå at han faktisk kom tilbake til meg og falt på kne tigge om tilgivelse, og i dag er vi glade for. Har du problemer med din kjære? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? bekymre deg ikke mer fordi Doctor Adodo kan gi deg en spell å få ham eller henne tilbake. Med hjelp av en spell akkurat som han hjalp meg. Kontakt lege Adodo i dag via e-post for din spell: Adodospelltemple@gmail.com eller ringe ham på mobilen +2348156784928 på nettstedet http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple


03.11.2015 03:09

Bra!
0
anbefalinger
I have been suffering from (HERPES) disease for the last four years and had constant pain, especially in my knees.

During the first year,I had faith in God that i would be healed someday.This disease started circulate all over my

body and i have been taking treatment from my doctor, few weeks ago i came on search on the internet if i could get

any information concerning the prevention of this disease, on my search i saw a testimony of someone who has been

healed from (Hepatitis B and Cancer) by this Man Dr Aloma and she also gave the email address of this man and

advise we should contact him for any sickness that he would be of help, so i wrote to Dr Gumbla telling him about

my (HERPES Virus) he told me not to worry that i was going to be cured!! hmm i never believed it,, well after all

the procedures and remedy given to me by this man few weeks later i started experiencing changes all over me as the

Dr assured me that i have cured,after some time i went to my doctor to confirmed if i have be finally healed behold

it was TRUE, So friends my advise is if you have such sickness or any other at all you can email Dr Aloma on :

(dralomaherbscure@gmail.com) or call him with +2348051095232.. THESE ARE THE THINGS DR Aloma CAN ALSO CURE..

GONORRHEA, HIV/AIDS , LOW SPERM COUNT, MENOPAUSE DISEASE, PREGNANCY PROBLEM, SHORT SIGHTEDNESS PROBLEM, Stroke,

Bring back ex lover or wife/husband....sir i am indeed grateful for the help i will forever recommend you to my

friends!!!


24.11.2015 03:07

Bra!
0
anbefalinger
Min mann som var sterkt infisert med tykktarmskreft med mets til andre deler av kroppen, ble han selv gitt 6 måneder urte medisiner ved dr. OSAS. Livet for familien var et levende helvete med sorg i hjertet, men i dag iam rope ut til verden at urtemedisin har reddet min mann fra å dø. Han er fortsatt i live, og vi er i den 10. måneden. Gud er så god til trofaste. Takk til Dr Osas som forberedte urtemedisin for oss at vi brukte i herding min mann. Igjen vil jeg takke dr. Osas for hans fantastiske urtemedisin. Vi er nå lykkelig familie med min mann tilbake i live, sterk og sunn. Du kan ta kontakt med Dr. Osas på hver sykdom og sykdommer problemet på sin e-post: doctorosasherbalhome@gmail.com eller ta kontakt med hans nummer via +2348112252378 eller du kan like godt legge ham på whatsapp med samme nummer.

  LEGEN OSAS KAN OGSÅ CURE FØLGENDE SYKDOM: -

1. HIV / AIDS
2. herpes
3. KREFT ALLE typer
4. ALS


02.12.2015 01:09

Bra!
0
anbefalinger
Hello everybody am caldin anya, from germany This is a testimony i want to make.I was an HIV positive for 8 years taking anti retrovirus.As i was reading online some 5 months ago i saw a testimony on cure of HIV.I decided to give a try.Now as am telling you am very negative tested 4 times in 5 months after finishing mu cure.The cure is a pure herbs from Africa shipped to me through DHL.My cure took about 4 to 7 days.Dear brothers and sisters if you are out there,please the cure is out and rush to have yours.If you are interested,email the researcher using ehigraceherbalhivcure@gmail. com, or visit his websites http://ehigraceherbalhivcure.webs.com I will encourage every person who come across this mail to cure yourself if you are positive.THESE ARE THE THINGS Dr. Ehi. HERPES, WITCH CRAFT PROBLEM, HIV/AIDS. CANCER. ALS .NEED YOUR EX BACK, PERFECT CHARM, NEED A BABY,


21.01.2016 14:29

Bra!
0
anbefalinger
MY TESTIMONY HOW I GOT MY LOVELY HUSBAND BACK TO MY SELF ALONE!!!.

My Name is MRS LEE DAVID FROM USA, I wish to share my testimonies with the general public about what this GREAT man called Dr.AGBAKOR spell temple, has just done for me , this man has just brought back my lost Ex husband with his great spell powers, I was married to this man called DAVID we were together for a long time and we love each other but when I was unable to give him a child after 4 years, he left me and told me he can’t continue anymore then I was now looking for ways to get him back until a friend of mine told me about this man CALLED DR. AGBAKOR. My friend gave his email to me and asked me to contact him but I didn't want to because I doubted at first but later reconsidered because it's so rear for a man to be as powerful like she said. So I contacted him through this email ( agbakorspelltemple@yahoo.com ).. You won’t believe this when I contacted this man and told him my problems..HE ASSURED ME MY HUSBAND WILL COME BACK TO ME IN FEW DAYS TIME BEGGING FOR MY FORGIVENESS AND HE ALSO PROMISE I WILL BE BLESSED WITH A CHILD IN A MONTH TIME!!.. SO he cast the spell (WITH SOME STUFF ITEMS HE ASK ME TO BUY )and my ex came back begging on his knees and asking me to forgive him. Not only that after a month I miss my monthly flow, when I went to my doctor, he confirm that I am pregnant so I told myself that I will testify to the whole wide world about the wonders of these powerful man if I give birth successfully. I am so happy today because I am a mother of a bouncing baby girl, thank you once again the great Dr AGBAKOR for what you have done for me...
THIS MAN IS REALLY GREAT AND POWERFUL BECAUSE I HAVE SEEN WHAT HIS POWERS CAN DO FOR ANY ONE IN NEED OF HIS HELP!!..if you are out there passing through any of the following situations :

(1) If you want your ex-back.
(2) DO YOU HAVE ANY KIND OF CANCER DISEASE??.
(3) You want to be promoted in your office.
(4) You want women/men to run after you.
(5) If you want a child.
(6) You want to be rich.
(7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
Cool 8-\) If you need financial assistance.
(9) Herbal care
(10) if you are unable to satisfy your wife sex desire due to low SPERM erection.
(11) If your menstruation refuse to come out the day it suppose or over flows.
(12) If your work refuse to pay you, people owing you.
(13) Solve a land issue and get it back.
(14) Did your family Denny you of your right?
(15) Do you have a low sperm count?
(16) Are you contesting for any political position in your country?
(17) DO YOU HAVE A CURT Case PROBLEMS??
(17 Cool 8-\)If you always have bad dreams. E.T.C

CONTACT HIM NOW FOR ALL ANSWERS TO ANY KIND OF PROBLEMS Sad :-\(agbakorspelltemple@yahoo.com ) .....THANK YOU ALL.


19.05.2016 01:57

Bra!
0
anbefalinger
Kjære Rick, jeg kan ikke beskrive hva jeg føler! Dette er helt utrolig og fantastisk! Takk: takk så mye. Jeg vet ikke hva jeg skal si: Det er 2016 og jeg er fortsatt kreftfri etter noen år, jeg tror jeg må la denne fantastiske nyheter \"synke inn\" i hjernen min litt: Jeg skal holde på å takke deg igjen og again.It er som magi jeg er kreftfri jeg har aldri vært mer overrasket og glad i livet mitt! Kontakt ham direkte på sin e-post: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com for din egen olje.
Må Gud velsigne dere alle! Vennlig hilsen
Stella Rose.


29.05.2016 17:06

Bra!
0
anbefalinger
I’m giving a testimony about Dr. Ibudu who cured me from HIV, someone directed me to dr Ibudu she told me that dr Ibudu helped her cure her GENITAL HERPES but i did not believe at first time until i give a try, when I did the test and I was confirmed positive, I was so confused because my son is just too young and I need to be there for him, so I tried all means to make sure I will be there for him, I contacted Dr. Ibudu through his email and explained my problems to him, and he assured me of healing, he did what he has been doing for other people and I was cured also when he asked me to go for check-up… I’m so happy for what Dr. Ibudu did for me, contact him via email on tinalovespell@yahoo.com I know he can help you too. You can reach his line Call +2348078467513


21.06.2016 20:49

Bra!
0
anbefalinger
Am joan hardy from United State Join me celebrate this day which my Lord God has made for using this great and powerful healer called Dr Fara that cured my HERPES SIMPLEX VIRUS disease which has been eating me up for over 4 years now without solutions, i tried looking for solutions online, and through hospital, they keep on giving me orientations about drugs that can extend my years. now since Dr Fara has helped me to cure my disease with the use of herbal remedy and knowledge of his forefathers everything has been going well now, i owe you greatly for healing me so if anybody need is help or you also want to get cured you can also contact him on his email address: drfaraspelltemple@gmail.com THESE ARE THE THINGS Dr.Fara. . HERPES . HIV/AIDS . CANCER .HEPATITIS B


22.06.2016 05:16

Bra!
0
anbefalinger
Mitt navn er Cynthia og er fra USA, meg og min gutt venn brøt opp forholdet vårt fordi jeg så ham kysse en annen jente, og jeg plukke en kamp med henne, kom han tigge meg og jeg nekter å la ham tilbake i tre uker, og senere ble han ble lei og kom aldri tigge igjen. Så begynte jeg savner ham og kalte ham, men han var nå sint på meg at han gjorde plukke mine samtaler. Jeg dro til huset hans og han nektet å la meg og han sa det var over fordi jeg over reke ham, så jeg gikk til internett på jakt etter hjelp, så jeg så et vitnesbyrd hvordan DR. brun hjulpet en fyr å gjenvinne sin kjæreste da jeg mailet ham (dr.brownlovespellhome@gmail.com) og han ga meg sitt ord at etter 24 timer vil han bringe tilbake eksen min kjæreste tilbake for meg hvis jeg bare adlyde hans instruksjoner. Jeg gjorde alt han sa, og etter 24 timers det var akkurat som en drøm når min Sachs ringte meg og begynte å tigge om tilgivelse. Er så glad og takknemlig, hvis du trenger hjelp kan du sende ham på (dr.brownlovespellhome@gmail.com Tel: 27846918903


22.06.2016 05:48

Bra!
0
anbefalinger
Er her for å vitne om hva denne store spell caster gjort for meg. jeg aldri tror på spell casting, før når jeg ble fristet til å prøve det. Jeg og min mann har vært
har mye problem å leve sammen, vil han alltid ikke gjør meg glad fordi han har forelsket seg i en annen dame utenfor vårt forhold, jeg prøvde mitt beste for å
sørge for at min mann forlate denne kvinnen, men jo mer jeg snakke med ham jo mer han gjør meg falt trist, så mitt ekteskap er nå fører til skilsmisse fordi han ikke lenger
gir meg oppmerksomhet. så med all denne smerten og pine, bestemte jeg meg for å kontakte denne spell caster for å se om ting kan trene mellom meg og min mann igjen. dette spell
caster som var en kvinne fortalte meg at min mann er virkelig under en stor spell som han har vært sjarm med litt magi, så hun fortalte meg at hun hadde tenkt å gjøre alt
ting normal rygg. hun gjorde spell på min mann og etter 5 dager min mann endret helt han selv beklager med måten han behandlet meg at han ikke var ham selv, jeg virkelig takke denne kvinnen hun heter DR Momodo hun har få tilbake min mann tilbake til meg jeg ønsker dere alle til å kontakte henne som har noe problem knyttet til

ekteskap problem og forholdet problem hun vil løse det for deg. hennes e-post er: {momodospelltemple@gmail.com
hun er en kvinne, og hun er flott. ønsker deg god tid.
Han kastet forbannelser til ulike formål som
(1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) Hvis du alltid har dårlig drøm
(3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
(4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du ønsker å være rik.
(7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.
Cool 8-\) Dersom du trenger økonomisk en ** heten.
(9) HIV / AIDS CURE
(10) Loretta spell
(11) kjærlighet spell
(12) virksomhet spell
hvis du er i en hvilken som helst problem e ham nå og han vil hjelpe deg
Kontakt ham i dag på :: {momodospelltemple@gmail.com
DR Momodo


22.06.2016 06:49

Bra!
0
anbefalinger
Mitt navn er Hellen Els, Fra Baltimore. Jeg ønsker å dele mine vitnesbyrd med allmennheten om hva denne mannen heter Dr.Eve har nettopp gjort for meg, har denne mannen bare brakt tilbake glede til mitt hjem og mitt liv i personen jeg har hørt om ham før, og jeg var tvilende ham, men da jeg ga ham en prøve angående min feil å ha min egen baby og bli gravid for mannen jeg giftet meg med kalt Mr.Kenny vi var sammen i lang tid, og vi elsket vårt selvbilde-tallet, men da jeg var ute av stand til å gi ham et barn for 2 år forlot han meg og fortalte meg at han ikke kan fortsette lenger da jeg var nå på utkikk etter måter å få ham tilbake til en venn av meg fortalte meg om denne mannen og ga sin kontakt via e-post: (dr.eveherbeshome@gmail. com), så du vil ikke tro dette da jeg kontaktet ham, takk igjen den store Dr.Eve for hva du har gjort for meg, hvis du er der ute som går gjennom noen av dette problemer er oppført nedenfor:

 1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
(3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
(4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du ønsker å være rik.
(7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.
Cool 8-\) Hvis du trenger økonomisk bistand.
(9) Har du blitt lurt, og du vil gjenopprette du tapt penger eller egenskaper? Kontakte ham via e-post: dr.eveherbeshome@gmail.com


03.07.2016 21:57

Bra!
0
anbefalinger


Hello everyone out there i'm Valencia,Do you know that there is a great Herbal doctor who can cure any deadly disease? Like Cancer, HIV,HPV, syphilis, diabetes, herpes Hepatitis B, low spam count and fertility problem e.t.c. Well my main reason why i am writing this right now is to inform the whole world about the great deeds, Dr.ODUKU did for me. I was diagnosed of this deadly disease in the year 2007 ever since then i was taking my medications, until i met the great herbal doctor, though i never believed in herbal med. I saw many testimonies on how a great herbal doctor cured their deadly diseases. I contacted him through his phone number. I called him, he asked me to send him my email, which i did. He gave me a form to fill, I filled it and send it back to him. He told me that he required some items in which he will use in preparing the herbal medicine for me. I don't know where to find the items he required. He told me that the only alternative is for me to send him the money, then he can help me to purchase the items from the items sellers. I promised myself to do anything to get cured. I sent him the money. He bought the items and he prepared the herbal medicine and send to me through courier service delivery and i make use of it as he instructed. few weeks later he asked me to go for check-up, when i did the check-up i was tested HIV Negative. If you are passing through hardship and you need a way out, kindly contact him via his email on odukuherbalremedies@mail.com.


19.07.2016 21:16

Bra!
0
anbefalinger
Uten DR Akwuke mange mennesker ville ha vært død gjennom hjertet pause. Mitt tilfelle er ikke forskjellig fra hjerte pause, jeg er gift kvinne med 2 barn, og det var en tid da jeg hadde problem med min mann fordi han hadde et forhold utenfor ekteskapet vårt, og dette gjorde meg dårlig. Så jeg prøvde å finne løsning på problemet mitt ved å lese en masse forhold tips på internett, og det var slik jeg kom i kontakt med DR Akwuke kontaktinformasjon og gjennom hjelp av DR Akwuke på Akwukespiritualtemple@gmail.com min mann igjen jenta han hadde affære med, og han kom tilbake til meg og våre barn. Etter en godt utført av DR Akwuke jobb jeg følte at det vil være urettferdig hvis jeg holde dette hemmelig for meg selv, og det er derfor jeg kommer til å droppe kontaktinformasjon for DR Akwuke akkurat nå, eller du kan også nå ham via denne e-posten: Akwukespiritualtemple@gmail.com


23.07.2016 09:39

Bra!
0
anbefalinger
Jeg ønsker å si en veldig stor takk og takknemlighet til Dr. OWO ododo for å bringe tilbake min mann som forlot jeg og barna i nesten tre måneder i løpet av fem dager etter å ha fulgt alle instruksjoner gitt til meg. Jeg er veldig mye takknemlig for å gjenopprette fred i min ekteskapelig hjem "Jeg ber Gud den allmektige gi deg styrke og visdom til å hjelpe flere mennesker som har lignende problem som min. for hjelp kan du nå ham på sin mobiltelefon +2349052571784 eller hans e-postadresse: owoododospellcaster04@gmail.com


29.08.2016 02:02

Bra!
0
anbefalinger
Jeg ønsker å takke DR OJEFOR for å bringe tilbake min mann til meg. det skjedde at min mann plutselig mistet interessen for meg og sluttet å komme hjem etter jobb, og dette gjorde meg bekymret. en venn av meg knyttet meg til denne store spell caster og det var slutten av det hele. min mann kom tilbake til meg tigge meg til å tilgi ham. du kan kontakte DR OJEFOR for raske løsninger på dine problemer (DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM)
(1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
(3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
(4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du ønsker å være rik.
(7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være
din for alltid.
Cool 8-\) Hvis du trenger økonomisk bistand.
(9) Herbal omsorg
(10) Hvis du kan være i stand til å tilfredsstille din kone
sex ønske grunn
til lav ereksjon.
(11) HIV CURE


29.08.2016 02:03

Bra!
0
anbefalinger
Jeg ønsker å takke DR OJEFOR for å bringe tilbake min mann til meg. det skjedde at min mann plutselig mistet interessen for meg og sluttet å komme hjem etter jobb, og dette gjorde meg bekymret. en venn av meg knyttet meg til denne store spell caster og det var slutten av det hele. min mann kom tilbake til meg tigge meg til å tilgi ham. du kan kontakte DR OJEFOR for raske løsninger på dine problemer (DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM)
(1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
(3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
(4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du ønsker å være rik.
(7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være
din for alltid.
Cool 8-\) Hvis du trenger økonomisk bistand.
(9) Herbal omsorg
(10) Hvis du kan være i stand til å tilfredsstille din kone
sex ønske grunn
til lav ereksjon.
(11) HIV CURE


14.09.2016 02:37

Bra!
0
anbefalinger
Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16 Surprised :-o0. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

1) Kjærlighet Spells
2) tapt kjærlighet Spells
3) Skilsmisse Spells
4) Ekteskap Spells
5) Binding Spell
6) Breakup Spells
7) forvise en fortid Lover.
8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret
9) ønsker å tilfredsstille din elsker
Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
gjennom drogunduspellcaster@gmail.com


21.10.2016 14:02

Bra!
0
anbefalinger
Dr Goko du har gjort det igjen arbeidet ditt er så fantastisk for meg, giftet jeg meg for tre år siden, og da var det søt \"i begynnelsen etter et år og noen måneder, jeg fødte en guttebarn. i det øyeblikket jeg begynte overfor åndelige utfordringer i livet mitt, langs prosessen automatisk min mann endret sin holdning til meg å komme hjem i det siste, etter en stund sa han at han ikke kan leve under samme tak med meg og han forlot hjemmet. mitt liv var i helvete fra den dagen mannen min dro hjem han stoppet plukke mine samtaler han blokkerte meg på sin Facebook-konto, og jeg hadde ingen annen mulighet enn å søke om bistand fra Dr Goko fordi noen ganger jeg bruker å høre hvordan Dr Goko gjenopprette glede tilbake til de i trykke ned. Til slutt fant jeg en restaurering sentrum var jeg søker om hjelp! Jeg kontaktet ham umiddelbart for å få hjelp! min mann fant veien hjem fredelig. Jeg er så mye takknemlig alt har endelig avgjort. Jeg skåret vitnesbyrd for alle hvem trenger hjelp til å gjenopprette ekteskap. her er Dr Goko epost kontakte ham for restaurering .. dr.gokosspiritualcaster@gmail.com også Whatsapp ham +2348056398964

Vennligst også informere andre når problemet er bosette for OK ...........


17.11.2016 23:28

Bra!
0
anbefalinger
Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister\'s cancer disease, by also curing my cousin\'s hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won\'t be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.


17.11.2016 23:29

Bra!
0
anbefalinger
Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister\'s cancer disease, by also curing my cousin\'s hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won\'t be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.


19.11.2016 21:39

Bra!
0
anbefalinger
Min far ble diagnostisert med prostatakreft mars 2015 og helt siden da har vi gjort kjemoterapi 3 ganger, men kreften holde tilbake. For noen måneder siden jeg hørte om cannabisolje og dens helbredende virkning, og jeg hentet den cannabis olje fra USA (Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com) og min far startet behandling umiddelbart med cannabis olje, etter å ha brukt cannabis olje for behandling på fastsatt tid foreskrive av Rick Simpson, var det total kur, og som jeg skriver nå min far kan gå rundt i huset av seg selv uten støtte fra noen, og gå ut når som helst han velger.

Med vennlig hilsen,
Vanessa Hellas


20.11.2016 09:29

Bra!
0
anbefalinger
Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister\'s cancer disease, by also curing my cousin\'s hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won\'t be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.


20.11.2016 09:31

Bra!
0
anbefalinger
Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister\\\'s cancer disease, by also curing my cousin\\\'s hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won\\\'t be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.


21.11.2016 04:02

Bra!
0
anbefalinger
Min kone ble diagnostisert med brystkreft med metastaser bein/lever/eggstokk engasjement, etter så mange Chemo og stråling. Jeg kom over Rick Simpson gjennom flere vitnesbyrd av hans cannabisolje og jeg var i stand til å kontakte ham på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca, jeg men cannabis olje fra Rick Simpson og jeg har brukt cannabisolje til å behandle min kone kreft sykdommer de siste 5 månedene. Det har vært ca 4 måneder siden hun sluttet å bruke den. Alle de positive effektene er der fortsatt. Min kone er sunt med ingen kreft i hennes kropp system lenger. I hovedsak kroppen føles som en 20 år gammel jente, mens i virkeligheten hun er 41 år. Innen 5 måneder for å være på olje hun begynte å løse pounds, er sin metabolisme super rask. Hun kan spise burgere på fastfood ledd og fortsatt løs vekt. Hun sove gjennom hele natten, hennes fordøyelsessystemet arbeider bedre enn det noensinne har. Hun har INGEN smerter overhodet. Selv etter å være av meds dette lang. Dette er rett og slett fantastisk. For hjelp e-post: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca, hun er ikke lenger et offer for kreft og jeg ville elske hver andre kreftpasient ved det å kontakte Rick Simpson hjelp via: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca hun ikke har kreft lenger, men hun fortsatt bruke hun følger opp medisiner for andre rensing av kroppen systemet. Hun begynte å bruke oljen for å finne sin andre fordeler. Rick Simpson fortalte oss om hvordan han mener oljen kan reversere aldring. Jeg håper det vil sakte ned eller stoppe det helt. Ikke sikker på bruk hva du kan forvente etter langvarig. Jeg vil oppdatere dere til mine funn av Rick Simpson HAMP OLJE. Bruker dette mediet for å fortelle deg at Rick Simpson HAMP OLJE olje vil garantere anstrenge seg alle typer kreft og andre sykdommer. for hjelp epost: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca


21.11.2016 10:54

Bra!
0
anbefalinger
Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister\'s cancer disease, by also curing my cousin\'s hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won\'t be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.


21.11.2016 10:55

Bra!
0
anbefalinger
Dr Hope is a very genuine spell caster and a very unique and a powerful man of wisdom. I was unable to get pregnant because i had fertility problems. My husband divorced me because of that. I was so worried and always crying and i was even thinking of committing suicide but a friend of mine introduced me to a great man called Dr Hope who also helped her with her problem. She gave me his email and i contacted him and explained everything to him. He assured me that he will help me and i should not worry. Dr Hope brought back joy to my life and to my family again by bringing my husband back to me with his spiritual powers, by making me to get pregnant, by curing my sister\'s cancer disease, by also curing my cousin\'s hiv virus with his special powers, and he also made my step brother to win a lottery of 2 million dollars. Dr Hope is really a gifted, amazing, and a very good man who truly knows how to do his job better and if not for him what would my life turn to? Dr Hope thank you so much and i will never stop talking about your great deeds. Words can not express how much good you have done for me and my family and i believe that even a thousand words won\'t be enough to describe your good great works. If you are in need of any spiritual help why not run to Dr Hope? just contact Dr Hope on his email: Ultimatesolutionhome55@yahoo.com or you can also contact him on his web site on:
http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope and he will help you. Dr Hope is harmless, safe and reliable so contact him now and get your solution. Thank you Dr Hope for you are indeed a great man.


21.11.2016 17:11

Bra!
0
anbefalinger
Mitt navn Alicia Howard, er her for å informere deg om at Dr Ozala urtemedisin er et godt middel for herpes, jeg var en bærer av herpes og jeg så et vitnesbyrd om hvordan Dr. Ozala kurere herpes, bestemte jeg meg for å kontakte, kontaktet jeg ham og han veiledet meg. Jeg spurte ham etter løsninger, og han startet rettsmidler for min helse. Takk Gud, nå er alt greit, jeg er kurert av Dr. Isikolo urtemedisin , jeg er veldig takknemlig til Dr. Isikolo, nå ham isikolosolutionhome@gmail.com og
isikolosolutionhome@gmail.com Eller kontakte sin nummeret via (WHATSAPP KUN: Du
kan også Whatsapp ham via +2348133261196) (Kun samtaler: ring ham på
+2348133261196

DOCTOR OZALA KAN OGSÅ CURE FØLGENDE SYKDOM: -
* herpes
* HSV 1 & HSV 2
*ASTMA
* dIABETES
* epilepsi
*KREFT
* ufruktbarhet
* Stafylokokker.
* ALS
*HEPATITT B
* Graviditet urtemedisin


05.12.2016 14:59

Bra!
0
anbefalinger
Kjærligheten har ingen garanti for at det vil vare for alltid, uansett hvor du bor forpliktet til det, jeg var så forelsket i mannen ringte jeg min egen, og han var også forelsket i meg også, men det begynte crubbling ned etter at vi giftet oss. Han ble konstituert som jeg gjorde ikke saken til ham lenger, jeg kunne ikke tro dette som skjedde med oss, jeg husker at jeg aldri fornærmet ham ikke vi kjempe. Jeg var så trist at jeg ikke kunne smil, vel vitende om at ekteskapet går ned virkelig dekk deg ut. Han senere fylt for en skilsmisse ber meg om å gå våre egne veier. Jeg ble så trenger hjelp som jeg holdt på å be for ham til å ombestemme seg, men han aldri gjorde, vi var ikke lenger bor sammen etter en tid. Jeg var så behov for hjelp til å gjenopprette mitt ekteskap som jeg var så desperat etter hjelp og så heldig for meg at jeg kom accrose en kvinne som hjalp peopel gjenopprette brutte relasjoner, jeg kontaktet henne tro at jeg ville bli hjulpet, jeg forklarte mitt problem til henne, og hun forsikret meg om at hun ville hep meg, jeg gjorde alt hun ba for meg, og etter at hun avsluttet arbeidet med problemet mitt 6 dager senere mannen min ringte meg for å tilgi ham for å skade meg, og han er klar til å komme tilbake til meg å bli min mann igjen, og nå er vi lykkelige sammen, og jeg er selv gravid nå. Jeg vil takke denne fantastiske kvinnen som hjalp meg gjenopprette mitt ekteskap, Gud velsigne henne. Hvis du trenger henne hjelpe kontakte henne via annperry229@gmail.com.


19.12.2016 16:11

Bra!
0
anbefalinger
Hi,
My name is Sarah Anik, some months ago I had s*x with the third guy in my life whom i was about to marry and now I have herpes. I couldn’t believe it because he wasn’t a random guy, he’s the closet guy I’ve had as a boyfriend, but it has been a never ending nightmare since. I’ve always believed in GOD and have asked him for forgiveness which is ironic.
I felt like killing myself with the taught of having a husband and family will be quite difficult and i felt like I’m not really in the room when people are talking. I didn’t know what to do and pretty much cry and pray every day to God for help and looking at my family with so much love and feeling that i have disappointed them even though they don’t know. Until God lead me to DR. SOLUTION online who promised to help me cure my disease through herbals. At first i didn\'t believe him, but to my greatest surprise i was cured completely by herbals, which medical doctor also verified that i was cured. Special thanks to DR. SOLUTION.
Don\'t be discourage because he that did it for me will also do it for you and you can contact him through his email address solutionhealinghome@gmail.com or text him on what\'sapp, phone number +2348077683109 or visit his website www.healinghome.webs.com for more information.


02.01.2017 11:55

Bra!
0
anbefalinger
Dr Hope is a real genuine and a very powerful spell caster who has helped so many people all over the globe. He has also helped me my friends and family in many ways. When my husband left me for another woman i contacted dr Hope and explained everything to him and he calmed me. After he did his work, my husband ran back to me in 2 days as he said. He also cured my uncle\'s cancer. Thanks Dr Hope. Contact Dr hope now on his email
Ultimatesolutionhome55@yahoo.com and you can still contact him through his website on:
http://ultimatesolutionho5.wixsite.com/dr-hope He will help you. Contact him quickly.


25.02.2017 10:44

Bra!
0
anbefalinger
THIS IS NOT A JOKE. TRUST GREAT DR KUMAR. My names are Gina Tom from United States. Great Dr Kumar is really powerful and knows how to do his job perfectly. If not for him i could not imagine what would have happened. My ex was always picking up an argument with me and was always beating me. He started acting strange and funny and left me for no cause for another girl. I thought all hope was gone. I searched for help on the internet and i came across Great Dr Kumar. I saw so many testimonies about him. I was delighted and i contacted him on his email and told him what was going on. He laughed and assured me to calm down that he will help me and that my ex will come back begging me. He did his work and cast the spell for me and in 3 days time, my ex came apologizing just as he told me. Today we both live together and we are even more in love than how we use to be before he left. Contact the Great Dr Kumar for your own help. You can contact him on: drkumartemple@yahoo.com and his website is:
https://drkumartemple.wixsite.com/dr-kumar


25.02.2017 10:45

Bra!
0
anbefalinger
THIS IS NOT A JOKE. TRUST GREAT DR KUMAR. My names are Gina Tom from United States. Great Dr Kumar is really powerful and knows how to do his job perfectly. If not for him i could not imagine what would have happened. My ex was always picking up an argument with me and was always beating me. He started acting strange and funny and left me for no cause for another girl. I thought all hope was gone. I searched for help on the internet and i came across Great Dr Kumar. I saw so many testimonies about him. I was delighted and i contacted him on his email and told him what was going on. He laughed and assured me to calm down that he will help me and that my ex will come back begging me. He did his work and cast the spell for me and in 3 days time, my ex came apologizing just as he told me. Today we both live together and we are even more in love than how we use to be before he left. Contact the Great Dr Kumar for your own help. You can contact him on: drkumartemple@yahoo.com and his website is:
https://drkumartemple.wixsite.com/dr-kumar


04.03.2017 17:49

Bra!
0
anbefalinger
ALL THANKS TO DR WILLIAMS WITH HIS HERBAL PORTION I WAS COMPLETELY CURED FROM CANCER.
I\'m here again to appreciate. DR WILLIAMS God will always continue to bless you more abundantly, for the good works you don in my life, I will always keep on writing good and posting my testimonies about you on the Internet, I’m Jessica from Orlando, Florida. I was tested CANCER SIMPLEX VIRUS positive, I saw a blog on how DR WILLIAMS cured people with his herbal portion, i did not believe in natural medicine but i just decided to give him a try, I contacted him,and explain my situation to him,few day later he sent me the herb, after taking doc Williams herbal medicine for few week i also got my healing with his herbal portion, i am so happy. If you have any type of cancer problem or you are also infected with any kind of disease, contact him Drwilliams098765@gmail.com for advice and for his product,i hope this testimony also help some one out there


08.03.2017 19:15

Bra!
0
anbefalinger
Med så mye i mitt hjerte jeg er her for å uttrykke meg på hvordan Dr. PEPOKO reddet mitt ekteskap fra skilsmisse. Jeg og mannen min var å ha noen misforståelser, og det ble rive vårt ekteskap fra hverandre til å utvide min mann var søker etter en skilsmisse. Så jeg har ingen valg enn å gå til internett for å søke løsning på problemet mitt det var det jeg kom over Dr.PEPOKO detaljer, og om hvordan han har hjulpet mange mennesker ved å gjenopprette det forholdet. Jeg kontakte Dr.PEPOKO og i mindre enn 48 timer min mann kansellert skilsmissepapirene. Nå jeg og mannen min leve sammen i fred og harmoni alle takket være Dr.PEPOKO for lagring av ekteskapet mitt fra å bryte opp. Dr.PEPOKO kontaktinformasjon er via e-post: pepokolovespell@gmail.com eller whats app ham: +2347053699933 eller se hans hjemmeside: www.pepokolovespelltemple.blogspot.com eller nå ham på whatsapp: +2347053699933 Eller du kan også nå ham ved ham facebook side WWW.facebook.com/osegide.ehijie.5?refid=46


08.03.2017 19:18

Bra!
0
anbefalinger
Med så mye i mitt hjerte jeg er her for å uttrykke meg på hvordan Dr. PEPOKO reddet mitt ekteskap fra skilsmisse. Jeg og mannen min var å ha noen misforståelser, og det ble rive vårt ekteskap fra hverandre til å utvide min mann var søker etter en skilsmisse. Så jeg har ingen valg enn å gå til internett for å søke løsning på problemet mitt det var det jeg kom over Dr.PEPOKO detaljer, og om hvordan han har hjulpet mange mennesker ved å gjenopprette det forholdet. Jeg kontakte Dr.PEPOKO og i mindre enn 48 timer min mann kansellert skilsmissepapirene. Nå jeg og mannen min leve sammen i fred og harmoni alle takket være Dr.PEPOKO for lagring av ekteskapet mitt fra å bryte opp. Dr.PEPOKO kontaktinformasjon er via e-post: pepokolovespell@gmail.com eller whats app ham: +2347053699933 eller se hans hjemmeside: www.pepokolovespelltemple.blogspot.com eller nå ham på whatsapp: +2347053699933 Eller du kan også nå ham ved ham facebook side WWW.facebook.com/osegide.ehijie.5?refid=46


zcgvc
-


Legg inn en melding!
Obs! Meldinger som ikke omhandler oppgavens innhold slettes. Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet.
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.067 sec - 1 pageviews